Skočit na obsah

Fotka

Harry Potter 5

• Please log in to reply
149 odpovědí na toto téma

#121 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.08.2007 21:11

Zobrazit příspěvek

odehralo se nez vetsina protagonistu natahla backory
  • 0

#122 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 09.08.2007 22:14

hehehe, nehoráznost:)
jinak přečetl jsem (dík Gobbáči;) během těch pár dní, co jsem hnil doma, šestý díl...a jakože těším se na film, ale jestli tam budu brečet jak malý dítě, můžete za to vy! :dntknw:

Zobrazit příspěvek

Jo, tak jestli budeš brečet u šestýho, tak počkej na sedmej... Já na půlku děje v posledních částech přes ty slzy ani neviděla :yes: ale musim souhlasit s gobbem, že konec je trochu (myslím tím epilog), no... trochu moc "americkej"... :tongue: nicméně se mi to celkově líbilo a kupodivu i překvapilo ;) ale v té samé postavičce, co gobbo, jsem se taky nespletla :))) a doufám, že jsem nic neprokecla... :D

Ale musim říct, že je to hodně divnej pocit, že už to celý skončilo a nic víc nebude... člověk s tim vyrůstá a ted... ts...
  • 0

#123 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 08:42

kupodivu i překvapilo ;)  ale v té samé postavičce, co gobbo, jsem se taky nespletla :))) a doufám, že jsem nic neprokecla... :D

Zobrazit příspěvek

ha, asi tuším, ale počkám si na to, až to budu číst:) ale jestli mám pravdu, tak jsem ****king:)
  • 0

#124 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 10.08.2007 08:47

Hlavne prosim stale plati PSSSSSSSSSSSSSST, ja jsem teprve u seste kapitoly :dntknw:
  • 0

#125 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 10.08.2007 09:45

No ja sa osobne pokusam citat HP postupne uz asi 3 roky, kvoli prehladu co je to teda za kniha co sposobila taky hype :dntknw:
Kazdy diel ma neskutocne vynudi , ze si musim dat tak pol roka pauzu, kym zacnem dalsi , teraz som preluskal fenixov rad, ktory sa aspon trochu vymanil z meganudnej schemy Dursleyovci -> skola -> novy ucitel obrany proti ciernej magii -> meganebezpecny plan zaporakov -> HP z nohsledmi ho nejako prekazi -> Dursleyovci.
Vcelku nechapem polularitu tejto serie, teda mozno chapem, keby som mal tak 12 tak urcite to dost zeriem, ale na moje stare kolena mi nema velmi co ponuknut a vzdy som strasne neznasal knihy / filmy s detskymi hlavnymi hrdinami (priklad za vsetky Anakin Skywalker v Epizode 1, bolo mi uplne na grcanie).
  • 0

#126 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 12:01

No ja sa osobne pokusam citat HP postupne uz asi 3 roky, kvoli prehladu co je to teda za kniha co sposobila taky hype  :dntknw:
Kazdy diel ma neskutocne vynudi , ze si musim dat tak pol roka pauzu, kym zacnem dalsi , teraz som preluskal fenixov rad, ktory sa aspon trochu vymanil z meganudnej schemy Dursleyovci -> skola -> novy ucitel obrany proti ciernej magii -> meganebezpecny plan zaporakov -> HP z nohsledmi ho nejako prekazi -> Dursleyovci.
Vcelku nechapem polularitu tejto serie, teda mozno chapem, keby som mal tak 12 tak urcite to dost zeriem, ale na moje stare kolena mi nema velmi co ponuknut a vzdy som strasne neznasal knihy / filmy s detskymi hlavnymi hrdinami (priklad za vsetky Anakin Skywalker v Epizode 1, bolo mi uplne na grcanie).

Zobrazit příspěvek

Tak to se nedivim, že se ti to nelíbí, když nemáš rád dětský hlavní hrdiny... :yes:
  • 0

#127 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 13:01

Jako já taky moc nemusím klišovité fantasy s náctiletým hrdinou....dítě, které zachraňuje světy, galaxie a bla bla bla...nemusím moc:) ale taková věc se nedá srovnávat se Star Wars;) a HP není klišovité fantasy;)
  • 0

#128 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 14:44

Jako já taky moc nemusím klišovité fantasy s náctiletým hrdinou....dítě, které zachraňuje světy, galaxie a bla bla bla...nemusím moc:) ale taková věc se nedá srovnávat se Star Wars;) a HP není klišovité fantasy;)

Zobrazit příspěvek

Náhodou, klišovitá fantasy je nejlepší.. :yes: ne, uznávám, někdy je to přehnaný... :dntknw: ale harry je prostě harry!
  • 0

#129 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 18:00

Conana na vás...podle mého (stereotipního a přežitého) názoru je pořád obouručák silnější než hůl, natož hůlka :dntknw: upřímně by mě konfrontace těchto dvou hrdinů zajímala :D
  • 0

#130 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 18:24

Conana na vás...podle mého (stereotipního a přežitého) názoru je pořád obouručák silnější než hůl, natož hůlka  :yes:  upřímně by mě konfrontace těchto dvou hrdinů zajímala :D

Zobrazit příspěvek

No tak to je Harry jasnej vítěz, žejo... pokud by proti němu ovšem nestál mrazík s holí Mrazilkou... o tom by se pak dalo polemizovat, kdo by vyhrál... :dntknw:
  • 0

#131 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 20:03

No tak to je Harry jasnej vítěz, žejo... pokud by proti němu ovšem nestál mrazík s holí Mrazilkou... o tom by se pak dalo polemizovat, kdo by vyhrál... :dntknw:

Zobrazit příspěvek

Expeliarmus a mrazik by mohl tak akorat ridit Family Frost :P
  • 0

#132 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 20:49

pche prej jasnej vítěz...já sem viděl jak conan složil jednou ranou velblouda a tomu velbloudovi dat brejle tak je to celej harry, takže o jasném vítězství bych moc nemluvil
  • 0

#133 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 21:10

Ale tak přece jen, mMrazík je Mrazík, žejo...;)

Ale teda srovnávat harryho s velbloudem? Ty hooovadooo! :dntknw:
  • 0

#134 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 22:24

To sem videl! ten velbloud mu plivnul do tvare a on mu dal pesti po hlave! Jojojo, to by Herrynek nedokazal! Ale jinak v souboji mrazk x harry vsazim na mrazika, promin, ale na tak rozkosnyho dedulu by nevvztah ruku nikdo!
  • 0

#135 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 22:29

No nenech se mýlit, on se jako bezbranej dědula tváří, ale je to liška podšitá ;) vůbec by ěl někdo udělat hru, kde by byly všechny tyhle postavičky a poměřovaly síly :D
  • 0

#136 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 23:11

No nenech se mýlit, on se jako bezbranej dědula tváří, ale je to liška podšitá ;) vůbec by ěl někdo udělat hru, kde by byly všechny tyhle postavičky a poměřovaly síly :D

Zobrazit příspěvek

Tak to jasne vyhraje otesanek ... :dntknw:
  • 0

#137 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 23:31

asi vás zklamu ale pokud by měli souboj všechnypostavičky tak to by vyhrál makový muíček, protože místo rvačky by za chvíli všichni spali jak mimina
  • 0

#138 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2007 09:42

Nene, vy jste všichni uplně vedle... vyhrál by to na celý čáře krteček! Nasadil by modrý kalhotky s kapsami a všechno by nějakým chytrým způsobem vyřešil, POKUD OVŠEM by se mu do cesty nepostavila včelka Mája, to by mohl být trochu problém... :dntknw:
  • 0

#139 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2007 10:09

Krtecek nema cas na souboje, zjistuje kdo se mu vykákl na hlavu.
  • 0

#140 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2007 10:53

Krtecek nema cas na souboje, zjistuje kdo se mu vykákl na hlavu.

Zobrazit příspěvek

:dntknw: to je sice fakt, ale to je jinej bez kalhotek... a beztak už to zjistil... tenhle by to věděl hned, neni to žádnej lumík... a kdo mluvil o soubojích, krteček je diplomat! A vy... é, jo, vychytralí diplomati vždycyk vyhrávaj ;) vzpoměn si na Jerryho, to sice nebyl tak uplně diplomt, ale vychytralej byl a vždycky Toma dostal ;)
  • 0

#141 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2007 22:39

To sem videl! ten velbloud mu plivnul do tvare a on mu dal pesti po hlave! Jojojo, to by Herrynek nedokazal! Ale jinak v souboji mrazk x harry vsazim na mrazika, promin, ale na tak rozkosnyho dedulu by nevvztah ruku nikdo!

Zobrazit příspěvek

jo ale to bylo ve dvojce,na nej harry plival protoze vjednicce se potacel opilej Conan ulici a harry na nej vybaf, tak dostal pesti az se slozil, no tak ve dvojce na Conana harry plivl kdyz ho potkal, za coz si vykoledoval louskačka do hlavy a zas se složil
  • 0

#142 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2007 14:52

Conan vs. velbloud harry

Přiložené soubory

• 0

#143 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.08.2007 09:45

Ironman by je srovnal do latě :dntknw:
  • 0

#144 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 13.08.2007 18:16

No ja sa osobne pokusam citat HP postupne uz asi 3 roky, kvoli prehladu co je to teda za kniha co sposobila taky hype  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

co taka enderova hra ? :)
  • 0

#145 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 13.08.2007 23:00

film na nic nedoporucuju
o nicem strucnoucky vytah z knihy uz to jejen nadech hp obsahu knih o nicem proste
  • 0

#146 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 14.08.2007 13:54

heeej filmy jsou pekny, aspon pro nas co knihy necetli, nectou a cist nebudou, osobne si do pustim kdyz to bezi na nove a zrovna me z nejakeho duvodu nebavi wowko nebo nwn, a taky filmy jsou muj prvni a taky jediny nahled do sveta hp
  • 0

#147 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2007 07:29

člověk by to neměl brát moc hardcore a už na film jít s tím, že se mu nebude líbit, protože to prý není přesně jako kniha....nikdy to tak nebylo, není, a nebude:) knihu si má člověk přečíst a užít vlastní představivosti dle toho, co autor(ka) popisuje....na film se jen koukáte:) ale také si ho můžete užít...prostě neporovnávejte:)

Avernon: fuuuuj na nově? česky? nikdy! si vzpomínám jak v sobotu dávali Armagedon, předabovanej...no jo Nova vede, viděl jsem pět minut a nas***ej jsem odešel pryč než se na ten hnus dívat!
  • 0

#148 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2007 10:22

co já vim, já se na novu koukám jen když dávaj starý filmy se stalounem nebo budem a terencem, občas na pottera a pak o vikendech na julie lescotovou, protoze to jsou detektivky do nepohody...
noa pak uz akorat na pojistovnu stesti, ulici a rodinna pouta, jinak na bednu nekoukám
  • 0

#149 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2007 11:16

asi jsi neměl psát všechno:)
  • 0

#150 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2007 08:13

hele co se týče kina, tak tak už budu chodit jenom na vyložený pecky. byl sem teda na HP 5... nejen, že vedle mě seděli 4 malý zmrdi, co tam neustále plácali kraviny a jeden se okázale nudil, poposedával a zýval na celé kino, navíc fil jako takovej byl mizernej, zpackanej, překroucenej a amatérskej. neustále nějaký drobný změny, z kouzelnickýho souboje udělal mýchání černý a bílý páry, neumí ani natočit vtipnej dialog, aby nevypadal trapně...
v úvodu je z Harryho patrona opět jenom bílej blivajz, načež v BA mají všichni patrony bleskově modrý :dntknw:
PS: knížka je miliónkrát lepší, stupnice oblíbenosti- 7.|5.|6. díl
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních