Skočit na obsah

Fotka

SEČ 08

• Please log in to reply
211 odpovědí na toto téma

Anketa: Kterej Termín (35 členů volilo)

Kterej Termín

1. 8.8. - 10.8. (27 hlasů [100.00%])

Procento volících: 100.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#121 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 07.08.2008 11:57

Hele ja vubec nemam paru proste kdy, a kolik sebou...Stan klidne vezmu v tom neni problem sem prece spravnej zalesak.Bulir mi dneska rek, ze chce jet zitra rano (cca 10dopoledne), jsem ted u stribra tak budu mit trochu honku se dostat do plzne a sbalit se...PS: a co takhle vlakem?Do 26ti let je o prazdninach vlak za polovic :wink:
  • 0

#122 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 15:06

Tak já budu mít finance nakonec az pristi tyden, dneska mam hold pech :wink: :laugh: tak se uvidime jindy...Muzem udelat srazek unas na chate.Berte to jako vyzvu i omluvu...Je mi lito.Zacal sem to resit moc pozde. :laugh:
  • 0

#123 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 15:09

280 za noc?A nesel by nekde postavit na louce stan?Co jsem doslechl od Bulira, tak dáme 350 jen za cestu, já víc jak 500 neuvolnim :laugh: Bulda asi taky ne...Mufff....s kym ze to jedem autem???muhehe vim toho nejak podezrele malo :wink:

Zobrazit příspěvek

ja taky budu spat ve stane a nebo nekde v hospode :)
  • 0

#124 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 15:21

Jak jiz "Planovana odstavka" napovida, tak ja se teda neukazu, ikdyz jsem to puvodne zvazoval. Navic doufam, ze vas tam bude hooodne a nezbude tedy nikdo, kdo bude v sobotu na klientovi prudit otazkama: "Kdy uz to budeee" :laugh: :wink:
  • 0

#125 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 16:28

Tak se zjewila nowa kapicka nadeje...Muzu sehnat nejake peniSSSky ale prijedu as v sobotu dopoledne.Nejede NjeGdo nahodou z praglu as v sobotu?Na benzin prihodim...Nemuzu najit nejaky normalni spojeni do pardubic nebo rovnou do Sece....plzzz pisnete..O´Neillek :wink:
  • 0

#126 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 07.08.2008 17:30

jeste jedno misto v aute z prahy, hlaste se kdo chce.
  • 0

#127 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 17:36

stavte se pro me v olomouci jo ? :wink:
  • 0

#128 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:
  • Interests:chilia@email.cz

Odesláno 07.08.2008 17:55

jeste jedno misto v aute z prahy, hlaste se kdo chce.

Zobrazit příspěvek

Ja se hlasim :D
  • 0

#129 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 18:14

Hejkale pls napis mi jestli teda jedes, nemam na chate nabijecku na mob. a dostanu se jen na forum...Ja zitra nemuzu ale jel bych aspon vlakem nebo busem v sobotu rano...Vezmem vinko a poradne zakalime:-)schanim ted busovy spojeni, nemuzu se niceho dohrabat...byl bych tam az do nedele.
  • 0

#130 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 07.08.2008 21:22

jo jedu..ve 3 je sraz u yorene pred barakem. Zastavka 30ky ul. druzby tam se kdyz tak sejdeme, teda pokud bys to stihal.
  • 0

#131 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 07.08.2008 21:38

Po dlouhem premlouvani muj nejlepsi kamarad odpada,takze Bulir zustava pod naporem nemoci a podle miho i daksich faktoru doma :wink:

Takze zejtra okolo 3 hodiny vyrazim s Hejkalem z Plzne,na zpateční ceste počítáme s přibraným O´neillem tea snad.......

Takze se teste , ja osobne se pekelne bojim az sem dostal sračk.............. :laugh: :laugh:
  • 0

#132 sheep001

sheep001

Neznalý

• Hráč
  • 13 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 08:48

Tak se zjewila nowa kapicka nadeje...Muzu sehnat nejake peniSSSky ale prijedu as v sobotu dopoledne.Nejede NjeGdo nahodou z praglu as v sobotu?Na benzin prihodim...Nemuzu najit nejaky normalni spojeni do pardubic nebo rovnou do Sece....plzzz pisnete..O´Neillek :laugh:

Zobrazit příspěvek

Já jedu v sobotu z Prahy, vyrážim po 13 hod z Michle. Ideální by bylo, kdyby si se dostavil přímo tam :wink: , páč najedem rovnou na spojku a pak už nejsou žádný zastávkový místa, maximálně ještě Černý most. Jestli máš zájem, tak dej vědět a napíšu ti spojení.

Do posádky vozu by se měl zapojit ještě shugo jestli se rozhejbe a ještě jeden človíček, auto kuřácké se spoustou úložného prostoru na alkohol.
  • 0

#133 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:27

neberete to pres olomouc ? :wink:
  • 0

#134 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:37

já nechci rejpat,ale 500 je žalostně málo :wink:
mě taková 3 denní chlastačská akce dycky stála tak 2500-3000 a to sem prosím jedl jednou denně,zbytek chlast a nějaký drobný ta postel v junioru i když posledně sem nespal vůbec tak sem moíhl i to dát za chlast :laugh:
  • 0

#135 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:38

počasí vám přeje tak si to tam užijte,ani nevíte jak mě sere že tam nemůžu dojet když to mám za rohem :wink:
  • 0

#136 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:43

já nechci rejpat,ale 500 je žalostně málo :wink:
mě taková 3 denní chlastačská akce dycky stála tak 2500-3000 a to sem prosím jedl jednou denně,zbytek chlast a nějaký drobný ta postel v junioru i když posledně sem nespal vůbec tak sem moíhl i to dát za chlast :laugh:

Zobrazit příspěvek

Já sem na posledním srazu utratil jen za nocleh nějakejch 300 Kč, ostatní výdaje sem platil XP s kurzem 1 Kč:100 XP. :laugh:
  • 0

#137 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:46

počasí vám přeje tak si to tam užijte,ani nevíte jak mě sere že tam nemůžu dojet když to mám za rohem :grin:

Zobrazit příspěvek

to jo taky me stve ze nedovali vrchni sefmistr v chlastani pivka :) jako fakt nevim kdo vypil pred 2 rokama vic nez ty a nebylo to na nem znat :wink: ja dorazim zitra bud vlakem nebo autem pokud nekdo nepride uz konecne na to tajemstvi teleportace

Já sem na posledním srazu utratil jen za nocleh nějakejch 300 Kč, ostatní výdaje sem platil XP s kurzem 1 Kč:100 XP. :laugh:

Zobrazit příspěvek

joo a fotbalky byli pro nektery postavy vyhodny co :) pac ja si pamatuju trochu jinej kurz :laugh:
  • 0

#138 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:48

nemáte někdo tel číslo na Tanura?

prosím IHNED!!!!

:laugh:
  • 0

#139 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 10:49

No tak možno dorazím i ja s Iome a mojou priatelkou :laugh: :laugh: ešte musím všetko premysliet.
  • 0

#140 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:02

Fakt prominte nemoc mi to nedovolí :laugh: :laugh: :laugh: :grin:
  • 0

#141 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:
  • Interests:chilia@email.cz

Odesláno 08.08.2008 11:14

nemáte někdo tel číslo na Tanura?

prosím IHNED!!!!

:laugh:

Zobrazit příspěvek

Mam ale jestli neco chces tam mi to rekni ja to nejak domluvim (;
  • 0

#142 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:24

Já jedu v sobotu z Prahy, vyrážim po 13 hod z Michle. Ideální by bylo, kdyby si se dostavil přímo tam :grin: , páč najedem rovnou na spojku a pak už nejsou žádný zastávkový místa, maximálně ještě Černý most. Jestli máš zájem, tak dej vědět a napíšu ti spojení.

Do posádky vozu by se měl zapojit ještě shugo jestli se rozhejbe a ještě jeden človíček, auto kuřácké se spoustou úložného prostoru na alkohol.

Zobrazit příspěvek

Tak mi to vyznac negde na mapje nebo mi napis ve ktery ulici a kde...ja to nejak na mapach najdu a dorazim :laugh: MOOCZ ste me potesili, to seče z plzně proste nic nejede, ani do pardubic skorem ne.Uz to bylo beznadejny... :laugh: sice sem nekuřák, ale mágovka na alkohol se bude hodit :grin: muff...tady je muj mob: 775 393 026..

Ja teda vezmu stan, slozi se tam 4 hlavy, kdyby nahodou se chtelo nekomu spat...Pocitejte semnou zpatky Yorene :laugh:

TO Sid..: Tos nevidel jak umi plzenaci v nouzi usetrit...
  • 0

#143 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 08.08.2008 11:25

Vše domluveno a zařízeno. Díky Chilie !
  • 0

#144 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:30

Chille, taky dík, ale na nějaký zprostředkovávání třetí osoby nemám čas, trpělivost a náturu :laugh:

JJ vyřízeno, auto je až po střechu plný :laugh: , takže žádná rychlá jízda se konat nebude.

V autě se kouří,vzadu nejsou popélníky, ale já vepředu mám, takže já kouřím. Dále si klidně po cestě můžete dát nějký to pivko ale ne moc aby v autě nebyl příliš velký kravál a bordel.

Za pohonné hmoty nechci nic.
  • 0

#145 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:34

Vše domluveno a zařízeno. Díky Chilie !

Zobrazit příspěvek

Tanurku, hele jestli jedes se svym priblizovadlem, tak se ozvi bud na mobilia, nebo pres pm, at dame nekde spicha :)
  • 0

#146 sheep001

sheep001

Neznalý

• Hráč
  • 13 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:39

Tak mi to vyznac negde na mapje nebo mi napis ve ktery ulici a kde...ja to nejak na mapach najdu a dorazim :laugh: MOOCZ ste me potesili, to seče z plzně proste nic nejede, ani do pardubic skorem ne.Uz to bylo beznadejny... sice sem nekuřák, ale mágovka na alkohol se bude hodit :grin:  muff...tady je muj mob: 775 393 026..

Ja teda vezmu stan, slozi se tam 4 hlavy, kdyby nahodou se chtelo nekomu spat...Pocitejte semnou zpatky Yorene :laugh:

TO Sid..: Tos nevidel jak umi plzenaci v nouzi usetrit...

Zobrazit příspěvek

Start je z Ohradní 14, Praha 4 Michle, ideální doprava metrem na Kačerov, podlízt podchodem rychlostní komunikaci, skočit na bus 106 nebo 139 a jet tři zastávky na zastávku Hadovitou. Až vylezeš z busu, tak pořád z kopce dolu po hlavní a v zatáčce bude bílozelená budova Studio zdravého spaní. Takže bud můžeš nahoru na prodejnu, nebo kdyby ses styděl, tak na parkovišti před barákem bude světle modrej Passat v kombiku, tak můžeš počkat u něj :laugh: . Na prodejně se ptej po Davidovi, moc lidí mi tu Hanička neřiká :grin: . A buť tu do jedný, klidně i dřív. Telefon na mě je 607 266 623.
  • 0

#147 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 08.08.2008 12:36

Tanurku, hele jestli jedes se svym priblizovadlem, tak se ozvi bud na mobilia, nebo pres pm, at dame nekde spicha :)

Zobrazit příspěvek

Nakonec jedu s Jarinem, takze moje auto bude doma v chladku. Jinak ted me volal Truhlik ze uz tam je, takze hledejte divneho clovicka s divnym autem, kterej se prave ted pokousi postavit stan :).
  • 0

#148 sheep001

sheep001

Neznalý

• Hráč
  • 13 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:24

Hele kde tam stavíte ty stany? V tom Junior centru něbo někde v nějákym kempu?
  • 0

#149 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:28

zatáčce bude bílozelená budova Studio zdravého spaní.

Zobrazit příspěvek

Heh,kolem týdle budovy chodím už dobrejch 8 let do školy tam kousek doleva nahoru akorát,jsem tě snad i někdy potkal :)
  • 0

#150 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:30

Nakonec jedu s Jarinem, takze moje auto bude doma v chladku. Jinak ted me volal Truhlik ze uz tam je, takze hledejte divneho clovicka s divnym autem, kterej se prave ted pokousi postavit stan :).

Zobrazit příspěvek

Hm, jak ho znám, tak ho bude stavět ještě jak tam večer přijedu...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních