Tu touhu me pripisujete vy, ty, eventualne Tomi atd. Ja takovoou touhu nepocituju, ale uprimne receno, vase nazory na moji osobu me prilis nezajimaji a tudiz to co si o me myslite povazuju za vasi vec, ne za moji :)...

Alicie pode palbou
Odesláno 02.06.2007 07:16
Odesláno 02.06.2007 07:59
proste nadhlad u wekslona a deekina je nieco ine. pre tomiho, brudru alebo vooda je sranda a zabava nieco ine. hrubka vo vete znamena nieco diametralne odlisne pre mna a pre ariadnu atd. a navzajom si vsetci pripadame ako magori. niet sa co cudovat.
#123 Host_Shini_*
Odesláno 02.06.2007 09:39
Tu touhu ti pripisuje ten komu to tak pripada, je jedno jestli ja, tomi nebo nekdo jiny. Jak pise Rydis nade mnou je mozne ze to i delas, ma osoba to vsak nevnima proto polozila otazku na kterou dostala odpoved diky niz si muze jen utvrdit myslenku ze jsi jen machr ktery si musi lestit sve ego kde jen muze ale kdyz by mel odpovedet tam kde se mu to nehodi-nechce-neumi napise ze mu dotycny nestoji za to. Pritom otazka nemela souvislost primo s tim dotycnym, se mnou, ale tykala se obecnych respondentu na tomto foru. Tedy hracu kteri hraji Demonu, coz je hra o ktere tvrdis ze te zajima jeji vyvoj ale zrejme te nezajima vyvoj zdejsich hracu. Coz se da povazovat nelogicke.Tu touhu me pripisujete vy, ty, eventualne Tomi atd. Ja takovoou touhu nepocituju, ale uprimne receno, vase nazory na moji osobu me prilis nezajimaji a tudiz to co si o me myslite povazuju za vasi vec, ne za moji :)
Ale jiste mohu napsat cokoliv a potom na to reagovat tak ze at to pochopite jak chcete tak jste to pochopili spatne pokud mi to nahodou nevyhovuje, ano to jde temer vzdy.
Odesláno 02.06.2007 11:44
Nejak nepobiram tvoje myslenkove premety :)Tu touhu ti pripisuje ten komu to tak pripada, je jedno jestli ja, tomi nebo nekdo jiny. Jak pise Rydis nade mnou je mozne ze to i delas, ma osoba to vsak nevnima proto polozila otazku na kterou dostala odpoved diky niz si muze jen utvrdit myslenku ze jsi jen machr ktery si musi lestit sve ego kde jen muze ale kdyz by mel odpovedet tam kde se mu to nehodi-nechce-neumi napise ze mu dotycny nestoji za to. Pritom otazka nemela souvislost primo s tim dotycnym, se mnou, ale tykala se obecnych respondentu na tomto foru. Tedy hracu kteri hraji Demonu, coz je hra o ktere tvrdis ze te zajima jeji vyvoj ale zrejme te nezajima vyvoj zdejsich hracu. Coz se da povazovat nelogicke.
Ale jiste mohu napsat cokoliv a potom na to reagovat tak ze at to pochopite jak chcete tak jste to pochopili spatne pokud mi to nahodou nevyhovuje, ano to jde temer vzdy.
Pokud vim, na tvoji otazku proc neovladam svoji touhu jsem ti celkem srozumitelne odpovedel, ze takovou touhu jak pises nemam. Pokud dokazes pobrat tu jednoduchou informaci, ze me opravdu nezajima jestli mi to veris nebo ne a ze tvoje hodnoceni me osoby je mi taktez celkem burt, nechapu na jakou tvoji otazku se mi nehodi-nechce-neumim odpovedet. Mozna kdybys ji napsal znovu a tucnym fontem, pomohlo by to :)
Kdyz uz se ohanis logikou, jiste vis, ze je-li vychozi premisa neplatna, jsou neplatne i nasledne zavery, i kdyby jich za sebou nasledoval libovolny pocet v logicke souvislosti.
Co se tyka posledni vety tveho prispevku, ano mas pravdu. Pokud v onom testiku povazujes vsechny odpovedi za spravne, muzes klidne napsat cokoliv. Klidne i to ze je trava zelena protoze autobus :)
#125 Host_-=Estfeal=-_*
Odesláno 02.06.2007 11:45

Odesláno 02.06.2007 14:21
yo demona ten parlament....
mno podle vyjadřeni geralda se wipe nechysta, jestli kecal tak ho za to slovně ukamenuju...zamkněte to tady, ja to neumim
#129 Host_Shini_*
Odesláno 02.06.2007 18:54
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních