Age of Conan
Odesláno 20.07.2008 08:37
Dalej ktora postava je ideálna na PVP?Ci je to vyvážene?ale asi pojdem assasina... Diky za rady.
Odesláno 21.07.2008 10:16
Odesláno 21.07.2008 12:55
Odesláno 31.07.2008 14:09

Odesláno 01.08.2008 19:26

Ja hrajem Conana od začiatku a stale tam najdem niečo noveho ... prvy mesiac a niečo tam robili stale updaty a ešte stale sa deju a začínam to vidiet okolo seba aj tie zmeny,skilly ,featy a všetko začína tak fungovat ako má ...
čo sa toho tyka ja to hram relaxačne a nepatrím ktym hračom čo si mozu dovolit hrat to 12 h denne.
Hravam to parkrat do tyzdna ,som lvl 56 barbar a som s ním uplne spokojny .. najviac ma vytačaju gankeri a najma gankeri rangeri ... celkovo mam pocit ze voči rangerom som ako barbar bezmocny ale čo sa tyka ostatnych postav dam dole skoro všetko čo nieje moc vyšší lvl

Uz som si vyskušal aj tajnu arenu pod Tarantiou kde sa daju získat skvele itemy,dokonca aj par bossov som sundal a mam fajn zaujimave itemy ktore su velmi rozmanite.
Pribeh a questiky su niektore naozaj zaujimave okrem klasiky ktoru kazdy pozna a stale sa teším ked sa dostanem do novej a novej časti sveta kde su vačšie a vačšie naroky.
A dalej ktomu čo popisoval tommy ze potrebuje expit na obludach tak mne sa to ešte nikdy nestalo ,od začiatku hry robim len a len questy a expy ziskavam za ich plnenie a zabijanie príšer v ramci questov ,ešte som nemal potrebu ostat niekde a donekonečna mlatit mobov.Pani to sa robí len vo Warcrafte ,nie v conanovi :) tak to bol moj report .. ja to kazdym hraním vidím ze to je lepšie a lepšie .. a inač mam koníka je to super :P
Odesláno 01.08.2008 20:28

Odesláno 24.12.2008 01:18
som si tuto hru znova spustil a milo premilo ma velmi velmi velmi prekvapil :)
Som velmi rád ze je v hre velka kopa vylepšení (tak ako grafickych tak aj hernych ,boje,hlavne uz tam funguju staty a featy tak ako majú)
napriklad na jedno combo som predtym musel vytukat tri klavesy ,teraz som pouzil len jednu.
Na hlavne bojove combo pouzivam dve klavesy tak ako ešte aj na dalšie dve bojove utoky dve klavesy,to su vcelku tri utoky s kominaciou dvoch klavies a ostatne su po jednej ... takže ten kto predtym plakal ze tam človek bude len stiskat klavesy jednu za druhou aby spravil kombo je na omyle a je to vyriešene,boje su plynule a človek ma pocit akoby kazdy uder viedol svojou rukou ,nieje mozne tukat další uder kym sme prvy neukončili a podobne :)
Dalej je tam kopu detailov ako uplne drobnosti ..(nove mrtve tela na zemi ,nove detaily na budovach alebo v prirode okolo ,kopce ,hory,rieky atd...nove predmety pohadzane okolo .. ked som sa prechadzal po dobre znamej krajine ktoru som prešiel nespočetkrat mal som pocit ze som v novej kedze tam bolo tolko noviniek ze to uplne osviezilo hru :)
Samozrejme dalšia skvela vec je ze tam pribudli uplne nove obrovske masivne lokacie ako je Ymirs pass + Thunder river takze sa mame na čo tešit .. Ymirs pass (tam som stravil zatial 30 hodín čisteho herneho času a stale to nemam cele prelezene a ani questy :) takze to trva dlhšie nez som si myslel ze bude :) a to ani nehovorím o tom ze takyto priestor ma čaka hned za Ymirs Pass a len som nahliadol do Thunder river tak tam je toho tiez podobne vela :D s čoho som len a len nadšeny ,proste nove lokacie,nadherna grafika ktora nema v mmorpg ziadnu konkurenciu,grafika wow alebo warhammera oproti tomuto nemoze uspiet.
Pačia sa mi tam napriklad nove questy alebo da sa povedat aj novy random encounter ako vo falloute :)))
Stretnete napriklad krasnu zensku s bielou pletou ,ladovo krasnou a ta vas nalaka kusok od cesty kde na vas vybehnu jej Bratia ladovy obri a s nej vyskytne dcera boha Ymira (presne robene podla poviedky bohovia severu od Roberta Ervina Howarda :))))
Ja čo som ultimatny fanušik na Conana taketo veci len a len prijmem pozitívne :) videl som všetky filmy,(knih mam okolo 36) ,hral všetky hry aj tie old school :))
Alebo pribudli questy aj ked uz som sa s takymi stretol ze mate na vyber čo poviete a podla toho ukončíte ulohu podla svojho či ste skor zakerak alebo dobrak :) mení sa len vaša odmena a osud dotyčneho ..napr dotyčna osoba chce aby ste našli jeho kamarata atd.. a nakoniec s toho vyskytne ze ho chcel zabit a mozte zradit dotyčneho dobraka a dat jeho rodinu dyku tomu zlemu alebo ho zabijete :) je to len a len čisto na vas.
Pokial viem vo wowku som sa stakymito questami nikdy nestretol (ked ano rad sa necham poučit,ja som mal len questy ktore boli mechanicky nalajnovane a nemali ste moznost vyberu)
Takze celkovo to zhrniem ,mam stoho velmi dobre pocity a ked niekto ešte hrava bol by som rad keby sme si zahrali spolu popripade ked ma niekto zaujem tak som na serveri Wildsoul :)
a nakoniec jedna pikoška ,pre tych čo si pametaju ešte filmy Conana s Arniem tak si určite budu pametat aj toto :)))
je tam pridana tato lokacia co mna osobne velmi potešilo :)
http://aoc.wowgoldfr...wheelofpain.jpg
ano je to wheel of pain :P
a jedno skvele video na zaver enjoy
Odesláno 29.12.2008 12:00
WoW rulez!

Odesláno 29.12.2008 12:59
Odesláno 29.12.2008 13:12
Elfí lovkyně na odpočinku rulez!
Odesláno 30.12.2008 01:09
Odesláno 30.12.2008 09:45
Odesláno 21.12.2009 10:37
Dokonce jsem tam u některejch postav zaznamenal i pokusy o RP, to bylo milý :)
Odesláno 23.12.2009 20:59
Hraje to eště někdo? Já sem tam teď vlez, páč maj free trial do 20 levelu a vypadá to docela hezky.
Dokonce jsem tam u některejch postav zaznamenal i pokusy o RP, to bylo milý :)
Ja to hraju :) teda nebol som tam asi dva mesiace minimalne.. ale inak ano.. ešte sa ktomu vratim , je to dobra hra s dobrou atmoškou a grafikou
Odesláno 12.03.2010 21:05
http://www.xzone.cz/...e.php3?idg=2021
požadavky docela vysoký, ale co sem koukal na ty screeny tak grafika
Furt lepší než WoW
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních