Skočit na obsah

Fotka

Obchodnik - zakazky

• Please log in to reply
168 odpovědí na toto téma

#121 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 13:28

Zajímavé terezzi,že cituješ starej příspěvek,když o něco dál píšu,že mě by to vlastně ten craft znesnadilo což sem pak psala,protože hlavní důvod proč se zakázky nedělají je nutnost neex věcí a já je obvykle seženu  :grin: a mám jistotu,že až tam přijedu ta zakázka bude stále platit,protože díky tomu tady nemám konkurenci.

Zobrazit příspěvek

nejímá tě hrůza při pomyšlení na to že ses chtěl připravit o tuhle úžasnou výhodu? :smile:
  • 0

#122 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 13:39

Třeba je jen poctivej hráč kterej se snaží pomoct....
  • 0

#123 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 15:17

nejímá tě hrůza při pomyšlení na to že ses chtěl připravit o tuhle úžasnou výhodu?  :smile:

Zobrazit příspěvek

Že jo no nejsem já hodná osoba...nicméně stále trvám na svém....bylo by to ...no asi ne lehčí,ale ušetřilo by to nervy a to hlavně kováři.
  • 0

#124 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 15:24

Že jo no nejsem já hodná osoba...nicméně stále trvám na svém....bylo by to ...no asi ne lehčí,ale ušetřilo by to nervy a to hlavně kováři.

Zobrazit příspěvek

vydrž Prťka vydrž já jim je ušetřim
  • 0

#125 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 15:38

Nevím proč byste chtěli furt něco na nějakým craftu měnit. Co bych tak maximálně měnil je to, že bych ty crafty ještě nějak stížil, ale jak že jo. Nevím. Furt jen něco zjednodušovat, tím si tu hru akorát pokazíme. A ten kdo na to nemá, tak ať ho nedělá, to je jednoduchý prostě.
A kdo nechápe co tím chci říci, tak at si to několikrát přečte a třeba pak pochopí. Tak! :smile:
  • 0

#126 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 15:41

Myslím že spíš ty nechápeš o co jde jí. Jde o to že obchodník dá víc peněz za pokusy kováře než se mu povede neexc než za tu zakázku pak vlastně dostane.
  • 0

#127 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 15:53

Myslím že spíš ty nechápeš o co jde jí. Jde o to že obchodník dá víc peněz za pokusy kováře než se mu povede neexc než za tu zakázku pak vlastně dostane.

Zobrazit příspěvek

To seš na omylu. Až budeš mít top obchodníka tzn. s max skillem, tak ty ceny za zakázku jsou někde jinde než u obchodníka začínajícího. To by musela být adamová zbraň, aby se to nevyplatilo...
  • 0

#128 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 16:08

Zobrazit příspěvek

Oprav mne pokad se pletu. Ale chce změnit aby obchodníci brali i exc věci (jedna z možností) čímž pádem to zjednodušíš tak, že už nebudou požadovat jen neex věcí, tím pádem bys u kováře nepožadoval jen neex věci. Čímž se to všechno zjednodušuje. Pokad to v tom nevidíš, tak si to několikrát přečti a zkus nad tím popřemýšlet. Popřemýšlet nad celým tím koloběhem a dojde Ti že když by přijímali i exc věci tak se to defakto zjednodušší.
Tak, snad to už chápeš i ty ted. :smile:

EDIT-> Tohle jsem tu už taky zminoval - pokud na ten craft nemáš tak to nedělej. Nikde není dáno že si skill musíš zvyšovat tím ýe budeš plnit zakázky, ano je to výhodný, ale je v tom risk a ten tě něco prostě stojí. To je jako kdybych tu začal zminovat že za batoh perel dám mega a nevrátí se mi to a tak at se to všechno zjednoduší, chápeš už?
Pokad na to máš, tak to dělej, pokad nemáš a je to pro tebe i ztratové tak to prostě nedělej. Jsou tu takový lidi s tímto craftem už vyskillovaný, takže je vidět že to vyskillovat jde. Tak tot vše. :grin:
  • 0

#129 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 16:43

Oprav mne pokad se pletu. Ale chce změnit aby obchodníci brali i exc věci (jedna z možností) čímž pádem to zjednodušíš tak, že už nebudou požadovat jen neex věcí, tím pádem bys u kováře nepožadoval jen neex věci. Čímž se to všechno zjednodušuje. Pokad to v tom nevidíš, tak si to několikrát přečti a zkus nad tím popřemýšlet. Popřemýšlet nad celým tím koloběhem a dojde Ti že když by přijímali i exc věci tak se to defakto zjednodušší.
Tak, snad to už chápeš i ty ted. :smile:

EDIT-> Tohle jsem tu už taky zminoval - pokud na ten craft nemáš tak to nedělej. Nikde není dáno že si skill musíš zvyšovat tím ýe budeš plnit zakázky, ano je to výhodný, ale je v tom risk a ten tě něco prostě stojí. To je jako kdybych tu začal zminovat že za batoh perel dám mega a nevrátí se mi to a tak at se to všechno zjednoduší, chápeš už?
Pokad na to máš, tak to dělej, pokad nemáš a je to pro tebe i ztratové tak to prostě nedělej. Jsou tu takový lidi s tímto craftem už vyskillovaný, takže je vidět že to vyskillovat jde. Tak tot vše.  :grin:

Zobrazit příspěvek

Promiň terezzi,ale zrovna ty máš nejmíň co mluvit....bez urážky,ale tvoje jednání je ve stylu já můžu vše,ale ostatním budu vyhrožovat ať to nedělají.
  • 0

#130 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 17:00

To seš na omylu. Až budeš mít top obchodníka tzn. s max skillem, tak ty ceny za zakázku jsou někde jinde než u obchodníka začínajícího. To by musela být adamová zbraň, aby se to nevyplatilo...

Zobrazit příspěvek

Mno,ale na toho top obchodníka se ten dotyčný musí nějak vyšplhat ne?
  • 0

#131 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 17:16

Promiň terezzi,ale zrovna ty máš nejmíň co mluvit....bez urážky,ale tvoje jednání je ve stylu já můžu vše,ale ostatním budu vyhrožovat ať to nedělají.

Zobrazit příspěvek

Promin, ale já se tu furt nesnažím aby se něco zjednodušovalo, přijímám to tak, jak to je, narozdíl od někoho. Vím, že ti nějaké věci tady přijdou asi obtížnější, ale tak zkus to tak vzít prostě. :smile:
  • 0

#132 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 18:53

Mno terezzi už sem několikrát psala,že mě osobně to zas tak moc nepostihuje ....peníze mám....v gamblingu štěstí taky mám...dobré známé na věci taky mám,ale pak ať se u obchodníka přidá dovětek"pouze pro hráčské veterány"páč nově příchozí nemá šanci...to mi nevymluvíš.
  • 0

#133 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 19:15

Mno terezzi už sem několikrát psala,že mě osobně to zas tak moc nepostihuje ....peníze mám....v gamblingu štěstí taky mám...dobré známé na věci taky mám,ale pak ať se u obchodníka přidá dovětek"pouze pro hráčské veterány"páč  nově příchozí nemá šanci...to mi nevymluvíš.

Zobrazit příspěvek

Ne nevymluvím, ale nepočítám s tím že se do toho hned pohrnou a i kdyby tomu tak bylo, tak pokad maj trpělivost, tak to na chvíli třeba přerušej a tak. U craftu je celkově tolik srandy přeci :smile:
  • 0

#134 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 19:16

No Silasko dostala ses k tomu, že aspoň víš že to nemá cenu řešit lidi co maj styky a levely z tebe budou dělat blba furt dokola a stejně se stím nehne takže je škoda čas uto dál řešit....
  • 0

#135 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 19:49

No Silasko dostala ses k tomu, že aspoň víš že to nemá cenu řešit lidi co maj styky a levely z tebe budou dělat blba furt dokola a stejně se stím nehne takže je škoda čas uto dál řešit....

Zobrazit příspěvek

tohle je trochu mimo nemyslíš? silas má přece taky styky díky kterým jí nevadí současnej stav,protože si dokáže sehnat vše..

opravdu jedinej problém v obchodníkovi vidím v tom že v zakázkách chybí i exec výrobky

+ta recyklace která je prej nějaká pošahaná
  • 0

#136 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 21:39

Mno,ale na toho top obchodníka se ten dotyčný musí nějak vyšplhat ne?

Zobrazit příspěvek

A to se tam musí vyšplhat se ziskem?
  • 0

#137 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 21:52

A to se tam musí vyšplhat se ziskem?

Zobrazit příspěvek

Hehe mno a kdo tu psal něco o zisku?Mě šlo jen o to,aby ten co začíná měl možnost udělat zakázky což dle mě teď moc nemá,ale to je už fuk.
  • 0

#138 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 22:05

Hehe mno a kdo tu psal něco o zisku?Mě šlo jen o to,aby ten co začíná měl možnost udělat zakázky což dle mě teď moc nemá,ale to je už fuk.

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze uz sem se tady jednou snazil vysvetlit, ze primarni ucel zakazek neni ani vydelat ani vyskillovat.

Bud tu ma nekdo dyslexii nebo ja dysgrafii.
  • 0

#139 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 22:44

Zobrazit příspěvek

Hehe, já hehe bych hehe řekl hehe, že hehe zakázky hehe může hehe dělat každej hehe, i hehe začínající hehe obchodník hehe, akorát hehe na hehe tom hehe moc hehe nevydělá hehe.

btw, nechtěla by sis odpustit to svoje hehe v každé větě?
  • 0

#140 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 22:47

Hehe, já hehe bych hehe řekl hehe, že hehe zakázky hehe může hehe dělat každej hehe, i hehe začínající hehe obchodník hehe, akorát hehe na hehe tom hehe moc hehe nevydělá hehe.

btw, nechtěla by sis odpustit to svoje hehe v každé větě?

Zobrazit příspěvek

Promin, ale ted se podle me snazis pohanit sam sebe, at formou jakou to podavas nebo co ji rikas.
At ji to bude psat kdokoliv jakkoliv, tak ona to zrejme nepochopi o cem cele zakazky jsou a jak na nich vydelat. Zrejme to ani nechce pochopit, ze to co si mysli, ze by nemohlo fungovat, ze to co je ted, ma sve opodstatneni, a ze to neni jen tak pro srandu kralikum.
  • 0

#141 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:05

A ty zjevně nechápeš,že mě už je to celé fuk a,že se tu několikrát psalo,že je to jen a jen na vedení a opravte mě jestli se pletu,ale to nejsi ani ty brudro ani altharian a tak nějak nechápu proč se tu k tomu furt vyjadřujete ...já vlastně ani nechápu proč to vlastně čtete,když vám to tak vadí.:smile: Návrhy ne nadávky a shazování i když to vám oběma de moc dobře....jeden je ve hře jednou za uherský rok a druhý...mno šak víš ne?Pardon,ale vy zjevně nechápete,že já na těch zakázkách obvykle vydělám a natlučte si do hlavy a opakuju to znovu nešlo o moji postavu,ale o nováčky.Co se mě týká já si způsob najdu ...jsem tu dost dlouho a taky sem začínala s určitým kapitálem takže jsem celkem v pohodě.
  • 0

#142 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:14

A ty zjevně nechápeš,že mě už je to celé fuk a,že se tu několikrát psalo,že je to jen a jen na vedení a opravte mě jestli se pletu,ale to nejsi ani ty brudro ani altharian a tak nějak nechápu proč se tu k tomu furt vyjadřujete ...já vlastně ani nechápu proč to vlastně čtete,když vám to tak vadí.:smile: Návrhy ne nadávky a shazování i když to vám oběma de moc dobře....jeden je ve hře jednou za uherský rok a druhý...mno šak víš ne?

Zobrazit příspěvek

Vedeni myslis koho ? Teryho ?
Ja ve hre byt nepotrebuji abych znal ten cely system.
Hral jsem dost dlouho, abych poznal jak nektere veci funguji.

Ve sve podstate se snazim byt konzultatnt Teryho a opacne.
On neco vi ja neco umim a naopak.

Nebudu ti tady davat zadny dalsi rozmluvy.
Ale kdyz se podivam na WB tym tak se smeju. Ano, jsou tam lide, kteri nechapu proc tam jsou.

:o)))
  • 0

#143 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:16

Vedeni myslis koho ? Teryho ?
Ja ve hre byt nepotrebuji abych znal ten cely system.
Hral jsem dost dlouho, abych poznal jak nektere veci funguji.

Ve sve podstate se snazim byt konzultatnt Teryho a opacne.
On neco vi ja neco umim a naopak.

Nebudu ti tady davat zadny dalsi rozmluvy.
Ale kdyz se podivam na WB tym tak se smeju. Ano, jsou tam lide, kteri nechapu proc tam jsou.

:o)))

Zobrazit příspěvek

Mno a já ti neustále říkám,že to byl návrh nic víc a že i když se nic nezmění tak já si způsob jak vyskillovat najdu,ale hlavně proto,že už tu hraju tak dlouho.
  • 0

#144 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:18

Pardon,ale vy zjevně nechápete,že já na těch zakázkách obvykle vydělám a natlučte si do hlavy a opakuju to znovu nešlo o moji postavu,ale o nováčky.Co se mě týká já si způsob najdu ...jsem tu dost dlouho a taky sem začínala s určitým kapitálem takže jsem celkem v pohodě.

Zobrazit příspěvek

A jsa ti asi po treti uz pisu, ze zakazka neni k vydelavani, ale k necemu uplne jinemu, kde si muzes nahrabat prachy jak chces.

A jestli zase tahas novacky do sporu, ze oni si v craftu nevydelaji, specialne v craftu obchodnika. Tak uz nevim

A dost by me zajimalo jak tva nova postava obchodnika mohla zacinat s urcitym kapitalem ...

Takze tezis z toho ze uz tu nejaky patek hrajes ?
  • 0

#145 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:18

Jen nechápu Brudro proč urážíš lidi co se snaží dělat něco pronás nevím kdo ti na to dal právo...
  • 0

#146 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:20

Jen nechápu Brudro proč urážíš lidi co se snaží dělat něco pronás nevím kdo ti na to dal právo...

Zobrazit příspěvek

Ja je neurazim, ja se jim snazim vysvetlit proc je to tak jak to je.

A pokud ty ses ten clovek "pro nas", tak nevidim duvod to delat.
  • 0

#147 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:31

Cituji: ,,Když se podívám na WB tým tak se směju" Mě to urážlivý přijde...
  • 0

#148 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2009 23:40

Zobrazit příspěvek

Ses clenem ?

Jo chapu Dedka, Teryho(a spol) ci Garreta kdyby se urazily, ale oni vedi o kom se mluvi ...
  • 0

#149 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2009 00:48

Zobrazit příspěvek

Udělat něco pro vás? A co? Zjednodušit craft a tím ho úplně pohřbít? Mít ho co nejjednoduší. Stačí už jen to že se tu věci prodávaj skoro za licence. A pokad tu nováček je, objeví se tu, tak jsem nezažil že by měl nějak problém s tím sehnat věci za hubičku.
Takže přestante mluvit o zjednodusováním jim, vsem tu je jasný, ze to chcete hlavne zjednodusit sobe, uz jenom v tech prispevcich co sem dodáváte to je videt, zkuste si to po sobe párkrát přečíst a uvidíte to. A pokad jste vážně mysleli na nováčky, tak to zkuste příště lépe formulovat, ale ne tak okatě. :smile:
  • 0

#150 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2009 00:49

Zobrazit příspěvek

Pardon, tys reagoval na tohle. Tak v tom jsem tedy urážku moc neviděl no. Jestli v tomhle vidíš urážku, tak ten život budeš mit sakra těžkej. :smile:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních