Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#121 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:49

...

Zobrazit příspěvek

Chapu tve rozhorceni, ale zacni se tez starat o kulturu sve reci, nebo budes mit cas o ni nejakou dobu premyslet. Obecne tu nadavky trpeny nebyly, nejsou a nebudou, aspon ty ktere uvidim :rolleyes:
  • 0

#122 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:53

Chapu tve rozhorceni, ale zacni se tez starat o kulturu sve reci, nebo budes mit cas o ni nejakou dobu premyslet. Obecne tu nadavky trpeny nebyly, nejsou a nebudou, aspon ty ktere uvidim  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

ok, uděláme obchod, já nebudu vulgární, a ostatní zkusí přestat zvracet nesmyslný argumenty a chodit kolem horký kaše, je to tak těžký přiznat, že jste udělali chybu? že třeba 70% sečnýho neni zrovna košer?
no nic, kde neni mozek ani zombík nebere
EDIT: je to zlatý důl, těží se tam tedy zlato-neni po wipu, máme dostupnost, ale (viz Nordinova zpráva) tohle je úprava ne zrovna vhodná obecně a už vůbec ne do dolu na zlato...
  • 0

#123 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:00

Geralt predpokladam, ze to bola tak trochu prehnana a detska reakcia, to by bolo uplne zle, a pre WB absolutne demotivujuce riesenie. Na fore sa diskutuje, zakonite takmer vzdy bude viac hlasov "kritiky" ako pochvalnych , lebo to je v ludskej podstate podporenej anonymitou fora. Myslim, ze si to ale vazne nemyslel, a len skusil trochu povzbudit k pisaniu pozitivnych reakcii ;-)

Zobrazit příspěvek

tak anonymitou? když jsem se tu já hádal s geraltem, a vůbec tak nějak se všema,byl jsem opravdu hrozně anonymní, vůbec nikdo nevěděl že je to vok...pee to samé, nikdo ani netuší že je to pindruše, noirdin...kdo je tu vlastně anonymní? z hlediska hry? a o nic jiného než o modul tady nejde tak jaká anonymita? beztak to co kdo je nebo jak vypadá za monitorem je v tomhle případě irelevantní a i kdybys z nějakého důvodu tvrdil že není, tak většina z nás někdy byla na nějakém sraze ty anonymito
  • 0

#124 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:02

Tohle spojeni jsem vcera pouzil v souvislosti se stejnym autorem na jinem foru.
Jakekoli prispevky ktere hraci pisi, i ty negativni jsou pro WB informaci.
Neb pokud se na urcitou zmenu ozve negativni ohlas, je to znamka ze to nekoho posithlo a neco to zmenilo. Napr. Zruseni moznosti expeni bez jakehokoli nebezpeci za pouziti mrizi, melo u urcite skupiny hracu prudkou reakci. Coz je pro WB dobra informace ze zmena splnila svuj ucel.

Zobrazit příspěvek

jestli mezi ty "prudké reakce" počítáš i tu moji, tak jsi kamaráde uplně vedle protože já se v době kdy jsem to psal už ke skupině zdejších hráčů nepočítal, postavy jsem měl dávno smazané, kapišto ty "člene skupiny wb´s"?
  • 0

#125 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:08

ok, uděláme obchod, já nebudu vulgární, a ostatní zkusí přestat zvracet nesmyslný argumenty a chodit kolem horký kaše, je to tak těžký přiznat, že jste udělali chybu? že třeba 70% sečnýho neni zrovna košer?
no nic, kde neni mozek ani zombík nebere
EDIT: je to zlatý důl, těží se tam tedy zlato-neni po wipu, máme dostupnost, ale (viz Nordinova zpráva) tohle je úprava ne zrovna vhodná obecně a už vůbec ne do dolu na zlato...

Zobrazit příspěvek

Ne, se mnou jsou spatny obchody :) Proste nebudes ostatnim uzivatelum fora nadavat do trotlu ani jinak a tecka.

Co se tyka zlataku, je to vec WB a ti na zaklade nazoru zde a testu ve hre diskutuji a udelaji zaver u sebe na foru a pak prislusne i v modulu.

Jen bych rad vyjadril svuj podiv nad tim, ze clovek, drzici velke slovo v sekci "buildy" breci jak zelva ze nemuze do zlataku i kdyz Studanova mlaticka tam obstoji i bez evasion, s oboucurnim paratkem a AC 40.. bohove ti zrejme nepreji :rolleyes:
  • 0

#126 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:09

Ja tam byl s rapierem a taky tam to pohlceni je. S tupym nevim, ale pokud by na tupe to pohlceni nemeli, tak je to taky malicko nepomer vzhledem k tomu, ze pohlceni proti secnym a bodnym ma kde co...aby tu za chvili nebehali vsichni s tupyma zbranema.

Zobrazit příspěvek

a proč ne? dyk tu někdo řikal že bude lepší se vrátit na stromy, tak na duergary chodte s klackama a házejde po nich šutráky(třeba to pujde přes zen)
  • 0

#127 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:12

Ne, se mnou jsou spatny obchody :) Proste nebudes ostatnim uzivatelum fora nadavat do trotlu ani jinak a tecka.

Co se tyka zlataku, je to vec WB a ti na zaklade nazoru zde a testu ve hre diskutuji a udelaji zaver u sebe na foru a pak prislusne i v modulu.

Jen bych rad vyjadril svuj podiv nad tim, ze clovek, drzici velke slovo v sekci "buildy" breci jak zelva ze nemuze do zlataku i kdyz Studanova mlaticka tam obstoji i bez evasion, s oboucurnim paratkem a AC 40..  bohove ti zrejme nepreji :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

umlátíš to, jistě, ale je dost relelvantí to, pro koho je zlaťák určen a směřování nástrah na obratnost a sneaky...
  • 0

#128 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:12

umlátíš to, jistě, ale je dost relelvantí to, pro koho je zlaťák určen a směřování nástrah na obratnost a sneaky...

Zobrazit příspěvek

Prosim oprav me, ale nepsal jsi o neco zpet ze tam "vubec nemuzes"?
  • 0

#129 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:15

Prosim oprav me, ale nepsal jsi o neco zpet ze tam "vubec nemuzes"?

Zobrazit příspěvek

když vlezeš do dveří a dostaneš dvakrát za 50 dmg z 200 životů, tak pro tebe bude asi první starostí, jak od tamtud vypadnout
když půjde dexař napřed, tak dovnitř pak můžu, ale moje kritikáče za 200 každou třetí ránu nebudou moc hrát roli s 70% imkou na sečný, se sneakem dá stejně.. k čemu tam sem? akorát na vytváření podmínek pro sneak
  • 0

#130 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:18

Sem se jen zeptal, proč všchno jako by k obtížnějšímu (nepoužil sem snad slovo horšímu, nebo jo?) a vono hnedle tudlencto.

Zobrazit příspěvek

někdo pochopil, někdo ne, někdo byl spokojen někdo ne, někomu se nové změny líbí, někomu ne...

ne každá povedená změna je vychytána při uploadu do modulu, proto je tu forum, aby hráči mohli poskytnout feedback, nejlépe formou jakou to udělala Pee a následně v diskuzi doladit. Jsou věci o kterých se diskutovat dá (plot u hřbitova - i když nevím koho poznámka na možnost questu od nikud byla velmi brilantní) a prostě věci, které jsme rozhodli že budou tak a tak, z takových a takových důvodů (Svatyně) a věci kteé navrhnou a odsouhlasí si hráči (truhla alchymisty).

a můj příspěvek? ano nebyl myšlen vážně, nebyl psán ani v rozmaru ani s dětinskosti, ač by se to některým líbilo, viď ........., jen Vám měl poskytnout tu zpětnou vazbu, jak působí některé Vaše příspěvky (teď nemyslím tebe Pee, tvůj byl velmi konstruktivní a k diskuzi vybízející) na jiné.

Závěrem - práce WB samozřejmě pokračuje, modul se i nadále bude měnit. Způsob jakým, může, ale také nemusí záviset na Vás - záleží to čistě na tom, jakou formou budete diskutovat.
  • 0

#131 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:26

já beru, ž Mytko nabídl diskuzi přes PM, ale jak vidíš, řada lidí má názor, že jistý věci jsou trochu radikální, navíc doufejme nechtěně pracujou v něčí prospěch. to se vyloučit nedá ,ale jde to kompenzovat tak, že uděláš věc, vekterý zas uspěje jiná skupina postav...
když dáš mágům extra sloty kouzel a prakticky současně takhle posílíš oblíbený místo válečníků... asi by to chtělo plánovat úpravy tak, aby se něco neoopomíjelo, nebo naopak neprotěžovalo...
diskuze s dmgem zbraní selhala na nutnosti revize kraftu... přece existují způsoby, jak to ztížit i dexařům, když je celková atmosféra taková a vy zatlučete další hřebík do rakve silovej buildům...
  • 0

#132 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:27

když vlezeš do dveří a dostaneš dvakrát za 50 dmg z 200 životů, tak pro tebe bude asi první starostí, jak od tamtud vypadnout
když půjde dexař napřed, tak dovnitř pak můžu, ale moje kritikáče za 200 každou třetí ránu nebudou moc hrát roli s 70% imkou na sečný, se sneakem dá stejně.. k čemu tam sem? akorát na vytváření podmínek pro sneak

Zobrazit příspěvek

A to je, shrnuto a podtrzeno, situace vyjadritelna nekolika slovy, a to "tedka po uprave tam vubec nemuzu". Chapu. Zrejme je tohle ten akuratni feedback a ja to jen nepochopil :)

Pee tohle je presne ten pripad na ktery jsem narazel :)
  • 0

#133 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 17:30

někdo pochopil, někdo ne, někdo byl spokojen někdo ne, někomu se nové změny líbí, někomu ne...

ne každá povedená změna je vychytána při uploadu do modulu, proto je tu forum, aby hráči mohli poskytnout feedback, nejlépe formou jakou to udělala Pee a následně v diskuzi doladit. Jsou věci o kterých se diskutovat dá (plot u hřbitova - i když nevím koho poznámka na možnost questu od nikud byla velmi brilantní) a prostě věci, které jsme rozhodli že budou tak a tak, z takových a takových důvodů (Svatyně) a věci kteé navrhnou a odsouhlasí si hráči (truhla alchymisty).

a můj příspěvek? ano nebyl myšlen vážně, nebyl psán ani v rozmaru ani s dětinskosti, ač by se to některým líbilo, viď ........., jen Vám měl poskytnout tu zpětnou vazbu, jak působí některé Vaše příspěvky (teď nemyslím tebe Pee, tvůj byl velmi konstruktivní a k diskuzi vybízející) na jiné.

Závěrem - práce WB samozřejmě pokračuje, modul se i nadále bude měnit. Způsob jakým, může, ale také nemusí záviset na Vás - záleží to čistě na tom, jakou formou budete diskutovat.

Zobrazit příspěvek

No dobrý, a odpověd na mou otázku zní ? :rolleyes:
  • 0

#134 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:35

No dobrý, a odpověd na mou otázku zní ?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

42 :flowers1:
  • 0

#135 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:36

A to je, shrnuto a podtrzeno, situace vyjadritelna nekolika slovy, a to "tedka po uprave tam vubec nemuzu". Chapu. Zrejme je tohle ten akuratni feedback a ja to jen nepochopil :)

Pee tohle je presne ten pripad na ktery jsem narazel :)

Zobrazit příspěvek

zábava, pokud nějaká při expení je, proudí i z toho, že vidíš užitečnost svý postavy. tímhle prostě vytvoříš podmínky opět horší pro silovej build. člověk to nějak zvládně, ale tohle je lokace určená pro horníky na zlatě, myslim, že to je důležitější věc, než podmínky na expení tam
když touhel úpravou vezmeš silový postavě její funkci v takovym prostředí, tak jíttam prostě lidi s sebou nevezmou, zkus se ucházet o místo ve sprotovnim družstvu, pokud si úplný dřevo na dannou věc, to chce hodně tolerance odo odstatních lidí
asi sem se potřeboval trochu vypsat, ale snažil sem se několikrát zlepšit podmníky silovech buildů a takováhle úprava je pomalu jak provokace, prohlášení, že to bude ještě horší
  • 0

#136 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:43

No, byl jsem tam ted s Michalem ve zlataku a muj vysledek je stejnej jako pri boji s prvotnima duergarama s tim rozdilem, ze ted jsou slusny expy za kazdyho zabityho. Ano, katapulty jsou opruz, dokud jsem nemel unik neslo se pomalu dostat dovnitr s tim, aby me zustala vetsina zivotu.
Ale jinak se, mne osobne, zlatak libi. Expi se tam velice dobre, ze je to obtiznejsi pro mnohe, ano, to urcite je, ale nikdo tam nemusi chodit sam, jo a ted jsem si taky vsiml nejakejch expu v parte navic, dost dobrej napad, sice to neni zadna zavratna suma, ale jak se rika, i kysele vino je lepsi nez zadne. Jeste neco jsem chtel? Ne. Suma sumarum, mne se zlatak libi.
  • 0

#137 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:47

zábava, pokud nějaká při expení je, proudí i z toho, že vidíš užitečnost svý postavy. tímhle prostě vytvoříš podmínky opět horší pro silovej build. člověk to nějak zvládně, ale tohle je lokace určená pro horníky na zlatě, myslim, že to je důležitější věc, než podmínky na expení tam
když touhel úpravou vezmeš silový postavě její funkci v takovym prostředí, tak jíttam prostě lidi s sebou nevezmou, zkus se ucházet o místo ve sprotovnim družstvu, pokud si úplný dřevo na dannou věc, to chce hodně tolerance odo odstatních lidí

Zobrazit příspěvek

Tohle uz zni, s dovolenim, uplne jinak nez puvodni:

ty to pořád nechápeš? já se tam nepodívam prostě vůbec, neprojdu přes katapulty, který si vesele hází uprostřed štoly, nemam vůbec zmršenej build, právě naopak mam docela dobrej a tohle mě prostě nepustí samotnýho dovnitř..
ok vzal sem zloděje s sebou, sem uvnitř... a hele ouha, on dává víc dmg než já, protože mě pohlcujou, tak tady sem taky na nic..
jasný?

Zobrazit příspěvek

To je presne to o cem jsem psal Peeovi, ze se v obdobych topicich deje. Pokud chces, aby ostatni brali tvuj nazor vazne, stavej ho na relevantnich argumentech, pokud se potrebujes jenom nekam vykricet, je na to dobra vrba co jsem slysel :)
  • 0

#138 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:51

Tohle uz zni, s dovolenim, uplne jinak nez puvodni:
To je presne to o cem jsem psal Peeovi, ze se v obdobych topicich deje. Pokud chces, aby ostatni brali tvuj nazor vazne, stavej ho na relevantnich argumentech, pokud se potrebujes jenom nekam vykricet, je na to dobra vrba co jsem slysel :)

Zobrazit příspěvek

věděl bys rád, proč se tak děje? když někdo ignoruje argumenty, tak je pak člověk trochu nervózní a občas začně i "křičet"
argumenty tu byly, několik, od několika lidí, očekával bych vaše argumenty, ne pitvaní citátů a slovíčkaření, jak je to zvykem
  • 0

#139 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:51

vrba co jsem slysel :)

Zobrazit příspěvek

Vrbice? To cheme otravovat Alwina? :)
  • 0

#140 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:54

No dobrý, a odpověd na mou otázku zní ?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

myslíš asi tuhle

Proč je většina úprav na Demoně směrem k větší obtížnosti?

Zobrazit příspěvek

nemyslím si to. můžeme diskutovat o jednotlivých bodech, ale nemyslím si, že úpravy spějí k větší obtížnosti. Prostě nejde opomenout fakt, že před rokem byl maximální craft na úrovni mithril/shadow, jestli se nepletu, tak lepší někde byl i verd..... a dneska? top je adamint, reálně těžen a prodáván, k tomu ještě za ceny nízké (dle mého, ale každého prodavače věc, jak si svého výrobku cení), zbraně, brnění helmy se dají socketovat..... na to musí jít ruku v ruce upgrade i NPC

navážu na naši diskuzi ve špatném topicu u Dědka - je třeba rozlišit ztížení Démony jako hry a neschopnost hráčů/postav. Teď vůbec nemyslím jejich sílu, jestli zmáknout zabít duegara či ne.... přehraj si znovu v hlavě tu vaši poslední výpravu do zlaťáku na boss ve 12 (já teda napočítal víc) lidí a spočti kolikrát jste umřeli vlastní chybou a kolikrát Vás poslali mezi andělíčky přebušená NPC.

plot u zombáků - vzhledem k přilehlému odpočívadlu a blízkosti města věřím, že Lordi v brzké době naleznou cestu jak se s tímto nešvarem vypořádat

váha seker - k tomu se ani nebudu vyjadřovat

duegaři - na vlastní kůži jsem nevyzkoušel, jen sledoval a testoval s Tiffany. nezdáli se my silní, ale k tomu asi více může říct nějaká hlava pomazaná z řad WB

svatyně - důvod této změny byl jeden jediný, toto místo v této podobě nešlo zváti bossem......

v DZ drainer - tato změna nevznikla za mého působení, nicméně po zavedení této potvory následoval quest, kde se hráči měli možnost dozvědět, jak tomuto netvorovi čelit a po nakopání vzácné rudy děkuji jedné skupině, která si nechtěla nechat toto cenné bohatství jen pro své potěšení, ale za lidové ceny nabídli ochranu i jiným

truhlička alchymisty - předěláno na popud hráčů

zapomněl jsem něco?

namátkou mě napadá pár dalších změn, leč nevím zda již v modulu jsou či ne :-) tak zas příště
  • 0

#141 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 17:56

asi sem se potřeboval trochu vypsat, ale snažil sem se několikrát zlepšit podmníky silovech buildů a takováhle úprava je pomalu jak provokace, prohlášení, že to bude ještě horší

Zobrazit příspěvek

jelikož nejsem build master optám se - Tanur má jaký build?
  • 0

#142 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:04

věděl bys rád, proč se tak děje? když někdo ignoruje argumenty, tak je pak člověk trochu nervózní a občas začně i "křičet"
argumenty tu byly, několik, od několika lidí, očekával bych vaše argumenty, ne pitvaní citátů a slovíčkaření, jak je to zvykem

Zobrazit příspěvek

no jen jestli ignorace argumentů není jen nedostatek času pracujících lidí... viz založení tohoto topicu a následná diskuze na 3 stránky.... argument padne, ale v 1-2 hodinách zapadá vrstvou spamu, nediskuze, výsměchu, ignorace..... a po jeho přečtení už schází chuť reagovat na první zajímavý k diskuzi vybízející podnět a pár dalších, které stejně upadnou v zapomnění....

jelikož se o změnách, než se udějí, vždy diskutuje nejprve uvnitř, musí se i o možných úpravách diskutovat tamtéž. názory jednotlivců jsou pěkné, ale jen společně prodiskutovaným změnám/úpravám lze dát zelenou.
  • 0

#143 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:05

jelikož nejsem build master optám se - Tanur má jaký build?

Zobrazit příspěvek

v souvisloti s jeho argumenty? silový, soustředění na velké kritické zásahy.. co to znamená? že když mu pohltí 70% sečného zranění, tak je to docela dost, to pohlcení se nevztahuje na element (minimální rozdílly ve zbraních různé velikosti, shadow kukra 2k4, shadow/mithril trpasličí sekera bude tak 1k12) a hlavně na sneak
-je to zajímavá úprava, alee jak už řada lidí řekla, zlaťák asi neni vhodné prostředí pro takhle radikání krok proti silovým buildům( často horníci)
PS: přišla vám svatyně lehká, takže tam nemůže lvl 30, ať je to pravda kde chce, takhle úprava vyžaduje opravddový majstr boss pouze pro lvl 30, do té doby bych ten lvl neomezoval, protože se budou lidi akorát odsávat a chodit tam budou stejně
a k argumentům, myslim že Tao to vystihl hned na začátku, toho se můžeš držet, pokud něco takového provází vznik nového předmětu-hole sesloty pro kouzelníky, tak to může vyznít všeljak
  • 0

#144 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:10

Souhlasim plně s Pee protože všechny změny které byly prozatím provedeny nebo spíš které popsal(a) Pee jsou jenom a JENOM stížením hry... jasně stavěj se nový silnější Buildy ale co nováčci??? hmmm? podle mě ted už jsou brány v potaz 30-tky a na nováčky se uplně kašle.... no a co tak budou dvě hodiny běhat a chcípat... nojono ale to zapříčiní hromadný odchod nováčků a co potom? Demona bude stejně prázdná jako GT. A když někdo řekne že zase něco plácám jako to má v oblibě Dalamar tak mě klidně přidejte jestli se mnou nesouhlasíte. :rolleyes:
  • 0

#145 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:11

Zobrazit příspěvek

Ani ne, proc se tak deje vim velmi dobre :) No ale kdyz myslis ze krikem dodas svym argumentum vahu, kric, to je tvoje vec :) Nicmene nediv se ze pak te nebude poslouchat a brat vazne uz vubec nikdo :)

A ted ty argumenty, muzes je v kostce shrnout? Protentokrat bez kriku a prehaneni do nesmyslu?
  • 0

#146 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:12

no jen jestli ignorace argumentů není jen nedostatek času pracujících lidí... viz založení tohoto topicu a následná diskuze na 3 stránky.... argument padne, ale v 1-2 hodinách zapadá vrstvou spamu, nediskuze, výsměchu, ignorace..... a po jeho přečtení už schází chuť reagovat na první zajímavý k diskuzi vybízející podnět a pár dalších, které stejně upadnou v zapomnění....

jelikož se o změnách, než se udějí, vždy diskutuje nejprve uvnitř, musí se i o možných úpravách diskutovat tamtéž. názory jednotlivců jsou pěkné, ale jen společně prodiskutovaným změnám/úpravám lze dát zelenou.

Zobrazit příspěvek

Ano a proč teda nevidim jedinou anketu na dosavadní prováděné změny?
  • 0

#147 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 23.08.2007 18:16

co takhle uvolnit prsteny nebo jinej item s unikem? jiste by se tim zacpalo hodne ust na foru a skala buildu by byla zajimavejsi a cistci.Jinac dejte tem duergarum jeste pohlceni na elementarni dmg prosim prosim...at se to trosku vyrovna
  • 0

#148 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:16

Ani ne, proc se tak deje vim velmi dobre :) No ale kdyz myslis ze krikem dodas svym argumentum vahu, kric, to je tvoje vec :) Nicmene nediv se ze pak te nebude poslouchat a brat vazne uz vubec nikdo :)

A ted ty argumenty, muzes je v kostce shrnout? Protentokrat bez kriku a prehaneni do nesmyslu?

Zobrazit příspěvek

už jsem to udělal, udělal to snad každý, kdo tu píše, to je důvod, proč ty diskuze mají tolik stránek a jsou nepřehledný, musíme tu psát argumenty neustále dokola, předpokládal bych, že najdeš souvislost v textu několika různejch lidí, nechtěl sem tě urazit zprávou jak pro labradora po lobotomii :rolleyes:
  • 0

#149 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:30

Ano a proč teda nevidim jedinou anketu na dosavadní prováděné změny?

Zobrazit příspěvek

a kde je třeba anketa o tom ,že bys byl ty CS ?
...ne o každý věci musí bejt anketa
  • 0

#150 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 18:40

a kde je třeba anketa o tom ,že bys byl ty CS ?
...ne o každý věci musí bejt anketa

Zobrazit příspěvek

Gobbo vám to vyvětlil a řekl že to se mnou chce zkusit a Gobba sem tahat nebudu sem mu zavázanej a budu mu za to zavázanej dokud nebude potřebovat taky pro něj tak důležitou věc.

Ale každá věc by měla mít anketu a nikde anketa o změnách nejni... nejlepší je znát názor hráčů a zněho vyházet ne? Naslouchat lidu! :rolleyes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních