Mno, když demagogická strana nasadí všechny prostředky, aby zdémonizovala kosu, tak se oplatí opakovat pravdu. Mnoho lidí si ji totiž neuvědomuje.vy taky musíte hned všechno zaplavit spamem objevema typu "u devasu nezávisí nanásobiči"

Devast po druhé
Odesláno 22.06.2008 11:34
Odesláno 22.06.2008 11:36
Mno, když demagogická strana nasadí všechny prostředky, aby zdémonizovala kosu, tak se oplatí opakovat pravdu. Mnoho lidí si ji totiž neuvědomuje.
tak za me to je o tom ze u kosy si nevybere - bud hodis a umres na dmg nebo nehodis a umres na devast :) ale jinak uz to i me doteklo, takze ted jsou na rade dalsi ;)
Odesláno 22.06.2008 12:36
stav se standartim devastem nahrává klerikům s šavlí/kukrou, protože je třeba velké AB a rozsah, tudíž WM strácí význam, sice s epickým WM se do AB dá dát taky dobře (zrovna hraju 25WM/10war/5bard), ale na lvl 30 se vyplatí samo víc klerik/bard/rdd...
druhej a aktuální stav je bez devastu, kde kosa, jako zbrań s nesmyslnýma statistikama posílenýma velikosti elementárního dmg z kraftu je asi nejvýhodnější, co se obouručných zbraní týče...
- takže tu máte dvě možnosti, kde pokud je devast, tak WM (veký dmg) nemá význam, bez devastu zas lídé chodí do kouzelných povolání a dexařů, kteří jim umožní větší počet útoků (kama, ruce, dual) + větší AC a ve výsledku bezpečnější hraní...
WM se využívá, ale je třeba mít top equip..
pokud ale přeměníte devast na další stupeň extra dmg při kritickém, pak dmg WM s devastem na kritik bude mít význam a přesto nebude PvP o DC, o to víc to nebude kazit expení a zabíjení bossů (hodim si divine.. vrhnu se na bosse a v druhym kole mi hodí na devast jedničku, na moby sypu průměrně 3 kritické za kolo- většina umře na devast... nuda

jasně, žě je třeba wipe, ale berte to jako tip na dobré vylepšení do budoucna, je to skvělé řešení CvC a velkých akcí, nových CEP2 draků...
Odesláno 22.06.2008 14:01
Za dalsie suhlasim s nazorom ze by to bola nuda,pretoze particka 2-3 hracov pride do dungeonu,bum-bac padaju devasty ked nie jednemu tak druhemu ,tretiemu za par minut pobite vsetky Npc...no proste o nicom.
Za dalsie neviem o com tocite stale s tou kosou ked max rozsah je 17-20 oproti kukre alebo kordu...
Samozrejme ked uz devast...jednoznacne v inej forme ,osobne sa priklanam povedzme k extra zraneniu...
A nakoniec take iste podmienky by som zaviedol aj pre Npc nie len pre hracske postavy,no sice pravdupovediac neviem ci by to malo nejaky efekt pre hracske postavy s top buildami kde uz pri malych leveloch maju take OC ze sa Npc len s tazkostami vedia trafit...mno ved to by sa nejak doriesilo.
No a ak aj bude zavedeny ten devast v podobe ako v singleplayeri....aj tak sa zase zavedie imka na devast u vacsiny NpC vratane bossov....takze len zbytocna praca pre WB. A ako poznam niektore typy hracov by chceli devast len proti inym hracskym postavam,takze by asi dali imku na devat aj na hracske postavy takze sme zase tam kde sme...
Dalsie to cakanie a ohananie sa s CEP2 je ako cakanie na koniec sveta,tusim uz malo byt podla predpovedi v roku 2006 nie? Pokial nie je presne stanoveny datum spustenia Cep2 ,tak niektore veci fakt nema teraz zbytocne natahovat a silou mocou riesit.
Zhrnutie: Hlavne mi ide i to aby sa tu nestavali postavy iba koli devastu s heslom "vytrhnem kolik z plotu ,sice s nim nezabijem nic ale s devastom to je vyhrane..."
Houk.
Odesláno 22.06.2008 21:25
Jojo, to byla moje postava. S těma nožíkama byla sranda. Z těch dob maj erynie imku na kritik a teď je člověk musí pižlat.cheche ten byl
![]()
byl od Beeba ne ?

Odesláno 22.06.2008 21:54
Asi tak o tri kola vid :o))Jojo, to byla moje postava. S těma nožíkama byla sranda. Z těch dob maj erynie imku na kritik a teď je člověk musí pižlat.
![]()
Ale jak zjišťuju devast nebo kosa osoketovaná, vyjde to na stejno. Teda až na ty nejtužší NPC, ty padaly hodně často na jedničku teď to trvá dýl.
Odesláno 22.06.2008 21:55
Odesláno 22.06.2008 23:50
(pro nechapave - devast to neni)
Odesláno 25.06.2008 14:04
Hraji na jednom serveru, je povolen Devast. Funguje tak, že zvyšuje násobitel kritiku zbraně o jedna. A dá se dokonce vzít i vícekrát. Respektive tolikrát kolikrát vám vyjdou featy. (ne ty bonus featy). Takže když už tak takto.
Pravdou je, že na Demoně by se mělo zapracovat z úpně jiného konce. Tohle už by byly jen doplňky a hračky, které by někdo mohl udělat kdyby se nudil a měl čas.
just voted: NE.
Odesláno 26.06.2008 06:56

Odesláno 26.06.2008 07:08
mága se stacklym dodge AC stejně netrefíš, takže je to jedno, nehledě na nejrůznější PvP lag-bugy, kdy na mě jde hod přes 60, já AC 43 a netrefí mě...(nebylo toskrytí anebyla jednička)Nasobitel? to jako kosa nebude mit 5x nebo kolik ma s WMkem ale 6x / 7x / 8x ??? mam pocit ze mam vetsi sanci prezit devast nez tohle.
teda nevim nevim jestli by tahle uprava potesila odpurce devastu.
Odesláno 26.06.2008 10:28
mága se stacklym dodge AC stejně netrefíš, takže je to jedno, nehledě na nejrůznější PvP lag-bugy, kdy na mě jde hod přes 60, já AC 43 a netrefí mě...(nebylo toskrytí anebyla jednička)

No a spojitost myslim ze mam vetsi sanci prehodit nejaky hod nez prehodi zraneni no kdyz ted kosa umi dat v pohode pres 200 tak kolik by dala s nasobitelem 6-7-8
Odesláno 26.06.2008 12:09
WM bez devastu: scimitar 13-20, x3 / scythe 17-20, x5
WM s 3x devast: scimitar 13-20 x6 / scythe 17-20, x8
Kritiky scimitaristu idu hore o 100%, zatial co pre kosu iba o 60%. S tym rozsahom je jasne co si clovek vyberie, oponent nezomrie len z toho dovodu, ze ma niekto v dennicku napisane x8.
Inac tento topic je plny podobnych splechov ako tento posledny od Godzillaka

Odesláno 26.06.2008 14:06
Zas niekomu nedochadzaju elementarne suvislosti. Takato forma devastu jednoznacne zvyhodnuje vysoko rozsahove zbrane oproti zbraniam s vysokym nasobicom. Jednoduchy priklad to ukaze najlepsie.
Kritiky scimitaristu idu hore o 100%, zatial co pre kosu iba o 60%. S tym rozsahom je jasne co si clovek vyberie, oponent nezomrie len z toho dovodu, ze ma niekto v dennicku napisane x8.

Odesláno 26.06.2008 14:37
off/del
Odesláno 26.06.2008 16:28
Staci povedat, nabuduce ti rovno napisem, ze pises blbosti a bez zdovodnenia
A ty jsi opet nejdokonalejsi dokonalost sama jako vzdy asci na tvoje dusevni zvratky jsem si taky uz zvykl ale jelikoz te i tak mam rad pusinko tak si dal nech vratka sve pronikave inteligence a britkeho sarmu otevrena a pokus se pri svem narcistickem projevu precist na co jsem reagoval :-)

Anyway, reagoval som na tvoje zdesenie kosou a jej velkym nasobicom a to si tam explicitne napisal. Ale predpokladam, ze mi urcite zacnes tvrdit, ze si to tak nemyslel

Odesláno 26.06.2008 18:57
Staci povedat, nabuduce ti rovno napisem, ze pises blbosti a bez zdovodnenia
![]()
Anyway, reagoval som na tvoje zdesenie kosou a jej velkym nasobicom a to si tam explicitne napisal. Ale predpokladam, ze mi urcite zacnes tvrdit, ze si to tak nemyslel
A ja reaguju na to a) uprava devastu b) nynejsi tedy zrusena forma devastu je prilis silna c) tohle me jako oslabeni devastu neprijde kosu jsem uvedl jako krajni formu nasobice to jestli s timhle paratkem dam nebo neda vetsi prdu me nezajima ja sem hravej od prirody a matematiky mam dost ze skoly toto jsem za tim nehledal

ps pravda ta hra je lepsi s par promilema
Odesláno 26.06.2008 20:40
jo jo, na to mě upozorńoval můj hypermatematickej kamarád..Zas niekomu nedochadzaju elementarne suvislosti. Takato forma devastu jednoznacne zvyhodnuje vysoko rozsahove zbrane oproti zbraniam s vysokym nasobicom. Jednoduchy priklad to ukaze najlepsie.
ano, musel by to jít nahoru vzávislosti na původnim no nějak..

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních