Fixnute ve verzi 5.03.10vesnice v hlubokem lese - Krcmar - opravit dialog kde tvrdi ze Vestec je hned pri brane, ale ten sa odstahoval na druhy koniec vesnice.
vesnice v hlubokem lese - treti domcek z lava - da sa odomknut ale neda sa vstupit, dva domceky pred nim vyzaduju specialny kluc.
- zadne dvere do krcmi - daju sa otvorit, vydno aj prechodovu membranu ale neda sa pouzit.

Drobnosti k uprave
Odesláno 04.02.2012 14:33
Odesláno 04.02.2012 14:35
Nevim o tom, ze by se rusilo NPC co zadava quest? Kazdopadne ve verzi 5.03.10 jsem smazal maleho Marta, teda i celej velmi hloupej quest.Pametnici si urcite este spomenu na Quest pre Banditov kde ste mali zabit maleho Marta z oblezenej vesnice. tak
Vy ste zrusili postavu co zadavala Q. ale maleho Marta ide stale zabit bez postihu, a stale zneho mozete ziskat peknu malu krvavu detsku hlavicku
ja by som bol rad keby sa tento Q. obnovil
Odesláno 04.02.2012 14:38
NPC smazane.poprosim skontrolovat vybavenie strazi a banditov pri oblezenej vesnici a straz v oblezenej vesnici, pri stretnuti s nimi mi to vzdy lagne, dlho sa nacitavaju pri spawne, neviem ci to je brnenim alebo v aliciji koli stitom ale seka to , aspon nam co mame starsie pc, nerobi to nahodou aj tie lagy ?
Odesláno 04.02.2012 14:39
Toto s tim stromem muzete nekdo potvrdit? Me to nelaguje, nemam to jak testnout.Rebelska pevnost rudeho draka- Jetiho zahradka-merunka je s tych stromov co robia lag pri nacitani, samozrejme ze aj tu je lag ak spawnem straze
tie lag stromy (z rychlejsim nacitanim) su myslim aj na tom zamlzenom ostrove, ale tam sa zase tak casto nechodi
Odesláno 04.02.2012 15:23
Opravena neklikatelna mrtvolka."- V lokaci Rude hory - Medvedi jeskyne je mozne za cenu tuzsich souboju ziskat vice penez"
Poprosím prekontrolovať, medvede majú asi viac života no zranujú ma menej ako tie predtým, takže žiaden tuhý boj, v jednej mrtvole sa nič nenachádzalo a jedna nešla zo žiadnej strany obrať, zo zvyšku asi rovnaký obnos ako pred úpravou.
Odesláno 04.02.2012 15:25
To se bohuzel neda, doporusuju pouzivat chuzi pomoci klavesnice.jinak v magické věži cechu mágů jak je průchod z knihovny do spodních pater,tak ten průchod je položený na schodech,dlouho jsem jej hledal a blbě se na něj kliká(chce to hodně úsilí při štelování kamery) poprosil bych změnit a dát to na ty futra ^^
Odesláno 07.02.2012 07:29
V soucasnosti neslo.Mnich moze nosit len robu, roby maju ale pre mnicha zbytocny bonus magickej odolnosti, mnich ma svoju prirodzene o dost vyssiu.
neslo by vybavit krejciho "mnizskymi robami" ktore budu mat miesto magickej odolnosti vyssiu odolnost na elementy.
Odesláno 08.02.2012 09:05
Neresim. Klikni si vlevo hore na ikonku bojovy akce, tim ji zrusis a pak si zmackni F1.mozno je to technicky narocnejsie, ale islo by spravit aby ked SD klikne pocas boja na "skovanie sa" tak by automaticky prestal bojovat a skoval sa? teda bez nutnosti klikat niekam inam a nasledne na "skovanie sa"?
Odpovědět

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních