CILR Munice
#121 Host_mrakomor32_*
Odesláno 21.08.2007 15:04
Nečekám od současného osazenstva demony porozumění.Oni budou žehrat na to jak war to má jednoduchý a jak střelec je touto úpravou poškozen.Jen at se tedy združují,chodí v bandách,přestanou dělat postavy co za něco stojí až od 30 levelu a uvědomí si,že i já jako war sem se cítil poškozený a bezmocný,navíc prošpikovaný matrošem o kterém jsem si mohl na svém malém levelu nechat zdát.
Na závěr tedy ještě jednou díky vám za tuto úpravu.A propo,nikdo o mě nemůže tvrdit,že straním DM,stačí si přečíst některý z mých minulých příspěvků.Ale současní dělají změny,makají tak,že to vidí i slepý mezi nami a i za to diky.
Odesláno 21.08.2007 15:21
Odesláno 21.08.2007 15:35
DAKUJEM za prijemne zmeny k zlepseniu hry (nemyslene ironicky) Myslim ze su dobre aj ked som asi jeden zmala.
DAKUJEM WB tymu ze sa snazi vo svojom volnom case nam ostatnym vylepsit hru. (nemyslene ironicky)
Velka VDAKA! (nemyslene ironicky)
Odesláno 21.08.2007 15:58
Ale bez toho plotu ten hřbitov vypadá fakt divně.

Jentak mimochodem jak to je s tou svatyní? 30 lvl tam nemůžou?
Odesláno 21.08.2007 16:45
Ad Altharian: Ne nestalo se mi ze bych spalil baliky bylin, protoze se koukam a neklikam co to da.
Ad hrbitov: dat zed :) Neprustrelnou. A branu, neprustrelnou
Odesláno 21.08.2007 17:00
Pozeram, ze ti dochadzaju slova, ale mas pravdu, urcite si radsej precitame tvoje zaiste velmi inteligentne a sofistikovane referaty o algoritmoch na vypocet najkratsej cesty. Uz sa tesim. Je ale pravda, ze ked nedokazes pochopit preco tam to CILR malo byt, tak to bude zrejme celkom tazka tema na vypracovanie.Ano opet radoby inteligentni poznamky od koho jineho nez od Ascyho
jen by me zajimalo jestli jsi mel tyto uzasne pripodotky i k tem alchymistum ze se umackavaj na 1 a ze potrebuji met 2x potvrzeni toho ze opravdu chteli zmacknout to co chteli ve sve podstate je to stejna hovadina
jen by me zajimalo proc kvuli 6 neschopakum co si nejsou schopny ani precist dialogovy okno se musi zmrsit alchymie pro vsechny
Ad truhly: Mne to moze byt uprimne jedno, k tomu som sa vobec nevyjadroval, neviem preco mi tym odpovedas. Truhly by mali byt spravene tak, aby vyhovovali co najvacsiemu poctu ludi. A podla tohto topicu je to tak v pomere 6:2 co je samozrejme proti tvojmu tlaceniu kalerabov o niceni alchymie pre "vsetkych". Jedine, ze by tvoj plural majestatu bol aspon za 50 hracov.
Odesláno 21.08.2007 17:50
chces rict ze demona cita pouhych 8 alchymistu ? jsi smesny opetPozeram, ze ti dochadzaju slova, ale mas pravdu, urcite si radsej precitame tvoje zaiste velmi inteligentne a sofistikovane referaty o algoritmoch na vypocet najkratsej cesty. Uz sa tesim. Je ale pravda, ze ked nedokazes pochopit preco tam to CILR malo byt, tak to bude zrejme celkom tazka tema na vypracovanie.
Ad truhly: Mne to moze byt uprimne jedno, k tomu som sa vobec nevyjadroval, neviem preco mi tym odpovedas. Truhly by mali byt spravene tak, aby vyhovovali co najvacsiemu poctu ludi. A podla tohto topicu je to tak v pomere 6:2 co je samozrejme proti tvojmu tlaceniu kalerabov o niceni alchymie pre "vsetkych". Jedine, ze by tvoj plural majestatu bol aspon za 50 hracov.
umis akorat machrovat bez si honit ego na nekoho jineho bud semnou jednej slusne nebo bez drzkovat na nekoho jineho snazim se rict ze tech 6 neni cela demona bud meli udelat anketu nebo oznacit zmenu *Bozi vule* nikoliv vsak *6 alchymistu v predu s narvanou Amazonkou* se rozhodlo ja nejsem oni a s jejich rozhodnutima nesouhlasim to ze vetsina ma stadni reflex a nikdy a v nicem se neozvou je jejich problem i kdybych mel byt sam rpoti vsem ja se proste ozvu
Odesláno 21.08.2007 18:11
Jednam s tebou presne tak ako si zasluzis a presne tak ako ty jednas s ostatnymi. So slusnymi ludmi jednam slusne.chces rict ze demona cita pouhych 8 alchymistu ? jsi smesny opet
umis akorat machrovat bez si honit ego na nekoho jineho bud semnou jednej slusne nebo bez drzkovat na nekoho jineho snazim se rict ze tech 6 neni cela demona bud meli udelat anketu nebo oznacit zmenu *Bozi vule* nikoliv vsak *6 alchymistu v predu s narvanou Amazonkou* se rozhodlo ja nejsem oni a s jejich rozhodnutima nesouhlasim to ze vetsina ma stadni reflex a nikdy a v nicem se neozvou je jejich problem i kdybych mel byt sam rpoti vsem ja se proste ozvu
Ak si si vsimol, tak som napisal presne "podla tohto topicu" je to 6:2 a nie za na demone je to 6:2. Viac nazorov tu nepadlo.
#129 Host_Kimli Gebero_*
Odesláno 21.08.2007 18:17
Jen toho plotu u hřbitova je škoda,neznám hřbitov bez zdi a plotu.
Odesláno 21.08.2007 18:34

CILR u munice taky vitam, konecne se to srovna.

u hrbitova by to snad nejakou zed nebo neco chtelo... myslim ze alicijsti spravci by jej nenechali takhle schatrat.

p.s. jako alchymisticky neschopak(nebo jak me tady jiste "individum" ocejchovalo) casto strilejici sipy od Tondy xP, chci vyjadrit diky WB za jejich snahu pro Demonu neco udelat, doufam ze jim ta chut vydrzi i nadale a nenechaji si ji nikym zkazit.
Odesláno 21.08.2007 19:11
Jednam s tebou presne tak ako si zasluzis a presne tak ako ty jednas s ostatnymi. So slusnymi ludmi jednam slusne.
Ak si si vsimol, tak som napisal presne "podla tohto topicu" je to 6:2 a nie za na demone je to 6:2. Viac nazorov tu nepadlo.
kdo jsi ze soudis jak si ja zaslouzim a nechces nahodou aby sme se ti klaneli?? jednas sproste stejne jak amazonka tak se nepretvaruj a nevykrucuj hnupe
proste oduvodni proc a co vic o tvoje myslenky nestojim ja rikam maj se zeptat vsech ne 6 tak s enevykecavej o nesmyslech
bud se ma resit vec z postu WB a tedy se neptaj nikoho protoze je to vec zasadni a nebo resit vec z hlediska prinosu pro hrace a tedy se maj zeptat vsech a ne 6 mezulanu co si neumi ani precist 2 radky textu kdyz mackaj tupe cisla
#133 Host_Ammazonca_*
Odesláno 21.08.2007 19:38
Jedine co sa ti podarilo tymto prispevkom dokazat, ze sa s tebou slusne jednat neda, preto si to ani nezasluzis. Ako sa do lesa vola, tak sa z lesa ozyva, to poznas? Aby sme si boli kvit, tak by som ta mal zacat urazat, ale za to mi nestojis.kdo jsi ze soudis jak si ja zaslouzim a nechces nahodou aby sme se ti klaneli?? jednas sproste stejne jak amazonka tak se nepretvaruj a nevykrucuj hnupe
proste oduvodni proc a co vic o tvoje myslenky nestojim ja rikam maj se zeptat vsech ne 6 tak s enevykecavej o nesmyslech
bud se ma resit vec z postu WB a tedy se neptaj nikoho protoze je to vec zasadni a nebo resit vec z hlediska prinosu pro hrace a tedy se maj zeptat vsech a ne 6 mezulanu co si neumi ani precist 2 radky textu kdyz mackaj tupe cisla
A na alchymisticku bednu a jeden mierne pozmeneny dialog ti fakt peciem, uz to tazko povedat inac. V povodnom prispevku som sa o tom vobec nezmienoval, v druhom som len reagoval na tvoje nezmyselne odbocenie a vobec to nepovazujem za nieco o com treba diskutovat.
Skus najprv informacie takehoto druhu predychat a reaguj neskor. Inak ti hrozi, ze to budes predychavat na povinnej dovolenke.
Takze vas vsetkych poprosim prvy a posledny krat, zdrzte sa urazok. Dakujem.
#136 Host_mrakomor32_*
Odesláno 21.08.2007 20:26
Upravy modulu delaji WB a ne DM. Ti maji na starosti neco uplne jineho a jsou porad stejne lini jako byl Sepha s Chuanetou, nikdo z nich ti upravu modulu neudela, ani kdyby ses na hlavu stavel.
Oki Deekine,opravdu jsem si myslel,že tyto změny jsou prací Dmteamu.To ale nevylučuje co jsem napsal.Jen si ke zkratce DM přičti i WB.Díky všem lidem co se podileli na zmiňovaných změnách,bez ohledu jestli si říkají WB a nebo DM.Třeba DM nahrad úplně WB,je mi to fuk.Smysl mého příspěku je snad jasný.
P.S.Chuaneeta a Sepha...škoda mluvit.Nesrovnavej nikoho s nima,neb by to mohlo být bráno jako nacti utrhání...

Odesláno 21.08.2007 22:00
Ne neni jasny. Hodnotis neco o cem zjevne nemas ani paru a urazis lidi kteri toho pro Demonu udelali skutecne hodne. Zrejme bys nechtel po instalaterovi aby ti usil boty? Ovsem to, ze DM nezprovoznili cirl u munice nazyvas lenosti, coz je priblizne stejne pitome.Oki Deekine,opravdu jsem si myslel,že tyto změny jsou prací Dmteamu.To ale nevylučuje co jsem napsal.Jen si ke zkratce DM přičti i WB.Díky všem lidem co se podileli na zmiňovaných změnách,bez ohledu jestli si říkají WB a nebo DM.Třeba DM nahrad úplně WB,je mi to fuk.Smysl mého příspěku je snad jasný.
P.S.Chuaneeta a Sepha...škoda mluvit.Nesrovnavej nikoho s nima,neb by to mohlo být bráno jako nacti utrhání...
Omluvit te muze jen tvoje vlastni hloupost. Tudiz bych rek, ze pro me osobne jsi vlastne plne omluven :)
Odesláno 21.08.2007 22:08
a ted ti odpovim ja nejsem ja kdo zacal ostatnim nadavat do idiotu a pubertaku? tusim ze v mem prispevku se tyto veci nevyskytujiGodzilla, sam dobre vies, ze ked niekto urobi nieco, co sa ti nepaci, do hlavy sa ti nahrnie krv a nevies to ovladat. A to nemyslim zle, len to tak jednoducho je.
Skus najprv informacie takehoto druhu predychat a reaguj neskor. Inak ti hrozi, ze to budes predychavat na povinnej dovolenke.
Takze vas vsetkych poprosim prvy a posledny krat, zdrzte sa urazok. Dakujem.
proto tedy prosim at amazonka i z toho co smazala nejdriv se zahledi na sebe a pak na to co vypousti z ust pak at si to jeste jednou prechrousta v suku na míše a poukazuje nejdrive na sebe a pak na ostatni
s lidma co jednaji slusne nemam problem s tema druhyma se holt nemazlim
Odesláno 21.08.2007 22:41
Odesláno 21.08.2007 22:56
Ammazonko a Godzi, chtela bych vas oba pozadat o jednu vec. Pokud nejste schopni si podat ruku ke smiru, zkuste se ignorovat. Pokud ani to nedokazete, forum ma jednu sympatickou funkci zvanou "ignore list". Sice perly typu
"Jsem neskonale rad ze te pritel respektuje jako zenu muze te respektovat i jako muze nastesti je to jen a jen jeho problem a ne muj." zpusobuji, ze si smichy prskam na monitor, ale pro vas oba bude myslim mnou navrhovane reseni mnohem lepsi ;o))
Odesláno 21.08.2007 23:00
Nesmysl. To pak neni legrace pro ostatni :o)Na druhou stranu...nechci se Godziho zastavat, ale koukla jsem se po prvopocatku krvave reze Ammazonca vs. Godzi a byla jsem celkem prekvapena...
Ammazonko a Godzi, chtela bych vas oba pozadat o jednu vec. Pokud nejste schopni si podat ruku ke smiru, zkuste se ignorovat. Pokud ani to nedokazete, forum ma jednu sympatickou funkci zvanou "ignore list". Sice perly typu
"Jsem neskonale rad ze te pritel respektuje jako zenu muze te respektovat i jako muze nastesti je to jen a jen jeho problem a ne muj." zpusobuji, ze si smichy prskam na monitor, ale pro vas oba bude myslim mnou navrhovane reseni mnohem lepsi ;o))
Odesláno 22.08.2007 00:15
a co ji mam asi jako rict kdyz me napise tohleNa druhou stranu...nechci se Godziho zastavat, ale koukla jsem se po prvopocatku krvave reze Ammazonca vs. Godzi a byla jsem celkem prekvapena...
to mantor

Odesláno 22.08.2007 00:25
a co ji mam asi jako rict kdyz me napise tohle
Tim jsem myslela, ze v tom ani ona neni az tak nevinne, jak jsem si puvodne myslela ;) Mne se ta hlaska kupodivu desne libila :o)
Pes a kocka. Jeden kouse, druhy prska a seka drapkama...nemate si moc co vycitat. :))
Jak rikam, myslim, ze pro vas oba asi bude lepsi se ignorovat (jo, ty taky!!!) ;o)
Odesláno 22.08.2007 00:33
Tim jsem myslela, ze v tom ani ona neni az tak nevinne, jak jsem si puvodne myslela ;) Mne se ta hlaska kupodivu desne libila :o)
Pes a kocka. Jeden kouse, druhy prska a seka drapkama...nemate si moc co vycitat. :))
Jak rikam, myslim, ze pro vas oba asi bude lepsi se ignorovat (jo, ty taky!!!) ;o)
nikdy jsem si do ignoru nikoho nedal to ze si strcim prsty do usi veci neresi a neni muj styl pred vecma zavirat voci
doufam ze jednou to jeji pokrytectvi vyleze a kousne ji do zadku
#146 Host_Ammazonca_*
Odesláno 22.08.2007 07:42
Prvopočátek nebyl pokud vim nic prisernejsiho, nez fakt, že ja jsem si dovolila upozornit na gramatickou necitelnost jeho prispevku, coz tento uzivatel neprenesl pres srdce a od te doby se mi vesi na zada jak nesetrepatelny bagl.Na druhou stranu...nechci se Godziho zastavat, ale koukla jsem se po prvopocatku krvave reze Ammazonca vs. Godzi a byla jsem celkem prekvapena...

Odesláno 22.08.2007 07:51
Divko nebo chlape, je mi to uplne jedno co si .......
Nekterym tvym slovum ci celym vetam se takhle po ranu musim smat. Bohuzel nejsou ani tak trefne do Godzilly. Spis ukazuji, ze oopravdu nejake to maslicko (sorry maslo) na hlave mas.
To co nechces, aby lidi delali tobe, nedelej ty jinym. Zase sem si precetl tu tvoji "zajimavou" pmku a vidim ze tva nabubrelost je opravdu vysoka. Opet se nezapomen jit vyplakat nekomu na rameno.
V originalnni verzi byla na veta, kterou nakonec redaktor vyskrtl
Enjoy
Odesláno 22.08.2007 08:09
Nikde netvrdim, ze si zacal ty. Len z historie fora viem, ze reagujes ohnivejsie, ako je dajme tomu bezny priemer. Ku kludnejsiemu chovaniu som vyzyval vsetkych, nielen teba.a ted ti odpovim ja nejsem ja kdo zacal ostatnim nadavat do idiotu a pubertaku? tusim ze v mem prispevku se tyto veci nevyskytuji
proto tedy prosim at amazonka i z toho co smazala nejdriv se zahledi na sebe a pak na to co vypousti z ust pak at si to jeste jednou prechrousta v suku na míše a poukazuje nejdrive na sebe a pak na ostatni
s lidma co jednaji slusne nemam problem s tema druhyma se holt nemazlim
#149 Host_Ammazonca_*
Odesláno 22.08.2007 08:12
Já myslím, že konflikt já vs. Godzilla se týká mně vs. Godzilly. Ty si taky neumíš pomoct vyjadřovat se k úplně všemu, že?

Odesláno 22.08.2007 08:44
to mantor
ne kazdy se ukaji tim ze vyvrazduje mrnousum pod rukama nepratele tudiz ne s kazdym jsem se chytil budes se mantore divit ale ne kazdy musi tyhle naschvaly delat jako ty
neviem sice co myslis, ale tvoj prispevok je typicka ukazka "Godzilla talk" , na jemny naznak kritiky reagovat podrazdene a s urazkami

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních