Skočit na obsah

Fotka

uprava bazaru

• Please log in to reply
169 odpovědí na toto téma

#121 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 19:26

Zobrazit příspěvek

Až na to že daleko větší smysl má bazar pro kraftera začínajícího, jak pro toho co umí top. Ten začínající si tak může přivydělávat na skilování, apodobně. Začátečník dá třeba na bazar 5 aqua batohů a má radost když se prodaj, páč může nakoupit zase kůže, nářadí na skilování, atd atd...
Podpořil bych radši ty začínající řemeslníky než ty co už všecko umí. Takže jsem proto aby čím nižší skil, tím víc věcí moh dat na bazar :)
  • 0

#122 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 20:02

"Hele, mladej, vybodni se na ten tvuj aqua batoh za par stovaku, tumas dva litry a soupni tam tyhle moje prima prstynky za max. cenu."
  • 0

#123 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 20:23

Zobrazit příspěvek

No to máš jednoduchý, cizí výrobky prostě na ten bazar nebudeš moct narvat.
  • 0

#124 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 20:54

Takze to omezis jen na vyrobky, navic takovy, u kterejch se da urcit vyrobce?
  • 0

#125 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 21:15

jeste bych dodal ze necrafteri by mohly dat 1 vec. (sem tam se tam objevi klicek od morlagu, popr past, nebo jina takova vecicka a podle me to je prijemne zpestreni sortimentu.

EDIT: pro craftery to znamena 1 + viz. vyse

Zobrazit příspěvek

Jo a celé tohle bych zkombinoval s tím, že cena vložených věcí se po měsíci sníží na cenu licencí a po dalším měsíci by věci uplně bez náhrady zmizely.

Tzn někdo tam dá drahou zbraň, nikdo jí nebude kupovat a tak se po měsíci sníží cena na licence a když to bude takovej šmejd, že se neprodá ani při ceně licencí za další měsíc, smůla, zmizí bez náhrady (ale stejně se prodá za cenu licencí).
  • 0

#126 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2009 21:51

já to vidim tak že Dědek bude každej den kontrolovat estli tam nejsou předražený věci a když budou tak je prostě vyhodí do popelnice..lidskej faktor prostě scriptem a mechanikou nenahradíš :)
  • 0

#127 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 12:05

tak co je holoto najednou nemáte co říct?

v tom případě očekávám podporu mého návrhu :wink:
  • 0

#128 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 12:15

Nojo, jakmile se pozaduje seriozni projekt, skutek utek ;)
  • 0

#129 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 12:44

Mno babčo už jich tu celkem dost padlo těch návrhů tak já to shrnu...omluv mě pokud to nejde páč v NWN mechanice se vyznám asi jako v kýtí. :bye:
Takže kombinace návrhů: Věci na bazaru by byli pouze omezenou dobu....řekněme 14 dní real..myslím,že pokud se neprodají do té doby moc šance není. Věci co se neprodají ...tu bych dala dvě možnosti:První-ten kdo to vložil by mohl věc přes dialog vybrat s tím,že poplatek by zůstal Quixotovi. Pokud by věc nevyzvedl pak by byla na řadě dražba a výdělek by šel třeba na rekonstrukci města. A možnost druhá po uplynulé době výrobek smazat bez náhrady s tím,že se třeba rozpadl. Jo a eště jedna věc,ale to asi nepude nicméně kdyby šlo pak zamezit možnosti prodávat na bazaru kraviny jako například ten obleček co dostane postava do začátku za 8k nebo pasti atp. Jo a babčo smazat kladívka od Ferdy páč není možný je koupit. :wink:
  • 0

#130 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 12:59

Takže moje vize řešení by byla zhruba takováto. V podstatě jen opakuju to co řekli ostatní.

Maximum věcí, které může crafter vložit - 5. Jak psal Dark, mohlo by se to vyvíjet se skillem.
Povolani se skillem 1000 > 1000/5 = 200 > Z toho vyplyva ze za kazdych 200 bodu muzou dat jeden predmet do bazaru (max 5 v tomto pripade)
Povolani se skillem 200 > 200/5 > Tady je to po 40 bodech
Alch se skilem 25 > 25/5 = 5 > Tady je to po 5 bodech
Necrafteři mohou přidat 1 věc (klíčky atp.). Pro obchodníka by to bylo stejné jako pro craftery. To zaručí, že kdo bude chtít něco vložit, bude tam mít místo.
Maximální cena by byla neomezená - crafteři, kterým se válí v invu jeden nebo dva nepovedené pokusy o exc adam by se jich takto mohli zbavit. Toho, že by se potom neobjevovaly zlaté itemy bych se nebál, protože ty jdou dle mě hodně na odbyt. Můj Leo je 17ka a ještě furt běhá se socketnutým zlatema ještě dlouho bude. :wink:
Pak by se mělo třeba v popisu itemu, nebo klidně i v názvu, zobrazovat, kdo to tam dal i kdo ho vyrobil.
No a pokud se ony věci, které tam někdo dal za vysokou cenu neprodají, po měsíci se jejich cena sníží na cenu licencí a když se ani potom neprodají, zmizí bez náhrady.
Pokud by ses hodně nudil, hodila by se možnost vzít svoje itemy z bazaru zpátky.

Toť moje vize. :bye:
  • 0

#131 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 13:13

No vicemene souhlasim, akorat bych to spis videl, ze kdyz se do mesice neproda, tak ho bazarnik strci do rukou vlastnika . On z predmetu uz provizy ma.

A stahovani z prodeje, muj nazor je takovy, ze pridat, ale tak ze bazarnik si necha provizy. Musi prece nejak vydelavat :)
  • 0

#132 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 16:41

Já nevím, mě se prostě nezdá, aby začínající řemeslník tam moh dát jen například jednu věc, na které nevydělá bůhví jaký majland. A řemeslník který je vyskilovaný, tudíž už má minimální náklady na řemeslo, má už asi i nějakou výbavu, má nahrabané na bossech, řemeslo mu sype atd, atd.. tam moh narvat věcí moc. Prostě bych radši aby si ti co s řemeslem jsou v počátcích a potřebujou prachy už jen na to nářadí, kterého při skilování spotřebuješ hromadu, měli šanci i nějak víc přivydělat. Takže když né naopak, tak ať všichni tam můžou dát stejný počet výrobků.
Taky bych asi udělal nějakou vyjímku pro nářadí, jestli by šla zvláštní sekce, nebo ne to nevím. Ale pět kousků nářadí ti na skilování moc dlouho nevydrží.
Jinak, pro mě za mě, ať se bazar zruší třeba uplně, většinou se všechno sehnat dá když už né ve hře tak na klientu. Jen to nářadí bývá problém, páč se nikomu nechce dělat a většinou zrovna když ho potřebuješ tak nikdo nemá matroš nebo chuť :)
  • 0

#133 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 17:48

no ano, ale zase ten zkuseny crafter uz do Craftu neco vrazil, (minimalne cas mackanim jednicek) takze je to takova kompenzace, ale navrh na to aby meli vsichni stejny pocet taky neni spatny.
  • 0

#134 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2009 18:32

no ano, ale zase ten zkuseny crafter uz do Craftu neco vrazil, (minimalne cas mackanim jednicek) takze je to takova kompenzace, ale navrh na to aby meli vsichni stejny pocet taky neni spatny.

Zobrazit příspěvek

Ja by som sa priklonil na stranu Ocelova s tym principom. Nevidim dôvod, preco by mala byt zvyhodnena naskillovana postava - ta by mala mat uz dost skusenosti a znamosti na to, aby predala veci priamo. Navyse ak mi nieco neuniklo, tak bazar je obmedzeny na cenu vkladanych itemov, takze tam viacmenej neni mozne dat veci, na ktore treba vysoky skill. Opät to zopakujem, ale bazar nemal byt spôsobom, ako zarabat na crafte .. ale mal riesit nedostupnost naradia a low end itemov. Takze treba riesit to, ako zabezpecit zakaznikom potrebny sortiment, a nie ako zabezpecit crafterom zisk a pohodlie.

Ako uz viacery naznacili, tiez si myslim ze jedina realna moznost je zabezpecit miznutie itemov po urcitom case. Ale cas priblizne mesiaca sa mi zda byt malo (a to nehovorim o 14 dnoch), hlavne ak by slo o nenavratne odstranenie itemu. Podobne navrhy s tym, ze by postupne klesala cena ... to sa lahko navrhuje, ale tazko scriptuje. Chcel by som vidiet toho blazna, co by robil take narocne upravy na hernom systeme, ktory je vpodstate zbytocny - to uz radsej rozvoj v lubovolnej inej oblasti, ked sa ma do toho vrati cas :wink:

Pak tu boli navrhy, ze by sa item nezmazal, ale povedzme by ho mal crafter dalej k dispozicii, ale uz by dalej neblokoval bazar. To by sa pochopitelne dalo spravit, ale ma to jeden obrovsky nedostatok - a tym je nekontrolovatelny narast poctu itemov.

Kazdopadne by to ale chcelo asi zo strany WB napisat, co vlastne od Bazaru cakaju = na co by mal sluzit. Mozno sa pak bude dat lahsie nieco vymysliet :bye:
  • 0

#135 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2009 09:36

No a taky by šlo udělat tohle:

Alchymista - babča na trhu
Kováři - Kallar (tady jsem myslel jen na nářadí)
Šípaři - udělat nové npc

Můj návrh spočívá v tom, že spotřební zboží by se dalo prodávat u npc, s tím že, jak to je u alchymistů (20výrobků), u kovářů by se to dalo třebas na 10, šípaři to samé.

Bazar by byl jen pro věci, které nejsou spotřební - tudíž plátnéři, zlatníci, kováři (zbrane - pokad by se to nedalo udelat s kallarem nějak), krejčíci a lukaři.
-> U nich si postava nakoupí a běhá v tom nějakou dobu, tudíž to není spotřební.

Jedná se mi jen o to rozdělit craft na spotřební a nespotřební. Nevím zda je to možné, dle mě by to vyřešilo problém.

O lahve pití by nouze nebyla, lučistníci, kteří si sami nedělají šípy by je nemuseli dlouze shánět a vostatní crafteři by měli přístup k nářadí + když by chtěl někdo věc na dýl, zajde si na bazar.

Nejsem si jist, zda by se dalo udělat aby spotřební věci se pak nedávali na bazar, či by se dalo zjistit kdo to tam dal a pak ho postihnout.
:wink:
  • 0

#136 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2009 22:55

Mno babčo už jich tu celkem dost padlo těch návrhů tak já to shrnu...omluv mě pokud to nejde páč v NWN mechanice se vyznám asi jako v kýtí. :bye:
Takže kombinace návrhů: Věci na bazaru by byli pouze omezenou dobu....řekněme 14 dní real..myslím,že pokud se neprodají do té doby moc šance není. Věci co se neprodají ...tu bych dala dvě možnosti:První-ten kdo to vložil by mohl věc přes dialog vybrat s tím,že poplatek by zůstal Quixotovi. Pokud by věc nevyzvedl pak by byla na řadě dražba a výdělek by šel třeba na rekonstrukci města. A možnost druhá po uplynulé době výrobek smazat bez náhrady s tím,že se třeba rozpadl. Jo a eště jedna věc,ale to asi nepude nicméně kdyby šlo pak zamezit možnosti prodávat na bazaru kraviny jako například ten obleček co dostane postava do začátku za 8k nebo pasti atp. Jo a babčo smazat kladívka od Ferdy páč není možný je koupit. :wink:

Zobrazit příspěvek

co furt máte s těma dražbama? vysvětli mi jak uděláš dražbu? jak? nějaký rozumný a realizovatelný návrh jak dražit věci z bazaru

to jako bude každý de dědek kontrolovat bazar jestli tam nemá někdo něco s prošlou záruční dobou co si nevzal zpátky a pak to bude dražit?každý den v 8 večer dražba nebo jak si to představuješ?

sepsání dialogového scriptu, kdy bude někde stát npc s neprodanými předměty a hráči na něj budou pořvávat čísla a to npc bude tak chytré že si mezi všema smajlama, lolama , puxovinama, debatama o tom kam se pujde expit a jinym spamem vybere čísla zlatek a dá to tomu kdo dá nejvíc? a rovnou siještě ověří zda postava tou částkou disponuje?

uvědomuješ si že nějakým způsobem napsat pravidelnou dražbu jen pomocí npc by bylo tka obtížné a tak náročné, že dřív než něco takového vznikne snad i DH2?
  • 0

#137 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 00:31

...

Zobrazit příspěvek

tak já ti to vysvětlim..každej den logneš svoje CSko..vomrkneš bazar..a hodíš si do uschovny prošlý zboží..mno a až toho budeš mít dost tka vyhlásíš na určitěj termín dražbu..kapiš ne..
  • 0

#138 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 08:46

než smazani itemu je lepši ho vratit majiteli proč by o nej měl příjit jako?
nosis třeba brnčo roky vbsichni ti do nej mlati a rozpadne se ti po mesici na bazaru?:)
však zap,latiš si třeba mesic na bazaru tema 10% z ceny a eni cořešit at ti ho vrati že ho neprodal a mužešmu ho za 10% dat zas
btw kdybys prodaval velkej černej a neprodal se maj ti ho dm zabavit?
možná ty sám necraftiš sandiku tak tomu nerozumis:))
pac na bazar by nikdo nic nedal když by s emu nekdy nevratili ani naklady
to je cesta jak omezit crafteri este vic než sou kdo by sel do nejisteho výrobku na kterem muže i prodelat a ta šance je tu vždycky
  • 0

#139 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 10:05

tak já ti to vysvětlim..každej den logneš svoje CSko..vomrkneš bazar..a hodíš si do uschovny prošlý zboží..mno a až toho budeš mít dost tka vyhlásíš na určitěj termín dražbu..kapiš ne..

Zobrazit příspěvek

na to se ti vykakám leda :-P (ten výraz si přelož do správné fotbalové chuligánštiny sám, já mám sprostou mluvu zakázanou by dainty)
  • 0

#140 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 10:06

nosis třeba brnčo roky vbsichni ti do nej mlati a rozpadne se ti po mesici na bazaru?:)
však zap,latiš si třeba mesic na bazaru tema 10% z ceny a eni cořešit at ti ho vrati že ho neprodal a mužešmu ho za  10% dat zas
to je cesta jak omezit crafteri este vic než sou kdo by sel do nejisteho výrobku na kterem muže i prodelat a ta šance je tu vždycky

Zobrazit příspěvek

co to zase meleš? resp. vím co meleš ale proč to adresuješ na mě? já někde něco psal o mazání věcí? jen jsem podotknul že nějak utopické návrhy na dražbu jsou neproveditelné
  • 0

#141 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 07.08.2009 10:09

však zap,latiš si třeba mesic na bazaru tema 10% z ceny a eni cořešit at ti ho vrati že ho neprodal a mužešmu ho za  10% dat zas

Zobrazit příspěvek

Proc smazat a nevratit ? Protoze kdyz je clovek natolik hloupy, ze tam da vec za takovou cenu, ze se ani za mesic neproda, zaslouzi si o ni prijit. Je to bazar proboha, ne tuzex.
Ano, kdyby tam nekdo na bazar narval velkej cernej a do mesice by se neprodal, zaslouil by si o nej prijit.
Ja craftim a rozumim tomu dokonale. Ve chvili, kdy se totiz budou veci po mesici (velice dlouha doba) mazat, ne ze tam nikdo nic neda, nikdo tam nic neda za SILENOU NEPRODEJNI CENU. A o to jde. Ano, jakmile bude riziko prodelani, bude bazar slouzit jako bazar. Nestane se, ze by clovek nejdriv musel koupit x 3,14covin za silenou cenu, aby tam mohl dat par svych vyrobku.
  • 0

#142 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 10:12

na to se ti vykakám leda :-P (ten výraz si přelož do správné fotbalové chuligánštiny sám, já mám sprostou mluvu zakázanou by dainty)

Zobrazit příspěvek

já taky a plus i od dědka :D
  • 0

#143 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:08

hmm a když byl bazar plnej nekolik mesicu zlatnických výrobků ktere nebyli nijak přemrštěne jen proste nebyl dostatecnej odbyt tak co:)
krasnej zpusob jak odradit vetsinu lidi od použiti bazače
  • 0

#144 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:13

Pokud budeme predmety mazat, tak to bude velkej tlak na snizeni ceny - crafter bude mit strach, aby neprisel na buben, tak da radsi takovou cenu, aby mel "jistotu" ze proda.

Tenhle tlak na snizeni ceny bude primo umernej delce casovyho obdobi, po ktery se smaze. Pokud bude extremne kratky, nikdo tam nic neda, aneb bude mit skoro jistotu, ze se to prodat nesthihne i za malou cenu. Pokud bude prilis dlouhy, tak se na to kazdej vyprdne a bude si stanovovat ceny stejnm zpusobem jako ted.

Takze tu mame zakladni otazku, jak dlouhy obodbi by to melo bejt?

Druha vec je, ze to brutalne znevyhodnuje maloobratkovy zbozi. Marne tam narvu trojslotovou palici za fantastickou cenu 2k gp, kdyz se proste do doby, nez mi to skript smazne, trebas vubec nenajde vhodnej zajemce? EDIT: viz Drax a jeho predchozi prispevek

Příspěvek upravil Dědek: 07.08.2009 11:15

• 0

#145 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:15

Návrh: protože si tu nevážíte práce a svět fantasy není o mitrilové zbraní za pár šupu, je řešení toto:

1) zvednou cenu licencí na trojnásobek až čtyřnásobek
2) prodloužit dobu craftění předmětu třeba až na hodinu...hezky si kliknete a pak budete tu hodku cekat u klavesnice, to si pak rozmyslite za kolik to prodate

edit: kdo kdy viděl aby někdo něco dělal jednim kliknutim? ani moderni stroje vám neudělaj za sekundu zbrusunovej meč. Na tomhle to prostě padá, dokud budou ve hre postavy s max skillem a narvané matrosem, tak je jim jedno jake jsou ceny. Proste se lognou na 5 minut, udělaj si svejch 5 vyrobku a šoupnou to na bazar. Za dva dny to samé. Čas je drahej a neříkejte že ne.
  • 0

#146 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:20

hehe tak s tim cekanim asi blbej napad teda:D
pravda tak to fungovalo na dh že se třeba 30 min shaneli veci na ten předmet nebo i dýl ale to je rpoblem v druhu craftu na hodinove cekani by se vsichni mohli....
  • 0

#147 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:23

hehe tak s tim cekanim asi blbej napad teda:D
pravda tak to fungovalo na dh že se třeba  30 min shaneli veci na ten předmet nebo i dýl ale to je rpoblem v druhu craftu na hodinove cekani by se vsichni mohli....

Zobrazit příspěvek

Takže tobě připadá normální že itemy epických vlastností se vyrábí celé 2 sekundy? Představ si ten fofr s jakým by to mistr kovář musel dělat :D.
  • 0

#148 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:29

Takže tobě připadá normální že itemy epických vlastností se vyrábí celé 2 sekundy? Představ si ten fofr s jakým by to mistr kovář musel dělat :D.

Zobrazit příspěvek

tak jako rp to je ale i kdyby to bylo 10 min koho by bavilo 10 min jen blbe cumet nebo kecat na klientu
leda že bych logoval druhej komp a hral mezitim:D:D cekani by asi nebylo dobre
a zmenu craftu tu nikdo neudela:) aneb tady ti staci třeba na zbran ingoty licence a kladivko idealni by bylo třeba 10 veci jak z dh ale takova zmena bohužel nerealna zvyšeni ceny licenci nic nezmeni furt se budou delat veci za licence a bude to v podstate stejný z pohledu crafteru
tady se řeši v prvni řadě ten bazar :))
nevim no jaá bych považoval za idealni kratkou dobu třeba 2 týdny jen ale item po skonceni vratit
  • 0

#149 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:36

nemazat ale po měsíci vyhazovat z bazaru do řekněme bankovní truhly označené jako odkladiště

truhla perzistentní fungující podobně jako bankovní úschovna kde se budou hráči hromadit jeho neprodané předměty po určitém časovém intervalu

pro upřesnění názorný příklad - dám na bazar věc -> věc nikdo nekoupí za časový interval -> věc se přesune do mého odkladiště a uvolní tak místo na bazaru

jediné o co přijdu je bazarový poplatek který se stejně platí při vložení itemu na bazar

zbývá jediný problém - co s věcmi které na bazaru už jsou? nejsnažší řešení je před úpravou bazaru dát nějaký časový interval hráčům na to si své výrobky stáhnout a to co tam zbude prostě WIPEnout, pak aplikovat úpravu a pustit bazar znovu do chodu - a bude tikat jako nově spravené dědečkovy hodinky, viď dědulo? :)

ještě dodatek - k zamezení využívání odkladiště namísto bankovního trezoru narvat chichotvi podmínku ve smyslu "máš-li v odkladišti víc jak 10 kusů nevyzvednutého haraburdí, nic od tebe k prodeji nevezmu, dokud si to nevyčistíš"
  • 0

#150 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2009 11:54

To jako kazdymu zakaznikovi vygenerujeme pri vlozeni predmetu na bazar specialni perzistentni truhlu (pokud uz ji nema od minule) a tam mu budeme rvat smejd co se neproda? :) A az se zaplni tak co? Vygenerujeme mu jeste jednu? :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních