Skočit na obsah

Fotka

Přehazování

• Please log in to reply
150 odpovědí na toto téma

#121 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 10:56

- neex jakýkoliv nářadí za 300 kus, nepovedenej tedy mistr za 250 kus
- nevím o tom že by vaření proviantu mohl pouze koželuh..maso získá kdokoliv a stejně tak si ho může uvařit

• 0

#122 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 11:33

To je pravda, ale koželuhové k němu mají jaksi blíž, protože z ulovené zvěře mají primárně kůži a mimo jiné maso, nebo tak aspoň jsem to chápal s Morierem.
  • 0

#123 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 11:53

je fakt že sem nikdy s nikým jiným nestahoval,ale co se mi doneslo tak maso získá ze zvěře každej
  • 0

#124 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 11:55

No tim spis - ackoliv ten proviant muze delat kdokoliv a ackoliv je to takova pruda (pomale, zla technicka implementace), tak aj presto to kozeluzi delaj. Pravdepodobne proto, ze pro ne je kazda zlatka dobra, kdyz na svym craftu horko tezko neco vydelaj.
  • 0

#125 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 11:56

Spis bych rekl, ze si tim krati chvile kdyz cekaji na dalsi spawn zvere.
  • 0

#126 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 11:59

jmeno má pravdu :)
  • 0

#127 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 12:02

No, tak to je pak super eno nuno craft, kdy delam jednu chujovnu (vareni masa) abych si kratil dlouhou chvili u druhy chujoviny (cekani na spawn)...
:biggrin:
  • 0

#128 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 12:50

Tak já vám teda poradím. Když se lidi vymlouvaj, že neví kde koupit nářadí a proto musí přehazovat, přidejte tomu trpošovi na trhu par dialogů. At je navede o dvě lokace dál, kde si to nářadí můžou koupit.

větev:
+Prosím Vás, Nevíte, kde bych si toho nářadí mohl pořídit více?
-Mladej, skus se kouknout tady vedle na bazar, někdy tam maj pěkný kousky. A nebo rovnou do slatu za mistrem, ten kove nářadí i na farmu. Na skladě mívá něco pořád.

ps.: co to mam za status, divnej? Já žádny varování nechci :)

Příspěvek upravil miking: 21.09.2011 12:51

• 0

#129 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 12:53

Proč teda není problém sehnat proviant, i když je s ním taky otrava, podobně jako s nástroji? Podle mě mj. proto, že jej je relativně dost i u babky na trhu, co já pamatuju mívá 200 kousků po restartu serveru.

Jenom tak pro upresneni. Pepina by nemela mit po restartu vic proviantu, nez mela pred restartem. Pokud to tak je, tak je to chyba. Proviant ji prodavaji sami hraci. Jinak se proviant samozrejme da koupit i na jinych mistech a to i v neomezenem poctu.
  • 0

#130 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 12:59

ps.: co to mam za status, divnej? Já žádny varování nechci :)

Take zadne nemas a nemas ani zadny divny status. To je odkaz, kde se podivas na pripadne duvody zmenu stavu varovani, maji to tak vsichni. Stav varovani zobrazuje ten prouzek hned pod odkazem (ukazuje 0%). Doporucuji si obcas precist titulek.
  • 0

#131 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 13:01

No, tak to je pak super eno nuno craft, kdy delam jednu chujovnu (vareni masa) abych si kratil dlouhou chvili u druhy chujoviny (cekani na spawn)...
:biggrin:

No vidiš a já nemužu dělat nic když čekam na kytku :smile: ,ale vnuknul si mi nápad budu taky vařit a mezitím lovit abych měl maso
btw nemělo by tam bejt aj vege jídlo??? :biggrin: :biggrin: :biggrin:
  • 0

#132 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 13:13

koukam že se naklepl problem s leností kovařu
dědek : ani jedno řešení nic neřeší
1 zrušit trpoše = situace naprosto stejná jako ted jelikož temeř nenei využivan ( nikdy nema krejc nože, temer nikdy krumpace ani kladiva )
2zakaz naradi an bazaru - timhle bys zmenil co ? naradi by s enedavalo na bazar ale ani k trposovi pac je lakomcum jeho cena málo a situace by byla ještě horší než aktualně

a že jebazar imrvere narvanej ? ano to je.... ale hrotama pastma a flaskama z map
  • -1

#133 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 13:27

Resi, co by neresilo:
1) na co teda mit v modulu NPC ktery se nevyuziva?
2) kdyby nedavali kovari, tak by lidi kupovali obycejny dokud by se nenasel nejakej kovar, kterymu by doslo ze tam muze nahazet desitky nastroju a vydelat si desitky trojstovek zlatejch

Ze je bazar plnej problem neni, naopak tak to ma bejt.
  • 0

#134 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 13:30

*posílá zprávu druidům* chtěj vybít všechnu zvěř jen kvůli masu..zakročte..*podpis je rozmazaný*
  • 0

#135 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 15:50

Nicole vyrabi naradi 350 ex 250 co se povede .... jenom je fakt pruda kdyz si kazdej pribehne ze chce batoh ex naradi to me fakt odradi pul hodiny mackat jednicku

DC20: drevo nemam kdyz chce nekdo krumpace tak si to drivi musi prinest nevim proc bych mel mit u kovarky skladiste
Dedek: ale trpos se vyuziva dost ..... ale ja to s bazarem moc nevyuzivam je to sice relax RP server ale ja si u ty kovadliny rad zaeRPim, Vareni je nuda.
  • 0

#136 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 07:07

Jenom tak pro upresneni. Pepina by nemela mit po restartu vic proviantu, nez mela pred restartem. Pokud to tak je, tak je to chyba. Proviant ji prodavaji sami hraci. Jinak se proviant samozrejme da koupit i na jinych mistech a to i v neomezenem poctu.

Ověřím, nahlásím. Asi před měsícem jsem Pepinu před restartem vykoupil a hned po restartu měla 200 kousků, ale když jsem to vykoupil podruhé, tak tam někdo přikvačil jí zase prodat, takže jsem nakoupil přímo od něj asi batoh proviantu, od té doby neměl potřebu nákupu. Možná to byla jen shoda náhod a tento kuchařík zásobu doplnil těsněji před restartem, když jsem byl již odhlášený.

EDIT: Základní nástroje by fakt měly být dostupnější, ať je hra o hraní a ne o překecávání někoho na klientu, aby milostivě udělal nářadí. Co tak pozoruju, problém nastal, jak odešel Bartlett, co? :wink:

Příspěvek upravil Havran: 22.09.2011 07:09

• 0

#137 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 07:45

Ta pepina by mela bejt v cajku, pamatuje si stav pres restart.
  • 0

#138 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 08:38

nene To není Bartlettem to je tím že sou tu všichni zhýčkaný těma mistrovskejma šmejdama
  • 0

#139 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 09:47

Nemyslim si, mě stačej obyčejný ,ale nikdo je nechce udělat. Napsal jsem poptávku na foru a nic. Včera na klientu taky nic takže je to tim,že se to nikomu nechce dělat.
  • 0

#140 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 10:01

no vidiš máš se ozvat přímo mě
  • 0

#141 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 10:03

No je fakt, ze ja sem nahodil na bazar asi deset bronzovejch sekyrek za pomerne vysokou cenu a druhej den byly vsechny pryc...

Podle me je to jen prechodny obdobi nez se najde nejakej zacinajici crafter, kterej zjisti, ze na tom muze pekne vyzit.
  • 0

#142 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 10:08

Dobře, ale pokud řešíme přehazování a nedostatek takto základních věcí, nestálo by za úvahu třeba jen nástroje u NPCček slevnit na "rozumnou" cenu? Panuje tu shoda, že kováři bídu s nouzí netřou, takže do ekonomiky jim to příliš nezasáhne a hráčům to pomůže - budou moct hrát a ne se stále někoho doprošovat o základní věci ke craftu.

P.S: Za mylné info o Pepině se tedy omlouvám, ale vážně to tak vypadalo.
  • 0

#143 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 10:11

Joo, to byly casy, kdyz jsem delal kovare ja ... To jsem treba vecer lognul, stal jsem na trhu, cekal jsem na zakazniky. Ve chvilich, kdyz nebyli zakaznici, tak jsem si sel pro drevo nebo jsem pripravoval naradi pro bazar, ktere jsem se tam pak snazil cpat horem dolem (treba v 6 rano a tak), az mi lidi nadavali, ze zabiram cely bazar svym naradim. Pokud si dobre vzpominam, tak ty ceny byly zhruba 150 za naradi mistra a 100 za obyc. Naradi se drevem bylo trosku drazsi. Milionar jsem nebyl, ale vydelaval jsem a me se libilo, ze lidi pouzivaji moje naradi a delal jsem si tim i reklamu, ze jo. Pak lidi za mnou chodili pro normalni zbrane a pro zakazky do Stromoradu. To mi pak zase zase nadavali ostatni kovari, ze prodavam moc levne. To byla take zabava :biggrin: . A pritom jsem nikdy nemel "sveho" hornika a platil jsem pekne za kus rudy. Jenom Mytko aka Tor Devasta mi byl ochoten dodat rudu trochu na dluh, nez jsem na novem materialu trochu zacal vydelavat.
  • 0

#144 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 10:21

Jinak pokud jde o tema prehazovani, tak si nemyslim, ze by s tim naradi nejak zasadne zahybalo. Sice se i naradi obcas prehodi, ale ze by melo majoritni podil, to vubec. Samozrejme ja nepoznam, jestli lidi prehazuji svym jinym postavam drahe kameny, krystaly, lektvary, provianty, slzy, bylinky, Stromoradske a craftove vyrobky a dalsi jen za ucelem prodeje a nasledneho nakupu naradi :biggrin: .
  • 1

#145 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 13:12

mno a co teda k zverejnovani prehozených vecí :) hned by se vedelo kdo prehodil obra a kdo jen " neskodne" naradi a nehazeli je lidi do jednoho pytle
  • 0

#146 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 14:20

problem prehadzovania je ten ze nie vsetky postavi maju vsetko, takze pokial by postava dostala pri svojom vzniku absolutne vsetko (zrejme by sa jej to nevmestilo do invu takze by si vsetky veci nasla v skrynke v banke)

nikdo potom nebude prehadzovat a je to vybavene.
  • 0

#147 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 15:05

problem prehadzovania je ten ze nie vsetky postavi maju vsetko, takze pokial by postava dostala pri svojom vzniku absolutne vsetko (zrejme by sa jej to nevmestilo do invu takze by si vsetky veci nasla v skrynke v banke)

nikdo potom nebude prehadzovat a je to vybavene.

To je blbost, pokud chceš hrát RP, můžeš i s první úrovní. Pokud ti jde i o výbavu, tak ta má smysl jen v tom případě, že ji postupně získáváš. Jestli si myslíš, že by tě dlouho bavilo hrát s celou výbavou ... tak nebavilo, tomu věř. Všichni mají všecho = hra by tě za chvíli omrzela.
  • 0

#148 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 16:53

To je blbost, pokud chceš hrát RP, můžeš i s první úrovní. Pokud ti jde i o výbavu, tak ta má smysl jen v tom případě, že ji postupně získáváš. Jestli si myslíš, že by tě dlouho bavilo hrát s celou výbavou ... tak nebavilo, tomu věř. Všichni mají všecho = hra by tě za chvíli omrzela.

ake RP? tu sa riesi prehadzovanie predmetov. na RP si zaloz vlastny topic
  • 0

#149 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2011 18:51

ake RP? tu sa riesi prehadzovanie predmetov. na RP si zaloz vlastny topic

Nějak sem mi daly dohromady dvě témata, my fault.
  • 0

#150 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 23.09.2011 16:28

Tak sem si tu pročítal fórum a zjistil jsem,že přehazování je nemoc. Nemoc,která ve většině případu nejde léčit.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních