slubil som ze sa neozvem ale mi to neda tato debata sklzla uplne inde ako som predpokladal
co sa dalo cakat
skor sa zamyslite ze vam vedenie meni pravidla pocas behu hru !!!
dnes je to kozeluh zajtra vam vezmu rychlost mnicha napr
su konstanty a premenne je jasne co sa meni a co nie
HOLD TAKE VECI SA NEROBIA si to uvedomte ze si kupite 16:9 tv a doma po vybaleni 4:3
"Ale mlady pan my sme sa rozhodli ze vam to vymenime lebo nam sa to zda ok a nic vam nedame paaaac
MY SME TU VEDUCI MY TOMU VELIME
bezte do ineho obchodu !!!"
No ty ale vychazis od zacatku z chybne premisy, ze pravidla teto hry jsou nemenna. Ano, mas pravdu, meneni jakychkoli pravidel jakekoli hry pocas behu je svinstvo, ale ...
Ale ty si nekupujes televizi 16:9, ty jdes do kramu a reknes jim, at ti domu prinesou zadarmo nejakou televizi, ze chces sledovat sportovni utkani. A to, ze oni po nekolika mesicich, kdy si k sobe pozves kamarady na spolecne sledovani zapasu, prijdou, a reknou, ze se vlastne spletli a ze ti od zacatku chteli dat 4:3 a ze je to pro tebe vlastne lepsi a at si vdecny za to, co mas, a ze si mohl dopadnout podstatne hure, neni samozrejme z tveho pohledu "fer", ale nic proti tomu nezmuzes, krome toho, ze jim pak muzes psat vyhruzne maily a nadavat jim.
Smir se s tim, ze zivot ,at uz v realite skutecne ci pocitacove, neni fer a vyhravaji zasadne jedinci, kteri se dokazi co nejrychleji prizpusobit novym pravidlum (at uz tim, ze prejdou na jiny server, nebo stahnou dve kuze misto jedny nebo omylem projdou zamcenyma dverma, ktere maji moc vysoke DC, aby si mohli natrhat zlatou kytku, ... )
predpokladam ze wipe nikto normalny nexce okrem dalamara a jerryho
ti 2-a xcu vsetko co moze ostatnym nejak nieco zneprijemnit - sorry chalani tak vas vnimam z fora

hehe, oproti tomu odhad lidi mas perfektni. Tomu neni co vytknout.