Hehe... no nevim, ale co hraju drivejsi dily, tak si myslim ze autori falloutu chteli navazat na perlicky typu " Kral Artus a hledani svateho granatu- mocne to pechotni zbrane", nebo strazce mostu... pri falloutech se tvurci dost inspirovali pythonama, kdyz vymsleli legracni lokace :) a to je proste podle me, velkej plus pro fallout, do zniceneho jaderneho sveta neco top absurdum, vyvolava to takovou tu suchou komicnost a pobaveni a vubec... rad bych si F3 zahral, co sem to videl u kamosu ve skole, na notasu, vypadato jako klasicka strilecka kde se vic strili nez mluvi, ale nerad bych to zavrhoval z par dojmu.

s klasickym strielanim tam dlho nepreziješ ... jedine ked mas vysoky skill a nepriatelov nebude viac ako dvaja inač to pekne schytaš a načo zbytočne pouzivat stimpaky ked maš VATs nie?
Napriklad ked som prišiel do Rivet City stravil som asi hodinu a pol čistym vykecavanim s celym mestom a preskumavanim ... povedal by som ze to je na interakciu s postavami asi 25% hry 50% strielanie a preskumavanie pustiny a zvyšnych 25% nakupovanie ,predavanie a rozne špecialitky čo ostali :)
Kolko času si stravil strielanim v starych Falloutoch?Len ked som prebehol z jedneho mesta do druheho nonstop ma niekto zastavil kym som nemal outdoorship ..ludia zabudaju,zahraj si noveho Fallouta potom si zahraj Fallout 1 (budeš nadavat najma na spoločnikov ktory sa zaseknu a mozu ta niekde zablokovat ,nemozeš im prikazovat čo si maju obliect a pouzivat ,je tam kopu dalšich veci ktore potrebovali prepracovat ) no a potom si zahraj dvojku ktora je uz lepšie systemom aj ked mne sa pribehovo pači viacej jednotka :) no ale proste zahraj si a potom porovnavaj.
Ostatny to stale porovnavaju ale nehrali to uz poriadne davno.
Ja som si tak sam vravel ze wow ta stara hra bola taka super a ked som si ju prednedavnom zahral bol som hrozne sklamany ze v dnešnej dobe sa to uz neda hrat (myslim tym hocjaku so starších hier na ktore som kedysi nedal dopustit ako priklad ..)
takze tak :)