Tak jsem si trošku zahrál na testu, zkoušel jsem druid/5rogue/1SD, INT, OBR, CON 14, WIS 16 zezačátku. Samozřejmě Zenař, Hipser. Za boha se mi nepovedlo vytáhnout odemykání na úroveň potřebnou na odemčení TO 100, takže jsem narval ty body na skrývání (30), tichej pohyb (30), všímavost (27), hledání (27), naslouchání (27). Ještě 20 bodů sem dal na použití kouzelnejch předmětů (na testu sem s tim moh používat i rukavice pěsti Hin +7 :)) a něco na akrobacii (18). Po deseti bodech šlo na léčení, soustředění a na porozumění zvířatům 15. A ještě pět a pět na znalosti a přesvědčování a zastrašování (čistě pro občasné potřeby RP :)). Dává sneaky 3k6, Hipsuje, kouzlí docela obstojně. Sice je pravda, že je divný, že zloděj neumí pořádně odemykat, ale na většinu truhel mimo boss stačí rukavice +16 a pár bodíků (pokud se nepletu). Na poslední úrovni nevim jestli mám dát cílaný zásah, houževnatost, nebo epický zaměření na dovednost....tak se sám pokusíš vytvořit nějaký silný build - pak ho vložíš do tohohle topicu, a společně ho prokonzultujem.
Co z těch skillů je podle tebe zbytečný a kterou mám podle tebe dát tu poslední odbornost ?