Skočit na obsah

Fotka

Banan

• Please log in to reply
143 odpovědí na toto téma

#121 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.10.2008 12:31

vis jak se rika cloveku, ktery se snazi odlakat pozornost k uplne jinemu nesouvisejicimu tematu a v tomto tematu to zkusit ostatnim natrit ? Cetl jsi clanek trvale udrzitelna krava ?
Opravdu netusim, jak souvisi jednotky SS a koran s pripadem Brudrafon.  :grin:  Treba to ma ale souvislost s tim, zda SS oddily pouzivaly FG42 nebo MP40tky ? Muzes to nejak dale rozvest a dostat se tak do uplneho jadra pripadu Brudrafon ?  :rolleyes:  :grin:

Sakra, na diskusni forum Demony budu muset chodit casteji.  :laugh:
A abych prispela svoji troskou do mlyna, tak ty pasaze, co zminuje Asca tam opravdu jsou, ale zaroven tam jsou jiz zminovane pasaze typu: ... a setnes hlavu vsem nevericim... Takze kazdy si muze "vybrat to svoje". Koran je stejny skvar jako bible. Nemyslim si, ze je treba nejake hlubsi analyzy. :grin:

Zobrazit příspěvek

-FG42 byla vzacna vysadkarska zbran pochybuju ze pri poctu jejchi vyrobenych kusu se dostaly k zbranim SS kde Stg43/44 byla taky dost vzacna

-nesklouzl jsem k tomuto vysvetleni zamerne byla to reflexe gobikova clanku

-pamatuji li se dobre tak existuje nekolik vykaldovych skol koranu a sireni dzihadu tusim ze 4 snad jsou a jen jedna a myslim ze zrovna ta nejmensi hlasa sireni mecem

-v nekterych vecech povazuji islamsku spolecnost za "civilizovanejsi" nez nasi bohuzel :-) jsou tu i ty extremy ktery jim to z meho pohledu absolutne kazi takze stejne to je asi jedno zid, muslim krestan je to jen o lidech
  • 0

#122 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2008 21:59

Tak já děkuju Glorfindelovi za konečně vcelku uspokojivou odpověd, nemám už žádné dotazy ani námitky k tématu. Zároveň bych rád požádal ostatní osoby výše uvedené, aby si své diskuse šli dokončit někam do žumpy, děkuji :rolleyes:
  • 0

#123 liliex

liliex

Neznalý

• Hráč
  • 1 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2008 23:48

Ja sem tez rad, ze Glor vytahl vec opet velmi starou a velmi ocekanou ...
Stejne jako Terezz, ktery mu to jeste vice prisytil, zvlast on, ktery nas na ten kvest tahnul pomalu za nohy ...

Stejne tak sem rad, ze Glor mi udelil postih az ted, prestoze ta konkretni udalost, kterou popisuje, se stala uz pred hodne davnou dobou. Do dnesni doby k tomu nerekl ani slovo, zadne verejne upozorneni, nic, az ted ...
Ale proc ne, je to moderni tahat spinu stare doby.

Toryela nastavalo, ze jsem o jeho turnaji pronesl par kritizujicich vet, bohuzel byli pomerne trefne a pravdive. Byla to akce pro vrcholnou spicku hracskych postav a jejich Dm pratel.
Toryel sam se mi snazil zaridit ban na cely GP, pry na zaklade konzultace s Dedkem.

Nerad vytahuji starou spinu zpet na povrch zemsky, zvlast kdyz byla zavata prachem jinych udalosti.

Verejne se chci omluvit jen Terymu za trpelivost a nadrazenost v reseni problemu. Myslim, ze jeste hodne vody odtece, nez se na patricne pozice v teto komunite dostane nekdo aspon castecne tak schopny, jako je Tery.

Dekuji vsem puvodnim fanouskum za prizen a nijak jim nevycitam obraceni na druhou stranu na zaklade faktu jedne strany.

Bylo to tu fajn, ve hre to bylo vzdy super, chtel jsem aby to bylo lepsi. Holt nekdo umi psat eseje o neexistujicim svete a vhodne pouzivat vyrazy mezi hvezdickami, nekdo zas umi ... ale co ....

Dekuji vsem, bylo to krasne, ale uz sam vidim, ze to neni pro me. Radeji zacnu sve myslenky kompenzovat tam, kde maji nejaky realny smysl a ne jen ten virtualni ...

PS: Nikomu nic nevycitam, ani tem co me dali ban ci jinak ponizovali ci zatracovali. Bohuzel me mrzi, ze veskera komunikace a diskuze konci na "autorite klikatka" a "mocenskeho" postaveni nekoho ... Koho ?
Kdybych ja nebo mi pratele umlcovali cloveka, co nesouhlasi nebo pomlouva, kritizuje ci urazi praci, kterou delame, moc lidi by na tom internetu nebylo.

Diky moc a dobrou noc ... Shooba Dooba

Jednou rano se probudite do sveta, ktery patri nekomu jinemu, ale rozhodne to nebude vas blizsky pribuzny ...
  • 0

#124 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 04:08

Ja sem tez rad, ze Glor vytahl vec opet velmi starou a velmi ocekanou ...
Stejne jako Terezz, ktery mu to jeste vice prisytil, zvlast on, ktery nas na ten kvest tahnul pomalu za nohy ...

Stejne tak sem rad, ze Glor mi udelil postih az ted, prestoze ta konkretni udalost, kterou popisuje, se stala uz pred hodne davnou dobou. Do dnesni doby k tomu nerekl ani slovo, zadne verejne upozorneni, nic, az ted ...
Ale proc ne, je to moderni tahat spinu stare doby.

Toryela nastavalo, ze jsem o jeho turnaji pronesl par kritizujicich vet, bohuzel byli pomerne trefne a pravdive. Byla to akce pro vrcholnou spicku hracskych postav a jejich Dm pratel.
Toryel sam se mi snazil zaridit ban na cely GP, pry na zaklade konzultace s Dedkem.

Nerad vytahuji starou spinu zpet na povrch zemsky, zvlast kdyz byla zavata prachem jinych udalosti.

Verejne se chci omluvit jen Terymu za trpelivost a nadrazenost v reseni problemu. Myslim, ze jeste hodne vody odtece, nez se na patricne pozice v teto komunite dostane nekdo aspon castecne tak schopny, jako je Tery.

Dekuji vsem puvodnim fanouskum za prizen a nijak jim nevycitam obraceni na druhou stranu na zaklade faktu jedne strany.

Bylo to tu fajn, ve hre to bylo vzdy super, chtel jsem aby to bylo lepsi. Holt nekdo umi psat eseje o neexistujicim svete a vhodne pouzivat vyrazy mezi hvezdickami, nekdo zas umi ... ale co ....

Dekuji vsem, bylo to krasne, ale uz sam vidim, ze to neni pro me. Radeji zacnu sve myslenky kompenzovat tam, kde maji nejaky realny smysl a ne jen ten virtualni ...

PS: Nikomu nic nevycitam, ani tem co me dali ban ci jinak ponizovali ci zatracovali. Bohuzel me mrzi, ze veskera komunikace a diskuze konci na "autorite klikatka" a "mocenskeho" postaveni nekoho ... Koho ?
Kdybych ja nebo mi pratele umlcovali cloveka, co nesouhlasi nebo pomlouva, kritizuje ci urazi praci, kterou delame, moc lidi by na tom internetu nebylo.

Diky moc a dobrou noc ... Shooba Dooba

Jednou rano se probudite do sveta, ktery patri nekomu jinemu, ale rozhodne to nebude vas blizsky pribuzny ...

Zobrazit příspěvek

ámen sestro
  • 0

#125 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 08:16

Ten doomsayer nakonec je povedenej, ma to takovej, jako kdyz enviromentalni smrnc :)
  • 0

#126 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 08:43

Hodne stesti !
  • 0

#127 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 09:08

...

Zobrazit příspěvek

• 0

#128 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 21.10.2008 11:45

Ten doomsayer nakonec je povedenej, ma to takovej, jako kdyz enviromentalni smrnc :)

Zobrazit příspěvek

Jsem nevěděl co to slůvko znamená, takže jsem teď zase o malinko chytřejší. http://www.dfens-cz....anku=2008011202 Omlouvám se, že to sem cpu, ale nějak mi to nedalo.
Jinak můj PC už zvládne jen internet a AOE 2, takže si dám zřejmě taky pár měsíců oraz od NWN. Třeba až se vrátím, potká se opět Pindruše na trhu u lavičky s Flavií. Doufám, že mi ji nevymáznete jako nepoužívanou postavu.
  • 0

#129 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 15:04

Jsou sice i slovniky ale je fakt ze Dfens to ma zpracovany vice stavnate.
  • 0

#130 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 16:54

Zobrazit příspěvek

Poviem ti otvorene, že tvoje výroky na kliente a na fóre vo mne vyvolali hlavne veľkú ľútosť. Veľkú ľútosť k človeku, ktorého nenaplnené predstavy nútia šliapať po snahe všetkých, ktorí niečo tvoria, zvlášť WBs alebo DMs. Vychádza mi to napr. z tvojho nie tak dávneho vyjadrenia na kliente (16. 9.), kde si asi 30 hráčov informoval, okrem známeho, že WBs a DMs nič nerobia a pod. i o tom, že si nás zbavil Lopyka a Geralta a nedostalo sa ti za to ocenenia, chcel si vybudovať nový tím a nedopadlo to tak, ako si chcel a zároveň si nám dal najavo, že na Demone bude vtedy dobre, keď sa do modulu dostanú tvoje predstavy. Vidím to i v týchto tvojich slovách: „Bylo to tu fajn, ve hre to bylo vzdy super, chtel jsem aby to bylo lepsi.“ Mne tvoj verejne prejavený prístup k dosiahnutiu lepšieho veľmi pripomína machiavellizmus.

Tohto turnaja som sa ujal, pretože som mal oproti ostatným kolegom najviac času na jeho realizáciu, ale môj turnaj to nebol, ani nie je. Turnaj ako taký bol výsledkom dohody členov DM tímu. Každý turnaj je organizovaný pre všetkých hráčov Demony, ktorí sa chcú do neho zapojiť, pokiaľ nie je stanovené obmedzenie na rozsah úrovní postáv, ako boli dielčie turnaje z cyklu Hradných hier Alicijských. Ako väčšina aktívnych hráčov, i ja by som sa so svojimi postavami veľmi rád zapojil do nejakého turnaja. Z dôvodu, že som sa na uskutočnených turnajoch v poslednom roku podieľal aj organizačne, toto nebolo možné. Budem teda čakať a už teraz sa teším na vyhlásenie turnaja, ktorý zorganizuje niekto zo spoluhráčov, ktorí majú celkom jasný pohľad na to, ako by mal taký turnaj vyzerať a na čo by mal byť zameraný (neplačem). A pokiaľ by ma predsa len niečo „naštvalo“, čo sa týkalo turnaja, boli to OOC príspevky v topicu, kde vzhľadom na svoj obsah nepatria.

Ban na GP som sa ti v žiadnom prípade nesnažil zariadiť, ako som ti vysvetľoval i naposledy na kliente. V ponuke administrácie je možnosť udeliť ban a keďže si bol na kliente napriek tomu, že ti bol udelený ban, konzultoval som s Dědkom ako mám postupovať (tzn. vyrušil som ho v práci, opísal som mu situáciu, poďakoval za radu a rozlúčil sa). Podľa tvojho vyjadrenia ťa to zabanovalo na tridsať minút a bol si späť. To bola moja celá aktivita v zariaďovaní tvojho banu na GP. Keby som bol vedel, že ti tým udelím ban na celý GP a nie iba na klient Demony, neurobil by som to, aj keď ten ban trval len polhodinu, pretože som nevidel dôvod, prečo by ti mal byť zakázaný prístup na GP.

A verejne Klenotovi, ktorý mal v posledných dňoch na kliente ťažké srdce na rozdelenie bývalej republiky a obrátil sa ktovie prečo po pätnástich rokoch s týmto na mňa, ktorý som bol v tom čase školopovinné dieťa, odpovedám: áno, aj u nás na Slovensku pracujú aj zahraniční občania, učia aj u nás na škole (aj Česi) a áno, aj u nás hrajú v rádiu, o. i., aj české piesne. A na to sa ma nepýtal, ale áno Čechov a Moravákov mám veľmi rád, vzhľadom na našu spoločnú minulosť, jazykovú príbuznosť, rodovú prepojenosť a iné. Keby som bol ako môj otec, ktorý je od teba len o pár rokov starší, odpovedal by som ti asi tak, ako on Američanom v Kosove, ktorí sa ho pýtali, či aj my na Slovensku máme autá: Nie, my na Slovensku skáčeme po stromoch, aj do 60 kilometrov vzdialenej Viedne :).
  • 0

#131 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 21.10.2008 18:01

A verejne Klenotovi, ktorý mal v posledných dňoch na kliente ťažké srdce na rozdelenie bývalej republiky

Zobrazit příspěvek

Trošku to uvedu na pravou míru. V klientu jsem se na Tebe obrátil s tím, jestli jsi opravdu přesvědčen o tom ,že ban pro Brudru je správný. Na Tvé odpovědi jsem pak reagoval otázkou, zda nejsi Slovák, protože jsem si nějak matně pamatoval, že jsi a bylo mi divné, že odpovídáš česky. Řekl jsi že sice Slovák jsi, ale velké množství hráčů Ti nerozumí a proto ta čeština. Nato jsem Ti řekl, že já Ti porozumím i v Tvém rodném jazyce, pamatujíce např Slovenské pontělky v ČSTV. Zmínil jsem, že se u nás stále hrají Slovenské písničky, pracuje tu spousta Slováků a pod. a jen jsem projevil zvědavost, zda je to u vás podobně. Nad rozdělením republiky jsem nelkal. Řekl jsem jen, že těsně po revoluci mi to rozdělení přišlo líto ale zároven jsem i zmínil, že po zvážení všech pro a proti jsem za rozdělení rád. Oni se naši politici nedohodnou ani mezi sebou a představa, že se do toho ještě bude promítat národnostní otázka.....brrrrrr. Bral jsem to jen jako nezávazný pokec, nesouvisející již se hrou, nic jsem tím nesledoval.
Pana otce pozdravuj, zřejmě je ve svém věku velmi čiperný pán. 60km bych neskočil ani s rozběhem natož ze stromu. :rolleyes:
  • 0

#132 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 18:31

Poviem ti otvorene, že tvoje výroky na kliente a na fóre vo mne vyvolali hlavne veľkú ľútosť. Veľkú ľútosť k človeku, ktorého nenaplnené predstavy nútia šliapať po snahe všetkých, ktorí niečo tvoria, zvlášť WBs alebo DMs. Vychádza mi to napr. z tvojho nie tak dávneho vyjadrenia na kliente (16. 9.), kde si asi 30 hráčov informoval, okrem známeho, že WBs a DMs nič nerobia a pod. i o tom, že si nás zbavil Lopyka a Geralta a nedostalo sa ti za to ocenenia, chcel si vybudovať nový tím a nedopadlo to tak, ako si chcel a zároveň si nám dal najavo, že na Demone bude vtedy dobre, keď sa do modulu dostanú tvoje predstavy. Vidím to i v týchto tvojich slovách: „Bylo to tu fajn, ve hre to bylo vzdy super, chtel jsem aby to bylo lepsi.“ Mne tvoj verejne prejavený prístup k dosiahnutiu lepšieho veľmi pripomína machiavellizmus.

Tohto turnaja som sa ujal, pretože som mal oproti ostatným kolegom najviac času na jeho realizáciu, ale môj turnaj to nebol, ani nie je. Turnaj ako taký bol výsledkom dohody členov DM tímu. Každý turnaj je organizovaný pre všetkých hráčov Demony, ktorí sa chcú do neho zapojiť, pokiaľ nie je stanovené obmedzenie na rozsah úrovní postáv, ako boli dielčie turnaje  z cyklu Hradných hier Alicijských. Ako väčšina aktívnych hráčov, i ja by som sa so svojimi postavami veľmi rád zapojil do nejakého turnaja. Z dôvodu, že som sa na uskutočnených turnajoch v poslednom roku podieľal aj organizačne, toto nebolo možné. Budem teda čakať a už teraz sa teším na vyhlásenie turnaja, ktorý zorganizuje niekto zo spoluhráčov, ktorí majú celkom jasný pohľad na to, ako by mal taký turnaj vyzerať a na čo by mal byť zameraný (neplačem). A pokiaľ by ma predsa len niečo „naštvalo“, čo sa týkalo turnaja, boli to OOC príspevky v topicu, kde vzhľadom na svoj obsah nepatria.

Ban na GP som sa ti v žiadnom prípade nesnažil zariadiť, ako som ti vysvetľoval i naposledy na kliente. V ponuke administrácie je možnosť udeliť ban a keďže si bol na kliente napriek tomu, že ti bol udelený ban, konzultoval som s Dědkom ako mám postupovať (tzn. vyrušil som ho v práci, opísal som mu situáciu, poďakoval za radu a rozlúčil sa). Podľa tvojho vyjadrenia ťa to zabanovalo na tridsať minút a bol si späť. To bola moja celá aktivita  v zariaďovaní tvojho banu na GP. Keby som bol vedel, že ti tým udelím ban na celý GP a nie iba na klient Demony,  neurobil by som to, aj keď ten ban trval len polhodinu, pretože som nevidel dôvod, prečo by ti mal byť zakázaný prístup na GP.

A verejne Klenotovi, ktorý mal v posledných dňoch na kliente ťažké srdce na rozdelenie bývalej republiky a obrátil sa ktovie prečo po pätnástich rokoch s týmto na mňa, ktorý som bol v tom čase školopovinné dieťa, odpovedám: áno, aj u nás na Slovensku pracujú aj zahraniční občania, učia aj u nás na škole (aj Česi) a áno, aj u nás hrajú v rádiu, o. i., aj české piesne. A na to sa ma nepýtal, ale áno Čechov a Moravákov mám veľmi rád, vzhľadom na našu spoločnú minulosť, jazykovú príbuznosť, rodovú prepojenosť a iné. Keby som bol ako môj otec, ktorý je od teba len o pár rokov starší, odpovedal by som ti asi tak, ako on Američanom v Kosove, ktorí sa ho pýtali, či aj my na Slovensku máme autá: Nie, my na Slovensku skáčeme po stromoch, aj do 60 kilometrov vzdialenej Viedne :).

Zobrazit příspěvek

Překlad by nebyl ? :rolleyes:
  • 0

#133 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 18:57

Překlad by nebyl ?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

to je jako vtipný?
  • 0

#134 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2008 19:02

Překlad by nebyl ?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Nebuď drzej
  • 0

#135 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 22.10.2008 02:35

Česká hymna

Zobrazit příspěvek

Málem mě to potrhalo :rolleyes: :laugh: :grin:
  • 0

#136 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 07:23

Můj osobní nevýznamný názor je že bylo vhodné mu dát ban, pokud se DM týmu zdálo že už to přehání, na forum určitě. Ale ban na stálo a hlavně teda do hry mě přijde jako trochu krajní řešení. Já Brudru, jak asi víte, moc nemusím, dost mě vadil i jeho styl "kritiky", ale i přes ty jeho noční výlevy bych řekl, že je schopný si z tohoto trestu vzít nějaký ponaučení do budoucna a zamyslet se nad tím jestli je mu to zapotřebí.
Ale stejně je to zbytečný, jak koukám dle jeho vyjádření, protože se rozhodl své duševní schopnosti ventilovat směrem ke praktičtějším věcem, takže mu přeji hodně zdaru a slunce v duši.
  • 0

#137 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 12:55

... i o tom, že si nás zbavil Lopyka a Geralta a nedostalo sa ti za to ocenenia...
Mne tvoj verejne prejavený prístup k dosiahnutiu lepšieho veľmi pripomína machiavellizmus.

Zobrazit příspěvek

Me to, s dovolenim, pripada jako klasicke krabicakovite zvaneni. Tak nejak jsme s Geraltem koncili spolecne, Geralt se mnou konzultoval jak svoje rozhodnuti skoncit tak i vyber noveho sefa modulu, tedy Dedka a nejak jsem si nevsim ze by v jeho rozhodnutich hral Brudra i sebemensi roli :) Co si pamatuju odchod Lopajze, totez v bledemodrem.

Nicmene tohle vyjadreni vyzniva jako by trochu dehonestujicne pro oba zminene, coz me vede k pripodotknuti, ze i kdyby Brudra pomohl na Demonu nasadit dvanact patchu, porad se jeho prinos nebude rovnat tomu ktery meli oba zmineni sefove modulu. Sef modulu nese totiz za Demonu v uplne jine rovine odpovednost, slovo ktere jsem za tu dobu co ho znam, u Brudrafona marne hledal.
  • 0

#138 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 13:03

to je jako vtipný?

Zobrazit příspěvek

Třeba ten vtip tkví v tom, že citoval jednostránkový příspěvek kvůli třema slovům a smajlíkovi :rolleyes:
  • 0

#139 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 14:05

moc krásné, fakt, měl jse mpo dlouhé době chvíli čas, pročetl jsem si to tu a rázem se mi dostavil ten známý pocit tepla domova :rolleyes:
  • 0

#140 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 14:21

moc krásné, fakt, měl jse mpo dlouhé době chvíli čas, pročetl jsem si to tu a rázem se mi dostavil ten známý pocit tepla domova :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

dobrý :D
  • 0

#141 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 14:33

Třeba ten vtip tkví v tom, že citoval jednostránkový příspěvek kvůli třema slovům a smajlíkovi :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ono to vtipný bejt ani nemělo. :rolleyes:
  • 0

#142 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 14:41

Ono to vtipný bejt ani nemělo. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

to je na tom právě to smutný
  • 0

#143 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2009 16:18

Předem se omluvím, že jsem to nepročetl celé ale popravdě po prvních útrpnejch třech stranách mi je zle a to dost. Navážíte se do Glorfindela a ostatních DM ačkoliv jste o tom věděli prd a navíc jsou vaše napadení a urážení zcela oničem. Furt tu melete jak jsou DM nespravedlivý atd... ale to že vám dělají questy,starají se o hru vymejšlí různý eventy pro vaše pobavení a ve svém volném čase bez jakéhokoliv výdělku. Místo, aby ste jim hezky poděkovali je neustále drbete a pomlouváte na fórech. Hrál jsem na DH vím jak může vypadat opravdu prohnilej DM team a taky si pamatuju spoustu jinejch vedoucích démony, protože mám zasebou prakticky 7 let hraní tady. To mi dává jistej rozhled nad věcí a můžu vás upozornit že současný vedení opravdu není špatný a nejsou to oni komu jde o to,aby pro vás hra byla hnusná a nezábavná. Než z pusy vypustíte takovýhle nesmysly raději se nad sebou zamyslete a třikrát si to přečtěte. Nevěřím že Glorfindel,Tery a další by dali ban někomu za to, že se neuměl párkrát chovat. žel bohu v Brudrově případě to trvalo Xlet a byla to jen vůle minulých DM, že se od něj nechali buzerovat. Holt každej může mektat ale jednou narazí a to ho potkalo právě teď tak prosím zanechte nespravedlivýho osočování protože je naprosto nesmyslný. Takových případů tu byla už spousta, ale když to nejsou vaši známí neřeknete nic ba ještě schvalujete a přidáváte...
  • 0

#144 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2009 17:31

Takových případů tu byla už spousta, ale když to nejsou vaši známí neřeknete nic ba ještě schvalujete a přidáváte...

Zobrazit příspěvek

Tuhle větu sis mohl myslím odpustit. Pokad někdo má svůj názor na to tak se vždy vyjádří, pokad názor nemá, tak se nevyjadřuje.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních