Skočit na obsah

Fotka

Dragon age

• Please log in to reply
198 odpovědí na toto téma

#121 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 11:07

Knizky at si strcej za klobouk, multiplayer at pusti smejdi :)

Zobrazit příspěvek

na tom něco bude:)
  • 0

#122 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 15:32

Kurňa, začínají mne svrbět prsty.

Hraje to někdo na něčem obdobném jako je AMD X2 2,0 Ghz, 2GB paměti a Ati x1950pro?
  • 0

#123 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 16:00

To máš podobný jako já a jak jsem psal mě to jede na nejnižší detaily plynule, takže pokud nějak nejseš zvyklej na max. detaily tak ti to vadit nebude, akorát mám hrozně dlouhý načítání lokací ( 1-3 minuty ). Já to dokáže dát dokonce i na střední detaily v klidnejch lokacích, ale načítání furt hrozně dlouhý.
  • 0

#124 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.11.2009 18:20

To máš podobný jako já a jak jsem psal mě to jede na nejnižší detaily plynule, takže pokud nějak nejseš zvyklej na max. detaily tak ti to vadit nebude, akorát mám hrozně dlouhý načítání lokací ( 1-3 minuty ). Já to dokáže dát dokonce i na střední detaily v klidnejch lokacích, ale načítání furt hrozně dlouhý.

Zobrazit příspěvek

Já ti nevím, jestli jde Pentium 4 2,2 GHz srovnávat s dvoujádrem 2 GHz, a Radeon 1650 s x1950 :)

Takže Casper si asi v pohodě zahraje... parchant jeden :biggrin:
  • 0

#125 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 19:34

Já ti nevím, jestli jde Pentium 4 2,2 GHz srovnávat s dvoujádrem 2 GHz, a Radeon 1650 s x1950 :)

Takže Casper si asi v pohodě zahraje... parchant jeden  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Che ché!

Ještě zvažuju, zda nepočkat na nějaký ten patch a taky doufám, že tam nebudu mít čtverečkované pochodně. :-)

Prsty svrbí už i na nohách, kurňa.
  • 0

#126 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 10.11.2009 21:05

Jak máš rychlý načítání ? Já mám obdobnou sestavu, trochu vyšší ram ( 2GB ) a slabší procák tuším 2,2Ghz a jede mi to celkem slušně na min. detaily, akorát mi přijde načítání přechodů hrozně dlouhý ( 1-3 minuty ) :(

Jinak taky win7, přemejšlel jsem kvůli tomu, že přeinstalnu a zkusím na XP jestli jsou menší požadavky.

Zobrazit příspěvek

No když prvně pustím hru tak načítání tak na 2-3 hodiny hraní pokud neabsolvuješ za tu dobu moc soubojů tak je opravdu vpohodě, pak se to načítání prodlouží právě klidně na 1-5 minut a je to nuda.. ale řešení je jednoduché, resetnout jen hru. Ve win 7 tahle technika fachá suprově a pak zase mě čekaj jen další 3 hoďky nerušené pařbičky ;)
  • 0

#127 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 21:45

To mě to dělá od začátku, respektive tak 20 minut jsem zakládal postavu, ale pak hned první načítání na hrozně dlouho, kdyby zlatý 3 hodinky :)
  • 0

#128 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 22:10

Che ché!

Ještě zvažuju, zda nepočkat na nějaký ten patch a taky doufám, že tam nebudu mít čtverečkované pochodně. :-)

Prsty svrbí už i na nohách, kurňa.

Zobrazit příspěvek

No jako nevim, jak to kdo hraje, ale dá se to klasicky odzoomovat a to pak hra běží lépe... nepřijde mi to zrovna náročné, ale rozhodně mi to nepřijde graficky hezké, z celkového hlediska...
  • 0

#129 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 22:37

To mě to dělá od začátku, respektive tak 20 minut jsem zakládal postavu, ale pak hned první načítání na hrozně dlouho, kdyby zlatý 3 hodinky :)

Zobrazit příspěvek

Vypni si.. v grafice.. eee jak se to menuje, takový ty odlesky postav přehnaný, to ti sakra zrychlí načítání..

Mrknu se jak se ta volba menuje.
  • 0

#130 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2009 22:41

Vypni ve videu Tlumič Rámcových efektů a Hlavní synch a hra ti pojede o dost rychleji při načítání a při hře samotné taky
  • 0

#131 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2009 22:36

Hrajeme to s rydisskou na priblizne stejenjch sestavach (AMD x2 5600+, 2GB RAM, 8800GT, vysoky detaily, 4x AA, 1920x1200) a fici to naprosto v pohode.

Jinak ke koupi me nalakal vafloun se svoji stiznosti na to, ze v parte muzou bejt max 4 lidi - to mi totiz vzdycky vadilo, ze tam muzu mit celej chumel lidi a kdo se ma v tom pak vyznat :] Jinak musim chte nechte priznat, ze je to po dlouhy dobe slusna hra, sice nic svetobornyho, akorat nakombinovani toho nejlepsiho z BG a NWN, ale aspon ze skutecne toho nejlepsiho.

Jedinej problem je, ze na nejtezsi obtiznost nektery souboje krute nedavam a nechapu, jak bych mohl svoje sance na vitezstvi zvysit. Hrajete to nekdo na nightmare? Nemate nakej figl? Jakmile na me utoci vetsi pomer nepratel nez 1,5:1 tak sem v riti at delam co delam :(
  • 0

#132 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2009 23:10

Nemate nakej figl? Jakmile na me utoci vetsi pomer nepratel nez 1,5:1 tak sem v riti at delam co delam :(

Zobrazit příspěvek

Doporučuji používat v boji něco účinějšího než francouzskou hůl, Dědo.
  • 0

#133 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2009 00:40

Hrajeme to s rydisskou na priblizne stejenjch sestavach (AMD x2 5600+, 2GB RAM, 8800GT, vysoky detaily, 4x AA, 1920x1200) a fici to naprosto v pohode.

Jinak ke koupi me nalakal vafloun se svoji stiznosti na to, ze v parte muzou bejt max 4 lidi - to mi totiz vzdycky vadilo, ze tam muzu mit celej chumel lidi a kdo se ma v tom pak vyznat :] Jinak musim chte nechte priznat, ze je to po dlouhy dobe slusna hra, sice nic svetobornyho, akorat nakombinovani toho nejlepsiho z BG a NWN, ale aspon ze skutecne toho nejlepsiho.

Jedinej problem je, ze na nejtezsi obtiznost nektery souboje krute nedavam a nechapu, jak bych mohl svoje sance na vitezstvi zvysit. Hrajete to nekdo na nightmare? Nemate nakej figl? Jakmile na me utoci vetsi pomer nepratel nez 1,5:1 tak sem v riti at delam co delam :(

Zobrazit příspěvek

No když dojde na boj 4 na 4, tak nemaj proti mě šanci, sestavu družiny sem si udělal mág (hlavní), mág (morrigan), alistair (prostě obětní beránek) a Leilana (archer) a když se dostávám do těch situací kdy na mě utočí opravdu nechutná grupa, tak se samo zaměřuju na ty se zlutejma ménama a můj mág ovládá dvě zajímavé techniky - Tajemnýho rytíře (místo síly na těžké zbroje a některé zbraně potřebuje kouzla - čehož jako mág mám sakra dost) a zvykl sem si kombinovat hodně spíš stunovacích kouzel + ten glyph na srážení ten je užasnej doslova, ten si dám pod nohy a nikdo na ferovku se ke mě nedostane, jenže dycky představujou problém archeři ze strany nepřátel - dycky mě šijou do hlavní figury :biggrin:
Samo musím říct že "Set lehkýho brnění u mága z dračích šupin" a "nezastavitelnej plátovej set" u Alistara taky dělaj svoje :innocent2:

Samo, doporučuju třebas i jen po městě tahat ostatní nevyuživané postavy které necháváte furt v kempu.. ty dialogy mě prostě kolikrát baví, co se vše může stát.
  • 0

#134 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2009 08:18

Zobrazit příspěvek

nenech je dělat co chtěj, sice mají pěknou taktiku nastavenou, ale ne vždy dělají striktně to, co chceš :) je to samozřejmě pak jen hra o pauza skill pauza skill pauza skill, ten boj si pak moc neužiješ :D a chce to nějakého pořádného mága do zadu s aoečkama kterej toho hodně pořeší...a spamovat flaštičky no....herbalismus na vysoké úrovni :)
  • 0

#135 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2009 20:11

mazlik

Přiložené soubory

• 0

#136 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2009 07:48

Jinak ke koupi me nalakal vafloun se svoji stiznosti...

Zobrazit příspěvek

No tyjo, tak člověk tady vo tom básní, a von si to pak pořídí právě kvůli tomu, na co si stěžuju :) Má to cenu se pak snažit?

Je teda fakt, že ty 4 postavy jsou asi i na mě maximum, co jsem schopnej v boji jakž takž uřídit. Spíš mi chybí přítomnost ostatních postav při rozhovorech apod.

Jinak po druhym tejdnu hraní musim říct, že se dostavilo mírný vystřízlivění. Zatimco po pár dnech bych hru zařadil do kategorie "Postavim jí oltář, na její počest obětuju tuleně a jeho krev si namažu na prsa", tak teď už jsem mírně snížil na "Vystavim si krabici na poličce na čestné místo".

Největší krize asi přišla ve městě (Denerim). Stejně jako v Baldur's Gate mi vadí pobíhání mezi městskejma částma a plnění side questů. Totálně to ztratilo dynamiku a spád. Jelikož mym hnacím motorem byl od začátku příběh, tak jsem tady docela narazil. Vim, že je dělat nemusim, ale ... znáte to, prachy a zkušenosti jsou potřeba.
  • 0

#137 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2009 09:35

...... znáte to, prachy a zkušenosti jsou potřeba.

Zobrazit příspěvek

looter a exper v jednom o:)
  • 0

#138 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2009 10:25

looter a exper v jednom o:)

Zobrazit příspěvek

:) Taky nezapomeň "PéGéčko" :biggrin:
  • 0

#139 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2009 11:44

Maly modry mnichy hrajou jenom PGcka :)
Hlavni ale je, ze se zachranil ubohy tulen! Staci jak jim zatapej eskymaci a ledni medvedi, s tebou Wafloune matka priroda nepocita :P

Co me na ty hre porad dostava uz od zacatku jsou bojovy animace postav, je to prvni hra vubec co znam, kde stit postava nedrzi jak prkno ale aktivne s nim pracuje v boji, vypada to fakt desne dobre :)
  • 0

#140 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2009 16:37

Docela mě začíná točit odemykání truhel. U té rozverné francouzské bardky mam celkovou hodnotu cunning asi 26 (protože dex mam vysokou kvůli dobrému luku), celkem vysoký stupeň toho zlodějského bonusu do odemykání, ale stejně třeba v předposledním patře veže mágů jsou asi 3 truhly, který neodevřu. Pak třeba v ruinách vlkodlaků tam jich je halda, který ještě neotevřu, jenže zrovna tam jsem nabral luk, na kterej jsem potřeboval hodně dex.

Jinak co mě taky celkem vadí je moje volba meče a štítu, protože sestázovým polem může tankovat kdokoliv ty tři holky, který z poza mě pálí na sebe tahaj příšery docela dost a threaten moc nepomáhá... + absence tankovací profese, protože templář, co si budemem povídat, skillově dost pokulhává...
Mam to Jaggernaut armour, vyplácal jsem teď dost bodů do síly (38 potřeba) a co dostanu, fatigue 38% :smile: . Je fajn, že tu je willpower, ale v patchi bych dodal, že síla snižuje základní hodnotu fatigue, samozřejmě méně efektivněji, než willpower posiluje výdrž, ale stejně by to mělo pomáhat... hra jinak dost nadržuje DD buildu :innocent2: .
  • 0

#141 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 10:20

jojo odemykání mě taky dost tankuje, nemají tam dávat maximální skill, když i s maximálním skillem musíš mít cunning aspoň 30 abys otevřel nejlepší truhly

no pan Alister nebo jak se jmenuje je hodně lampa i když má štít :)
  • 0

#142 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 13:10

Docela mě začíná točit odemykání truhel. U té rozverné francouzské bardky mam celkovou hodnotu cunning asi 26 (protože dex mam vysokou kvůli dobrému luku), celkem vysoký stupeň toho zlodějského bonusu do odemykání, ale stejně třeba v předposledním patře veže mágů jsou asi 3 truhly, který neodevřu. Pak třeba v ruinách vlkodlaků tam jich je halda, který ještě neotevřu, jenže zrovna tam jsem nabral luk, na kterej jsem potřeboval hodně dex.

Jinak co mě taky celkem vadí je moje volba meče a štítu, protože sestázovým polem může tankovat kdokoliv ty tři holky, který z poza mě pálí na sebe tahaj příšery docela dost a threaten moc nepomáhá... + absence tankovací profese, protože templář, co si budemem povídat, skillově dost pokulhává...
Mam to Jaggernaut armour, vyplácal jsem teď dost bodů do síly (38 potřeba) a co dostanu, fatigue 38%  :smile: . Je fajn, že tu je willpower, ale v patchi bych dodal, že síla snižuje základní hodnotu fatigue, samozřejmě méně efektivněji, než willpower posiluje výdrž, ale stejně by to mělo pomáhat... hra jinak dost nadržuje DD buildu  :innocent2: .

Zobrazit příspěvek

Hmm jestli sem pochopil co si myslel..

..co takhle lákat výsměchem?
  • 0

#143 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 15:25

Ten svrab jsem už nemohl vydržet a taky si to pořídil. Zatím mne ovládlo prvotní nadšení, šlape to náramně na střední detaily a hlavně netřeba zatrhávat Máslovy magické kolonky!

Teď jen zacpat nos, vyžunknout ten blivajz a vzhůru do bitvy!

Tomi, buď je to crackem, anebo jsi jelito :-P
  • 0

#144 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 16:39

Tomi, buď je to crackem, anebo jsi jelito :-P

Zobrazit příspěvek

odpověď je všem jasná :)
  • 0

#145 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 19:00

Taky sem si to stáh pff.. taky mám crack..

a problém? žádnej !! žádnej !! v nejblížší době kupuju orig.
  • 0

#146 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.11.2009 19:54

Finito, ujj. Za pár dnu jsem dospěl k prvnímu konci a jsem spokojen.
Moc příjemné hraní, čtení, odvíjení děje. Ano, příběh je koncepčně běžný, hra sbírá zkušenosti z jiných her. Ale k čemu originalita, desítky knih jsme četl a bavil se skvěle a příběhy podávají prakticky totožně. To co posbírali moc hezky spojili. Buildování? Nevím, měl jsem z mnoha nových dovedností radost, ale hledání nějakých maxim nebo naopak omezení mě nenapadlo, ätmosféra hry to skryla. Ať již takové ty mírně dokreslující chvilky. Jako například útěk a mizení pavouků přede mnou. Ale i ty silné chvilky, třeba u některých rozhodnutí, nebo při popisu jak budu veden jako hrdina mezi lidmi. Nebo závěrečné dopovězení příběhů všech důležitých míst, moc hezké připomenutí celého putování. Opravdu nemám důvod hledat nedostatky, bavil jsem se skvěle, měl radost z několika větších úspěchů a mám chuť na opakování s jinou postavou a jinak.
  • 0

#147 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 20:32

12:00 nainstallovano a nasledna tvorba postavicky
12:30 spokojen s vzhledem ala Angelina J. nadsene vstupuji do hry a uzivam si prolog
12:50 pauza na bezne lidske potreby
12:59 pokracovani v hrani
15:30 pauza na bezne lidske potreby
15:35 pokracovani v hrani
18:00 rabovani lednicky
18:05 hrani jednou rukou
18:15 pokracovani v hrani obouma rukama
20:25 podeleni se s Vami o nadseni z teto hry na foru
20:30 doplneni lednicky proviantem z nejmenovaneho retezce rychleho obcerstveni
...
  • 0

#148 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2009 22:55

12:00 nainstallovano a nasledna tvorba postavicky
12:30 spokojen s vzhledem ala Angelina J. nadsene vstupuji do hry a uzivam si prolog
12:50 pauza na bezne lidske potreby
12:59 pokracovani v hrani
15:30 pauza na bezne lidske potreby
15:35 pokracovani v hrani
18:00 rabovani lednicky
18:05 hrani jednou rukou
18:15 pokracovani v hrani obouma rukama
20:25 podeleni se s Vami o nadseni z teto hry na foru
20:30 doplneni lednicky proviantem z nejmenovaneho retezce rychleho obcerstveni
...

Zobrazit příspěvek

este hrajes? haloooo kde siiii?? :innocent2:
  • 0

#149 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2009 00:05

Finito, ujj. Za pár dnu jsem dospěl k prvnímu konci a jsem spokojen.
Moc příjemné hraní, čtení, odvíjení děje. Ano, příběh je koncepčně běžný, hra sbírá zkušenosti z jiných her. Ale k čemu originalita, desítky knih jsme četl a bavil se skvěle a příběhy podávají prakticky totožně. To co posbírali moc hezky spojili. Buildování? Nevím, měl jsem z mnoha nových dovedností radost, ale hledání nějakých maxim nebo naopak omezení mě nenapadlo, ätmosféra hry to skryla. Ať již takové ty mírně dokreslující chvilky. Jako například útěk a mizení pavouků přede mnou. Ale i ty silné chvilky, třeba u některých rozhodnutí, nebo při popisu jak budu veden jako hrdina mezi lidmi. Nebo závěrečné dopovězení příběhů všech důležitých míst, moc hezké připomenutí celého putování. Opravdu nemám důvod hledat nedostatky, bavil jsem se skvěle, měl radost z několika větších úspěchů a mám chuť na opakování s jinou postavou a jinak.

Zobrazit příspěvek

Pro mě je Dragon Age dalším námětem ke sbírání zkušeností a nápadů na různé kvestíky :innocent2:

Každopádně, naprostý souhlas :smile:
  • 0

#150 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2009 02:33

Hmmm nenarazili jste nekdo behem hry na nejakou slusnou kuzi pro rogunu, ktera by mela aspon trochu jinej vyzor nez ty standartni? Pro plechovky je tam spousta stylu ale kuzi grafici nejak odflakli :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních