Skočit na obsah

Fotka

Verze 1.71 (?) Připomínky

• Please log in to reply
160 odpovědí na toto téma

#121 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2015 20:16

Tu citaci jsem omylem odkliknul a uz na to na mobolu nejde upravit :D proc by mela kazda zmrsena zhovadilost chodit boss poklady? Jake ma v parte vyuziti? Asi zadne jen se veze tim padem je zbytecna. Na boss se sklada parta aby byla co nejucinnejsi tzn akorat lidi aby se to nejlepe vyplatilo casove/ziskove...

No jo, ale to je tvůj pohled power playera, který se snaží maximalizovat zisk v čase a podle toho jede buildy a vybírá partu. Někteří to hrajou prostě proto, že je pro ně zábavné podívat se někam, kde ještě nebyli. No a někdo rád staví buildy a powerplayeří, někdo rád craftí, někdo zase rád rozvíjí příběh a chce po DZtku lítat ve vyšmajchlených šatech a bez helmy kvůli RP, ačkoli si tím jistojistě kazí defensivní atributy. Pokud ho tam ostatní vemou, proč ne? Fakt to tu musím obhajovat? Dyť je to přece jasné, že každému vyhovuje něco jiného :-) A copak musí být Demona jen pro powerpayery hledající výzvy nebo pouze pro RP hráče? Nejlepší je tak vlastně pro všechny, což mi tak dnes přijde, bez nějakých destruktivních změn. A to je snad i původní idea Demony jako relax RP serevu – ať si každý hraje, jak se mu zlíbí. Pokud pro to dokáže Demona vytvořit podmínky, tak je to jen dobře.

Příspěvek upravil gravianus: 15.08.2015 20:24

• 0

#122 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2015 21:05

se tady rozčilujete jako by Dz byl jedinej dung na demoně :laugh: Zlehčete DZ protože  jinak demona umře jinej dung tu neni bůůůůůůůů. Dělam si srandu sorry za spam

• 0

#123 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 15.08.2015 21:44

Tu citaci jsem omylem odkliknul a uz na to na mobolu nejde upravit :D proc by mela kazda zmrsena zhovadilost chodit boss poklady? Jake ma v parte vyuziti? Asi zadne jen se veze tim padem je zbytecna. Na boss se sklada parta aby byla co nejucinnejsi tzn akorat lidi aby se to nejlepe vyplatilo casove/ziskove...

NWN umožnuje skládat buildy. Jsou hráči kteří rádi stvoří nějakou postavu a baví je taková, jaká je protože díky ní mohou něco, co powerbuildaři si nedovolí. Proč bych měl podporovat jen skupinu powerbuilderů a neorientovat se na všechny hráče, protože tento modul je o VŠECH hráčích, ne jen o určitých skupinách? Každá postava k něčemu je. Zmršený klerik furt může léčit, zmršenej wizz může naspat haste... zmršenej fajtr.. no není možnost aby nic netrefil. Každý má využití. Tak nedává kosou 400 dmg protože si vybral scimitar už jen kvůli tomu, že chce vypadat jako pirát a hrát piráta? Jeden hráč mě takto inspiroval a tak vznikl s upravou pevnosti pirátskej přístav. Farma pro kosáky už tu je .. mimochodem. Vznikl k tomu příběh a stačí, aby se hráči lumpové a piráti toho chytli.. 

• 1

#124 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 01:12

Udelat si 13/10/7 a vyfarmit mu pasek na smrt, pak ho nechat zaparkovanyho pred DZ a jelikoz je ted oko udelany tak, ze ho daji jen dexovky machrovat jakej nemam skill to umi kazdej. Joo kdybys to dal s jinym charem mozna smeknu. ;)

Aby si to jeden konkretni build solnul a jinak to nedaly 4 jiny chary to proste normalni neni. I kdyz me osobne je to celkem jedno, me se DZko nikdy nelibilo.

Hranicare nepocitam, ti sou uz od dob Aragorna nesmrtelni. :)

• 0

#125 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.08.2015 02:32

Udelat si 13/10/7 a vyfarmit mu pasek na smrt, pak ho nechat zaparkovanyho pred DZ a jelikoz je ted oko udelany tak, ze ho daji jen dexovky machrovat jakej nemam skill to umi kazdej. Joo kdybys to dal s jinym charem mozna smeknu. ;)

Aby si to jeden konkretni build solnul a jinak to nedaly 4 jiny chary to proste normalni neni. I kdyz me osobne je to celkem jedno, me se DZko nikdy nelibilo.

nemam 13/10/7 dokonce ani rapir a jedine co jsem mel kdyz jsem tloukl oko z "topu" byl pasek na smrt (ktery tam meli tanky povinny dokud se z toho neudelala materska) a stit pac proste horsi nez slotovej nemam.

plechovky meli vzdy problem s okem krom kosaku kteri meli sanci asi 60% ze ho sundaj driv nez je hodi do flatu nebo jim hodi sutr.

mel by se ten beholder zrusit, pak taky sukuby pac od nich sem tam muzete dostat paralizu z toho bordelu co hazou na zem, proste max safety game!

enjoy your milk kids

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 16.08.2015 02:34

• 1

#126 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 02:42

snad se nebudete zlobit že se do toho míchám, ale jak na 1 beholderovi může chcípnout parta 4 lidí? Teda nevím co má tenhleten navíc jaké má AC a tak, ale co se jeho dispelu a paprsků týče, čím víc lidí, a tady se dá využít i zvíře hraničáře nebo familiár čaroděje nebo i vyvolaná potvora, tím menší šance dostat nějaký paprsek protože ten beholder pak paprsky hází rovnoměrně mezi všechny cíle. Dispel pak cílí na jeden cíl, většinou ten první který na něj zaútočí.

Tedy, když slyším 4 hráči vychcípali na jednom beholderovi, nedokážu si nějak představit jak je to možný, to jste stáli všichni v řadě za sebou abyste všichni chytnuli ten dispel nebo jak jako :smile: . Přece když ho 4 hráči obestoupej ze všech stran, k tomu vyvolaj nějakou potvoru, a nejlépe pokud je v partě mág s odkameněním nebo v nejhorším klerik s oživením tak přece není možné tam vychcípat nebo ano? :innocent:

• 0

#127 sedd

sedd

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 256 Příspěvků:
  • Interests:Isendir, Wu, Juwi, Max, Trenny, Loo, Goog

Odesláno 16.08.2015 07:19

Spasa, regen, pasek na smrt, pasek na mysl, pasek na jedy, pasek na imploze + vybava v topu, a XXX lektvaru v magovkach, to vsechno jsem nahral, abych, jak ty rikas, mohl kempit pred dz. Mam ten dung rad a vubec mi nevadi, ze je to ted obtizne.

A ze to umi kazdej? Tak proc ne ty? Na to, ze ve hre travite s tvym kamaradem 16 hod denne posledni tri mesice, tak jste toho krome mega spamu do party nic moc hracskeho nepredvedli.
  • 0

#128 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 08:48

snad se nebudete zlobit že se do toho míchám, ale jak na 1 beholderovi může chcípnout parta 4 lidí? Teda nevím co má tenhleten navíc jaké má AC a tak, ale co se jeho dispelu a paprsků týče, čím víc lidí, a tady se dá využít i zvíře hraničáře nebo familiár čaroděje nebo i vyvolaná potvora, tím menší šance dostat nějaký paprsek protože ten beholder pak paprsky hází rovnoměrně mezi všechny cíle. Dispel pak cílí na jeden cíl, většinou ten první který na něj zaútočí.

Tedy, když slyším 4 hráči vychcípali na jednom beholderovi, nedokážu si nějak představit jak je to možný, to jste stáli všichni v řadě za sebou abyste všichni chytnuli ten dispel nebo jak jako :smile: . Přece když ho 4 hráči obestoupej ze všech stran, k tomu vyvolaj nějakou potvoru, a nejlépe pokud je v partě mág s odkameněním nebo v nejhorším klerik s oživením tak přece není možné tam vychcípat nebo ano? :innocent:

A kde vidíš,že někoho zabil beholder. My třeba sme byli postupně zničeni druhým spawnem NPC u bossu:D ono když z tebe sfoukne očko imku na mysl tak ti baloři sou svině. A co se týká tý poznámky ohledně 4 kleriků a vstupu tak nezapomen,že tam krom oka je dost nezanedbatelnej spawn erin,upravenejch půldémonů a pokud tam už někdo nedávno proběhl taky succub a rakš.:D a to už leckerou postavu bez boostu umlátí. A když semtam očko někoho srazí či zkamení je vymalováno. :laugh:  A to ještě občas paralýza od chapadel od succub. Náhoda je svině.  :devil: 

• 0

#129 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 08:51

NWN umožnuje skládat buildy. Jsou hráči kteří rádi stvoří nějakou postavu a baví je taková, jaká je protože díky ní mohou něco, co powerbuildaři si nedovolí. Proč bych měl podporovat jen skupinu powerbuilderů a neorientovat se na všechny hráče, protože tento modul je o VŠECH hráčích, ne jen o určitých skupinách? Každá postava k něčemu je. Zmršený klerik furt může léčit, zmršenej wizz může naspat haste... zmršenej fajtr.. no není možnost aby nic netrefil. Každý má využití. Tak nedává kosou 400 dmg protože si vybral scimitar už jen kvůli tomu, že chce vypadat jako pirát a hrát piráta? Jeden hráč mě takto inspiroval a tak vznikl s upravou pevnosti pirátskej přístav. Farma pro kosáky už tu je .. mimochodem. Vznikl k tomu příběh a stačí, aby se hráči lumpové a piráti toho chytli.. 

Ano rozmanitost nwn se mi velice líbí, proto to taky ještě hraju. Neříkám ať podporuješ jen jednu skupinku, no vlastně ty to docela děláš. Boss poklad není o tom, aby ho dal každej přeci. Tak proč když ho nějaká lama nedá, tak se mu zlehčí aby ho dal, případně aby tam mohl běhat s 25? WTF? Kdyby tu těch bossů bylo třeba 10, OK, žadnej problém. Ale v tomhle případě by měli být bosspoklady unikátní a jen pro ty nejlepší.

Tu možnost má každej, někdo to udělal a piplal se s tou postavou jako hrouďák nebo bagi. a někdo -ty ne, a pak tady brečí jak je ten dung těžkej a tenhle to dá a já ne, tak mi to zjednoduště ať to dám taky. No a, že DZ dá sólo jen dexák? Vlkouše i s drujdem dá sólo taky jenom drujd a RDD klerik (o těhle vím a odzkoušeno, věřím že to daj i jiní s dobrou taktikou a flaškama/svitkama). 

Pak si tu příjde držka jako ty, co je po 3 měsících úplný king a myslí si, že budou všichni skákat jak ty pískat. 

• 0

#130 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 08:59

To už jsem někde psal anonyme, že se mě zatím toto zcela nedaří. Takže mě nevadí přiznat, že k tomu potřebuji příspěvek a poznatky všech, kteří tu hrají, ať v rámci relax rp modulu dokonale funguje.

Ale pak jsou prostě věci které jsou ujeté a se kterýma dokud budu dýchat souhlasit nebudu :). To už jen lze doufat, že mě přesvědčí hlas rozumu.,

Je fajn že dungeony jsou těžké ale musí mít možnost do nich jít všichni. Když budou jen tak supr těžké, že ty zmršené třicítky nebudou schopny přežít někde i s partou, tak to je špatně. 

• 0

#131 Zeus

Zeus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 257 Příspěvků:
  • Interests:YTB: UCyaI6YVnxYd5fDDsIyL7ziQ

Odesláno 16.08.2015 09:52

Da se nekde sehnat, kolik esenci dane postavy ziskaly za XP z toho DZ ? A v jakem levelu tam byly poprve ? Docela by me to zajimalo u tech top postav. Jestli na tu vybavu od damy prave nenaexpily a nenasetrily v tom DZ s neupravenyma Beholderama a ted na to zapomeli. :clover:

Příspěvek upravil Zeus: 16.08.2015 11:29

• 1

#132 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 16.08.2015 10:24

To už jsem někde psal anonyme, že se mě zatím toto zcela nedaří. Takže mě nevadí přiznat, že k tomu potřebuji příspěvek a poznatky všech, kteří tu hrají, ať v rámci relax rp modulu dokonale funguje.

Ale pak jsou prostě věci které jsou ujeté a se kterýma dokud budu dýchat souhlasit nebudu :). To už jen lze doufat, že mě přesvědčí hlas rozumu.,

Je fajn že dungeony jsou těžké ale musí mít možnost do nich jít všichni. Když budou jen tak supr těžké, že ty zmršené třicítky nebudou schopny přežít někde i s partou, tak to je špatně. 

Tu možnost mají všichni, ale ne všichni na to mají.

Podle mne by to mělo fungovat asi takhle:

1-prubnu => umřu (jednotlivec i parta)

1a) umřel jsem protože umim ho.....o => natrénuji, okoukám od kámošů, přestanu podceňovat taktiku, zeptám se někoho, kdo to umí ..... atd => zlepším se

1b) umřel jsem, protože mám dopraseného panáka => vyhodnotím čím jsem si ho zprasil, popřípadě to proberu s někým, kdo je umí stavět a je ochotný mi poradit =>                    zlepším se

1c) umřel jsem, protože bez jistého vybavení to nejde=> vydělám si na něj tím, na co stačím (sbírám bylinky jako magor, lootim tam, kde to dávám, prodávám esence od                Dámy přes kapsy........

Nicméně to vypadá, že to zde funguje asi takhle:

2-prubnu => umřu (jednotlivec i parta)

2a) začnu kňourat a poukazovat na to, jak je to nesmyslně těžké a že to stejně většina hráčů nedává a že je to škoda a že by se s tím mělo něco udělat a že co je to za                  pořádky, když v nespravedlivé výhodě jsou ti co to umí a makaj na svých pajďuláčcích.

2b) začnu držkovat, že dungy jsou nesmyslně těžké, že jsou stavěné jen pro určitá povolání a přihodím pár historek o tom jak nás šlo na BOSS celá grupa a přesto jsme              tam zakokrhali a to je přeci jasný důkaz toho, že je ten dung nesmyslně těžký.

2c) Hmmm safra něco na tom bude, pojďme překopáme to, protože k čemu nám je dung, kterým neprojde s prstem v nose (téměř) jakýkoliv panáček..

Upřímně, začíná mi z toho být celkem smutno.

PS: nepočítám se mezi hráče, kteří to opravdu umí. Ale rád bych, aby tomu tak jednou bylo. Ale nikdy ne díky bodu 2c.

• 2

#133 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 10:40

Tak dz se zlehcovalo, odstranenim zelez a draineru se dostalo na uroven kde mohli 25 bez problemu expit. Upravou Beholdera ktera tedka zamezuje vyuziti vetsine class v dungnu se obtiznost nezvedla. Btw hroudo drainer se ti nelibil ale proti nemus nepotreboval adamantinovou helmu ale stacila ti parta ;-)

Dz ma tedka uzitek jen pro par solistu, v parte tam nema smysl lezt ;-)
  • 2

#134 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 11:27

Tak dz se zlehcovalo, odstranenim zelez a draineru se dostalo na uroven kde mohli 25 bez problemu expit. Upravou Beholdera ktera tedka zamezuje vyuziti vetsine class v dungnu se obtiznost nezvedla. Btw hroudo drainer se ti nelibil ale proti nemus nepotreboval adamantinovou helmu ale stacila ti parta ;-)

Děkuji za to. Ano, to je jediný důvod proč se něco s dztkem musí udělat, aby tmu bylo jak předtím. Buď vyměnit něco za něco nového nebo vrátit něco původního. Já teď zkusím první volbu a pokud se to neosvědčí, vrátíme se k původnímu.

• 1

#135 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 12:16

Modrin: nechápu proč něco co zrovna neodpovídá těm zepár profláklejm buildům je hned sprasené, že se někdo považuje za skillera a vezme si build co je 100 profláklej ideálně i na klasickou zbrań a nejlepší rasu a potom mele o tom cosi o tom že pro něj je to akorát obtížnost, O_oOO to jsou mi pwnzoři jak prase... ..

a asi po 10 dodám že mě nějak nevadí obžítnost DZtka ani jinejch dungů, mě vadí že těch 5-10 lidí si diktuje co a jak má vypadat při tom že argumentují tím že pro ně je to lehké, ale vlastně úmyslně jezdí prasárny co jsou na tu lokaci přímo stavěné. ať mě potom někdo nemele hovna o tom že mu jde o výzvu, kdyby mu šlo o výzvu nedělal by jak cvičená opice nějakou dexovku ale zkusil i víc možností,

mám pocit naopak, že lidi jsou neschopní hrát něco jiného a protože oni prostě musej jet jak přes kopírák tak je hrozně štve že ostatní se tam projdou i bez toho :biggrin: :biggrin:

jinak zrovna tebe tím nemyslím, to co předvádíš za hrandu ale i jiné se mě líbí, ale co už :)

• 0

#136 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 12:29

nesouhlasím hroudič

drainer tam byl právě proto aby tam nelezla každá lama bez výbavy /a pokud lezla tak aspon dávala pozor a nejen šla za partou na procházku pro xp/ , adam helmy se prodávaly a prodávaj furt , protože nic jinýho ti takový AC nedá :wink:

železa vadily každýmu, ale aspon něčeho se tam hráči mohli bát, ted je to procházka ružovým sadem, o equip nepřijdeš a že tě něco zabije ...

však tě někdo zvedne , nebo máš namodleno ....

• 1

#137 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 13:00

Da se nekde sehnat, kolik esenci dane postavy ziskaly za XP z toho DZ ? A v jakem levelu tam byly poprve ? Docela by me to zajimalo u tech top postav. Jestli na tu vybavu od damy prave nenaexpily a nenasetrily v tom DZ s neupravenyma Beholderama a ted na to zapomeli. :clover:

celkem zbytečná věc, to ví každej kdo tu hraje delší dobu , dzko se kolečkuje , nebo kolečkovalo na xp od tý doby co se předělalo , zrušil drainer , zrušily železa , stáhly boss poklady atd...

nicméně i ty ty top postavy musely ty xp na esence nabouchat, je jedno kde, jestli v dz nebo kolečkováním po gm třebas...

tuším nedávno tu bylo vlákno o tom jak vysoký levly kolečkujou krysáky...

přesně tohle je to, co demonu ničí , řvát že si ostatní naexpili v jednoduchým Dz a ted je problém protože další nemužou, protože se něco mirně ztížilo...

a tak se bude furt něco zlehčovat až budou do Dz lízt patnácky ve zlatě ? to je cesta do pekel ....

• 1

#138 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.08.2015 14:17

Já marxi chápu že bys radši staré DZ ktere ti bez dispellu trvalo komplet 10-15 minu vcetne bosse... O helmach vim ze stacila parta ale drainer byl naskriptovany primo a jen na tu helmu tak jsem to myslel

Modrin: nechápu proč něco co zrovna neodpovídá těm zepár profláklejm buildům je hned sprasené, že se někdo považuje za skillera a vezme si build co je 100 profláklej ideálně i na klasickou zbrań a nejlepší rasu a potom mele o tom cosi o tom že pro něj je to akorát obtížnost, O_oOO to jsou mi pwnzoři jak prase... ..

a asi po 10 dodám že mě nějak nevadí obžítnost DZtka ani jinejch dungů, mě vadí že těch 5-10 lidí si diktuje co a jak má vypadat při tom že argumentují tím že pro ně je to lehké, ale vlastně úmyslně jezdí prasárny co jsou na tu lokaci přímo stavěné. ať mě potom někdo nemele hovna o tom že mu jde o výzvu, kdyby mu šlo o výzvu nedělal by jak cvičená opice nějakou dexovku ale zkusil i víc možností,

mám pocit naopak, že lidi jsou neschopní hrát něco jiného a protože oni prostě musej jet jak přes kopírák tak je hrozně štve že ostatní se tam projdou i bez toho :biggrin: :biggrin:

jinak zrovna tebe tím nemyslím, to co předvádíš za hrandu ale i jiné se mě líbí, ale co už :)

S tema vic moznostma jo... 

pamatuji si jak jsem ja pred x lety prvne lezl do DZ - od toho kdo tam sel jako tank (povine dexak s imkou na smrt z opasku, imkou na imploze z opasku) desetimunova instruktaz o tom, ja nemame lezt pred oko dokud ho nezabije, protoze kdyz okoukne jeho tak je to v pohode ale nas bez buffu muzou umlatit, pak sprznit nase mrtvoly a buhvi co dalsiho. Taky ze nemame lezt dopredu pac je tam svetelko a zeleza tak na ty fakt bacha... nez jsem prolejzal tim sutrem byl jsem pekne priposrany a prulez toho dungu tenkrat, kdy se musel jeste odvadet spawn u bossu, monk byl potreba pro ty bez helem aby zabil svetelko u bosse klerik byl povinnost na negativku a ressy... no byl to zazitek pro me. ted to bylo o nachlatat! a hrr na neeee!

to paul: ja behal po DZ s kyriem coz byla uplne useless postrava a jeji autor to vedel, ale taky podle toho hral a nikdy se nehrnul jako prvni no a kdyz posel nespamowal ze je to moc tezke.

tady s beholderem je jedinej problem co ja vidim, presilena alchymie ktera diky absenci dispellu umoznuje bez equipu davat s panakama co by jinak nemeli sanci top lokace viz monkove s 8 dex a str kteri se nachlastaji a maji dmg v dz pomalu jak rdd... beho je ted splachne a maj po srande.

ja s lajkou pri solovani jako boost v dz pouzival max flasku na mysl a tak jsem zvyklej behat to bez buffu, diky tomu mi nevadi ze kulatej houka

• 0

#139 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.08.2015 14:23

Já marxi chápu že bys radši staré DZ ktere ti bez dispellu trvalo komplet 10-15 minu vcetne bosse... O helmach vim ze stacila parta ale drainer byl naskriptovany primo a jen na tu helmu tak jsem to myslel

S tema vic moznostma jo... 

pamatuji si jak jsem ja pred x lety prvne lezl do DZ - od toho kdo tam sel jako tank (povine dexak s imkou na smrt z opasku, imkou na imploze z opasku) desetiminutova instruktaz o tom, ja nemame lezt pred oko dokud ho nezabije, protoze kdyz okoukne jeho tak je to v pohode ale nas bez buffu muzou umlatit, pak sprznit nase mrtvoly a buhvi co dalsiho. Taky ze nemame lezt dopredu pac je tam svetelko a zeleza tak na ty fakt bacha... nez jsem prolejzal tim sutrem byl jsem pekne priposrany a prulez toho dungu tenkrat, kdy se musel jeste odvadet spawn u bossu, monk byl potreba pro ty bez helem aby zabil svetelko u bosse klerik byl povinnost na negativku a ressy... no byl to zazitek pro me. ted to bylo o nachlastat! a hrr na neeee!

to paul: ja behal po DZ s kyriem coz byla uplne useless postava a jeji autor to vedel, ale taky podle toho hral a nikdy se nehrnul jako prvni no a kdyz posel nespamowal ze je to moc tezke.

tady s beholderem je jedinej problem co ja vidim, presilena alchymie ktera diky absenci dispellu umoznuje bez equipu davat s panakama co by jinak nemeli sanci top lokace viz monkove s 8 con a str kteri se nachlastaji a maji dmg v dz pomalu jak rdd... beho je ted splachne a maj po srande.

u bossu by spis stalo za upravu spawnovaní, prodlouzeni doby noveho spawnu na dvojnasobek.

ja s lajkou pri solovani jako boost v dz pouzival max flasku na mysl a tak jsem zvyklej behat to bez buffu, diky tomu mi nevadi ze kulatej houka

ted jsem jeste testoval oko s monkem, max dexa z itemu, pasek na smrt, oko lukem zabito, nehoukalo

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 16.08.2015 15:26

• 0

#140 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 16:22

1. Vrátit drainera-zrušit mu střílení přes stěny,dát mu aby střílel pouze na to,co vidí. = kdo si troufne,vleze tam na 20,kdo ne, tak na 25 s adam helmou = první omezení

2. Očičko neustále houká,jakoby ignoroval více AC než by měl (předím dexovka s pavézou a IE naběhla aniž by na ni jedinkrát houknul=otestováno-využíváno)

Když už očičko dispelluje(hlavně teda imunity a ii),to množství spawnu na začátku je pak nesmyslně velké,ano těžké,neříkám nemožné,zkrátka mi to příjde jako nesmysl,před očičkem byl respekt vždy 

3. Očičko,které funguje tak,jak funguje nyní,bych rozhodně nevrazil nikam na začátek dungeonu,ale někam do středu kolem bosse(jsou tam dvě,tak jedno dát do místnosti,kam se lákají erinky a druhé ke golemům,a každý si rozmyslí,jestli to projde tama)

4. Všechny dveře udělat nerozbíjitelné a zamykatelné na DC30 a přidat více dveří(aby si to i nedexovka mohla projít,jako teď),s tím,že je potřeba poupravit spawny tak,aby je jednoduše nešlo schovat za dveřma a jít dál k pokladu

Pokud toužíte tak moc po omezení,aby tam nelezla každá nicka, dejte redukci 20/+6 a vlezou tam jen ti s adamem (1mega+400k na helmu kvůli drainerovi) je dle mě dostatečně dlouhá doba na hraní aby si tam postavička troufla vlézt.

DZ mi příjde pořád stejně složité/jednoduché ,jen to očičko na začátku je nyní větší problém. Jak jsem řekl : žádné npc nedělá takový problém,jako očičko a to si nezaslouží být na začátku dungeonu,ne v této podobě

2shadooow: hráváš na demoně ? byl jsi teď po úpravě v DZ ?

Příspěvek upravil Razfallow: 16.08.2015 16:23

• 0

#141 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.08.2015 16:44

1. Vrátit drainera-zrušit mu střílení přes stěny,dát mu aby střílel pouze na to,co vidí. = kdo si troufne,vleze tam na 20,kdo ne, tak na 25 s adam helmou = první omezení

2. Očičko neustále houká,jakoby ignoroval více AC než by měl (předím dexovka s pavézou a IE naběhla aniž by na ni jedinkrát houknul=otestováno-využíváno)

Když už očičko dispelluje(hlavně teda imunity a ii),to množství spawnu na začátku je pak nesmyslně velké,ano těžké,neříkám nemožné,zkrátka mi to příjde jako nesmysl,před očičkem byl respekt vždy 

3. Očičko,které funguje tak,jak funguje nyní,bych rozhodně nevrazil nikam na začátek dungeonu,ale někam do středu kolem bosse(jsou tam dvě,tak jedno dát do místnosti,kam se lákají erinky a druhé ke golemům,a každý si rozmyslí,jestli to projde tama)

4. Všechny dveře udělat nerozbíjitelné a zamykatelné na DC30 a přidat více dveří(aby si to i nedexovka mohla projít,jako teď),s tím,že je potřeba poupravit spawny tak,aby je jednoduše nešlo schovat za dveřma a jít dál k pokladu

Pokud toužíte tak moc po omezení,aby tam nelezla každá nicka, dejte redukci 20/+6 a vlezou tam jen ti s adamem (1mega+400k na helmu kvůli drainerovi) je dle mě dostatečně dlouhá doba na hraní aby si tam postavička troufla vlézt.

DZ mi příjde pořád stejně složité/jednoduché ,jen to očičko na začátku je nyní větší problém. Jak jsem řekl : žádné npc nedělá takový problém,jako očičko a to si nezaslouží být na začátku dungeonu,ne v této podobě

to oko na zacatku je uplne izy, staci mit luk...

+6/20 zbran maj monkove nekde kolem lvlu 15

oko houka podle toho jestli mas nejaky buff nebo ne nezalezi na ac, jdi po nem uplne bez jakehokoli buffu a nezahouka ani jednou

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 16.08.2015 16:45

• 0

#142 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 18:26

To byl právě bug, znovu vysvěluji že to jak se beholder chová nyní přesně souhlasí s tím co se píše na nwn wikipedii s jedinou vyjímkou a tou je paprsek strachu který má namísto třetého paprsku na dmg, tedy mu je jedno jaké máš AC dispeluje podle toho jestli má co dispelovat

Ten bug spočíval v tom že pokud jediný z těch paprsků co hodil minul cíl, a ty paprsky na AC jsou ale je to útok dotykem takže full plát nepomůže chce to obratnost nebo ukrytí (concealment), dispel se sice přiřadil do fronty akcí ale ihned byl zrušen novým sesláním jeho paprsků+dispelu a tak nikdy neproběhnul ikdyž proběhnout měl. NWN Wikipedie o tomto bugu bohužel neví takže tuto informaci tam nenajdeš.

Nehraju, ale tady to bylo prezentováno tak že ten beholder je moc silnej až buglej. Buglej rozhodně není, jak moc silnej je nebo není nevím, ale vzhledem k tomu co vím o jeho chování některé příspěvky typu šli jsme na něj 4 a vychcípali jsme na něm nedávají smysl. To už mi Werewolf vysvětlil a jak to teda chápu já v tom beholderovi problém není, problém je v tom umístění - jestliže se spawnuje mezi hroamdou erynií, balorů a dalších potvor co hážou implozky, strach, evarda a já nevím co ještě a sám beholder hází někde zezadu ještě paprsky strach, smrt, zkamenění, tak to je potom opravdu problém. Přitom sólo hráč ho, zřejmě, může dát v klidu střelnou zbraní 1vs1 aniž by všechny tyhle spawny aktivoval. Tím chci říct jen to, že není nutné ihned beholdera zlehčovat, jeho přemístění by přece úplně stačilo a problém vyřešilo.

• 1

#143 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 18:26

to oko na zacatku je uplne izy, staci mit luk...

+6/20 zbran maj monkove nekde kolem lvlu 15

oko houka podle toho jestli mas nejaky buff nebo ne nezalezi na ac, jdi po nem uplne bez jakehokoli buffu a nezahouka ani jednou

-ne nestačí,jakmile ti shodí ii,upižlají tě erinky a ne,opravdu to není dungeon s odměnou takovou,abych tam vlezl poprvé se spásou + ne každý je dexovka= AB45 s lukem docela problém

-dobře,to jsou monkové,které redukují rudí démoni (ti s greatswordem)

-+vraž monka s 15lvl AC 40-50 mezi erinky :P + s těma HP taky nebude žádný zázrak proti ledovkám

Příspěvek upravil Razfallow: 16.08.2015 18:28

• 0

#144 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 18:27

To byl právě bug, znovu vysvěluji že to jak se beholder chová nyní přesně souhlasí s tím co se píše na nwn wikipedii s jedinou vyjímkou a tou je paprsek strachu který má namísto třetého paprsku na dmg, tedy mu je jedno jaké máš AC dispeluje podle toho jestli má co dispelovat

Ten bug spočíval v tom že pokud jediný z těch paprsků co hodil minul cíl, a ty paprsky na AC jsou ale je to útok dotykem takže full plát nepomůže chce to obratnost nebo ukrytí (concealment), dispel se sice přiřadil do fronty akcí ale ihned byl zrušen novým sesláním jeho paprsků+dispelu a tak nikdy neproběhnul ikdyž proběhnout měl. NWN Wikipedie o tomto bugu bohužel neví takže tuto informaci tam nenajdeš.

Nehraju, ale tady to bylo prezentováno tak že ten beholder je moc silnej až buglej. Buglej rozhodně není, jak moc silnej je nebo není nevím, ale vzhledem k tomu co vím o jeho chování některé příspěvky typu šli jsme na něj 4 a vychcípali jsme na něm nedávají smysl. To už mi Werewolf vysvětlil a jak to teda chápu já v tom beholderovi problém není, problém je v tom umístění - jestliže se spawnuje mezi hroamdou erynií, balorů a dalších potvor co hážou implozky, strach, evarda a já nevím co ještě a sám beholder hází někde zezadu ještě paprsky strach, smrt, zkamenění, tak to je potom opravdu problém. Přitom sólo hráč ho, zřejmě, může dát v klidu střelnou zbraní 1vs1 aniž by všechny tyhle spawny aktivoval. Tím chci říct jen to, že není nutné ihned beholdera zlehčovat, jeho přemístění by přece úplně stačilo a problém vyřešilo.

jak jsme psal :

• 0

#145 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 18:55

A to je ta vec kterou prave nechapes. Ja tu hraju sporadicky, DZ jsem byl solnout za posledni x mesice max 3x z toho 2x abych otestoval mnicha a zlodejku proti novemu chovani beholderu. Me je uplne jedno jak by to ovlivnilo me. Me jde o to aby to tu bylo hratelny pro lidi, kteri tu hrajou.

Navic jestli sis nevsimnul ja jsem pro puvodni DZ a ne zlehcenou verzi, popripade jsem pro nejakou upravenou verzi, ktera bude resit problemy toho ze je to lehke na solnuti.

• 0

#146 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 19:39

teda nechci srovnávat demonu a jiný nwn servry , ale co jsem kde hrál tak vám řeknu že belhodeři všude jinde jsou proti demoňáckým

pořádný prasata , k nim se dá vlízt jen v top partě v šesti lidech a ještě moc opatrně /silda mi to možná potvrdí za Thalii/.

shadoow to píše dobře , práskněte jednoho nebo dva k bossu a jinam místo něj dejte jiný příšerky a je zameteno.... teda pokud dělá konečně

belhoder to co má, tak bych ho rozhodně zpětně neoslabovat , jen at se s tím party popasujou jak umí ....

• 1

#147 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 19:42

DObrý nápad, kdyby oka byly jen u pokladu (všech) tak 25+pt tam můžeš expit, ale nemůže lootit. Lootit jen s topem.

• 0

#148 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 19:49

K soucasnemu stavu tam vrazte jeste drainera do te uvodni lokace, at to stoji za to. Vzdycky to byl jednoduchy dung, tak bych to trochu ztizil.

• 0

#149 hogreta

hogreta

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 530 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 19:51

A když ztížit, tak i loot, ať je trochu lepší prosím. 

• 0

#150 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2015 20:49

Spasa, regen, pasek na smrt, pasek na mysl, pasek na jedy, pasek na imploze + vybava v topu, a XXX lektvaru v magovkach, to vsechno jsem nahral, abych, jak ty rikas, mohl kempit pred dz. Mam ten dung rad a vubec mi nevadi, ze je to ted obtizne.

A ze to umi kazdej? Tak proc ne ty? Na to, ze ve hre travite s tvym kamaradem 16 hod denne posledni tri mesice, tak jste toho krome mega spamu do party nic moc hracskeho nepredvedli

Ja mam pro deti pochopeni  :smile: 

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních