Skočit na obsah

Fotka

Bezdůvodné zabití ! - ?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
134 odpovědí na toto téma

#121 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 09:25

Tipuju ze v takovem pripade bude do tri dnu v Prohrescich topic, kde si nekdo stezuje ze ho jinej hrac oslovil "neschvalenou" nadavkou. I s prilozenym screenem :)

Pro inspiraci si staci precist par povidek od Sapkowskiho treba, tam odved prekladatel perfektni praci.

Já myslím, že inspirativní příklady by tady někde klidne mohly bejt naznačeny.

A k genialnímu Sapkowskemu, ono je to trosku jiny svet a je to tam používaný v určitým kontextu.
Tady jde o NWN a pravidla DaD. Sice jsem nedohral single, takze nevím přesně, ale ani zle postavy na vysokém lvl (v singlu je to poznat hned) tak kurva neříkají a když už máte přijít o život (přijde těžký boj) tak vam řeknou co a jak..

//a pokud chcete netradiční nadavky ktery se sem sice až tak moc nehodi, tak mrkněte na český web Červeného trpaslíka..
  • 0

#122 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 09:46

Hrani zleho na Demone je opravdu tezke, protoze neni zazemi a chce to mit trosku zkusenosti.
Tedkom se obcas obevim ve hre a hraju zlouna.
Potkal jsem na hrbitove nejakou slecnu, podle nasi konverzace asi paladin (proste ten fanatismus tam byl videt) - trosku me urazila a dostala facku (beze zbrane, i tak to bylo vice jak 25% zivota), pak jsme se rozesli a za chvili nahodou potkali u chramu - opet vymena nazoru a nejake vyhrozovani z me strany za urazky atd, vyhruzky smrti - Dana osoba na me zautocila, prestoz vedela ze umre, to jsem jako hrac nechtel dopustit, tak sem rychle zbran schoval a nechal do sebe mlatit a rekl, ze ted jeste nenastal cas na smrt, pro takoveho usmrkance a proste odesel - jako hrac jsem nevidel jediny duvod, proc druheho hrace zabit, i kdyz se nezachoval uplne idealne a trosku pokory tam mohlo byt, jenze co bych z toho mel ja, ze bych ho zabil? Nic a dotycny by musel cekat na klerika, coz by mu na zabave take asi nepridalo. A o tom to je. Snazit se hrat zlouna tak, aby jsi druhe pobavil, ne jen ukazoval svou silu.

Zobrazit příspěvek

Jasný ,tys tam měl aspon nákou komunikace ,ale když sem se jich ptal " co to mělo znamenat na tom trhu" a jeden z nich si šel v klidu vybírat poklad a druhej se někde schovával za rohem ..... tak mi to nepříde moc normální
  • 0

#123 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 10:23

Jasný ,tys tam měl aspon nákou komunikace ,ale když sem se jich ptal " co to mělo znamenat na tom trhu" a jeden z nich si šel v klidu vybírat poklad a druhej se někde schovával za rohem ..... tak mi to nepříde moc normální

Zobrazit příspěvek

Normalni to neni, zvlast kdyz na trhu, aspon z tech screenu, jakousi rec za postavu vedli. Otazka ovsem je, zda to, ze dotycne v takove situaci killnes necemu pomuze. Nauci je to hrat a reagovat za postavu? Rek bych ze ne.
"Trestat" hrace smrti postavy za to, ze na tebe nereaguje, nebo s tebou nechce hrat jeste nikdy nic dobryho neprineslo a ver mi ze jsem podobnejch situaci videl hodne.
  • 0

#124 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 10:26

Zobrazit příspěvek

Jestli to třeba nebylo tím, že si s tebou povídat a hrát nechtěli protože špatně pochopili to KU-VA a xxx vykřičníků z minulého dne. Co já vím. :peace:
  • 0

#125 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 10:37

Zobrazit příspěvek

Tak trpelivost nebude tva silna stranka a proto dobra rada, nehraj zle charaktery. :peace:
  • 0

#126 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 10:53

Normalni to neni, zvlast kdyz na trhu, aspon z tech screenu, jakousi rec za postavu vedli. Otazka ovsem je, zda to, ze dotycne v takove situaci killnes necemu pomuze. Nauci je to hrat a reagovat za postavu? Rek bych ze ne.
"Trestat" hrace smrti postavy za to, ze na tebe nereaguje, nebo s tebou nechce hrat jeste nikdy nic dobryho neprineslo a ver mi ze jsem podobnejch situaci videl hodne.

Zobrazit příspěvek

Kdyby hned nezačli plašit na clientu ,tak bych je tam možná i zvednul ,ale to je druhá věc. Pro trpaslíka Al Pachino ( nebo tak nějak se menuje) , tak ten tam taky zařval (ikdyž omylem , šlápnul na tu past uprostřed) , tak sem se za chvili pro něj vrátil , páč se uměl dohodnout ,ale to je vedlejší , sem přece svině co si honí ego na nižších lvl, ne :)
  • 0

#127 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 11:04

Kdyby hned nezačli plašit na clientu ,tak bych je tam možná i zvednul ,ale to je druhá věc. Pro trpaslíka Al Pachino ( nebo tak nějak se menuje) , tak ten tam taky zařval (ikdyž omylem , šlápnul na tu past uprostřed) , tak sem se za chvili pro něj vrátil , páč se uměl dohodnout ,ale to je vedlejší , sem přece svině co si honí ego na nižších lvl, ne :)

Zobrazit příspěvek

1.) Kdyz pak toho cloveka zvednes tak proc ho zabijis?
2.) Jak se mrtvej trpaslik umel dohodnout?
  • 0

#128 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 11:06

1.) Kdyz pak toho cloveka zvednes tak proc ho zabijis?
2.) Jak se mrtvej trpaslik umel dohodnout?

Zobrazit příspěvek

On tam byl omylem (psal mi tellem) ,že s nima nemá nic společnýho a jinýho klerika tu nezná . Jestli tim narážíš na RP , tak toho rovnou můžeš nechat ;)
  • 0

#129 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 11:13

... sem přece svině co si honí ego na nižších lvl, ne :)

Zobrazit příspěvek

Zkus nekdy odpovidat na to co je v postu napsane a ne na to co si ty myslis ze tim chtel autor postu naznacit. Byva to osvezujici a uplne se ti zmeni svet kolem :peace:
  • 0

#130 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 12:50

dobrá ty slizký hňupe

rozdíl mezi něčím dobrým a špatným:
např.: když dostaneš ve škole známku "1", tak to znamená že jsi dobrej školák. Když ale dostaneš "5", tak seš kámo hodně špatnej.

zbejvá vysvětlit zkratku RP, nevím jak moc to znáš. Bába naproti povídala, že to je zkratka: "Rupla prdel", ale já se víc přikláním k Role play, neboli hraní role,charakteru,zvyklostí dané postavy. A jelikož ty můžeš ve hře hrát cokoliv a pořád to je RP, tak se tahle zkratka převážně používá k zaplácnutí nějakého problému ve hře. Prostě taková univerzální zkratka.

Zobrazit příspěvek

pobavil jsi mě ještě víc :D
  • 0

#131 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 15:49

pobavil jsi mě ještě víc :D

Zobrazit příspěvek

Ano, to byl účel. Lidi smějme se, milujme se a všechno bude v pohodě :peace:
  • 0

#132 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2008 00:04

* zatleská jak mrňavé děcko * juhůůů, gogogo, jeďte kucí to je srandááá.
  • 0

#133 mituson

mituson

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 60 Příspěvků:
  • Interests:hookah 4ever http://www.youtube.com/watch?v=-7MxGfV9_r0<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U

Odesláno 01.08.2008 19:59

huh nechci číst všechny příspěvky ale nebyl tam stebou nahodou Amamir martiusi protoze neco podobnyho se mi stalo a taky u toho byl sally .)
  • 0

#134 Featme

Featme

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2008 14:24

Duvod se vzdycky najde
  • 0

#135 mortusdelivek

mortusdelivek

Neznalý