Skočit na obsah

Fotka

Fallout 3

• Please log in to reply
190 odpovědí na toto téma

#121 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 09:51

Takisto pouzivam tu SMG co ma ta baba ale mne nezomrela a dala mi ju z vdaky zato ze som jej dal info o jej otcovi ,ktore som nahodou našiel v tom hoteli kde si pomahal rangerom :) to sa mi pači natom ze nachadzaš v hre veci ktore ti pomozu neskor :)

Zobrazit příspěvek

To jo, ale ja jsem treba zachranoval rangery az po questu s ni, takze jeji pistolku jsem si vyzvedl z jeji mrtvoly. Po zkusenosti s ni radsi ani po dalsich partacich nepatram. Tahle umrela ani jsem nevedel kde a jak. Az kdyz jsem hledal, kam se podela, tak jsem nasel jeji telo :yes:

Mimochodem, jsou vubec ve hre nejake drahe veci ke koupeni? U rangeru jsem vyinkasoval pres 2.6k za map markery, za pre-war booky asi 2k. Repair mam 100, takze z ruznych vyprav prodavam kopec plne opravenych zbrani. Celkem mam pres 8k vicek a nevim co s tim. Baracek mam vybaveny.
  • 0

#122 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 10:38

K těm společníkům-ještě je v Citadele jedna ženská co se k tobě může přidat(ale tam se asi nedá dostat předtim než splníš nějaký questíky v tý hlavní lince.

Zobrazit příspěvek

Aha tak v citadele som nebol a premyšlal som kde moze byt :)) tak musím ten main quest spravit teda
  • 0

#123 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 13:50

Tak první negativní ofic recenze z rukou recenzenta Levelu. Docelka to vytmavil, hlavne se mi líbí, jak rozebral logiku ve hře a závěr je také dost výmluvný.

EDIT: Vlastně , když tak čtu ty recenze a občas se fakt musím smát (např. kritika logiky hry: -Potkáte v chajdě sexy blonďatou kočku a 20 metrů od jejích dvěří sídlí asi 30 nájezdníků?!?!), tak mi přijde, že to dělali jako klasická MMO, kde je halda potvor na jedné hromadě, jako Xpící zóna, což je celkem mrzuté.

Příspěvek upravil Magnát: 19.11.2008 14:06

• 0

#124 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 16:33

:yes: :grin: "200 let po jaderné válce, uprostřed radioaktivního rybníka stojí pod proudem PC kde se píše jak má technik problémy s únikem klimatizace a okolo pobíhají mutanti"
No já si na tuhle dost častou nelogičnost už celkem zvyknul, ale je to fakt no...
  • 0

#125 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 16:45

Tak jako ano, takove veci tam jsou, ale ... zaprve neverim, ze se zadna takova neobjevila v nejakem z predeslych Falloutu a za druhe ... no asi proste nejsem dost dobry RPG hrac, kdyz mi takove veci vylozene nezkazi celou hru.
  • 0

#126 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 16:47

Tak jako ano, takove veci tam jsou, ale ... zaprve neverim, ze se zadna takova neobjevila v nejakem z predeslych Falloutu a za druhe ... no asi proste nejsem dost dobry RPG hrac, kdyz mi takove veci vylozene nezkazi celou hru.

Zobrazit příspěvek

uplne suhlasim ... neviem prečo ale take detaily si ani nevšímam alebo ked všimnem tak ich prehliadam ,pripada mi to ze stale niekto hlada a hlada chyby na Fallouta aby sam sebe dokazoval ze to nieje lepšie ako stare fallouty .wow ..ubohe
  • 0

#127 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 20:57

Hehe... no nevim, ale co hraju drivejsi dily, tak si myslim ze autori falloutu chteli navazat na perlicky typu " Kral Artus a hledani svateho granatu- mocne to pechotni zbrane", nebo strazce mostu... pri falloutech se tvurci dost inspirovali pythonama, kdyz vymsleli legracni lokace :) a to je proste podle me, velkej plus pro fallout, do zniceneho jaderneho sveta neco top absurdum, vyvolava to takovou tu suchou komicnost a pobaveni a vubec... rad bych si F3 zahral, co sem to videl u kamosu ve skole, na notasu, vypadato jako klasicka strilecka kde se vic strili nez mluvi, ale nerad bych to zavrhoval z par dojmu.
  • 0

#128 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 21:04

me spis zajimala jina vec
Fallout 3 se odehrava 200 let po valce ne?
No a kdyz prijdu na Vaultu (cislo nebudu rikat pro lidi co chtej bejt prekvapeny) tak tam jsou sileni prezivsi (insane survivor). A pak se doctu ze jsou sileni protoze jim 10 dní po zapečetění Vaultu někdo pustil drogu do ventilace. To tam byli sileny 200 let?
  • 0

#129 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 21:11

Precti si brahminu,

Vaulty nebyly delany za ucelem preziti lidstva :) teda.. ne tak docela. Po otevreni vaultů se lidé začali zase rozlejzat (teda ti, kteří k tomu byli určeni) ti ostatní třebas mohli v bunkrech zůstat a jejich potomci a jejich potomci a jejich potomci... vaulty byly pokusne laboratore, da se rict. Proto ta droga mohla byt klidne special a mohla pusobit klidne na potomky a proto ses dozvedel, co dozvedel :).
  • 0

#130 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 22:03

Hehe... no nevim, ale co hraju drivejsi dily, tak si myslim ze autori falloutu  chteli navazat na perlicky typu " Kral Artus a hledani svateho granatu- mocne to pechotni zbrane", nebo strazce mostu... pri falloutech se tvurci dost inspirovali pythonama, kdyz vymsleli legracni lokace :) a to je proste podle me, velkej plus pro fallout, do zniceneho jaderneho sveta neco top absurdum, vyvolava to takovou tu suchou komicnost a pobaveni a vubec... rad bych si F3 zahral, co sem to videl u kamosu ve skole, na notasu, vypadato jako klasicka strilecka kde se vic strili nez mluvi, ale nerad bych to zavrhoval z par dojmu.

Zobrazit příspěvek

s klasickym strielanim tam dlho nepreziješ ... jedine ked mas vysoky skill a nepriatelov nebude viac ako dvaja inač to pekne schytaš a načo zbytočne pouzivat stimpaky ked maš VATs nie? :yes:

Napriklad ked som prišiel do Rivet City stravil som asi hodinu a pol čistym vykecavanim s celym mestom a preskumavanim ... povedal by som ze to je na interakciu s postavami asi 25% hry 50% strielanie a preskumavanie pustiny a zvyšnych 25% nakupovanie ,predavanie a rozne špecialitky čo ostali :)

Kolko času si stravil strielanim v starych Falloutoch?Len ked som prebehol z jedneho mesta do druheho nonstop ma niekto zastavil kym som nemal outdoorship ..ludia zabudaju,zahraj si noveho Fallouta potom si zahraj Fallout 1 (budeš nadavat najma na spoločnikov ktory sa zaseknu a mozu ta niekde zablokovat ,nemozeš im prikazovat čo si maju obliect a pouzivat ,je tam kopu dalšich veci ktore potrebovali prepracovat ) no a potom si zahraj dvojku ktora je uz lepšie systemom aj ked mne sa pribehovo pači viacej jednotka :) no ale proste zahraj si a potom porovnavaj.
Ostatny to stale porovnavaju ale nehrali to uz poriadne davno.

Ja som si tak sam vravel ze wow ta stara hra bola taka super a ked som si ju prednedavnom zahral bol som hrozne sklamany ze v dnešnej dobe sa to uz neda hrat (myslim tym hocjaku so starších hier na ktore som kedysi nedal dopustit ako priklad ..)

takze tak :)
  • 0

#131 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 22:14

..ludia zabudaju,zahraj si noveho Fallouta potom si zahraj Fallout 1 (budeš nadavat najma na spoločnikov ktory sa zaseknu a mozu ta niekde zablokovat ,nemozeš im prikazovat čo si maju obliect a pouzivat ,je tam kopu dalšich veci ktore potrebovali prepracovat ) no a potom si zahraj dvojku ktora je uz lepšie systemom aj ked mne sa pribehovo pači viacej jednotka :) no ale proste zahraj si a potom porovnavaj.

Zobrazit příspěvek

S tímto souhlasím, a proto doufám, že ve 4 pokračování se rapidně polepší z klišé v trojce. Trojka je prostě dobrá hra a je určitě jednou z nejlepších v poslední době, ale spoustu věcí hrozně podělali, nemá cenu se rozepisovat, stačí v recenzích sjet dolů a mrknout na souhrn. Jinak jak bylo řečeno, Fallout je HC RPG a jako takové mělo zůstat, jenže všichni se dnes ženou za co největším ziskem. Také vidím problém v tom, že konzolová verze je stejná. Na PC to měli vydat o rok později aspoň v podobě jakou to bude mít s módama a bylo by. :yes:
  • 0

#132 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2008 22:27

Precti si brahminu,

Vaulty nebyly delany za ucelem preziti lidstva :) teda.. ne tak docela. Po otevreni vaultů se  lidé začali zase rozlejzat (teda ti, kteří k tomu byli určeni) ti ostatní třebas mohli v bunkrech zůstat a jejich potomci a jejich potomci a jejich potomci... vaulty byly pokusne laboratore, da se rict. Proto ta droga mohla byt klidne special a mohla pusobit klidne na potomky a proto ses dozvedel, co dozvedel :).

Zobrazit příspěvek

Je tam napsaný, že jim to tam pustili 10tej den po uzavření Vaultu... takže to prostě nedomákly, anebo nečemu nerozumím
  • 0

#133 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 06:53

Je tam napsaný, že jim to tam pustili 10tej den po uzavření Vaultu... takže to prostě nedomákly, anebo nečemu nerozumím

Zobrazit příspěvek

Jestli myslis ze to nemelo jak projit skrz xx metru tluste ocelove dvere, tak chapu. ALe mej na zreteli ze ve vaulteh museli mit nejaky filtry, klimatizaci, ktere cistili vzduch z venci. Popr. mohli tam byt pripravne rozbusky s davkou te drogy :)
  • 0

#134 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 16:57

Ja som si tak sam vravel ze wow ta stara hra bola taka super a ked som si ju prednedavnom zahral bol som hrozne sklamany ze v dnešnej dobe sa to uz neda hrat (myslim tym hocjaku so starších hier na ktore som kedysi nedal dopustit ako priklad ..)

Zobrazit příspěvek

No tak s timhle já zas musim nesouhlasit-fallouty hraju průběžně, dvojku mám zrovna teď rozehranou a nedá se to srovnávat-v těch starejch něco je, něco co v novym neni. Je to zčásti ten humor, kterej Bethesda nepochopila částečně něco jinýho co nedokážu nějak kategorizovat a může to bejt moje sentimentalita. Pokud sou tam nelogičnosti sou tam schválně a fungujou jako doplněk k atmosféře hry.
Naproti tomu Fallout 3 je dobrá hra, která trpí klasickejma neduhama Bethesdy, na který sem si už zvyknul a tolik mi nevadí, takže to můžu v pohodě hrát a bavit se, ale na starý Fallouty to prostě nemá a nemá a nemá :yes: .
  • 0

#135 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 17:03

No tak s timhle já zas musim nesouhlasit-fallouty hraju průběžně, dvojku mám zrovna teď rozehranou a nedá se to srovnávat-v těch starejch něco je, něco co v novym neni. Je to zčásti ten humor, kterej Bethesda nepochopila částečně něco jinýho co nedokážu nějak kategorizovat a může to bejt moje sentimentalita. Pokud sou tam nelogičnosti sou tam schválně a fungujou jako doplněk k atmosféře hry.
Naproti tomu Fallout 3 je dobrá hra, která trpí klasickejma neduhama Bethesdy, na který sem si už zvyknul a tolik mi nevadí, takže to můžu v pohodě hrát a bavit se, ale na starý Fallouty to prostě nemá a nemá a nemá :grin: .

Zobrazit příspěvek

tak o tom si pokecame pri pive :grin: :yes:
  • 0

#136 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 17:03

...

Zobrazit příspěvek

hehe, tak mi poraď jak mám otevřít nejdůležitější skřínku ze hry v bazi enklavy, za predpokladu ze jiz promluvili zbrane :D. (Ano, zkousel jsem to po dobrym, ale sou to tvrdohlavy mezci.)
  • 0

#137 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 20.11.2008 19:58

Ja sem to videl u kamaradu ve skole a myslel sem si ze hrajou CoD :) . K Falloutu to ma hodne daleko podle meho, teda az na ty obrazky u moznosti ty sou tak nejak stejny :) .
  • 0

#138 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 21:42

hehe, tak mi poraď jak mám otevřít nejdůležitější skřínku ze hry v bazi enklavy, za predpokladu ze jiz promluvili zbrane :D. (Ano, zkousel jsem to po dobrym, ale sou to tvrdohlavy mezci.)

Zobrazit příspěvek

Jako v Navarru myslíš? Tu s tanker fobem? Klíč má snad velitel základny nebo si dojdi naexpit lockpick:P.
  • 0

#139 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2008 21:46

Jako v Navarru myslíš? Tu s tanker fobem? Klíč má snad velitel základny nebo si dojdi naexpit lockpick:P.

Zobrazit příspěvek

Lockpick naexpenej, resim ted sakra jinej problem :D ty gausovky sou fajn veci... pokud po tobe zrovna netrili pet najednou :)
  • 0

#140 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 09:53

ja to hram teraz uz druhy krat, a s malickou upravou. zvysil som si max lvl na 40 :) Takze vymetam vsetky diery na mape a expim :)
  • 0

#141 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2008 16:21

Lockpick naexpenej, resim ted sakra jinej problem :D ty gausovky sou fajn veci... pokud po tobe zrovna netrili pet najednou :)

Zobrazit příspěvek

navarro se vmlatit da jen ztezi navic mi hra padala kdyz sem se o to pokousel. Sef enklavy ma ten klic ve skrince a jednoduse je prekecas ze ten klic potrebujes (na to je potreba naky mluveni, myslim ze straci ukecat straznyho a pak si klic proste vezmes jak si vevnitr) a nebo to slo jeste nejak ale nevim jak :) kazdopadne v enklave de ukecat vsechno a zacit strilet neni moc chytry uz kvuli tomu jak te zazasobili zbranema, munici a vlepsenym power armorem :)
  • 0

#142 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2008 17:35

navarro se vmlatit da jen ztezi navic mi hra padala kdyz sem se o to pokousel. Sef enklavy ma ten klic ve skrince a jednoduse je prekecas ze ten klic potrebujes (na to je potreba naky mluveni, myslim ze straci ukecat straznyho a pak si klic proste vezmes jak si vevnitr) a nebo to slo jeste nejak ale nevim jak :) kazdopadne v enklave de ukecat vsechno a zacit strilet neni moc chytry uz kvuli tomu jak te zazasobili zbranema, munici a vlepsenym power armorem :)

Zobrazit příspěvek

Hele navarro vymlatit jak nic, lakani funguje nejen v nwn :) a pak headky mym magnum do hlavy, krasa :)
  • 0

#143 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2008 17:38

Spodek jeste jo ale navrchu uz je to horsi :) podle me je to plitvani munice ktere v tyhle hre neni nekonecne mnoho ikdyz se jednou za cas u obchodniku v san francisku objevi
  • 0

#144 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2008 18:42

Spodek jeste jo ale navrchu uz je to horsi :) podle me je to plitvani munice ktere v tyhle hre neni nekonecne mnoho ikdyz se jednou za cas u obchodniku v san francisku objevi

Zobrazit příspěvek

ako vymlatenie je uplne v poho, len jednu vec treba mat na zreteli, a to je ist tam sam, vzdy ked som mal so sebou partu tak to bol horror lebo som musel utekat pred nimi a zabijat vsetkych skor ako oni zabili tych [kvitek medový]ov.
ale to je chyba kazdej hry, zial urobit naozaj inteligentnu UI je scifi.

okrem toho funkciou QS a QL s plazmovou puskou a jej kritikom ani neminies vela municie :yes:
  • 0

#145 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2008 22:10

Tak pro F3 se blízká ne lepší časy, bude uvolněn editor a já doufám, že mnozí schopní HC fallout fandové se do toho vrhnou.
  • 0

#146 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2008 22:59

hra to niekto za dobraka? lebo teraz to hram (koly tomu ze nad lvl 21+ musim) a vidim ze max dobra charizma sa vola "obivatel vaultu" co mi pride dost bieda, kedze predtym som mal "posledna nadej ludstva".

Ak niekto vie kde vsade su rozmiestnene postavicky vaultboy, tak nech to sem veselo napise. zatial mam len tri: Sila(megatuna) +10liecenie(vault101) a +10rec(otrokari)
  • 0

#147 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2008 23:46

hra to niekto za dobraka? lebo teraz to hram (koly tomu ze nad lvl 21+ musim) a vidim ze max dobra charizma sa vola "obivatel vaultu" co mi pride dost bieda, kedze predtym som mal "posledna nadej ludstva".

Ak niekto vie kde vsade su rozmiestnene postavicky vaultboy, tak nech to sem veselo napise. zatial mam len tri: Sila(megatuna) +10liecenie(vault101) a +10rec(otrokari)

Zobrazit příspěvek

hmm ja som našiel aj na Inteligenciu ale kde to si neviem spomenút :) uz som si spomenul ,myslim ze bol pri doktorke v Rivet city

ja som mal reputaciu aj GOOD EXAMPLE :) a teraz mam nejaku počkat musím pozriet :)

aha mam tam Good Paragon :)

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Conan Amra: 29.11.2008 00:38

• 0

#148 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2008 15:03

ve vaultu 106 je jeden... netusim fakt jakej
pak v tom Kamenym meste (jedna mistnost :D )
a v Rivet city v Laborce
  • 0

#149 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2008 22:45

ve vaultu 106 je jeden... netusim fakt jakej
pak v tom Kamenym meste (jedna mistnost :D )
a v Rivet city v Laborce

Zobrazit příspěvek

no sice som to uz presiel aj druhy krat, ale nahram starsi save a pozriem na to.

Ake kamenne mesto? pripadne asi nemas mapu 'The Capital Wasteland' ze by si mi napisal ktora zona, ktore cislo.
  • 0

#150 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2008 23:24

Nezobrazi se to na mape, ale je to zapadne od mista kde staval Bilej dum. Vchod je maskovany kamenem a ta figurka lezi na zemoi u mrtvoly
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních