Chapu tve rozhorceni, ale zacni se tez starat o kulturu sve reci, nebo budes mit cas o ni nejakou dobu premyslet. Obecne tu nadavky trpeny nebyly, nejsou a nebudou, aspon ty ktere uvidim...

Odesláno 23.08.2007 16:53
ok, uděláme obchod, já nebudu vulgární, a ostatní zkusí přestat zvracet nesmyslný argumenty a chodit kolem horký kaše, je to tak těžký přiznat, že jste udělali chybu? že třeba 70% sečnýho neni zrovna košer?Chapu tve rozhorceni, ale zacni se tez starat o kulturu sve reci, nebo budes mit cas o ni nejakou dobu premyslet. Obecne tu nadavky trpeny nebyly, nejsou a nebudou, aspon ty ktere uvidim
Odesláno 23.08.2007 17:00
tak anonymitou? když jsem se tu já hádal s geraltem, a vůbec tak nějak se všema,byl jsem opravdu hrozně anonymní, vůbec nikdo nevěděl že je to vok...pee to samé, nikdo ani netuší že je to pindruše, noirdin...kdo je tu vlastně anonymní? z hlediska hry? a o nic jiného než o modul tady nejde tak jaká anonymita? beztak to co kdo je nebo jak vypadá za monitorem je v tomhle případě irelevantní a i kdybys z nějakého důvodu tvrdil že není, tak většina z nás někdy byla na nějakém sraze ty anonymitoGeralt predpokladam, ze to bola tak trochu prehnana a detska reakcia, to by bolo uplne zle, a pre WB absolutne demotivujuce riesenie. Na fore sa diskutuje, zakonite takmer vzdy bude viac hlasov "kritiky" ako pochvalnych , lebo to je v ludskej podstate podporenej anonymitou fora. Myslim, ze si to ale vazne nemyslel, a len skusil trochu povzbudit k pisaniu pozitivnych reakcii ;-)
Odesláno 23.08.2007 17:02
jestli mezi ty "prudké reakce" počítáš i tu moji, tak jsi kamaráde uplně vedle protože já se v době kdy jsem to psal už ke skupině zdejších hráčů nepočítal, postavy jsem měl dávno smazané, kapišto ty "člene skupiny wb´s"?Tohle spojeni jsem vcera pouzil v souvislosti se stejnym autorem na jinem foru.
Jakekoli prispevky ktere hraci pisi, i ty negativni jsou pro WB informaci.
Neb pokud se na urcitou zmenu ozve negativni ohlas, je to znamka ze to nekoho posithlo a neco to zmenilo. Napr. Zruseni moznosti expeni bez jakehokoli nebezpeci za pouziti mrizi, melo u urcite skupiny hracu prudkou reakci. Coz je pro WB dobra informace ze zmena splnila svuj ucel.
Odesláno 23.08.2007 17:08
Ne, se mnou jsou spatny obchody :) Proste nebudes ostatnim uzivatelum fora nadavat do trotlu ani jinak a tecka.ok, uděláme obchod, já nebudu vulgární, a ostatní zkusí přestat zvracet nesmyslný argumenty a chodit kolem horký kaše, je to tak těžký přiznat, že jste udělali chybu? že třeba 70% sečnýho neni zrovna košer?
no nic, kde neni mozek ani zombík nebere
EDIT: je to zlatý důl, těží se tam tedy zlato-neni po wipu, máme dostupnost, ale (viz Nordinova zpráva) tohle je úprava ne zrovna vhodná obecně a už vůbec ne do dolu na zlato...
Odesláno 23.08.2007 17:09
a proč ne? dyk tu někdo řikal že bude lepší se vrátit na stromy, tak na duergary chodte s klackama a házejde po nich šutráky(třeba to pujde přes zen)Ja tam byl s rapierem a taky tam to pohlceni je. S tupym nevim, ale pokud by na tupe to pohlceni nemeli, tak je to taky malicko nepomer vzhledem k tomu, ze pohlceni proti secnym a bodnym ma kde co...aby tu za chvili nebehali vsichni s tupyma zbranema.
Odesláno 23.08.2007 17:12
umlátíš to, jistě, ale je dost relelvantí to, pro koho je zlaťák určen a směřování nástrah na obratnost a sneaky...Ne, se mnou jsou spatny obchody :) Proste nebudes ostatnim uzivatelum fora nadavat do trotlu ani jinak a tecka.
Co se tyka zlataku, je to vec WB a ti na zaklade nazoru zde a testu ve hre diskutuji a udelaji zaver u sebe na foru a pak prislusne i v modulu.
Jen bych rad vyjadril svuj podiv nad tim, ze clovek, drzici velke slovo v sekci "buildy" breci jak zelva ze nemuze do zlataku i kdyz Studanova mlaticka tam obstoji i bez evasion, s oboucurnim paratkem a AC 40.. bohove ti zrejme nepreji
Odesláno 23.08.2007 17:15
když vlezeš do dveří a dostaneš dvakrát za 50 dmg z 200 životů, tak pro tebe bude asi první starostí, jak od tamtud vypadnoutProsim oprav me, ale nepsal jsi o neco zpet ze tam "vubec nemuzes"?
Odesláno 23.08.2007 17:18
Sem se jen zeptal, proč všchno jako by k obtížnějšímu (nepoužil sem snad slovo horšímu, nebo jo?) a vono hnedle tudlencto.
Odesláno 23.08.2007 17:26
Odesláno 23.08.2007 17:27
A to je, shrnuto a podtrzeno, situace vyjadritelna nekolika slovy, a to "tedka po uprave tam vubec nemuzu". Chapu. Zrejme je tohle ten akuratni feedback a ja to jen nepochopil :)když vlezeš do dveří a dostaneš dvakrát za 50 dmg z 200 životů, tak pro tebe bude asi první starostí, jak od tamtud vypadnout
když půjde dexař napřed, tak dovnitř pak můžu, ale moje kritikáče za 200 každou třetí ránu nebudou moc hrát roli s 70% imkou na sečný, se sneakem dá stejně.. k čemu tam sem? akorát na vytváření podmínek pro sneak
Odesláno 23.08.2007 17:30
No dobrý, a odpověd na mou otázku zní ?někdo pochopil, někdo ne, někdo byl spokojen někdo ne, někomu se nové změny líbí, někomu ne...
ne každá povedená změna je vychytána při uploadu do modulu, proto je tu forum, aby hráči mohli poskytnout feedback, nejlépe formou jakou to udělala Pee a následně v diskuzi doladit. Jsou věci o kterých se diskutovat dá (plot u hřbitova - i když nevím koho poznámka na možnost questu od nikud byla velmi brilantní) a prostě věci, které jsme rozhodli že budou tak a tak, z takových a takových důvodů (Svatyně) a věci kteé navrhnou a odsouhlasí si hráči (truhla alchymisty).
a můj příspěvek? ano nebyl myšlen vážně, nebyl psán ani v rozmaru ani s dětinskosti, ač by se to některým líbilo, viď ........., jen Vám měl poskytnout tu zpětnou vazbu, jak působí některé Vaše příspěvky (teď nemyslím tebe Pee, tvůj byl velmi konstruktivní a k diskuzi vybízející) na jiné.
Závěrem - práce WB samozřejmě pokračuje, modul se i nadále bude měnit. Způsob jakým, může, ale také nemusí záviset na Vás - záleží to čistě na tom, jakou formou budete diskutovat.
Odesláno 23.08.2007 17:36
zábava, pokud nějaká při expení je, proudí i z toho, že vidíš užitečnost svý postavy. tímhle prostě vytvoříš podmínky opět horší pro silovej build. člověk to nějak zvládně, ale tohle je lokace určená pro horníky na zlatě, myslim, že to je důležitější věc, než podmínky na expení tamA to je, shrnuto a podtrzeno, situace vyjadritelna nekolika slovy, a to "tedka po uprave tam vubec nemuzu". Chapu. Zrejme je tohle ten akuratni feedback a ja to jen nepochopil :)
Pee tohle je presne ten pripad na ktery jsem narazel :)
Odesláno 23.08.2007 17:43
Odesláno 23.08.2007 17:47
Tohle uz zni, s dovolenim, uplne jinak nez puvodni:zábava, pokud nějaká při expení je, proudí i z toho, že vidíš užitečnost svý postavy. tímhle prostě vytvoříš podmínky opět horší pro silovej build. člověk to nějak zvládně, ale tohle je lokace určená pro horníky na zlatě, myslim, že to je důležitější věc, než podmínky na expení tam
když touhel úpravou vezmeš silový postavě její funkci v takovym prostředí, tak jíttam prostě lidi s sebou nevezmou, zkus se ucházet o místo ve sprotovnim družstvu, pokud si úplný dřevo na dannou věc, to chce hodně tolerance odo odstatních lidí
ty to pořád nechápeš? já se tam nepodívam prostě vůbec, neprojdu přes katapulty, který si vesele hází uprostřed štoly, nemam vůbec zmršenej build, právě naopak mam docela dobrej a tohle mě prostě nepustí samotnýho dovnitř..
ok vzal sem zloděje s sebou, sem uvnitř... a hele ouha, on dává víc dmg než já, protože mě pohlcujou, tak tady sem taky na nic..
jasný?
Odesláno 23.08.2007 17:51
věděl bys rád, proč se tak děje? když někdo ignoruje argumenty, tak je pak člověk trochu nervózní a občas začně i "křičet"Tohle uz zni, s dovolenim, uplne jinak nez puvodni:
To je presne to o cem jsem psal Peeovi, ze se v obdobych topicich deje. Pokud chces, aby ostatni brali tvuj nazor vazne, stavej ho na relevantnich argumentech, pokud se potrebujes jenom nekam vykricet, je na to dobra vrba co jsem slysel :)
Odesláno 23.08.2007 17:54
No dobrý, a odpověd na mou otázku zní ?
Proč je většina úprav na Demoně směrem k větší obtížnosti?
Odesláno 23.08.2007 17:56
jelikož nejsem build master optám se - Tanur má jaký build?zábava, pokud nějaká při expení je, proudí i z toho, že vidíš užitečnost svý postavy. tímhle prostě vytvoříš podmínky opět horší pro silovej build. člověk to nějak zvládně, ale tohle je lokace určená pro horníky na zlatě, myslim, že to je důležitější věc, než podmínky na expení tam
když touhel úpravou vezmeš silový postavě její funkci v takovym prostředí, tak jíttam prostě lidi s sebou nevezmou, zkus se ucházet o místo ve sprotovnim družstvu, pokud si úplný dřevo na dannou věc, to chce hodně tolerance odo odstatních lidí
asi sem se potřeboval trochu vypsat, ale snažil sem se několikrát zlepšit podmníky silovech buildů a takováhle úprava je pomalu jak provokace, prohlášení, že to bude ještě horší
Odesláno 23.08.2007 18:04
no jen jestli ignorace argumentů není jen nedostatek času pracujících lidí... viz založení tohoto topicu a následná diskuze na 3 stránky.... argument padne, ale v 1-2 hodinách zapadá vrstvou spamu, nediskuze, výsměchu, ignorace..... a po jeho přečtení už schází chuť reagovat na první zajímavý k diskuzi vybízející podnět a pár dalších, které stejně upadnou v zapomnění....věděl bys rád, proč se tak děje? když někdo ignoruje argumenty, tak je pak člověk trochu nervózní a občas začně i "křičet"
argumenty tu byly, několik, od několika lidí, očekával bych vaše argumenty, ne pitvaní citátů a slovíčkaření, jak je to zvykem
Odesláno 23.08.2007 18:05
v souvisloti s jeho argumenty? silový, soustředění na velké kritické zásahy.. co to znamená? že když mu pohltí 70% sečného zranění, tak je to docela dost, to pohlcení se nevztahuje na element (minimální rozdílly ve zbraních různé velikosti, shadow kukra 2k4, shadow/mithril trpasličí sekera bude tak 1k12) a hlavně na sneakjelikož nejsem build master optám se - Tanur má jaký build?
Odesláno 23.08.2007 18:10
Odesláno 23.08.2007 18:11
Ani ne, proc se tak deje vim velmi dobre :) No ale kdyz myslis ze krikem dodas svym argumentum vahu, kric, to je tvoje vec :) Nicmene nediv se ze pak te nebude poslouchat a brat vazne uz vubec nikdo :)věděl bys rád, proč se tak děje? když někdo ignoruje argumenty, tak je pak člověk trochu nervózní a občas začně i "křičet"
argumenty tu byly, několik, od několika lidí, očekával bych vaše argumenty, ne pitvaní citátů a slovíčkaření, jak je to zvykem
Odesláno 23.08.2007 18:12
no jen jestli ignorace argumentů není jen nedostatek času pracujících lidí... viz založení tohoto topicu a následná diskuze na 3 stránky.... argument padne, ale v 1-2 hodinách zapadá vrstvou spamu, nediskuze, výsměchu, ignorace..... a po jeho přečtení už schází chuť reagovat na první zajímavý k diskuzi vybízející podnět a pár dalších, které stejně upadnou v zapomnění....
jelikož se o změnách, než se udějí, vždy diskutuje nejprve uvnitř, musí se i o možných úpravách diskutovat tamtéž. názory jednotlivců jsou pěkné, ale jen společně prodiskutovaným změnám/úpravám lze dát zelenou.
Odesláno 23.08.2007 18:16
Odesláno 23.08.2007 18:16
už jsem to udělal, udělal to snad každý, kdo tu píše, to je důvod, proč ty diskuze mají tolik stránek a jsou nepřehledný, musíme tu psát argumenty neustále dokola, předpokládal bych, že najdeš souvislost v textu několika různejch lidí, nechtěl sem tě urazit zprávou jak pro labradora po lobotomiiAni ne, proc se tak deje vim velmi dobre :) No ale kdyz myslis ze krikem dodas svym argumentum vahu, kric, to je tvoje vec :) Nicmene nediv se ze pak te nebude poslouchat a brat vazne uz vubec nikdo :)
A ted ty argumenty, muzes je v kostce shrnout? Protentokrat bez kriku a prehaneni do nesmyslu?
Odesláno 23.08.2007 18:40
a kde je třeba anketa o tom ,že bys byl ty CS ?
...ne o každý věci musí bejt anketa
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních