Monk
Započal
OneillekCZ
, 06.08.08 22:40
124 odpovědí na toto téma
Odesláno 26.07.2009 16:25
nejvyhodnejsi je dat 12 monka, 4 dextera(at uz roguna nebo tanecnik) a 4 fightera pred epicem
ano, imku na mysl dostanes celkem pozde ale z dlouhodobeho hlediska je to vyhodnejsi, monk ma sice univerzalni zachrane hody, ale vrazit tam ty 4 levely dextera znamena mit vyssi reflex na ukor vůle a vydrže - no a vydrž(hlavně choroby a jedy) moc nepotřebuje a vůle...má imku na mysl, zatímco reflexy využije pro (vylepšený) únik
ano, imku na mysl dostanes celkem pozde ale z dlouhodobeho hlediska je to vyhodnejsi, monk ma sice univerzalni zachrane hody, ale vrazit tam ty 4 levely dextera znamena mit vyssi reflex na ukor vůle a vydrže - no a vydrž(hlavně choroby a jedy) moc nepotřebuje a vůle...má imku na mysl, zatímco reflexy využije pro (vylepšený) únik
Odesláno 26.07.2009 18:52
nejvyhodnejsi je dat 12 monka, 4 dextera(at uz roguna nebo tanecnik) a 4 fightera pred epicem
a mnich ma pak i imku na jedy a choroby:)
#123 Host_Osliarcha_*
Odesláno 27.07.2009 11:21
jojo, od doby co mi behal Eustach a Deny po demone mi mnich k srdci prirostl nejvic no a pak i Lyra (bard). takze u mne by vyhral 20mnich 20 bard :D

Odesláno 29.07.2009 17:21
skoda ze bard a mnich spolu nejdou postavit :) vlastne nastesti pac by tu nic jinyho pak nebehalo .)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních