uz rozumiemAkorát máš holt místo 1d20 1d6 základní dmg (1d4 místo 2d6 u malé postavy).

Odesláno 06.04.2008 21:53
Veskere obavy aby Demona neupadla do tenat lehkovaznych uprav na zaklade "nejakejch remcalu" jsou sice nesmirne sympaticke, ale rekl bych ze tak trochu pomiji prirozenou inteligenci WBs.
Muzu te uklidnit, ze WBcka skutecne nejsou idioti, jejichz zvykem je stravit x desitek hodin nad upravou modulu bez dostatecneho vhledu do souvislosti, jen na zaklade remcu "nejakyho remcala".
Nicmene je nesmirne sympaticke jakou mas nezistnou obavu o osud modulu.
Odesláno 06.04.2008 22:15
opatvíc útoků nikoliv lepší dmg
abys využil rukavice, potrebujes hafo levelů monka, abys vyuzil kamy stačí ti jeden, to je důvod jejich zrusení
Pokles hracov je dlhodoba a povedal by som, ze prirodzena tendencia. NWN vyslo v roku 2002 ak sa nemylim a ani vtedy to nebola technologicka spicka. Cakas, ze sa NWN bude hrat este aj v roku 2020, alebo to jednoducho bude postupne prirodzene klesat?Pokles hráčů je dlouhodobá tendence, aspon mám takovej pocit.
Odesláno 06.04.2008 22:18
No ono mozna to tak nevypada cislene, poctem hracu o moc asi neubyva a neubude, ale kdyz se lognu jestli nenarazim na nekoho znameho s kym bych rad si zahral, tak vidim postavy typu Kuskokota a podobne trubky. Nastesti demona neni jediny servr kde by se dalo hrat takze se odlognu a du jinam zejo.Pokles hráčů je dlouhodobá tendence, aspon mám takovej pocit- a tyhle úpravy nepovedou k nějaké změně.
Odesláno 06.04.2008 23:36
No, budou-li se porovnávat itemy ze standardní palety, tak nejlepší kama je Imaskari kama +8, a nejlepší rukavky jsou Gloves of the Hin Fist +10.Za relativne ferovych podmienok (podobne bonusy u rukavic a kam) kamy v dmg vyrazne dominuju. Mozes mat levelov monka aj 50 a nepomoze ti to. To, ze je to na demone totalne ustrelene vdaka ciernym rukaviciam je vec lokalnych anomalii.
Odesláno 06.04.2008 23:42
Jaky ma vztah tahle tvoje odpoved k Obave pred Nerozvaznymi Upravami Modulu na zaklade remcani nejakych remcalu?Pokles hráčů je dlouhodobá tendence, aspon mám takovej pocit- a tyhle úpravy nepovedou k nějaké změně.
Odesláno 07.04.2008 02:44
ale ja nemluvil o vyrovnanych podmínkách, já mluvil o demone, takze si do te zdi práskej kebulí klidne dál, jen aby to nenechalo následkyopat
Za relativne ferovych podmienok (podobne bonusy u rukavic a kam) kamy v dmg vyrazne dominuju. Mozes mat levelov monka aj 50 a nepomoze ti to. To, ze je to na demone totalne ustrelene vdaka ciernym rukaviciam je vec lokalnych anomalii.
Dovod zrusenia kam bol pochopitelne uplne iny![]()
Pokles hracov je dlhodoba a povedal by som, ze prirodzena tendencia. NWN vyslo v roku 2002 ak sa nemylim a ani vtedy to nebola technologicka spicka. Cakas, ze sa NWN bude hrat este aj v roku 2020, alebo to jednoducho bude postupne prirodzene klesat?
Odesláno 07.04.2008 07:01
Jaky ma vztah tahle tvoje odpoved k Obave pred Nerozvaznymi Upravami Modulu na zaklade remcani nejakych remcalu?
Dal bych se rad zeptal jak jsi prisel na to co tvrdis. Nejaky konkretni duvod proc castecne narovnani nevyvazenyho stavu mezi dex/str buildy nepovede ke zmene stavu? Samozrejme krome obecneho fatalismu.
Odesláno 07.04.2008 09:50
Tomu se rika tautologie. Rikam, ze to tak bude a bude to tak proto, ze to rikam.Povedou ke změně stavu--k horšímu.
Odesláno 07.04.2008 10:12
Odesláno 07.04.2008 11:54
Odesláno 07.04.2008 12:00
Muzes mi je prosim najit? Prosla jsem veskere tve reakce a jedine, kde nejake tve duvody jsou, obsahovaly tohle:Důvody sem tu psal už několikrát.
"Zdá se mi, že chcete snižovat dmg, což se mi vůbec nelíbí...to už je lepší přidat životy nějakým NPC než ubírát dmg-čím větší rána, tím lepší pocit."
"...Ale snižovat dmg-takovej nesmysl sad.gif...Přijde mi to jako, kdyby se snižovala rychlost letadlu-místo 850km/hod najednou 700. ..."
Odesláno 07.04.2008 12:12
Dobré odpoledne, hlasovat nebudu neb jsem rozpolcen ... jen hodím do placu jeden takový svůj postřeh. Mytko, Dědula a vůbec všichni WB se v posledních měsících snažili opravovat NPC a vyvažovat je k aktuálním možnostem postav z horní poloviny žebříčku, pokud by byl zrušen soket craftu pak by došlo opět k stížení situace PC bojujících s NPC (v případě, že by se na NPC nesahalo) nebo k opětovné práci pro WB team což nevím jak by se jim líbilo. Zrušení soketcraftu bych uvítal, ale má to spoustu ale .... já osobně bych to odsunul do přihrátky powipových změn až jednou v daleké době k wipu dojde.
Odesláno 07.04.2008 12:16
Dobré odpoledne, hlasovat nebudu neb jsem rozpolcen ... jen hodím do placu jeden takový svůj postřeh. Mytko, Dědula a vůbec všichni WB se v posledních měsících snažili opravovat NPC a vyvažovat je k aktuálním možnostem postav z horní poloviny žebříčku, pokud by byl zrušen soket craftu pak by došlo opět k stížení situace PC bojujících s NPC (v případě, že by se na NPC nesahalo) nebo k opětovné práci pro WB team což nevím jak by se jim líbilo. Zrušení soketcraftu bych uvítal, ale má to spoustu ale .... já osobně bych to odsunul do přihrátky powipových změn až jednou v daleké době k wipu dojde.
Odesláno 07.04.2008 12:21
Odesláno 07.04.2008 12:28
NPC som sa snazil vyvazovat a zaroven upravit takym sposobom, aby sa dali lahko upravovat. V skutocnosti mpjou prvotnou motivaciou bolo dostat ich do stavu, ked si budem trufat ich behom dvoch dni upravit. Bohuzial uprava NPC este nieje zdaleka hotova. Mam sice rozpracovane nejake dalsie lokacie, ale pracovne a spolocenske povinnosti mi v sucasnej dobe neumoznuju v upravach postupovat nejakym zasadnejsim tempom.
Odesláno 07.04.2008 12:34
Craft itemyJeště bych měl dotaz..můžu si soketovat exc.štít středním šutrem?
Odesláno 07.04.2008 12:35
tvorba družin
Odesláno 07.04.2008 12:48
A ty jsi vylezl z které díry?
//já sem ze zkumavky :P
Máš rech jako vždy, jen do té družiny sehnat rozumné lidi a ne "lvl", "dem expit", "lol" ... atd. // to sem kopal tak dlouho z party až sem zbyl sám :D
Měl jsem o víkendu smůlu na lidi a tak jsem se po spršce takovýchto výrazů a mé reakci "jakýmpak to jazykem mluvíš chlapče nerozumím ti ani slovo" dozvěděl že jsem "asi zaostalý idiot v hadrech od Ukece" na což jsem odpověděl že ne, "že jsem starý trpaslík co si už houby pamatuje a pana Idiota že neznám" načež jsem dostal spršku v podobě "[kvitek medový]e". //taková klika na lidi(postavy) a ty z toho vycouváš?co víc jako chceš? :P
No tak takovou partu rači ani ne.
Odesláno 07.04.2008 15:49
Odesláno 07.04.2008 15:52
Mam taky dojem, ze si chcel napisat priemerny damage jedneho uderu kamy, za podmienky, ze zanedbas uplne vsetko ostatne je mensi ako jeden uder rukavice. Musis uvazit vacsi pocet utokov, s ktorym potom spolupracuju vsetky dmg bonusy zo str buffov. Takisto, na kamy mozes kuzlit veci ako GMW, darkfire, holy avenger (co je obzvlast morda), na rukavice nie. Na kamy mozes ist WMko, na rukavice nie. A v poslednom rade, s kamou v ruke mozes mat v rukavicovom slote dalsie veci na str.No, budou-li se porovnávat itemy ze standardní palety, tak nejlepší kama je Imaskari kama +8, a nejlepší rukavky jsou Gloves of the Hin Fist +10.
Dmg kamy je: (1-6) + 8 + (1-6), což celkově dělá rozmezí 10-20, průměr 15.
Dmg rukavic pro 16 lvl monka je: (1-20) + (2-12), celkově 3-32, průměr 17.5.
Velký vliv má na to počet levlů monka, s jedním lvl jsou rukavice mnohem horší, s těmi 16 lvl už převyšují kamy. Pravda, s kamama může být o 2 útoky víc, ale zase je tam menší AB, takže zase záleží, s jakým npc se bojuje a ještě další faktory vstupují do hry (počet featů potřebných na 2 kamy atd.). Ale čistě co se dmg týká, tak rukavice mají od určitého lvl monka navrch.
A co se týká toho, že na démoně jsou černý rukavky totálně ustřelený, tak to bych netvrdil, viz ten odkaz na rukavice ze standardní palety. Černé démonské přidavají 2d8 oproti 2d6 ze std. palety.
Odesláno 07.04.2008 19:30
Větší počet útoků jsem zmiňoval, oproti tomu stojí víc nutných featů a menší AB.Mam taky dojem, ze si chcel napisat priemerny damage jedneho uderu kamy, za podmienky, ze zanedbas uplne vsetko ostatne je mensi ako jeden uder rukavice. Musis uvazit vacsi pocet utokov, s ktorym potom spolupracuju vsetky dmg bonusy zo str buffov. Takisto, na kamy mozes kuzlit veci ako GMW, darkfire, holy avenger (co je obzvlast morda), na rukavice nie. Na kamy mozes ist WMko, na rukavice nie. A v poslednom rade, s kamou v ruke mozes mat v rukavicovom slote dalsie veci na str.
Overall kamy >> rukavice
Odesláno 08.04.2008 07:35
Napoviem: Kto bude mat vacsi prospech zo sily - ten co ma 6, alebo 8 utokov?Větší počet útoků jsem zmiňoval, oproti tomu stojí víc nutných featů a menší AB.
Bonus ze str se počítá i do dmg rukavic, to nevíš?
Věci jako gwm, fw, darkfire atd...to někdo na démoně používá na craftové věci?
HA na kamy musí být zvěrstvo, uznávám.
A WM na kamy? Zkusil sis to alespoň postavit? Ten počet featů na wm+featy na 2 zbraně ti sežerou všechny featy, že nezbyde na nic dalšího. A to tam ještě musíš rvát fightera, jinak ty featy mít prostě nebudeš.
Odesláno 08.04.2008 08:39
Odesláno 08.04.2008 10:57
No, co se týká mého výběru ze standardní palety, tak sem to udělal jenom proto, protože na démoně kamy nejsou, takže je nemůžu srovnat s démonskýma rukavicema. Jinak já se bavím o Demoně, protože o tom je tahleta debata ne?Napoviem: Kto bude mat vacsi prospech zo sily - ten co ma 6, alebo 8 utokov?
Aka demona - bavime sa mimo roviny demony a sam si to potvrdil tym vyberom +10 rukavic z palety. Tie buffy su teda pouzitelne a su len pre zbrane, nie ako divine favor, might, etc. z ktorych tazi "len" vacsim poctom utokov.
Pochopitelne, ze som to skusal postavit... Ja tu nemlatim len prazdnu slamu, pretoze nemam co na praci. Staval som buildy na pvp/pve ucely davno pred tym ako si sa dostal k nwn. Su 2 moznosti: bud mi stale neveris a prepocitas si to, alebo mi uveris.
Odesláno 08.04.2008 12:01
No, co se týká mého výběru ze standardní palety, tak sem to udělal jenom proto, protože na démoně kamy nejsou, takže je nemůžu srovnat s démonskýma rukavicema. Jinak já se bavím o Demoně, protože o tom je tahleta debata ne?
Pokud to jde mimo rámec demony, tak ano, kamy mají díky všelijakým kouzlům navrch.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních