Skočit na obsah

Fotka

Exp zbroje od krejciho

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#121 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 15:41

stejně jako se všichni smějou issethovi?:D ? a o trochu méně Gagovi? :)

golemek by chtěl přiživit..třeba právě takovým spawnem jako u iisetha.....ale ocěňuju tu lavičku u golemka kdy se na ní všichni v klidu prostřídaj aby si odpočinuli :)

Ale tak ono ucelem boss pokladu neni aby se nevybral. Muzeme tam mozna upravit u toho kouzelnika ty tri podstavce (to jak si s tim ted hraci poradej behem par vterin autor nepredpokladal :biggrin:, ale zas mi to prijde vtipny, jak ste to pekne vymysleli). A jestli vite nekdo neco jak u golemka elimonovat to, kdyz ho tankuje nekdo s ED, tak aj to muzeme poresit. Jinak to nechejme tak.
  • 0

#122 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 15:52

mno voni ho tu tankujou i postavy bez ED :) a vcelku bez problémů :D
  • 0

#123 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 16:17

obecne dozorce je nebezpecnejsi než golemek :)
  • 0

#124 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 16:44

No dobre, sak navrhnete nakou vhodnou zmenu - puvodne to bylo zamysleny tak, ze dozorce ma mrte regenerace a teda musi do nej mlatit dostatek lidi + ma vtipnej bic, druhy NPC ma bejt nesmrtelnej kouzelnik a treti ma bejt takovy, ktery ma obrovsky pohlceni, mrte zivotu, maly AC (teda aby se aj kouzelnikovi oplatilo do nej mlatit s potrebnou zbrani) a jeden utok za kolo, se kterym ale pokazdy trefi (kdyz nehodi teda jedna, zejo) za spoustu zivotu. Realita je ovsem takova, ze se trefi jen velmi zridka (a to i kdyz ma nakonec utoky dva). Dozorce se mi zda OK a na toho kouzelnika ste nasli celkem vtipnou fintu, ktera mi nijak vyrazne nevadi (i kdyz by 'potesilo' aby chudak vydrzel dyl).
  • 0

#125 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 17:45

No dobre, sak navrhnete nakou vhodnou zmenu - puvodne to bylo zamysleny tak, ze dozorce ma mrte regenerace a teda musi do nej mlatit dostatek lidi + ma vtipnej bic, druhy NPC ma bejt nesmrtelnej kouzelnik a treti ma bejt takovy, ktery ma obrovsky pohlceni, mrte zivotu, maly AC (teda aby se aj kouzelnikovi oplatilo do nej mlatit s potrebnou zbrani) a jeden utok za kolo, se kterym ale pokazdy trefi (kdyz nehodi teda jedna, zejo) za spoustu zivotu. Realita je ovsem takova, ze se trefi jen velmi zridka (a to i kdyz ma nakonec utoky dva). Dozorce se mi zda OK a na toho kouzelnika ste nasli celkem vtipnou fintu, ktera mi nijak vyrazne nevadi (i kdyz by 'potesilo' aby chudak vydrzel dyl).

Náhodou GM boss je supr pořešenej , to že se to lidi naučili chodit taky splnuje účel a můžu říct , že to naučení taky něco stojí
dost lidí tam polehá i tak, stačí malej lag, nebo někdo zapomene vzit ničení....a mele šutry rukama :devil:
  • 2

#126 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 19:25

Jeti drtit klackem
  • 0

#127 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 21:07

mno co sme posledne mlatily sutry pac kler vychcipal hned z kraje tak je to rozhodne zabavnejsi ale krapet nefer k monkum kvuli eath armor co maj

každopadne po znemožneni sutru by to byl o fajn :D

btw dozorce regen ? kde .. ztrati se to v tom nehoraznem dmg co od party dostane pa cmoc redukcí nemá ale je ok -- umí být neprijemný

goolemek - pridat jeden utok a hned to bude o necem jinem
obecně čim meně utoku tím vetší výhoda je ED a ii + ed vs 2 utoky je easy i pro lidi s extralow ac i hp
  • 0

#128 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 21:09

mno co sme posledne mlatily sutry pac kler vychcipal hned z kraje...

Ty vlastně hraješ za klerika, že? :)
  • 0

#129 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 23.11.2011 21:42

K tomu náhodnému spawnu, dneska dopoledne jsme byly v GM2 a já zvědavě - Oooo, copak to je? (očumuju novej chodníček) Samozřejmě mi to nedalo a nahrnul jsem se tam a ejhle!
Za hrbem tři záožnice a haldu trpošů :ohmy: ...
Tak něco takového dát ke golemkovi a je o zábavu postaráno :smile:
  • 0

#130 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2011 05:55

Ty vlastně hraješ za klerika, že? :)

hybrida mezi zlodejem a klerem bez 8 kruhu :P
ale ano mlatil sem to já a 19/1/10 takže ty sutry byly na týden