Takže moje vize řešení by byla zhruba takováto. V podstatě jen opakuju to co řekli ostatní.
Maximum věcí, které může crafter vložit - 5. Jak psal Dark, mohlo by se to vyvíjet se skillem.
Povolani se skillem 1000 > 1000/5 = 200 > Z toho vyplyva ze za kazdych 200 bodu muzou dat jeden predmet do bazaru (max 5 v tomto pripade)
Povolani se skillem 200 > 200/5 > Tady je to po 40 bodech
Alch se skilem 25 > 25/5 = 5 > Tady je to po 5 bodech
Necrafteři mohou přidat 1 věc (klíčky atp.). Pro obchodníka by to bylo stejné jako pro craftery. To zaručí, že kdo bude chtít něco vložit, bude tam mít místo.
Maximální cena by byla neomezená - crafteři, kterým se válí v invu jeden nebo dva nepovedené pokusy o exc adam by se jich takto mohli zbavit. Toho, že by se potom neobjevovaly zlaté itemy bych se nebál, protože ty jdou dle mě hodně na odbyt. Můj Leo je 17ka a ještě furt běhá se socketnutým zlatema ještě dlouho bude.
Pak by se mělo třeba v popisu itemu, nebo klidně i v názvu, zobrazovat, kdo to tam dal i kdo ho vyrobil.
No a pokud se ony věci, které tam někdo dal za vysokou cenu neprodají, po měsíci se jejich cena sníží na cenu licencí a když se ani potom neprodají, zmizí bez náhrady.
Pokud by ses hodně nudil, hodila by se možnost vzít svoje itemy z bazaru zpátky.
Toť moje vize.