Skočit na obsah

Fotka

Druid, Hraničář, Shadowdancer

• Please log in to reply
150 odpovědí na toto téma

#121 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 10:49

...tak se sám pokusíš vytvořit nějaký silný build - pak ho vložíš do tohohle topicu, a společně ho prokonzultujem.

Zobrazit příspěvek

Tak jsem si trošku zahrál na testu, zkoušel jsem druid/5rogue/1SD, INT, OBR, CON 14, WIS 16 zezačátku. Samozřejmě Zenař, Hipser. Za boha se mi nepovedlo vytáhnout odemykání na úroveň potřebnou na odemčení TO 100, takže jsem narval ty body na skrývání (30), tichej pohyb (30), všímavost (27), hledání (27), naslouchání (27). Ještě 20 bodů sem dal na použití kouzelnejch předmětů (na testu sem s tim moh používat i rukavice pěsti Hin +7 :)) a něco na akrobacii (18). Po deseti bodech šlo na léčení, soustředění a na porozumění zvířatům 15. A ještě pět a pět na znalosti a přesvědčování a zastrašování (čistě pro občasné potřeby RP :)). Dává sneaky 3k6, Hipsuje, kouzlí docela obstojně. Sice je pravda, že je divný, že zloděj neumí pořádně odemykat, ale na většinu truhel mimo boss stačí rukavice +16 a pár bodíků (pokud se nepletu). Na poslední úrovni nevim jestli mám dát cílaný zásah, houževnatost, nebo epický zaměření na dovednost.
Co z těch skillů je podle tebe zbytečný a kterou mám podle tebe dát tu poslední odbornost ? :rolleyes:
  • 0

#122 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 11:47

tak tam dej misto sd mnicha a hned si na tom mnohem líp
  • 0

#123 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 11:49

tak tam dej misto sd mnicha a hned si na tom mnohem líp

Zobrazit příspěvek

A rovnou můžu vyhodit toho zloděje, nebo k němu přidat místo druida klerika a odemykat boss s doménou. A to už tady bylo.
  • 0

#124 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 16:58

A rovnou můžu vyhodit toho zloděje, nebo k němu přidat místo druida klerika a odemykat boss s doménou.  A to už tady bylo.

Zobrazit příspěvek

nene ale k druidovi kterej jede pres zen a strelbu (tim padme nema štit ) je ensmysl nedat mnicha přijdeš tim o hodne navic mnichem maxneš akr avycvik sdcko stejne moc nepoužiješ spousta silnejsich npc maj ts a imunitu na zakeřne a tem ostatnim se bez obratnosti budeš stejne špatně schovavat domenu druid rog mnich asi neodemkne no ale tech 90 podle me jo( slabsi bedny treba v dz 2x 90 1x 100) krom toho z mnicha unik a tak a pokud bys eště chtěl tak mužeš vykopnout zlodeje obetovat tak odmykani a strčit tam místo něj 5 levlu bojovnika dostaneš dalši featy (4lvl pred20) a mas dalsi utok lukem a k tomu specky (+6dmg) takže sice neotevřeš ale v partě se hodí víc
  • 0

#125 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 17:53

nene ale k druidovi kterej jede pres zen a strelbu (tim padme nema štit ) je ensmysl nedat mnicha přijdeš tim o hodne navic mnichem maxneš akr avycvik sdcko stejne moc nepoužiješ spousta silnejsich npc maj ts a imunitu na zakeřne a tem ostatnim se bez obratnosti budeš stejne špatně schovavat domenu druid rog mnich asi neodemkne no ale tech 90 podle me jo( slabsi bedny treba v dz 2x 90 1x 100) krom toho z mnicha unik a tak a pokud bys eště chtěl tak mužeš vykopnout zlodeje obetovat tak odmykani a strčit tam místo něj 5 levlu bojovnika dostaneš dalši featy (4lvl pred20) a mas dalsi utok lukem a k tomu specky (+6dmg) takže sice neotevřeš ale v partě se hodí víc

Zobrazit příspěvek

O verzi s bojovníkem jsem taky uvažoval. Mnich je dobrej v tom, že má ten bonus k AC (i +20), ale k čemu je lukostřelci ac přes 50, když může utéct HIPSem, nebo zabít nepřítele prstem smrti ? Ještě připadá v úvahu zkombinování bojovníka a zloděje s druidem (6+3k6 zranění navíc), ale to už je docela ... hybridní, a navíc to má slabší kouzla. *odejde na test něco si mumlajíc*
  • 0

#126 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 18:20

O verzi s bojovníkem jsem taky uvažoval. Mnich je dobrej v tom, že má ten bonus k AC (i +20), ale k čemu je lukostřelci ac přes 50, když může utéct HIPSem, nebo zabít nepřítele prstem smrti ? Ještě připadá v úvahu zkombinování bojovníka a zloděje s druidem (6+3k6 zranění navíc), ale to už je docela ... hybridní, a navíc to má slabší kouzla. *odejde na test něco si mumlajíc*

Zobrazit příspěvek

tech 3k6 je proti vetsine lepsich npc uplne k nicemu pac maj imku hips je ti k nicemu proti velke casti co ma velkou vsimavost a ty bez dext male ukrytí navic mívaj ts takže hips taky na nic krom toho ty beres strelce jako necoco stoji vzadu? by ses až divil kolikrat uteče třeba jedno npc ze stitera a zacne mlatiti do strelce nebo maga vzadu a proto je dobrý myslet i u strelce na ac aby to nechciplo po par ranach od zabehle erinky
  • 0

#127 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 18:33

tech 3k6 je proti vetsine lepsich npc uplne k nicemu pac maj imku hips je ti k nicemu proti velke casti co ma velkou vsimavost a ty bez dext male ukrytí navic mívaj ts takže hips taky na nic krom toho ty beres strelce jako necoco stoji vzadu? by ses až divil kolikrat uteče třeba jedno npc ze stitera a zacne mlatiti do strelce nebo maga vzadu a proto je dobrý myslet i u strelce na ac aby to nechciplo po par ranach od zabehle erinky

Zobrazit příspěvek

Ukrytí nezávisí JENOM na dext. Veme základ 33 + 10 maskování + 4 jednota s přírodou, Ještě navíc epický zaměření na dovednost - skrývání. Postih za dext ta postava nemá, jelikož má dext 13, takže neřikej, že to má malý ukrytí.
  • 0

#128 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 20:20

Ukrytí nezávisí JENOM na dext. Veme základ 33 + 10 maskování + 4 jednota s přírodou, Ještě navíc epický zaměření na dovednost - skrývání. Postih za dext ta postava nemá, jelikož má dext 13, takže neřikej, že to má malý ukrytí.

Zobrazit příspěvek

no proti zlodejovi to dela dost btw zamereni a epicke zamereni na skrývaní to mysliš važně? tomu řikam featy hozene z okna jo takovej zlodej ma 33+ treba 14 za dext + 10 za botky a to este asi neviš že skrytý je sklada z ticheho pohybu a skrývaní takže jesli chceš zameřko jen njedno tak rovnou na oboji a epicke zameřeni je zavisle nanormalnim to mas 2 normal +2 epic featy abys zjistil že maj stejně ts:) však se poptej nakeho sdcka treba amoka kde muže na 30 použit hips dojdeš k zoufale male skupině npc
tak viš jak ja jen radim nebudu se s ebou přít skusíš uvidíš jak pobežiš k panovi:) mě na tom nesejde :) jen si všecko proveř
  • 0

#129 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2008 23:49

no proti zlodejovi to dela dost btw zamereni a epicke zamereni na skrývaní to mysliš važně? tomu řikam featy hozene z okna jo takovej zlodej ma 33+ treba 14 za dext + 10 za botky a to este asi neviš že skrytý je sklada z ticheho pohybu a skrývaní takže jesli chceš zameřko jen njedno tak rovnou na oboji a epicke zameřeni je zavisle nanormalnim to mas 2 normal +2 epic featy abys zjistil že maj stejně ts:)  však se poptej nakeho sdcka treba amoka kde muže na 30 použit hips dojdeš k zoufale male skupině npc
tak viš jak ja jen radim nebudu se s ebou přít skusíš uvidíš jak pobežiš k panovi:) mě na tom nesejde :) jen si všecko proveř

Zobrazit příspěvek

Ty jsi velice vtipný. Jak jsi napsal. Když pojedeš na dex tak máš +14 a 10 z bojek to je 24 celkem. Jenže on má +10 z kouzla, + 10 vezme epické skrývání a ty botky bude moct taky. takže +30 kámo.

Jo jinak stačí namaxovat skrývání, tichý pohyb nepotřebuješ, stačí ti minimum, ten nemusíš maxovat.
Další blbost kterou píšeš je že epické zaměření je zavislé je na normálním což je absolutní blbost.

Ano TS má možná hodně věcí jenže HIPS - to je spíše perlička do pvp. Vše ostatní má z toho druida.

Draxi příště než budeš machrovat tak se podívej do grimoairu. :)
  • 0

#130 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 01:07

Tak jsem si trošku zahrál na testu, zkoušel jsem druid/5rogue/1SD, INT, OBR, CON 14, WIS 16 zezačátku. Samozřejmě Zenař, Hipser. Za boha se mi nepovedlo vytáhnout odemykání na úroveň potřebnou na odemčení TO 100, takže jsem narval ty body na skrývání (30), tichej pohyb (30), všímavost (27), hledání (27), naslouchání (27). Ještě 20 bodů sem dal na použití kouzelnejch předmětů (na testu sem s tim moh používat i rukavice pěsti Hin +7 :)) a něco na akrobacii (18). Po deseti bodech šlo na léčení, soustředění a  na porozumění zvířatům 15. A ještě pět a pět na znalosti a přesvědčování a zastrašování (čistě pro občasné potřeby RP :)). Dává sneaky 3k6, Hipsuje, kouzlí docela obstojně. Sice je pravda, že je divný, že zloděj neumí pořádně odemykat, ale na většinu truhel mimo boss stačí rukavice +16 a pár bodíků (pokud se nepletu). Na poslední úrovni nevim jestli mám dát cílaný zásah, houževnatost, nebo epický zaměření na dovednost.
Co z těch skillů je podle tebe zbytečný a kterou mám podle tebe dát tu poslední odbornost ?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Zkus to trošku rozepsat.
  • 0

#131 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 06:11

Ty jsi velice vtipný. Jak jsi napsal. Když pojedeš na dex tak máš +14  a 10 z bojek to je 24 celkem.  Jenže on má +10 z kouzla, + 10 vezme epické skrývání  a ty botky bude moct taky.  takže +30 kámo. 

Jo jinak stačí namaxovat skrývání,  tichý pohyb nepotřebuješ, stačí ti minimum, ten nemusíš maxovat.
Další blbost kterou píšeš je že epické zaměření je zavislé je na normálním což je absolutní blbost.

Ano TS má možná hodně věcí jenže HIPS - to je spíše perlička do pvp.  Vše ostatní má z toho druida.

Draxi příště než budeš machrovat tak se podívej do grimoairu. :)

Zobrazit příspěvek

1 kdees přišel na to že npc tu nemaj naslouchani :)
2 v pvp ma ts vetsina povolani zbytek si ho precte ze svitku
3 botky zlodeje neobleče je tam omezeni na 10lvl zlodeje
  • 0

#132 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 08:12

Zkus to trošku rozepsat.

Zobrazit příspěvek

Co bys chtěl ještě víc ?
  • 0

#133 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:07

1 kdees přišel na to že npc tu nemaj naslouchani :)
2 v pvp ma ts vetsina povolani zbytek si ho precte ze svitku
3 botky zlodeje neobleče je tam omezeni na 10lvl zlodeje

Zobrazit příspěvek

Zkus si někdy v praxi vyskoušet jak funguje hips. Ono věšinou se bere hide. Move silently se používá opravdu jen minimálně NWN je v tomhle trošku svině. Ty o tom nevíš?

Ano správně důležité je že ho musí zakouzlit což dává druidovi kolo k dobru. Navíc druid má takovou srandu které se říká rozptyl kouzla :). Svitkaři TS zhodí.

Jinak s těma botkama ok, ale i tak normal má teda zlloděj +24 on bude mít +20, 4 není zas takový rozdíl.
  • 0

#134 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:12

Co bys chtěl ještě víc ?

Zobrazit příspěvek

Trošku to rozepiš nemusíš přímo po lvlech. Ale nějak aby bylo vidět v jakém pořadí bereš povolání a jaké bereš odbornosti.

Jo jinak já bych toho zloděje vyhodil. A dal bych tam místo toho hraničáře - 5 lvlů a SD 2. 2 Sd kvůli úniku a hraničáře proto že 4 dáš do epicu a získáš 4.útok a 5 dáš po epicu a budeš mít na něm bonusovou odbornost. Navíc za hraničáře můžeš maxovat hide a move silently. Takže není problém. A taky můžeš trošku namaxovat výcvik.
  • 0

#135 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:35

Jo jinak stačí namaxovat skrývání,  tichý pohyb nepotřebuješ, stačí ti minimum, ten nemusíš maxovat.

Zobrazit příspěvek

Zkus si někdy v praxi vyskoušet jak funguje hips. Ono věšinou se bere hide. Move silently se používá opravdu jen minimálně NWN je v tomhle trošku svině.  Ty o tom nevíš?

Zobrazit příspěvek

Ehmm tohle se mi teda nezdá....ono pokud tě někdo uslyší, tak tě přece může zaměřit ne? Kdyžtak to víc vysvětli, ale dle mě je to co píšeš blbost.
  • 0

#136 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:39

Arashi zapominas ze vetsina postav co tu beha jsou Epic Casteri - tomu to nesundas a TS ma nahozene kazdy kdo je ma neustale.
  • 0

#137 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:50

Ehmm tohle se mi teda nezdá....ono pokud tě někdo uslyší, tak tě přece může zaměřit ne? Kdyžtak to víc vysvětli, ale dle mě je to co píšeš blbost.

Zobrazit příspěvek

Zkus si to v praxi vyzkoušet. Já vím čistě teoreticky by to bylo jak říkáš ale v praxi má nějak problém poznat kdy se jedná o skrývánýí a o tichý pohyb. Nikdy se neháže na obojí. Lépe řečno jen jeden hod je platný finta je v tom že nwn určue platný hod na tichý pohyb až v případě že se postava pohybuje nějaký určitý čas. Možná to nedovedu dobře vysvětlit....

Pro příklad - když budu hrát zloděje / SD kde je max zloděj - pojedu na zakeřaky a budu muset být neustále v pohybu protože když hispnu musím se zase k cíli přiblížit. Tady se postava neustákle pohybuje tak má využitý jak move silently tak hide.

Jenže když stavím castera/ lučišníka tak hisp použijů jen abych mě cíl nemohl zaměřit - tzn. hispnu udělám pár kroků a castím nebo střílím - v mém případě se move silently používá jen minimálně.
  • 0

#138 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:54

Arashi zapominas ze vetsina postav co tu beha jsou Epic Casteri - tomu to nesundas a TS ma nahozene kazdy kdo je ma neustale.

Zobrazit příspěvek

Jenže na Epic castera nemáji šanci SD skoro žádnou. Ale tenhle má šanci proti svitkařům.
Když to vezmeš takhle tak epic sorc zabije v podstatě vše.
  • 0

#139 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 09:57

Jenže na Epic castera nemáji šanci SD skoro žádnou. Ale tenhle má šanci proti svitkařům. 
Když to vezmeš takhle tak epic sorc zabije v podstatě vše.

Zobrazit příspěvek

mluvil sem hlavne o nadstavu kleriku. A Epic caster jakehokoliv druhu je tu kazdej druhej .)
  • 0

#140 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 10:08

V tom případě nemá cenu stavět SD. To by tak mělo cenu postavit druid 16 /monk 1 / torm zbytek. To je asi jedinný druid který by mohl konkurovat.

Říkáš ež je zde hafec kleriků jo. To je celkem zvláštní. Ono do PvE se klerik hodí ale v PvP je klerik spíše jako podpora. jsou imátnější buildy kterým klerik nemůže konkurovat. Kdybych zde někoho znal tak si i něco postavím.....
  • 0

#141 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 10:11

Zkus si to v praxi vyzkoušet.  Já vím čistě teoreticky by to bylo jak říkáš ale v praxi má nějak problém poznat kdy se jedná o skrývánýí a o tichý pohyb.  Nikdy se neháže na obojí.  Lépe řečno jen jeden hod je platný finta je v tom že nwn určue platný hod na tichý pohyb až v případě že se postava pohybuje nějaký určitý čas. Možná to nedovedu dobře vysvětlit....

Pro příklad - když budu hrát zloděje / SD kde je max zloděj - pojedu na zakeřaky a budu muset být neustále v pohybu protože když hispnu musím se zase k cíli přiblížit.  Tady se postava neustákle pohybuje tak má využitý jak move silently tak hide.

Jenže když stavím castera/ lučišníka tak hisp použijů jen abych mě cíl nemohl zaměřit - tzn.  hispnu udělám pár kroků a castím nebo střílím - v mém případě se move silently používá jen minimálně.

Zobrazit příspěvek

Neustále mě to nepřesvědčilo.....proč teda, když mám postavu, kde mám vysoké naslouchání a žádnou všímavost, proč sem s ní teda viděl postavu co byla ukrytá a stála na místě? Hmm?

Mimochodem, automaticky se háže každé kolo na obadva skilly ne?
  • 0

#142 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 10:19

Trošku to rozepiš nemusíš přímo po lvlech.  Ale nějak aby bylo vidět v jakém pořadí bereš povolání a jaké bereš odbornosti.

Jo jinak já bych toho zloděje vyhodil.  A dal bych tam místo toho hraničáře - 5 lvlů a SD 2. 2 Sd kvůli úniku a hraničáře proto že 4 dáš do epicu a získáš 4.útok  a 5 dáš po epicu a budeš mít na něm bonusovou odbornost.  Navíc za hraničáře můžeš maxovat hide a move silently.  Takže není problém.  A taky můžeš trošku namaxovat výcvik.

Zobrazit příspěvek

Taky je možnost nahodit tam místo hraničáře bojovníka, ale to už by znamenalo katastrofu pro skillbody :rolleyes:, ovšem zase by to mělo epickou specku a taktéž 4. útok. Jinak 4. útok se docela hodí a vykompenzuje těch ztracenejch 3k6 dmg na sneacích. Ale problém je, že to příjde o akrobacii (vyjma 10 bodů, který tam budu cpát s postihem). A když vemu 7 lvlů jinejch než druida, tak přijdu o bonusovou druidovu odbornost (24 lvl).

Jinak jsem hodil první 4 lvl zloděje, pak sem hodil 24 lvl druida (tam sem si schoval asi přes 100 skillbodů), pak jeden lvl zloděje a nakonec jedno SDčko :laugh:
  • 0

#143 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 10:28

V tom případě nemá cenu stavět SD.  To by tak mělo cenu postavit druid 16 /monk 1 / torm zbytek.  To je asi jedinný druid který by mohl konkurovat. 

Říkáš ež je zde hafec kleriků jo. To je celkem zvláštní.  Ono do PvE se klerik hodí ale v PvP je klerik spíše jako podpora. jsou imátnější buildy kterým klerik nemůže konkurovat.  Kdybych zde někoho znal tak si i něco postavím.....

Zobrazit příspěvek

Bod 1. SOuhlas ze na PvP nema smysl stavet SD - leda na PK respektive napadani ze zalohy - tzn zautocis na toho kdo nema TS a doufas ze ho slozis nez si je hodi

Bod 2. Castecnej nesouhlas - ano jsou buildy co klerika rozcupujou, ale Kler je nejpopularnejsi na PvP protoze kdyz je v plne palbě tak je proste moc silnej.

Edit: A jeste podotknu ze kdyz zautocis na klera co neni naboostovanej ses oznacenej za lamu :)
  • 0

#144 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 13:06

Bod 1. SOuhlas ze na PvP nema smysl stavet SD - leda na PK respektive napadani ze zalohy - tzn zautocis na toho kdo nema TS a doufas ze ho slozis nez si je hodi

Bod 2. Castecnej nesouhlas - ano jsou buildy co klerika rozcupujou, ale Kler je nejpopularnejsi na PvP protoze kdyz je v plne palbě tak je proste moc silnej.

Edit: A jeste podotknu ze kdyz zautocis na klera co neni naboostovanej ses oznacenej za lamu :)

Zobrazit příspěvek

K bodu 2 . Ono klerik je obecně silnej - nedá se říct že je silnej ale spíš se hodí říct že je naprosto universální. Dá se hrát na 100 způsobů a nemusíš k tomu ani měnit build. Zatímco specializované povolání je v nějakém oboru lepší ale zas v něčem horší.

Když to řeknu jednoduše za klerika nemusíš umět hrát aby byl silný, ostatní povolání vyžadují trošku sžití s postavou a pochopení všech výhod a nevýhod.

Jinak řekni mi co je zde obvyklejší party PvP nebo PvP 1v1 .

Existuje mnoho silných povolání které jezdí málo lidí, ale jsou silnější než klerik - třeba epický bard.
Síla postav je v partě. Pokud je hráč co neumí hrát klerika v partě tak je to největší pohroma. Dost velká část kouzel zranuje spojence, klerik nemá žádné kouzlo kterým by cíl zastavil nebo alespon zpomalil.

Jak je to tady vůbec se spolky a guildama? Jsu nějaké velké bitky atd..... To by mě jako zajímalo.
  • 0

#145 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 13:07

Neustále mě to nepřesvědčilo.....proč teda, když mám postavu, kde mám vysoké naslouchání a žádnou všímavost, proč sem s ní teda viděl postavu co byla ukrytá a stála na místě? Hmm?

Mimochodem, automaticky se háže každé kolo na obadva skilly ne?

Zobrazit příspěvek

Háže se na oba ale jen jeden je najednou aktivní tuším.
  • 0

#146 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 13:10

Zobrazit příspěvek

Obe veci jsou zde neobvykle. :rolleyes:
  • 0

#147 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 13:20

Háže se na oba ale jen jeden je najednou aktivní tuším.

Zobrazit příspěvek

I tak pořád není tichý pohyb zbytečný. Dle mě je pro skrytí stejně nutný.
  • 0

#148 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 13:53

Jak je to tady vůbec se spolky a guildama?  Jsu nějaké velké bitky atd..... To by mě jako zajímalo.

Zobrazit příspěvek

No ono PvP tady je o tom ze nekdo prijde, rekne ze to je jeho expiste a sejme te. Pak jeste PvP jako Imploze z GS pripadne Pracka z II :)

Zadne velke bitky od doby co Taha valcil s Armadou :D
  • 0

#149 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 14:24

I tak pořád není tichý pohyb zbytečný. Dle mě je pro skrytí stejně nutný.

Zobrazit příspěvek

Jo jasně ale mi šlo o to že když dáváš epické zaměření tak nemusíš na obojí ale stačí jen na jedno. A protože na hide se hazí častěji tak je to lepší. Jako když vytahneš hide na 60 tak move silently stačí 40...
  • 0

#150 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2008 14:44

No ono PvP tady je o tom ze nekdo prijde, rekne ze to je jeho expiste a sejme te. Pak jeste PvP jako Imploze z GS pripadne Pracka z II :)

Zadne velke bitky od doby co Taha valcil s Armadou :D

Zobrazit příspěvek

Jo a nebo zajímavé PVP sem zažil nedávno. Chytil sem rebela a do pár minut se tam "náhodou" objevili čtyři (!) jeho kamarádi, přičemž jeden plně boostlej, kterej na mě z invisu pokusil hodi omámení, nebo něco podobnýho. Samozřejmě že tam všichni náhodou sháněli horníka.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních