Skočit na obsah

Fotka

prohresek proti hracom

• Please log in to reply
372 odpovědí na toto téma

#121 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:37

Vite, ze to pripomina vyslech policie a praskani? Dodrzovat pravidla se ma, ale za tohle Te prestavam mit v lasce, coz Te jiste nemrzi...

Pro dobrotu na zebrotu, urcite by se nasel vetsi nepoctivec...

Praktiky ala gustapo jsem mezi fandama fantasy necekal...

Zobrazit příspěvek

Nahlasil sem Mytkovi bug s duplikaci kuzi z medveda zadnej trest pro nikoho sem nezadal jen sem po nem chtel at tomu zamezi.
  • 0

#122 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:38

Bylo to tak ze sem byl pozadanej o naloveni kuzi pro Užta v lese sem potkal kroma něco sem zabrblal a odesel a nasledne mi prisel tell : Ze mi pomuze se zdvojnasobenim Kuzi. Napsal sem to Mytkovi a ten mi rekl ze se mam zeptat jak. Na to mi Krom rekl ze staci kdyz dva kliknou zaroven na mrtvolku. To sem rekl mytkovi a odlogl se.

Zobrazit příspěvek

Cheche, teplej bonz, dobrej bonz ;)
  • 0

#123 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:38

Zobrazit příspěvek

Povazujes nahlaseni Bugu za Bonz?
  • 0

#124 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:40

Zobrazit příspěvek

cheche, tak tohle je druhá hláška dne!
  • 0

#125 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 15.01.2008 15:48

Bylo to tak ze sem byl pozadanej o naloveni kuzi pro Užta v lese sem potkal kroma něco sem zabrblal a odesel a nasledne mi prisel tell : Ze mi pomuze se zdvojnasobenim Kuzi. Napsal sem to Mytkovi a ten mi rekl ze se mam zeptat jak. Na to mi Krom rekl ze staci kdyz dva kliknou zaroven na mrtvolku. To sem rekl mytkovi a odlogl se.

Zobrazit příspěvek

Jak by rekl Garret: Nejhezčí na tom je že jste na to přišli vy. :biggrin:
To mi pripomina, jak mesice trvalo, nez se opravilo dupovani jidla pres batoh, ktere nikdo nepouzival samozrejme. Na co vsechno hraci neprijdou, kdyz hrozi hladomor/nedostatek kuzi. .. :)
  • 0

#126 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:49

Zobrazit příspěvek

1. Navrhnes niekomu duplikaciu kozi.
2. Hrac to odmietne a nahlasi bug.
3. Nasledne sa ta na to niekto opyta a ty potvrdis exitenciu bugu.

Potialto je to z mojej strany OK i ked by sa tomu dali niektore z vyssie uvedenych paragrafov vytknut (6.1; 6.7).

No nic, tady nemá cenu diskutovat či flejmovat, protože "vyšší kasta" už se stejně rozhodla. Jen k tomu můžu říct toliko, že příště se na hlášení a popisování bugů z vysoka  :biggrin:.

Tato hlaska ma celkom nastvala a sposob akym pokracujes ma rozpaluje do biela a ako som uz pisal vyssie:

Mas pravdu, teraz lutujem ze som mal sucit z kozelunmi nehraniciarmi. Lutujem, ze som mal sucit s hracmi co nabadaju inych k zneuzivaniu bugu.

Zobrazit příspěvek

• 0

#127 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:59

..... ma rozpaluje do biela .....

Zobrazit příspěvek

Tak to jsme vyrovnaní, protože některé tvé úpravy mně taky rozpalují do běla.
  • 0

#128 Melisa

Melisa

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:04

Opět došlo k nekontrolovatelnému duplikování itemů, a opět je čas na wipeOdeslaný obrázek
Tak snad přiště k tomu už nedojde Odeslaný obrázek
  • 0

#129 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:11

Na co vsechno hraci neprijdou, kdyz hrozi hladomor/nedostatek kuzi. .. :)

Zobrazit příspěvek

Ja bych rek ze tady Ariadna uhodil hrebicek na hlavicku. Souvisi to s jistym zpusobem uvazovani, ktery je dneska uz kontraproduktivni. Je fakt ze driv byla pri odhaleni podobnyho bugu vetsinou provedena jen ta prvni cast - tedy oprava bugu ale nikdo uz se dal nezabyval tim ze medvedu je malo a lovit je je opruz, misto aby to byla zabava.
Nicmene vzhledem k tomu ze Dedek komunikuje s hraci vic nez se komunikovalo driv a nynejsi WB mnohem vic nez driv reflektuji na napady hracu, je tenhle styl jednani kontraproduktivni.

O to vic me mrzi ze konkretne Altharian, ktery (ted uz je na miste minuly cas) mel pristup na asistenstky forum, nebral se za to, aby se neco delalo s timhle problemem tam kde by to prospelo vsem hracum a celymu modulu a kde byla nejvetsi sance s tim neco delat pro vsechny, ale resil to po svym, vyuzivanim "featury".
  • 0

#130 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:17

O to vic me mrzi ze konkretne Altharian, ktery (ted uz je na miste minuly cas) mel pristup na asistenstky forum, nebral se za to, aby se neco delalo s timhle problemem tam kde by to prospelo vsem hracum a celymu modulu a kde byla nejvetsi sance s tim neco delat pro vsechny, ale resil to po svym, vyuzivanim "featury".

Zobrazit příspěvek

Pokud myslíš, že odebráním přístupu k asistentům je ta správná náprava, tak prosím, já ti v tom nebráním. Jen bych tě chtěl opravit ve faktu, že jsem oné featury nevyužíval (bylo na to potřeba více lidí), pouze jsem věděl o její existenci. A na asistenským fóru jsem tohleto doopravdy nevyčetl.
  • 0

#131 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:19

Vidis, predsa ten mnich nie je az tak rychly.  :biggrin:

Ale k teme. Co by ste povedali na navrh oficialne umoznit craft kozeluha aj postavam bez levelu rangera? Mohol by sa obmedzit na nejaku vlastnost ako u inych craftov.

Zobrazit příspěvek

Vlastnost mě žádna nenapadá, ale možná by se to mohlo rozšířit o druida a barbara
  • 0

#132 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:26

Pokud myslíš, že odebráním přístupu k asistentům je ta správná náprava, tak prosím, já ti v tom nebráním. Jen bych tě chtěl opravit ve faktu, že jsem oné featury nevyužíval (bylo na to potřeba více lidí), pouze jsem věděl o její existenci. A na asistenským fóru jsem tohleto doopravdy nevyčetl.

Zobrazit příspěvek

samozřejmě to ta správná náprava není...

mě by zajímalo - kdo o tom věděl, kdo to používal? resp. od kdy?
  • 0

#133 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:28

Teda za jasný zneuživání bugů , jak už tu padlo i pomalu samotný přiznání , jen odebrání přístupu na assistentský forum to je hrozně velkej trest :)

někdo tady za chození bokem dostával lvl dolů a taky by moch říct ,že je to jen využívání "featury" přeci :)

ps : a osočování z gestapa atp... to mi připomínáte jak to chodí u nás ve tříde , člověk by řek ,že už jste z tý školy vyrostly :biggrin: :devil:
  • 0

#134 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:28

...

Zobrazit příspěvek

Tak abysme si ujasnili pojmy, neni to featura, je to bug, neurazej prosim inteligenci ctenaru. Je mi uplne jedno kde jsi k nemu prisel, dulezity je, ze jsi o bugu nikomu nerek, coz je v rozporu s pravidly modulu.
A ze nevyuzival, aha, jenom jsi Dalamarovi navrhoval ze to udelate, to je ovsem rozdil.

Ale zjevne ti unikla myslenka, kterou jsem mel v predchozim postu na mysli. A to ta, ze lepe nez zneuzivat bugu je ho nahlasit a soucasne navrhnout a prosazovat takovou upravu, ktera by potize, resene do te doby vyuzitim bugu, vyresila pro vsechny, pro bugujici i nebugujici.
Moznost jsi k tomu mel, na asistentskym foru.
Jinak, ja si nemyslim ze je odebrani asistenta spravna naprava, je to nutny opatreni protoze pro me a rek bych ze nejen pro me, jsi timhle ztratil duveryhodnost. Na tve pocinani se i nadale divam jako na poruseni pravidel serveru a jako takove bude reseno.
  • 0

#135 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:29

samozřejmě to ta správná náprava není...

mě by zajímalo - kdo o tom věděl, kdo to používal? resp. od kdy?

Zobrazit příspěvek

Já sem o tom nějaký ten pátek věděl, ale nepoužíval sem to.

Edit: domnívám se, že o tom nikdo jiný nevěděl.
  • 0

#136 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:31

Já sem o tom nějaký ten pátek věděl, ale nepoužíval sem to.

Edit: domnívám se, že o tom nikdo jiný nevěděl.

Zobrazit příspěvek

jak ses o tom mohl dslechnut kdyz to nikdo jiny nevedel?
  • 0

#137 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:32

Jak je mozne, ze o akci, ktera se da praktikovat pouze ve dvou (dle vlastnich slov), nikdo jiny nevi?
  • 0

#138 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:36

Jak je mozne, ze o akci, ktera se da praktikovat pouze ve dvou (dle vlastnich slov), nikdo jiny nevi?

Zobrazit příspěvek

Ale no! take hlupe otazky .. no pravdaze ma 2 pocitace :P
  • 0

#139 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:37

Ale no! take hlupe otazky .. no pravdaze ma 2 pocitace :P

Zobrazit příspěvek

a já myslel ,že počítá 2 postavy - Gozer , Krom třeba....
  • 0

#140 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 16:42

Zobrazit příspěvek

No vidíš, možné to je .... bez vědomí osoby č. 1.
  • 0

#141 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 17:09

No vidíš, možné to je .... bez vědomí osoby č. 1.

Zobrazit příspěvek

otazka jak ses to dozvedel zustava
  • 0

#142 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 19:01

Nerad to přiznávám, ale musim se zastat Brudry, tentokrát má podle mě logičtější názory on...

Kytku může škubat každej, sekat dříví taky, sbírat bylinky taky a v žádnym případě se nejedná přímo o craft...

Chjo chjo a já už myslel, že se děda poučil a zavádí jen dobrý věci...

Zobrazit příspěvek

hele, zkus se zamyslet ;) utrhnout kytku umí kde kdo, no ni? ale už jsi někdy stahoval kůži? víš jak na to? ne? protože ses to nikde neučil, víš? protože ten kdo to umí se to naučil (od mistra koželuha)...kytku utrhneš, doneseš alcháčovi a ten z toho utrhá lístky které chce a zbytek zahodí, pak uvaří lektvar...to samé sekání dřeva..chytneš sekeru a sekáš fošny určité délky, to umí každý (krom nemehla ;) )
  • 0

#143 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 23:23

slubil som ze sa neozvem ale mi to neda tato debata sklzla uplne inde ako som predpokladal
co sa dalo cakat

skor sa zamyslite ze vam vedenie meni pravidla pocas behu hru !!!

dnes je to kozeluh zajtra vam vezmu rychlost mnicha napr
su konstanty a premenne je jasne co sa meni a co nie

HOLD TAKE VECI SA NEROBIA si to uvedomte ze si kupite 16:9 tv a doma po vybaleni 4:3
"Ale mlady pan my sme sa rozhodli ze vam to vymenime lebo nam sa to zda ok a nic vam nedame paaaac
MY SME TU VEDUCI MY TOMU VELIME
bezte do ineho obchodu !!!"

stare vedenie zrusilo devast ok ale bolo wipe
predpokladam ze wipe nikto normalny nexce okrem dalamara a jerryho
ti 2-a xcu vsetko co moze ostatnym nejak nieco zneprijemnit - sorry chalani tak vas vnimam z fora

tesim sa na rano to bude bansi :P
  • 0

#144 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 00:25

vsak dm a wb tu sou jen od toho aby neco zneprijemnovali toho sis nevsim? kdo by jim mel byt za to zneprijemnovani jeste vdecnej ze jo
  • 0

#145 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.01.2008 00:48

slubil som ze sa neozvem ale mi to neda tato debata sklzla uplne inde ako som predpokladal
co sa dalo cakat

skor sa zamyslite ze vam vedenie meni pravidla pocas behu hru !!!

dnes je to kozeluh zajtra vam vezmu rychlost mnicha napr
su konstanty a premenne je jasne co sa meni a co nie

HOLD TAKE VECI SA NEROBIA si to uvedomte ze si kupite 16:9 tv a doma po vybaleni 4:3
"Ale mlady pan my sme sa rozhodli ze vam to vymenime lebo nam sa to zda ok a nic vam nedame paaaac
MY SME TU VEDUCI MY TOMU VELIME
bezte do ineho obchodu !!!"

No ty ale vychazis od zacatku z chybne premisy, ze pravidla teto hry jsou nemenna. Ano, mas pravdu, meneni jakychkoli pravidel jakekoli hry pocas behu je svinstvo, ale ...
Ale ty si nekupujes televizi 16:9, ty jdes do kramu a reknes jim, at ti domu prinesou zadarmo nejakou televizi, ze chces sledovat sportovni utkani. A to, ze oni po nekolika mesicich, kdy si k sobe pozves kamarady na spolecne sledovani zapasu, prijdou, a reknou, ze se vlastne spletli a ze ti od zacatku chteli dat 4:3 a ze je to pro tebe vlastne lepsi a at si vdecny za to, co mas, a ze si mohl dopadnout podstatne hure, neni samozrejme z tveho pohledu "fer", ale nic proti tomu nezmuzes, krome toho, ze jim pak muzes psat vyhruzne maily a nadavat jim.
Smir se s tim, ze zivot ,at uz v realite skutecne ci pocitacove, neni fer a vyhravaji zasadne jedinci, kteri se dokazi co nejrychleji prizpusobit novym pravidlum (at uz tim, ze prejdou na jiny server, nebo stahnou dve kuze misto jedny nebo omylem projdou zamcenyma dverma, ktere maji moc vysoke DC, aby si mohli natrhat zlatou kytku, ... )

ti 2-a xcu vsetko co moze ostatnym nejak nieco zneprijemnit - sorry chalani tak vas vnimam z fora

Zobrazit příspěvek

hehe, oproti tomu odhad lidi mas perfektni. Tomu neni co vytknout. :biggrin:
  • 0

#146 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 00:51

sorry chalani tak vas vnimam z fora

Zobrazit příspěvek

netreba se omlouvat taky si o tobe nemyslim nic dobreho :biggrin:
  • 0

#147 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 01:15

Tak sem si to pročetla a chci jen říct jednu věc,když sem šla lovit se svou kleričkou šlo mi jen o maso,ale protože mi bylo líto kůže jen tak povalovat po zemi tak sem se s nima táhla a dala je buďto do truhly na trhu nebo nabídla nějakému koželuhovi zadarmo...nikdy sem za kůže od nikoho nic nedostala takže pokud můžu dál ze zvířat získat maso...fajn,ale....ano jako vždy je tu malé ale,když půjdu na lov kvůli masu a na konkrétním místě vylovím třeba jezevce myslím,že koželuhové na tom budou ještě hůř než doposud,protože ty kůže co dřív získali od těch co lovily pro maso už budou nenávratně fuč ...dědulo myslím,že pro Demonku děláte spoustu dobrých věcí,ale tuhle za moc povedenou nepokládám *omluvně se usměje*. :biggrin:
  • 0

#148 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 01:18

Tak sem si to pročetla a chci jen říct jednu věc,když sem šla lovit se svou kleričkou šlo mi jen o maso,ale protože mi bylo líto kůže jen tak povalovat po zemi tak sem se s nima táhla a dala je buďto do truhly na trhu nebo nabídla nějakému koželuhovi zadarmo...nikdy sem za kůže od nikoho nic nedostala takže pokud můžu dál ze zvířat získat maso...fajn,ale....ano jako vždy je tu malé ale,když půjdu na lov kvůli masu a na konkrétním místě vylovím třeba jezevce myslím,že koželuhové na tom budou ještě hůř než doposud,protože ty kůže co dřív získali od těch co lovily pro maso už budou nenávratně fuč ...dědulo myslím,že pro Demonku děláte spoustu dobrých věcí,ale tuhle za moc povedenou nepokládám *omluvně se usměje*. :biggrin:

Zobrazit příspěvek

krome medvedu ma kazdy zvire slusnej spawn takze se toho bat nemusis. Tady slo vyhradne o medvedy
  • 0

#149 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 07:37

stare vedenie zrusilo devast ok ale bolo wipe

Zobrazit příspěvek

mě je vcelku jedno co si o mě myslíš ,) ty tady nadáváš na změnu , že je při chodu hry - to bys radši , aby všechny změny čekaly na wipe ? praky do craftu , hole, trolové , atd... ? a jasně zamezení bugu a znepříjeměnní tím , těm lidem co bugovaly mi vcelku vyhovuje ,) ty zase na mě působíš dojmem , že si toho bugu zneužíval ,)
  • 0

#150 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2008 08:42

Podlě mě, stejně jako kdysi s proviantem nebo penězma, o tom bugu věděl jeden člověk, možná že porušil pravidlo a někomu to řek, jak to mezi kamarády bývá... Už je mi to fuk, myslím si svoje, ostatně jako každej... A jen můžu doufat, že další změna bude tak závažná, aby se tenhle věk hry stornoval, lidi se chytli za hlavu a začali nadávat sami sobě, že kvuli jejich bugování přišli o rok či dva hry... Ano, wipe bych vítal a vím, do čeho bych šel...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních