Skočit na obsah

Fotka

Zloději vs Klerik

• Please log in to reply
267 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete aby boss odemkl jen zloděj? (66 členů volilo)

Chcete aby boss odemkl jen zloděj?

1. Ano (31 hlasů [32.29%])

Procento volících: 32.29%

2. Ne (65 hlasů [67.71%])

Procento volících: 67.71%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#121 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 19:06

Je videt, ze si to zase nepochopil mily Jerry.
Deekin akorat vytahnul hodntne informace z tveho prispevku. A jak hezky dodal, ty kraviny vic vyniknou.

Puvodne sem chtel napsat sahodlouhy refereat o tvem nazoru na zlodejovi featy, o tom jak je ten zlodej valstne desnej chudak, ale je tu moc velke vedro, takze ti jen napisu, ze placas uplny nesmysli.

Myslim, ze znama trojka Xaviel - Hejkal - Jerry by se mela stat Asistenty WB :o)  :wow:

Dodatek: Zlodej je hrozne oslabenej, bez ty helmy a prstenu co sme navrhnuli s Ascim se neda na Demone hrat ...
Tady je videt, ze Boss poklady moc neznas ...

Zobrazit příspěvek

Proč by neznal? V Dz má imku ne zákeřnej erinky, oka, drainer (myslim), železa, ty golemové, jediný co tam nemá imku sou ty půldémonové + sukuby + kostěnej démon + démoni u boss truhly, nevim proč se všude kam se dalo, se narvalo všechno proti zlodějům... každý druhý NPC myslim pořádný NPC má TS+imku na zákeřnej a když ne TS tak megaaa všímavost.
Já si myslim že Jerry zná bossy moc dobře, možná i líp než ty.
  • 0

#122 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 19:28

Je videt, ze si to zase nepochopil mily Jerry.
Deekin akorat vytahnul hodntne informace z tveho prispevku. A jak hezky dodal, ty kraviny vic vyniknou.

Puvodne sem chtel napsat sahodlouhy refereat o tvem nazoru na zlodejovi featy, o tom jak je ten zlodej valstne desnej chudak, ale je tu moc velke vedro, takze ti jen napisu, ze placas uplny nesmysli.

Myslim, ze znama trojka Xaviel - Hejkal - Jerry by se mela stat Asistenty WB :o)  :wow:

Dodatek: Zlodej je hrozne oslabenej, bez ty helmy a prstenu co sme navrhnuli s Ascim se neda na Demone hrat ...
Tady je videt, ze Boss poklady moc neznas ...

Zobrazit příspěvek

To ti tady mám rozepsat přesně jaký NPC má tu imku a TS , aby si to bral vážně , nebo si myslíš ,že ty seš nákej znalec , když řekneš ,že všechno co jsem napsal jsou blbosti ? Já nikdy nenapsal ,že zloděj je slabej , jen jsem vždycky bral srovnání proti clerikovi , všim sis toho ?

A já si zase myslím ,že si jen honíš ego . Neříkám ,že jsem všechno napsal , udělal dobře ,ale ty ses taky nenarodil se všema znalostma , a chybama se člověk taky učí .
  • 0

#123 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 20:13

Proč by neznal? V Dz má imku ne zákeřnej erinky, oka, drainer (myslim), železa, ty golemové, jediný co tam nemá imku sou ty půldémonové + sukuby + kostěnej démon + démoni u boss truhly, nevim proč se všude kam se dalo, se narvalo všechno proti zlodějům... každý druhý NPC myslim pořádný NPC má TS+imku na zákeřnej a když ne TS tak megaaa všímavost.
Já si myslim že Jerry zná bossy moc dobře, možná i líp než ty.

Zobrazit příspěvek

To ti tady mám rozepsat přesně jaký NPC má tu imku a TS , aby si to bral vážně , nebo si myslíš ,že ty seš nákej znalec , když řekneš ,že všechno co jsem napsal jsou blbosti ? Já nikdy nenapsal ,že zloděj je slabej , jen jsem vždycky bral srovnání proti clerikovi , všim sis toho ?
A já si zase myslím ,že si jen honíš ego . Neříkám ,že jsem všechno napsal , udělal dobře ,ale ty ses taky nenarodil se všema znalostma , a chybama se člověk taky učí .

Zobrazit příspěvek

Pokud ocekavate, ze kazdy druhy poradny NPC u Hipsujete => "sneaky jako krava" , tak ...
*chvile premysleni*
... tak pak uz to nebude moc poradny NPC ale bezne NPC, ktere potkas bezne na Demone.
Mozna mam spatne predstavy o poradnym NPC. Pro me je poradny NPC, takove ktere parte vydrzi aspon 5 minut solidniho buseni, ne ze pribehne slabej zlodej hodi 4 sneaky v prumeru za 60 dmg a NPC je na kasi ...
Jakou mate vy ?

Ano srovnavat zlodeje vuci klerikovi je hodne efektivni ...
Zkusime to srovnavat vuci Fighter WM Rouge - tzv 20/7/3.
Jake asi muzem ocekavat vysledky ? Taky z toho vyjde zlodej jako slaboch ?

A predstavte si, ze za toho slabeho zlodeje hraju a ze by mi to prisel nejakej extra chudak, to se mi teda vubec nezda ...

Zaverem by nam snad Jerry mohl vysvetlit jiz to co vypichnul Deekin z jednoho tveho prispevku. Projistotu opet prikladam

Crippling - nefunkcni
Evasion - ma ho i klerik
Imp. Evasion - uplne naprd feat
Epic Dodge - dobry ale ma ho klerik ve forme ii

Docela by me zajimalo na zaklade jakeho emperickeho vyzkumu si to ustanovil ....
  • 0

#124 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 25.12.2007 20:40

Myslim, ze znama trojka Xaviel - Hejkal - Jerry by se mela stat Asistenty WB :o)  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

ty jsi INDINDON :wow:
  • 0

#125 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:19

Pokud ocekavate, ze kazdy druhy poradny NPC u Hipsujete => "sneaky jako krava" , tak ...
*chvile premysleni*
... tak pak uz to nebude moc poradny NPC ale bezne NPC, ktere potkas bezne na Demone.
Mozna mam spatne predstavy o poradnym NPC. Pro me je poradny NPC, takove ktere parte vydrzi aspon 5 minut solidniho buseni, ne ze pribehne slabej zlodej hodi 4 sneaky v prumeru za 60 dmg a NPC je na kasi ...
Jakou mate vy ?

Ano srovnavat zlodeje vuci klerikovi je hodne efektivni ...
Zkusime to srovnavat vuci Fighter WM Rouge - tzv 20/7/3.
Jake asi muzem ocekavat vysledky ? Taky z toho vyjde zlodej jako slaboch ?

A predstavte si, ze za toho slabeho zlodeje hraju a ze by mi to prisel nejakej extra chudak, to se mi teda vubec nezda ...

Zaverem by nam snad Jerry mohl vysvetlit jiz to co vypichnul Deekin z jednoho tveho prispevku. Projistotu opet prikladam

Docela by me zajimalo na zaklade jakeho emperickeho vyzkumu si to ustanovil ....

Zobrazit příspěvek

já tady říkám ,že jsem nikdy neřek ,že zloděj je slabej a ty tady zase začneš mluvit o tom ,že je zloděj slabej a přehazovat mi to , kolikrát chceš napsat , že já si nemyslím ,že je slabej ? u těch NPC si taky nemyslím ,že je to špatně , taky jsem to už psal já to srovnával kvůli tomu ,že clerik vůči zlodějovi je hlavně lepší odemykač a pak jsem to sronával potom co vy jste to začaly rozebírat .

Nechápu co bych na tom měl vysvětlovat u mě se názor na ty věci nezmění , nebo co chcete , abych k tomu řek ? třeba u criplingu jsem neřek na 100% že nefunguje a tim ,že to vytrhne z kontextu si pro tebe a sebe může klidně udělat shrnutí u improved evasion jsem psal ,že pomůže dal jsem příklad blesku , ale jako zápor jsem napsal laviny na který absolutně nefunguje , evasion má i klasická 21/6/3 o který se nejvíc mluví , jako stejně pod zlodějem si každej představí 19/1/10 , ED jsem psal ,že je dobrý , akorát ,že to ii to vážně dost dobře nahradí , ale do party je to s tim ED o dost lehčí tankování , stačí ? nebo co chceš ještě napsat ? A NE NEŘÍKAL JSEM ,ŽE ZLODĚJ JE SLABEJ , možná to ted pochopíš , už to píšu asi po 10tý
  • 0

#126 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:30

.....

Zobrazit příspěvek

Aha aha, takze cela teorie je postavena na tom, ze klerik dokaze kratkodobe vyvinout vetsi DC na otvirani zamku nez bezny zlodej bez paklice ?
Hmmmmm
*uskrne ledovy caj a zapali si cigaretu znacky Lucky Strike*
A ja tvrdim, ze zlodej se skill mastery je lepsi odemykac nez nejakej priprdenej klerik. :wow:
  • 0

#127 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:39

Aha aha, takze cela teorie je postavena na tom, ze klerik dokaze kratkodobe vyvinout vetsi DC na otvirani zamku nez bezny zlodej bez paklice ?
Hmmmmm
*uskrne ledovy caj a zapali si cigaretu znacky Lucky Strike*
A ja tvrdim, ze zlodej se skill mastery je lepsi odemykac nez nejakej priprdenej klerik.  :wow:

Zobrazit příspěvek

No neříkej ,že potom co jsem to asi 50x zopakoval ,že bys to pochopil ? vážně ? A ted začneš s tim ,že zloděj je lepší odemykač , když dá menší TO ? zajímavý...a kde vlastně potřebuješ na víc místech odemykat TO 100 , aby byl ten zloděj potřeba ?
  • 0

#128 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:51

No neříkej ,že potom co jsem to asi 50x zopakoval ,že bys to pochopil ? vážně ? A ted začneš s tim ,že zloděj je lepší odemykač , když dá menší TO ?  zajímavý...a kde vlastně potřebuješ na víc místech odemykat TO 100 , aby byl ten zloděj potřeba ?

Zobrazit příspěvek

Neotocil nekdo 3 stranky najednou ?

No pokud sem to spravne pochopil, tak vam vadi, ze lidi berou na boss radsi dexovyho 21/6/3 nez dexovyho 19/10/1, protoze ten klerik mimo jine ze otevre truhlu, vam da i nejaky ty kouzla, pripadne si to odsoluje cely sam.
A vidis to, ja radsi zase chodim se zenovym klerikem, protoze ten je mnohonasobne lepsi nez ten dexovej klerik, boss otevrem taky a jeste se u toho i pobavim, nebot nejdu sam.
  • 0

#129 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:00

Neotocil nekdo 3 stranky najednou ?

No pokud sem to spravne pochopil, tak vam vadi, ze lidi berou na boss radsi dexovyho 21/6/3 nez dexovyho 19/10/1, protoze ten klerik mimo jine ze otevre truhlu, vam da i nejaky ty kouzla, pripadne si to odsoluje cely sam. 
A vidis to, ja radsi zase chodim se zenovym klerikem,  protoze ten je mnohonasobne lepsi nez ten dexovej klerik, boss otevrem taky a jeste se u toho i pobavim, nebot nejdu sam.

Zobrazit příspěvek

Mě vadí ,že to ten clerik odemkne přičemž už tak má sám dost věcí . Já třeba klidně chodil s 21/6/3 , mě bylo celkem jedno s kym jsem šel , já bral dost lidí na boss i poporvý ne jen furt ta stejná parta , ale tady vůbec nejde o to jak jsem chodil já a jak chodíš ty , ale o to . Proč by měl bejt clerik nejlepší odemykač . Jak už tu třeba padlo podle pravidel DrD je taky ,že zloděj je lepší odemykač čím má vyšší lvl a ne ,že si jen nasbýráš skill body a dáš při 1-3lvl zloděje a pak je to nej. odemykač .
  • 0

#130 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:05

Mě vadí ,že to ten clerik odemkne přičemž už tak má sám dost věcí . Já třeba klidně chodil s 21/6/3 , mě bylo celkem jedno s kym jsem šel , já bral dost lidí na boss i poporvý ne jen furt ta stejná parta , ale tady vůbec nejde o to jak jsem chodil já a jak chodíš ty , ale o to . Proč by měl bejt clerik nejlepší odemykač . Jak už tu třeba padlo podle pravidel DrD je taky ,že zloděj je lepší odemykač čím má vyšší lvl a ne ,že si jen nasbýráš skill body a dáš při 1-3lvl zloděje a pak je to nej. odemykač .

Zobrazit příspěvek

No uz to rikam asi po ctrvte:
Zlodej, ktery ma Skill Mastery je lepsi odemykac nez nejaky klerik.
To ze dokaze jednou denne ( snad se nic nezmenilo ) mit vyssi DC ? Hmm, ve chvili kdy to zmizi a potrebuje to pouzit podruhe je dost namydlenej nemyslis ?
  • 0

#131 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:06

... taky jsem to už psal já to srovnával kvůli tomu ,že clerik vůči zlodějovi je hlavně lepší odemykač a pak jsem to sronával potom co vy jste to začaly rozebírat.

Zobrazit příspěvek

S dovolenim, pokud vim, moje prvni reakce byla na:

Jen mi přijde, že takhle zachvíli bude zloděj jen na ozdobu do party , potvory maj imku na sneak , AC dá stejný clerik , odemkne clerik... a k čemu pak zloděje ?

Zobrazit příspěvek

Uz spousta lidi tu argumentovala podobne jako ty, tj. ze pokud nebude rogue nejlepsi odemykac siroko daleko, je jako class uuuuplne docista odepsanej.
To je zvast, se kterym uz pomalu nestoji za to polemizovat, jen se divim skutecnosti, ze tuhle demagogii porad nekdo pouziva.

Kdyz odhledneme od skutecnosti, ze vnimani rogua jako nutnyho odpastovace se pokrivilo prenesenim nwn ze singl do multiplayeru, nikdo zatim nebyl schopen uvest jediny rozumny duvod, proc by parta na poklad musela nutne obsahovat jeden jedinej class, bez kteryho to nejde.
  • 0

#132 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:10

No uz to rikam asi po ctrvte:
Zlodej, ktery ma Skill Mastery je lepsi odemykac nez nejaky klerik.
A to ze dokaze jednou denne ( snad se nic nezmenilo ) mit vyssi DC ? Hmm, ve chvili kdy to zmizi a potrebuje to pouzit podruhe je dost namydlenej nemyslis ?

Zobrazit příspěvek

A potřebuješ to snad na bossu víckrát odemknout TO 100 ? Nebo snad počítáš s tim ,že ten klerik nebude spát ?
A to ,že hodíš pokaždý 20tku využiješ maximálně tak při utěku , nebo kdy ještě ? Já to nikdy neměl a možnost kdy bych to využil byla jen jednou za cca 1 rok hraní za zloděje a to při utěku ze svatyně a to jsem pak hodil asi na 3 pokus odemknutí .
  • 0

#133 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:12

Se divim ze vam vadi to odemykani, kdyz to umi jiny povolani stejne nebo lip, tim lepsi, aspon je konkurence.

Me by bejt vama spis vadilo, ze mu bylo znemozneno okradani a hlavne ze nemuze vyrabet epicky pasti, protoze s tema je teprve sranda a zlodej by pak mohl vnest dalsi zajimavej strategickej prvek jak do PvP tak do PvM. Uz sem stara vykopavka, takze jestli se neco z toho posledne jmenovaneho zmenilo, tak si sypu popel na hlavu a du zase zpatky prdet do hliny.

*lehne zpatky do hrobu a zahrne nad sebou hlinu*
  • 0

#134 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:14

S dovolenim, pokud vim, moje prvni reakce byla na:

Uz spousta lidi tu argumentovala podobne jako ty, tj. ze pokud nebude rogue nejlepsi odemykac siroko daleko, je jako class uuuuplne docista odepsanej.
To je zvast, se kterym uz pomalu nestoji za to polemizovat, jen se divim skutecnosti, ze tuhle demagogii porad nekdo pouziva.

Kdyz odhledneme od skutecnosti, ze vnimani rogua jako nutnyho odpastovace se pokrivilo prenesenim nwn ze singl do multiplayeru, nikdo zatim nebyl schopen uvest jediny rozumny duvod, proc by parta na poklad musela nutne obsahovat jeden jedinej class, bez kteryho to nejde.

Zobrazit příspěvek

Když bude mít clerik zakázanou doménu klam používat k odemykání , tak si nemyslím ,že zůstane jen zloděj jako jedinej odemykač . 21/6/3 to bude moct pořád odemknout , jenže by si musel vzít to co zloděj obě zaměření , dát dextu 40-42 , a dokonce třeba kvůli sobě si naspat modlidbu . Pak bard to odemkne proti tomu jsem nic neříkal , to máš pořád clerika , barda , zloděje.... to je jeden class ?
  • 0

#135 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:16

Zobrazit příspěvek

No pokud v ty parte na Demone nebude mit jedna postava aspon jeden level toho "provarenyho" classu, tak na ten poklad vopravdu nedojde :o) :wow:
  • 0

#136 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:44

Když bude mít clerik zakázanou doménu klam používat k odemykání , tak si nemyslím ,že zůstane jen zloděj jako jedinej odemykač . 21/6/3 to bude moct pořád odemknout , jenže by si musel vzít to co zloděj obě zaměření , dát dextu 40-42 , a dokonce třeba kvůli sobě si naspat modlidbu . Pak bard to odemkne proti tomu jsem nic neříkal , to máš pořád clerika , barda , zloděje.... to je jeden class ?

Zobrazit příspěvek

A proc to ten klerik nemuze otevrit kdyz ma taky 3 levely zlodeje ?
A ten bard si zadny level zlodeje nebere ?
A o jakym DC se vlastne bavime ? 90 ? 100 ? 110 ?
  • 0

#137 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:44

Zobrazit příspěvek

Aaaha, takze ty tri classy to odemknou ted, tri classy by to odemkly po uprave. Nejak mi ted unika proc, kdyz chces vyjadrit nazor ze je klerik overpowered, potrebujes to delat pokrikovanim ze je rogue na ozdobu. Zvlastni komunikacni technika :)
  • 0

#138 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:48

A proc to ten klerik nemuze otevrit kdyz ma taky 3 levely zlodeje ?
A ten bard si zadny level zlodeje nebere ?
A o jakym DC se vlastne bavime ? 90 ? 100 ? 110 ?

Zobrazit příspěvek

Protože nechápu proč by měl mít clerik zvýhodnění v odemykání s 3lvl zlodějema oproti někomu kdo má zloděj třeba 20 , aby potřeboval mín věcí , protože skrz doménu dá větší TO . Já tady pořád narážím hlavně na tu doménu , ale pokud si to neuvědomujete tak on to bez ní taky může odekmnout , ale už potřebuj to co pořádnej zloděj - aspon menší vyrovnání .
U barda mluvím o tom samým 21/6/3 akorát místo clerika je tam bard , ale toho jste sem přitáhly vy mě o něj vůbec nejde .
Mluvíme snad o bossu , ne ? Takže 100
  • 0

#139 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 22:54

Aaaha, takze ty tri classy to odemknou ted, tri classy by to odemkly po uprave. Nejak mi ted unika proc, kdyz chces vyjadrit nazor ze je klerik overpowered, potrebujes to delat pokrikovanim ze je rogue na ozdobu. Zvlastni komunikacni technika :)

Zobrazit příspěvek

To s tim ,že je by byl zloděj na ozdobu do party jsem řek , bylo to taky dost obrazně a ty to ted pořáud vytahuješ z kontextu .A mě jde o to ,jak už jsem řek , aby se aspon trochu vyrovnal ten clerik tomu zlodějovi tim ,že by neměl tu doménu a musel mít aspon to samý co zloděj ted když bys dal pořádnou dextu tak nepotřebuješ ani epický zaměření na odemykání u toho clerika . A 1 epickej feet je docela rozdíl ,ale stejně já bych to tomu clerikovi zatrh uplně to odemykání bossu , ale když to ne tak se snažím aspon k nějaký variantě dostat přijatelný , ale vy nedokáže snad žádnou . Pořád hodláte usilovně bránit už takhle silnýho clerika . A nechápu čeho se odemě chytil Brudra , že si o zlodějovi myslím ,že je špatnej jen říkám ,že je horší odemykač jak clerik .
  • 0

#140 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 23:01

Protože nechápu proč by měl mít clerik zvýhodnění v odemykání s 3lvl zlodějema oproti někomu kdo má zloděj třeba 20 , aby potřeboval mín věcí , protože skrz doménu dá větší TO . Já tady pořád narážím hlavně na tu doménu , ale pokud si to neuvědomujete tak on to bez ní taky může odekmnout , ale už potřebuj to co pořádnej zloděj - aspon menší vyrovnání .
U barda mluvím o tom samým 21/6/3 akorát místo clerika je tam bard , ale toho jste sem přitáhly vy mě o něj vůbec nejde .
Mluvíme snad o bossu , ne ? Takže  100

Zobrazit příspěvek

Aha takze:
21/6/3 s klerikem
- nesmi pouzivat svoje specilani vlastnosti ( v tomto pripade domena klam na odemykani, pridava 11 bodu do skillu)
pocet epickych featu: 5

21/6/3 s bardem - muze pouzivat svoje specialni vlastnosti ( v tomto pripade kdakani, to mame 55 perform takze 9 bodu do skillu)

19/10/1 - mistr vodemykac, zadne specilani vlastnosti, zadny body do skillu
pocet epickych featu: 11

Hmm, asi to nedochazi jenom me ...
  • 0

#141 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 23:10

Aha takze:
21/6/3 s klerikem
- nesmi pouzivat svoje specilani vlastnosti ( v tomto pripade domena klam na odemykani, pridava 11 bodu do skillu)

21/6/3 s bardem - muze pouzivat svoje specialni vlastnosti ( v tomto pripade kdakani, to mame 55 perform takze 9 bodu do skillu)

19/10/1 - mistr vodemykac, zadne specilani vlastnosti, zadny body do skillu
pocet epickych featu: 11

Hmm, asi to nedochazi jenom me ...

Zobrazit příspěvek

Dával jsem srovnání mezi clerikem a zlodějem a ten bard mi nepřijde tolik univerzální jak ten clerik ,proto mi u něj spíš to odemykání nevadí . Ale nechápu proč to všechno zase opakovat .
  • 0

#142 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 23:42

To s tim ,že je by byl zloděj na ozdobu do party jsem řek , bylo to taky dost obrazně a ty to ted pořáud vytahuješ z kontextu .

Zobrazit příspěvek

Zjevne ti unika smysl a duvod pouziti podobenstvi obecne a mluvy obrazne zvlast .) Takovej Jezis, kdyz mluvil k chudym, pologramotnym zidum, uzival podobenstvi, nebot bez nich by jeho obecenstvo nechapalo co jim chce vlastne sdelit. Pohyboval se totiz v oblasti, ve ktere je velmi obtizne vyjadrit empirii. Oproti tomu, v diskusi o mechanice hry a zmenach v mechanice modulu, se v empirii de facto pohybujeme, tudiz se da rict ze obrazna vyjadreni a podobenstvi jsou znacne kontraproduktivni :)

A mě jde o to ,jak už jsem řek , aby se aspon trochu vyrovnal ten clerik tomu zlodějovi tim ,že by neměl tu doménu a musel mít aspon to samý co zloděj ted když bys dal pořádnou dextu tak nepotřebuješ ani epický zaměření na odemykání u toho clerika . A  1 epickej feet je docela rozdíl ,ale stejně já bych to tomu clerikovi zatrh uplně to odemykání bossu , ale když to ne tak se snažím aspon k nějaký variantě dostat přijatelný , ale vy nedokáže snad žádnou . Pořád hodláte usilovně bránit už takhle silnýho clerika . A nechápu čeho se odemě chytil Brudra , že si o zlodějovi myslím ,že je špatnej jen říkám ,že je horší odemykač jak clerik .

Zobrazit příspěvek

Mylis se :) Dokazeme spoustu variant a nehodlame usilovne branit silnyho klerika. Cemu se hodlame branit, a to velmi usilovne, je realizace napadu, ktere, obecne receno, slina do huby prinesla.
WB Demony totiz nepracuji systemem pokus - omyl a tezko se dockas toho, ze nekdo z WB nadsene zvola hele tohle se Jerrymu nelibi, dostal napad sebrat klerikum Klam, toz na tom budem tejden vysivat no a kdyz to nepujde, holt to vratime zpatky.
Pro lepsi pochopeni doporucuju precist poradne Mytkuv post, pripadne Moleho topic kterak navrhovati zmeny :)
  • 0

#143 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 00:26

Jsme přece dospělí tak tu na sebe nebudem takto hulákat. A když se jeden neumí vyjádřit tak mu pomůžem, ne?

Jerry chtěl jen navrhnout, aby se předbossovým dveřím zvětšilo TO z 90 na 100
  • 0

#144 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 01:06

Zjevne ti unika smysl a duvod pouziti podobenstvi obecne a mluvy obrazne zvlast .) Takovej Jezis, kdyz mluvil k chudym, pologramotnym zidum, uzival podobenstvi, nebot bez nich by jeho obecenstvo nechapalo co jim chce vlastne sdelit. Pohyboval se totiz v oblasti, ve ktere je velmi obtizne vyjadrit empirii. Oproti tomu, v diskusi o mechanice hry a zmenach v mechanice modulu, se v empirii de facto pohybujeme, tudiz se da rict ze obrazna vyjadreni a podobenstvi jsou znacne kontraproduktivni :)

Mylis se :) Dokazeme spoustu variant a nehodlame usilovne branit silnyho klerika. Cemu se hodlame branit, a to velmi usilovne, je realizace napadu, ktere, obecne receno, slina do huby prinesla.
WB Demony totiz nepracuji systemem pokus - omyl a tezko se dockas toho, ze nekdo z WB nadsene zvola hele tohle se Jerrymu nelibi, dostal napad sebrat klerikum Klam, toz na tom budem tejden vysivat no a kdyz to nepujde, holt to vratime zpatky.
Pro lepsi pochopeni doporucuju precist poradne Mytkuv post, pripadne Moleho topic kterak navrhovati zmeny :)

Zobrazit příspěvek

Neříkám ,že se nemýlim , ale já jsem neříkal jak by se to mělo udělat , nebo co přesně mě prostě jde o to ,aby nebyl clerik lepší odemykač jak zloděj a třeba možnost co ted napsal kom by to vyřešila a přesto by nebyla nikterak složitá pro WB ,)
  • 0

#145 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 02:21

Neříkám ,že se nemýlim , ale já jsem neříkal jak by se to mělo udělat , nebo co přesně mě prostě jde o to ,aby nebyl clerik lepší odemykač jak zloděj a třeba možnost co ted napsal kom by to vyřešila a přesto by nebyla nikterak složitá pro WB ,)

Zobrazit příspěvek

Jasne, nerikal jsi ze je potreba sebrat klerikum Trickery, konkretne tohle jsi nerikal o par postu zpatky :)
Kazdopadne - principialne - jde o to proc po tom tak touzis. Pokud proto aby byl rogue nutna podminka k vybrani bossu, mas smulu - viz vyjadreni Dedka na zacatku topicu.
Pokud ale touzis aby byl rogue nejlepsi odemykac na svete pro tu prestiz, protoze na to ma svate a bohem dane pravo, pricemz boss parta rogua mit ve svem stredu nemusi (ale postaci ji, kuprikladu, takova Pindruse), pak tvou touhu chapu a rozhodne podporuji :)
  • 0

#146 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 02:35

Jasne, nerikal jsi ze je potreba sebrat klerikum Trickery, konkretne tohle jsi nerikal o par postu zpatky :)
Kazdopadne - principialne - jde o to proc po tom tak touzis. Pokud proto aby byl rogue nutna podminka k vybrani bossu, mas smulu - viz vyjadreni Dedka na zacatku topicu.
Pokud ale touzis aby byl rogue nejlepsi odemykac na svete pro tu prestiz, protoze na to ma svate a bohem dane pravo, pricemz boss parta rogua mit ve svem stredu nemusi (ale postaci ji, kuprikladu, takova Pindruse), pak tvou touhu chapu a rozhodne podporuji :)

Zobrazit příspěvek

Teda nevím jako možnost jsem jí uved ,ale že bych jich bral jako jedinou , je možný ,že to tak vyznělo ,ale nemyslel jsem to tak ,) jako další možnost jsou třeba paklíče ( od 15lvl zloděj , zvýšený TO ) atp...už se to i někde probíralo . Jestli bereš takhle ty dvě možnosti tak mi jde o tu 2
,)
  • 0

#147 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 26.12.2007 10:15

Zobrazit příspěvek

*Tupě zírá a ani zbla nechápe, proč a o čem se tu tak huláká, jen při vyslovení jejího jména sebou cukne*
  • 0

#148 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 11:11

Zobrazit příspěvek

Mozna by ste meli udelat druhou anketu na tema kolik zlodeju bez cernych rukavic otevre TO 100 bez pouziti paklice. Mozna zjistits zajimave vysledky.
  • 0

#149 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 11:38

TO na 100 rozhodne zvysovat nebudu, to sme meli donedavna. Klerik to otevrel s prestem v nose a chudak zlodej na to musil kupovat paklice.

Jedina smysluplna varianta mi prijde zvysit TO nekam ke 110 a nasledne zvysit bonus paklicu. Jelikoz ty funguji v zavislosti na poctu levelu rogue, tak pak se da dosahnout toho, ze to otevre jen ten high lvl zlodej.

To se me ale vubec nelibi. To si dovedu predstavit tak maximalne nekam na nakou mensi bonus truhlicku, ale rozhodne ne na boss poklad. To by pak mohly prskavky chtit boss npc zranitelny pouze igms a podobny ptakoviny. Prasule maj bejt podle me proste pro vsechny, nektery povolani se s tim poperou snaz, nektery hur, ale vsichni by tam meli teoreticky mit sanci na uspech.
  • 0

#150 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 11:42

TO na 100 rozhodne zvysovat nebudu, to sme meli donedavna. Klerik to otevrel s prestem v nose a chudak zlodej na to musil kupovat paklice.

Zobrazit příspěvek

Máš třeba svatyni hned co tam vejdeš první dveře TO 90 - zvýšení na 100 - nutnost clerika doménu , která vydrží 5 kol s tou těžko dojde až k bossu ke kterýmu se otvíraj ještě 2x dveře TO 90 - zvýšení na 100 ( by ani nebylo potřeba podstatě ) a doména je použití 1x / spánek , nebo třeba k4 - zvednutí dveří k bossu na TO 100 a taky už má clerik s doménou smůlu .
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních