Skočit na obsah

Fotka

Sona Furst

• Zamčené téma Téma je zamčeno
170 odpovědí na toto téma

#121 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:14

Prave, dobre s ni vychazeji ti, kteri pristoupi na jeji hru. Tudiz nejlepe kdyz si tvoje postavicka klekne, zacne mu rikat pane, on ti bude rikat ze smrdis jako prasopes a tvoje matka byla vlcice a otec los a dalsi blaboly. Tim padem si odbydes to jeho RP a mas pokoj. Ten kdo s nim dokonce pece, a dalsim jinym zpusobem sikanuje ostatni hrace to je jeho kamos. Jinak se totiz rikat neda tomu co dela, je to prachobycejna sikana tech na ktere si veri ze je zabije. Tomuhle ja RP nerikam, a neverim mu ani za mak ze hraje svou postavu.
Uvidime jak se to vyvine dal, kdyz budou problemy mozna by stalo za to zkusit to s nim po dobrem, tudiz zahrat nejakou hru s Lordy ci DM, ale neverim ze je schopny hrac a dokazal by zahrat i porazeneho.

Zobrazit příspěvek

ja osobne sem fandil Tahovi alias Raskovi. myslim ze byl podstatne mensi zlo jen si nehral na svatyho
  • 0

#122 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:22

Prave, dobre s ni vychazeji ti, kteri pristoupi na jeji hru. Tudiz nejlepe kdyz si tvoje postavicka klekne, zacne mu rikat pane, on ti bude rikat ze smrdis jako prasopes a tvoje matka byla vlcice a otec los a dalsi blaboly. Tim padem si odbydes to jeho RP a mas pokoj. Ten kdo s nim dokonce pece, a dalsim jinym zpusobem sikanuje ostatni hrace to je jeho kamos. Jinak se totiz rikat neda tomu co dela, je to prachobycejna sikana tech na ktere si veri ze je zabije. Tomuhle ja RP nerikam, a neverim mu ani za mak ze hraje svou postavu.
Uvidime jak se to vyvine dal, kdyz budou problemy mozna by stalo za to zkusit to s nim po dobrem, tudiz zahrat nejakou hru s Lordy ci DM, ale neverim ze je schopny hrac a dokazal by zahrat i porazeneho.

Zobrazit příspěvek

ty seš trouba:)

fakt bych chtěl vidět někoho, koho tady popisuješ, jak s nim vychází:) již zde pár hráčů říkalo, že s nim problémy nemají, někteří s nim i pravidelně hrají, a myslím si, že nechat se ponižovat nebo nějaký ty blbosti, co tu popisuješ, by si nenechali líbit:)
  • 0

#123 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 02.07.2007 12:22

fakt bych chtěl vidět někoho, koho tady popisuješ, jak s nim vychází:) již zde pár hráčů říkalo, že s nim problémy nemají, někteří s nim i pravidelně hrají, a myslím si, že nechat se ponižovat nebo nějaký ty blbosti, co tu popisuješ, by si nenechali líbit:)

Zobrazit příspěvek

.
  • 0

#124 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 02.07.2007 12:26

již zde pár hráčů říkalo, že s nim problémy nemají, někteří s nim i pravidelně hrají, a myslím si, že nechat se ponižovat nebo nějaký ty blbosti, co tu popisuješ, by si nenechali líbit:)

Zobrazit příspěvek

Nějak nevidím tu souvislost, či návaznost chceš-li, na to, co napsal Garret :smile:
  • 0

#125 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 12:35

Nějak nevidím tu souvislost, či návaznost chceš-li, na to, co napsal Garret  :smile:

Zobrazit příspěvek

aale určitě tam nějaká bude, řekl bych že tomi chtěl říct...eee...no vlastně vůbec nechápu co tím chtěl říct navíc v návaznosti na garretuv prispevek
  • 0

#126 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 12:36

Nějak nevidím tu souvislost, či návaznost chceš-li, na to, co napsal Garret  :smile:

Zobrazit příspěvek

popisoval jak se dá hrát s tím hráčem a co se asi tak musí dělat, chtěl jsem jen říct, že tak to opravdu není, ale nevadí:)
  • 0

#127 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 12:43

popisoval jak se dá hrát s tím hráčem a co se asi tak musí dělat, chtěl jsem jen říct, že tak to opravdu není, ale nevadí:)

Zobrazit příspěvek

Akorát jsi decentně spojil dva druhy "hraní" se Soňou.

1. Náhodné setkání, ve kterém Garretova metoda funguje naprosto spolehlivě. - Tedy ten "kterého bys chtěl vidět, jak s ním vychází", jsem já.

2. Hraní, jež Garret nazval poněkud expresivně "pečením". Tady už opravdu není třeba snášet jeho ponižování, protože už jsi na úrovni "komplic" :happy: a hrajete spolu pravidelně.
Edit: Ačkoli, pochlub se někdy se screeny, jak takové hraní vypadá a jak Soňa RPuje, budeš-li tak laskav.

No a když jsi tyto dva druhy "hraní" tak elegantně spojil, udělal jsi blbce z někoho, kdo jím vlastně není. Ale určitě to nebylo záměrné :smile:
  • 0

#128 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 13:39

Akorát jsi decentně spojil dva druhy "hraní" se Soňou.
1. Náhodné setkání, ve kterém Garretova metoda funguje naprosto spolehlivě. - Tedy ten "kterého bys chtěl vidět, jak s ním vychází", jsem já.
2. Hraní, jež Garret nazval poněkud expresivně "pečením". Tady už opravdu není třeba snášet jeho ponižování, protože už jsi na úrovni "komplic"  :smile: a hrajete spolu pravidelně.
Edit: Ačkoli, pochlub se někdy se screeny, jak takové hraní vypadá a jak Soňa RPuje, budeš-li tak laskav.

Zobrazit příspěvek

1. ani né, holt máte špatné zkušenosti, ale nebudu vám to vyvracet
2. no když myslíš....už jsem viděl hodně společného hraní se Sonou a je to pohodička, a ne, žádné zabíjení jen tak

ale přece se s vámi nebudu přít, když si každý pojedeme tu svou:)
  • 0

#129 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 15:42

Tohle je věc, nad kterou by se měli zamyslet ti, co Soňu obhajují. To opravdu musí prasit hru každému, abychom ji mohli označit za osobu nežádoucí?

Zobrazit příspěvek

Bohužel evidentně musí asi jak to tak vypadá :smile:
  • 0

#130 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 15:47

ja osobne sem fandil Tahovi alias Raskovi. myslim ze byl podstatne mensi zlo jen si nehral na svatyho

Zobrazit příspěvek

Jojo v tomhle s tebou souhlasím a je mi docela záhadou jak je možné,že Taha pokud sem slyšela dostal permanent ban a Sonička je pořád tady..že by jedna z velkých záhad světa jménem Démona? :smile:
  • 0

#131 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 16:01

Souhlasim s tim ze by se to melo resit ingame...jenze to jde jenom v situaci, kdy vsichni zucastneni hrajou RP a pro zabavu...v tomto pripade smerujte svedectvi sem -> http://www.nwn.cz/fo...showtopic=13787
  • 0

#132 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 16:02

Zobrazit příspěvek

já o jednom takovým dost zábavným podstatě "RP" vím , ale screny boužel nemám měl jsem je na starým disku , kterej je pryč , ale Lopyk a porkač to můžou potvrdit .. to v tom dole ,-)
  • 0

#133 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 17:42

Jo, a ze sestru pozdravuje nejakej Skald.

Zobrazit příspěvek

Vyřízeno :smile:
  • 0

#134 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 18:00

1. ani né, holt máte špatné zkušenosti, ale nebudu vám to vyvracet
2. no když myslíš....už jsem viděl hodně společného hraní se Sonou a je to pohodička, a ne, žádné zabíjení jen tak

ale přece se s vámi nebudu přít, když si každý pojedeme tu svou:)

Zobrazit příspěvek

1. Jaké ani né? Tak já ti říkám, že to zkrátka tak u mě fungovalo, co mi chceš, prosím tebe, vyvracet? :smile:
2. Co myslím? Říkám, že na při dlouhodobém hraní, už se asi nemusíš bát o život. Což je téměř totéž, co říkáš ty.
Jediné, v čem se u dvojky neshodnem, je to, že já bych ty její kecy nevydržel, kdežto ty je zřejmě skousneš.

Jediný, kdo si tu jaksi jede svou, jsi tys : )
  • 0

#135 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 18:02

Ja bych snad jen napsal ze vrana k vrane seda ...
  • 0

#136 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 18:42

Jojo v tomhle s tebou souhlasím a je mi docela záhadou jak je možné,že Taha pokud sem slyšela dostal permanent ban a Sonička je pořád tady..že by jedna z velkých záhad světa jménem Démona? :smile:

Zobrazit příspěvek

souhlasím a taktéž nechápu...s tahou jsem si neprožil nikdy ooc ani slabiku a dalo se s ním vyjít jako po másle (ne stroji ale proste se to tak rika) navíc to byl formát, kdezto sonička...mno
  • 0

#137 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 19:36

souhlasím a taktéž nechápu...s tahou jsem si neprožil nikdy ooc ani slabiku a dalo se s ním vyjít jako po másle (ne stroji ale proste se to tak rika) navíc to byl formát, kdezto sonička...mno

Zobrazit příspěvek

:smile: :happy: :mad:
  • 0

#138 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 02.07.2007 21:54

ale Lopyk

Zobrazit příspěvek

Lopyk uz nemuze nic
  • 0

#139 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 06:59

mně se to líbí:) soudy a tydlencty věci:) udělám si postavu obhájce a budu hájit všechny zlořády za tučný honorář:)

svatá lady? no tak prrrr, musí být nejdřív uzána za blahoslavenou a blahořečenou a kdo ví co ještě, no ts ts ts ts :)

Zobrazit příspěvek

Pokud se nepletu tak byla;)
  • 0

#140 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 07:03

Jediné, v čem se u dvojky neshodnem, je to, že já bych ty její kecy nevydržel, kdežto ty je zřejmě skousneš.

Zobrazit příspěvek

No spíš se jeho slova míjela účinkem, tak dal pokoj;) Zkusil jednou, dvakrát, a nic:) Ví, že mu jsou ty kecy konkrétně u mě k ničemu;)
  • 0

#141 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 07:04

Pokud se nepletu tak byla;)

Zobrazit příspěvek

důkazy :smile:
  • 0

#142 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 07:10

důkazy :smile:

Zobrazit příspěvek

poptej se ingame;)
  • 0

#143 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 07:26

poptej se ingame;)

Zobrazit příspěvek

ona uzdravila smrtelně nemocné? nemohoucí děti byly opět zdravé? lidé o berlích opět běhali jako laňky? :smile:
  • 0

#144 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.07.2007 08:09

Ano, to je pěkný nápad, jenže..
to by musel někdo ten zločin nahlásit.. a vzhledem k tomu, že oběť si přece nemůže pamatovat, kdo jí zabil, je to trošku problém..

nejaky takovy dukaz pro sve tvrzeni ? Ja si naopak myslim, ze vzpominky se acstecne rovnaji zkusenostem a pokud postava o zadne zkusenosti neprijde, tak si vsechno pekne pamatuje. A pokud bych ja hrala svoji smrt, tak dle Pratcheta ( duse zesnuleho se vznasi nad telem, vidi a slysi vse ze sveho okoli a ceka na Smrte ( Oliose ) popripade na klerika, ktery by ozivil jeji skutecne telo a ona se mohla do nej vratit .... )

edit: takze pro zlodeje. Ja podle sveho erpee presne vim, kdo me zkusi okrast. :smile:
  • 0

#145 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 08:16

nejaky takovy dukaz pro sve tvrzeni ?  Ja si naopak myslim, ze vzpominky se acstecne rovnaji zkusenostem a pokud postava o zadne zkusenosti neprijde, tak si vsechno pekne pamatuje.  A pokud bych ja hrala svoji smrt, tak dle Pratcheta ( duse zesnuleho se vznasi nad telem, vidi a slysi vse ze sveho okoli a ceka na Smrte ( Oliose ) popripade na klerika, ktery by ozivil jeji skutecne telo a ona se mohla do nej vratit .... )

Zobrazit příspěvek

:smile: :happy: to je pěkný :)
  • 0

#146 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 08:16

ona uzdravila smrtelně nemocné? nemohoucí děti byly opět zdravé? lidé o berlích opět běhali jako laňky? :smile:

Zobrazit příspěvek

Samozřejmě a nejen to ale i mnohé další. Navíc má požehnání samotného Oliose
  • 0

#147 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 08:17

Zobrazit příspěvek

*Brečí smíchy*
  • 0

#148 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 09:23

Zobrazit příspěvek

nadržování, protekce, support aj. :smile:

:laugh: :mad: :happy:
  • 0

#149 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 18:08

nejaky takovy dukaz pro sve tvrzeni ?  Ja si naopak myslim, ze vzpominky se acstecne rovnaji zkusenostem a pokud postava o zadne zkusenosti neprijde, tak si vsechno pekne pamatuje.  A pokud bych ja hrala svoji smrt, tak dle Pratcheta ( duse zesnuleho se vznasi nad telem, vidi a slysi vse ze sveho okoli a ceka na Smrte ( Oliose ) popripade na klerika, ktery by ozivil jeji skutecne telo a ona se mohla do nej vratit .... )

edit: takze pro zlodeje. Ja podle sveho erpee presne vim, kdo me zkusi okrast.  :smile:

Zobrazit příspěvek

taky by me zajimalo kde vznikla ta povera ze si postava nepamatuje co se stalo tesne pred jeji smrti...to vymyslel nejaky alibista aby si zajistil ze se mu nikdo nebude mstit...mno, veř milý alibisto, že bude :happy:
  • 0

#150 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 18:11

taky by me zajimalo kde vznikla ta povera ze si postava nepamatuje co se stalo tesne pred jeji smrti...to vymyslel nejaky alibista aby si zajistil ze se mu nikdo nebude mstit...mno, veř milý alibisto, že bude  :smile:

Zobrazit příspěvek

jo, ostatně, kdo říká, že musí umřít? :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních