Mno já ti nevím,ale není podmínka pro paladina zakonné dobro?Ale ja nevim kde jste vzali to zakone dobro, ci vubec dobro.

Úplně jednoduché - Smrt
Odesláno 27.02.2009 19:31
Odesláno 27.02.2009 19:35
Mno já ti nevím,ale není podmínka pro paladina zakonné dobro?
No a to je to, jak vite ze jsem paladin, kouknete se pri logovani kdo co je a tak. A pak mi tu vycitate ze jsem zlej a sami se ohanite RP. Ve hre byste na to defakto neprisli. Jo byl jsem hodnej, docela po dlouhou dobu, ale pak jsem presel ke strane druhe. Ptate se proc? Theo chtel nekam zapadnout, nezapadnul, tak si zvolil jinou stranu.

Odesláno 27.02.2009 19:37
No a to je to, jak vite ze jsem paladin, kouknete se pri logovani kdo co je a tak. A pak mi tu vycitate ze jsem zlej a sami se ohanite RP. Ve hre byste na to defakto neprisli. Jo byl jsem hodnej, docela po dlouhou dobu, ale pak jsem presel ke strane druhe. Ptate se proc? Theo chtel nekam zapadnout, nezapadnul, tak si zvolil jinou stranu.
Nebyl jsi to ty, kdo se oháněl RP?

Odesláno 27.02.2009 19:37

Odesláno 27.02.2009 19:38
Odesláno 27.02.2009 19:41
Odesláno 27.02.2009 19:56
PS: Možná by nebylo odvěci založit topik jako: Poďte si rejpnout, nebo Naserme se...asi by byl nejnavštěvovanější.
Odesláno 27.02.2009 21:03
Dobrej umysl, potiz je ze smrti to nekonci. Zavedes tuhle pravidlo, protoze se lidi hadaj, tamhle pravidlo a za chvili se v nich utopis :) V podstate jenom proto ze se par pablbu nedokaze dohodnout, dokonce ani na tom ze se budou vzajemne ignorovat, coz by melo byt to nejmensi.Osobně si myslím že by se zde mělo nějaký "pravidlo" na smrt zavést, takhle je to opravdu jen o hádky. A kdo by si hrál podle svýho a kašlal na co si myslej ostatní a za něj je to tečka, tak tomu bych dal ban.
Na druhy strane bych videl prispeni k tomuhle stavu i u vas jako DM teamu ve tvorbe pribehu.
Odesláno 27.02.2009 21:37
Dobrej umysl, potiz je ze smrti to nekonci. Zavedes tuhle pravidlo, protoze se lidi hadaj, tamhle pravidlo a za chvili se v nich utopis :) V podstate jenom proto ze se par pablbu nedokaze dohodnout, dokonce ani na tom ze se budou vzajemne ignorovat, coz by melo byt to nejmensi.
Na druhy strane bych videl prispeni k tomuhle stavu i u vas jako DM teamu ve tvorbe pribehu.
Mas na mysli pribehy "proc to smrti nekonci?" (Cili proc je ocistec, proc umrou lidi několikrát a až potom, co je někdo popraví na tržišti, nebo až si řeknou a přejmenujou se, jsou opravdu tuhý.) nebo máš na mysli klasický příběhy? :)
#131 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.02.2009 21:52
Ale ja nevim kde jste vzali to zakone dobro, ci vubec dobro.
tohle si nepsal ty ?
Celkove se mne nelibi jeho hra. Kdybych chtel se mstit, mstim se CS postave ne? Ale zase kdybych mu napadl CS postavu, tak tu bude brecet ze je to proti pravidlum, ze mu CS napadnout nemohu, ani pri uteku z vezeni, takze on si na mne najde vzdy neco.
Vyuzil jsem jen prilezitosti - jeho plamenna postava (dáblice, demonka ci co to je dle tech kridel nevim) vs. paladin
Proc by padly paladin zabijel ze vsech postav na lodi prave demonku ? Proc by nechaval svedky ?
Neptame se, my to vime. Dosahl 30 lvl. Takovej vyvoj tu stereotypne prodelava vetsina postav.Jo byl jsem hodnej, docela po dlouhou dobu, ale pak jsem presel ke strane druhe. Ptate se proc?

Odesláno 27.02.2009 22:02
..
Jo víš kulový

A tamto, ano psal jsem to. Proč by nechával svědky? třeba proto že Eustacha zná a nikdy si ty dva nic neudělali? Třeba proto ho nezabíjel neměl důvod, protože s ním byl za dobře.
A proš zabil zrovna dablici? Protoze ma treba nejakou averzi vuci plamenym bytostme (dáblove, démoni) a je jedno zda je to padlej paladin, nebo paladin. Proste jakozto osobnost samotná má tu averzi. Coz vubec nezavisi na jeho presvedceni? - uz to chápes Ariadno?

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních