Uprava devastu?
Odesláno 13.11.2005 09:07
#122 Host_JPBrutal_*
Odesláno 13.11.2005 10:16
Odesláno 13.11.2005 11:01
Epic dodge ji podle mě silnější než devast páč to máš pořád,každý kolo,kdežto devast záleží na náhodě.
Pro rydiss a godzilu,očekávám vaše sázky a vaše prsty u mě v truhle,Marta vám to s klidem potvrdí.
Co se týče devastu:
1.skoro nikdo si nechce oslabit postavu tím že si veme 2 featy na fortitude,takže to je pouze jejich vina
2.skoro nikdo neobětuje +4 AC za +5 savy,takže zase brečítě zbytečně.
3.Je pravda že by se klidně v ST mohli prodávat prsteny +5 fortitude nebo +4 všechny savy,pláště zesílené ochrany který maj + AC+savy(standartní věci z palety)
Jinak pokud chcete oslabit devast a upravit NPC savy tak jedině po WIPE,jak psal Nairen.
Odesláno 13.11.2005 12:30
Takže sem si to přečetla celý a sou tu zajímavý věci.
Epic dodge ji podle mě silnější než devast páč to máš pořád,každý kolo,kdežto devast záleží na náhodě.
Pro rydiss a godzilu,očekávám vaše sázky a vaše prsty u mě v truhle,Marta vám to s klidem potvrdí.
Co se týče devastu:
1.skoro nikdo si nechce oslabit postavu tím že si veme 2 featy na fortitude,takže to je pouze jejich vina
3.Je pravda že by se klidně v ST mohli prodávat prsteny +5 fortitude nebo +4 všechny savy,pláště zesílené ochrany který maj + AC+savy(standartní věci z palety)
Jinak pokud chcete oslabit devast a upravit NPC savy tak jedině po WIPE,jak psal Nairen.
No asi jsi nikdy nehrala za postavu s epic dodge. Epic dodge je sice kazde kolo, ale to je ti proti vice protivnikum tak na dve veci. To ze devast zalezi na nahode? A co nezalezi? Zalezi to na tom jaky ti padnou cisla na kostce.Dejme tomu ze mas AB 50 na kostce hodis 5, prekonas AC protivnika, tvuj protivnik uskoci utoku. Pak hodis na kostce 15 + 45 tvuj utok, zase prekonas AC a je z toho devast, tzn. ze devast ma mnohem vetsi % na vyuziti nez epic dodge. Proste s devastem jen cekas dokud ti nepadne vysoky cislo, pak byebye. Nerikam ze epic dodge neni dobrej, je, ale v porovnani s devastem vychazi jako slabsi.
ad.1 Ty ty featy mas? kdo obetuje dva featy na to aby jeho vydrz odpovidala silenym DC devastatorum? Paladin a dalsi highsave postavy to nepotrebuji a jine postavy zase nemaji featy nazbyt.
ad.2 nikdo neobetuje, ja napriklad vyuzivam jak +4 AC tak +4 vydrz a to diky tomu ze piju kuru, jenze docela to leze do penez, a nikdo takovy kvanta kury nevari.
#125 Host_ShaDoOoW_*
Odesláno 13.11.2005 12:37

omezíte jednu věc a už jste v řit...
jen do dalšího omezování

Příspěvek upravil ShaDoOoW: 13.11.2005 12:38
Odesláno 13.11.2005 12:43
add 1 : já ty featy mám, ale rozhodně bych bral lepší věci místo tohoNo asi jsi nikdy nehrala za postavu s epic dodge. Epic dodge je sice kazde kolo, ale to je ti proti vice protivnikum tak na dve veci. To ze devast zalezi na nahode? A co nezalezi? Zalezi to na tom jaky ti padnou cisla na kostce.Dejme tomu ze mas AB 50 na kostce hodis 5, prekonas AC protivnika, tvuj protivnik uskoci utoku. Pak hodis na kostce 15 + 45 tvuj utok, zase prekonas AC a je z toho devast, tzn. ze devast ma mnohem vetsi % na vyuziti nez epic dodge. Proste s devastem jen cekas dokud ti nepadne vysoky cislo, pak byebye. Nerikam ze epic dodge neni dobrej, je, ale v porovnani s devastem vychazi jako slabsi.
ad.1 Ty ty featy mas? kdo obetuje dva featy na to aby jeho vydrz odpovidala silenym DC devastatorum? Paladin a dalsi highsave postavy to nepotrebuji a jine postavy zase nemaji featy nazbyt.
ad.2 nikdo neobetuje, ja napriklad vyuzivam jak +4 AC tak +4 vydrz a to diky tomu ze piju kuru, jenze docela to leze do penez, a nikdo takovy kvanta kury nevari.
add 2 : přesně....amulet + AC se míjí trošku účinkem když existuje kůra...a z poměrně ne drahých bylinek, takže není problém ji navařit opravdu kvanta...vydrží na dlouhou dobu a sqěle chutná

devast vs lepší monstra (PvE) je vcelku na nic (čekáš na jedničku proti kuřeti s výdrží 50...)...s tím souhlasím u Lanie...ale v rámci PvP si myslím že epic dodge má navrch nad devastem jen když máš velmi vysokou obranu..pak tedy sem tam tě trefí a ty tomu uhneš...
Odesláno 13.11.2005 12:45
ta "věc" se omezuje skoro všude...na jiných servrech, v jiných modulech...myslím si že po WIPE bude stále devast atraktivní (je už skoro jedno jestli někoho zabiješ na jednu ránu nebo bude devast třeba zvyšovat násobitel zranění o 2 a tím dáš třeba za 250)toť problém lv 30 capu
omezíte jednu věc a už jste v řit...
jen do dalšího omezování
Odesláno 13.11.2005 12:52
variant je viacero, ako to urobit tak, aby postavy mohli byt 'vyrovnane'.
#129 Host_Galadhrim_*
Odesláno 13.11.2005 12:58
Odesláno 13.11.2005 15:23
hehe, napis to este raz, ci sa to zase zmaze... inak ja som to citala, a vobec si neviem vybavit, co to bolo, takze asi zas take huste to nebolo :)v té větě, kterou mi "bohové" smazali
Ja mazal nejaky jeho zvasty, jejichz genialita me take minula velkym obloukem, za coz se tedy pod tlakem jeho kritiky omlouvam. M.
Odesláno 13.11.2005 15:24

Odesláno 13.11.2005 17:49
A ktore typy serverov maju podla teba lepsie vyriesenu vyrovnanost povolani ?já se ale NEBAVIL o PvP sevrech že jo !!!! bavil jsem se o servrech a modulech nebo tam vidíš PvP?
Arkhalia 2 a Mintaka kde ti zakazu este aj nos medzi ocami ?
Alebo Aantioch s +20 itemami, ktory pol roka ladili tak aby sa tam vobec oplatilo ist plechovku na silu ? Pricom treba uznat, ze isty pokrok sa dosiahol, ale uprav takeho rozsahu sa na demone nikdy nedockame.
Alebo zeby predsa len tie pvp ?
Odesláno 13.11.2005 18:31
no něco na tom jeA ktore typy serverov maju podla teba lepsie vyriesenu vyrovnanost povolani ?
Arkhalia 2 a Mintaka kde ti zakazu este aj nos medzi ocami ?
Alebo Aantioch s +20 itemami, ktory pol roka ladili tak aby sa tam vobec oplatilo ist plechovku na silu ? Pricom treba uznat, ze isty pokrok sa dosiahol, ale uprav takeho rozsahu sa na demone nikdy nedockame.
Alebo zeby predsa len tie pvp ?

Odesláno 13.11.2005 18:45
Co se týče devastu:
1. Me nenapadlo co si vzit, tak je oba mam.
2. A protoze si varim sam, tak i toto mam v planu. Do vyjimecnych situaci staci prehodit a napit se, tak proc ne.
Ale, i kdyby Tery mela savy 60, tak jednicka je jednicka, ze ? hihi
Nicmene v ankete davam "Nevim", nejsem zatim schopen to objektivne posoudit.
Odesláno 13.11.2005 18:57
Takže sem si to přečetla celý a sou tu zajímavý věci.
Sem uuuplne v klidu uz vidim tu huskvarnu kterou budes Godzille rezat prsty

Odesláno 13.11.2005 19:06
Ale, i kdyby Tery mela savy 60, tak jednicka je jednicka, ze ? hihi
Nicmene v ankete davam "Nevim", nejsem zatim schopen to objektivne posoudit.
Vysoke savy + vysoke AC by sa dalo povazovat za ochranu pred devastom, ale bez toho ac to nema vyznam, staci ak pribehne klon Glaurunga, ktory streli za kolo 3 kriticke udery a po chvilke je koniec ...
Odesláno 13.11.2005 19:38
Pricom ratas s tym, ze obet je uplne bezbranna a nedokaze trafit plechovku bez stitu a hocijakeho boostu na AC ? Na taku obet nepotrebujes ani devast.Vysoke savy + vysoke AC by sa dalo povazovat za ochranu pred devastom, ale bez toho ac to nema vyznam, staci ak pribehne klon Glaurunga, ktory streli za kolo 3 kriticke udery a po chvilke je koniec ...
EDIT:huh predbehnuty
Odesláno 13.11.2005 22:18
Zase popisujes obet, ktoru zabijes aj bez devastu.No nie kazdy ma top vybavu, a po zrazeni to tiez s AC asi ziaden zazrak nie je
Skus si spocitat kolko by musela mat ta obet hp aby mala polovicnu sancu umriet na to, ze si hodi jednotku na devast od kukri-mastra a polovicnu sancu na to, ze ju bezne ubije. Povedzme ze ma 0 AC. Mne to vychadza na 1500hp, co je 3 krat viac ako akakolvek plechovka na demone.
Odesláno 13.11.2005 22:56
Odesláno 14.11.2005 00:11

Takze moj navrh, nechat devast, a dat kazdemu silnejsiemu npc / bossom imunitu na kriticke zranenia a znizit im savy - kedze NPC su nekvalitne buildy, a tak maju tendenciu umierat prislis skoro.
Odesláno 14.11.2005 00:42
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních