Skočit na obsah

Fotka

systém smrti

• Please log in to reply
180 odpovědí na toto téma

#121 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:32

mno jen bych chtel dodat ze knezi jsou celkem oudsajdri i v tom PvP...erm.Maj par vyhod to jo,ale jak jsem treba koukal na turnaji tak ty vyhody nikdo nezna :).

Zobrazit příspěvek

pockej az vyrostu smrade :P
  • 0

#122 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 09:36

A nezda sa ti, ze si to sposobili sami klerici? Preco chodia ozivovat kazdeho, kto si zisti aktualny vyskyt klerikov v hre a napise im tell? Ak by takych hracov ignorovali, tak si aj tito hraci dvakrat rozmyslia, ci budu cakat pol dna na klerika...

Zobrazit příspěvek

Toto je Voodoo opradu spíše záležitostí hráče než jeho postavy, znám několik knězů, kteří by nešli někoho zvednou po tellu ani za zlatý prase" bo by mu dokonce rači šli fiknót palicu - idiotovy hulvátskýmu" . Na druhou stranu jsme tu taky mi (řadím se mezi ně), kteří jsou měkosrdcatí a nemají želudek na to někoho v nesnázích nechat na pospas osudu. To pro nás slabý žaludky by měl být kněz i nadále dostupný .... jak vidíš já si nestěžuji na službu klerika i když občas je to k pos..ní, obzvláště u kamikadze co prdí do hlíny každých 5 min. a je neponaučitelný, mě jen sejří te hon na čarodějnice který tu vždy vznikne u takových to topiků. Nikdy jsem žádné postavě na demoně neublížil a to mám prosím toho SUPERSILNÝHO KLERIKOHYBRIDA tak proč s tím má někdo problém to nechápu.
Práci zdar.
  • 0

#123 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.05.2007 09:37

pockej az vyrostu smrade :P

Zobrazit příspěvek

prosimte, na tebe nebudu potrebovat ani svateho mstitele :blushing:

edit: pro tvoji informaci, na turnaji ses umistil spolecne s Kapitanem zlatavousem na 12tem miste :)

Příspěvek upravil TaoKan: 30.05.2007 09:40

• 0

#124 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:45

A nezda sa ti, ze si to sposobili sami klerici? Preco chodia ozivovat kazdeho, kto si zisti aktualny vyskyt klerikov v hre a napise im tell? Ak by takych hracov ignorovali, tak si aj tito hraci dvakrat rozmyslia, ci budu cakat pol dna na klerika...

Zobrazit příspěvek

Ano v tom máš zajisté pravdu ale zas na druhou stranu beru v potaz to že nováčci asi moc jiných možností nemají, pokud je tedy modul nemá za úkol naučit hrát správně nwn. Vzpomínám si na své začátky kdy jednak byl ress spoplatněn a jednak klerici na všechny kašlali - popřípadě jsem měl jen smůlu já i to je možné. Ono zase při počtu kleriků je možnost že napíšeš postupně všem a někdo tě stejnak zvedne. Pokud by ale pak postavička trpěla nějakým závažnějším postihem tak už by si dávali bacha protože by věděli že i když je někdo zvedne tak si stejně nějakou chvíli zahrají tak maximálně RP - což by byla ta lepší možnost nebo budou nadávat počkají si do restartu. Navíc by se asi i rapidně zvedla návštěvnost mší:) přeci jenom těch 5 bodíků není žádná věda a nestojí to ani gp.
  • 0

#125 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:52

...

Zobrazit příspěvek

Na jednu stranu pises, ze novacikovia su na klerikov odkazani, na druhu stranu chcete stazit postihy za smrt ci ress.
  • 0

#126 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:53

aniž bych chtěl nějak hodnotit, chválit či kritizovat současný systém smrti, přesto pár postřehů

systémů smrti, jež na démoně byli jsem pár zažil, žádný není super pro všechny, žádný nevyhovuje všem a proti každé změně se zvedne vlna odpůrců

na jedné straně chápu ty, jež vyznávaj spíše RP hru, berou smrt jinak než jen mrtvej panáček, tell známému 9 lvl klerikovi a maximálně 2 min v poloze ležmo a pak šup dál mlátit, ale hrajou tu i tací, kterým je tento způsob hry bližší

myslím, že vcelku dobře rozumím klerikům, má jediná postava byla vždy klerik (28 nebo 29 lvl), běhala od čerta k ďáblu po ressech, taky se jí to po každé nehodilo, ale brala to jako pomoc blížnímu Oliose

a jsou tu i tací, kteří vymýšlejí další a další super buildy, ve kterých se často vyskytuje povolání klerik, prostě je baví hledat tu nej nej kombinaci pro jejich neohroženého bojovníka v poli, takového Brouka Pytlíka, práce všeho druhu

a výsledek - ANO - můžeme dělat různé změny, ale je třeba se na ně podívat z vícero úhlů a nešít je horkou jehlou. I připravené a prodiskutované změny, ač dle tvůrců mohou vést ke zlepšení, s sebou automaticky nesou vlnu odpůrců, měly by tedy být aspoň k něčemu.
  • 0

#127 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:55

Na jednu stranu pises, ze novacikovia su na klerikov odkazani, na druhu stranu chcete stazit postihy za smrt ci ress.

Zobrazit příspěvek

Dobře ještě to rozvedu když tak nad tím přemýšlím mohly by tyto postihy být uplatněny od určitého levlu tak třeba například od 10. Bude to to samé jako jsou třeba příspěvky, nutnost mít jídlo na spaní a podobně. Zase je ovšem otázka jak je to technicky možné. Navíc pokud si dobře pamatuji tak snad do 5. levlu nejsou v očistci postihy na expy - teď hádám už jsem se naučil s low lvl postavama neumírat a Arlenka v očistci ještě nebyla:)
  • 0

#128 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 09:57

a výsledek - ANO - můžeme dělat různé změny, ale je třeba se na ně podívat z vícero úhlů a nešít je horkou jehlou. I připravené a prodiskutované změny, ač dle tvůrců mohou vést ke zlepšení, s sebou automaticky nesou vlnu odpůrců, měly by tedy být aspoň k něčemu.

Zobrazit příspěvek

Ano to je přesně ono, nemá cenu měnit systém každý měsíc ale hezky si o všem popovídat, zvážit pro a proti, nadnést protiargumenty a postupně se k něčemu dopracovat
  • 0

#129 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:01

Dobře ještě to rozvedu když tak nad tím přemýšlím mohly by tyto postihy být uplatněny od určitého levlu tak třeba například od 10. Bude to to samé jako jsou třeba příspěvky, nutnost mít jídlo na spaní a podobně. Zase je ovšem otázka jak je to technicky možné. Navíc pokud si dobře pamatuji tak snad do 5. levlu nejsou v očistci postihy na expy - teď hádám už jsem se naučil s low lvl postavama neumírat a Arlenka v očistci ještě nebyla:)

Zobrazit příspěvek

ja mam takovy dotaz. v cem to tobe konkretne zprijemni hru ? tedko snad nemuzes pote co te zabiji lezet a nevolat si klerika ? tedko nemuzes po svem vzkriseni jit se modlit do kostela ?
Proc chces ostatnim vnucovat svuj styl hry ?
  • 0

#130 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 10:03

ja mam takovy dotaz. v cem to tobe konkretne zprijemni hru ? tedko snad nemuzes pote co te zabiji lezet a nevolat si klerika ? tedko nemuzes po svem vzkriseni jit se modlit do kostela ?
Proc chces ostatnim vnucovat svuj styl hry ?

Zobrazit příspěvek

ehm Ariadno, myslím že toto je pouze diskuze a žádné vnucování hry ostatním. Nikde nepíši udělejte to tak je to jediný správný zúpůsob nebo snad ano? V klidu si tu o tom povídáme a ty vyrukuješ s tvrzením že někomu vnucuji svůj způsob hry.

Proč to nenapíšeš tedy i ostatním co psali své nápady? Není to snad tím jen že mě neznáš a tak huš huš nováčku SameElanie odleť?:D

Příspěvek upravil SamElanius: 30.05.2007 10:06

• 0

#131 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:05

ehm Ariadno, myslím že toto je pouze diskuze a žádné vnucování hry ostatním. Nikde nepíši udělejte to tak je to jediný správný zúpůsob nebo snad ano? V klidu si tu o tom povídáme a ty vyrukuješ s  tvrzením že někomu vnucuji svůj způsob hry.

Zobrazit příspěvek

neodpovedel si na otazku. V cem podle tebe tato zmena zprijemni ostatnim hru ? V cem ji zprijemni tobe ? Nemuzes ted snad delat to , co popisujes ve svem navrhu? nekdo ti brani ? Potrebujes mit na vsechno scripty ?

edited: jupii, prave sem si vsimla noveho popisku, co mam pod fotkou. ten tam chci uz zachovat . :blushing:
  • 0

#132 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 10:08

neodpovedel si na otazku. V cem podle tebe tato zmena zprijemni ostatnim hru ? V cem ji zprijemni tobe ? Nemuzes ted snad delat to , co popisujes ve svem navrhu? nekdo ti brani ? Potrebujes mit na vsechno scripty ?

Zobrazit příspěvek

Byl to jen nápad jak zreálnit stav po oživení, jak posílit hru v partě kdy se o oživeného kleric postará, nabízela by se dle mě spousta možností jak si zahrát lépe. Ano samozřejmě každý si hraje po svém a pokud dobře chápu tak v dobách kdy byl devast taky nikdo nikomu nebránil aby ho nepoužíval a přesto se poté zrušil.

Edited: Jaké minusy to má, jsou tu tací co se vyjádří konkrétněji a nenapadají mě že někomu něco vnucuji. Ostatně ani nepočítám s tím že by se něco měnilo natož pak dle mě:))) Ale rád si o tom popovídám protože mě tato diskuze zaujala

Edited 2: No já teď mizím do práce tak zatím ahoj

Příspěvek upravil SamElanius: 30.05.2007 10:14

• 0

#133 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:13

aniž bych chtěl nějak hodnotit, chválit či kritizovat současný systém smrti, přesto pár postřehů

systémů smrti, jež na démoně byli jsem pár zažil, žádný není super pro všechny, žádný nevyhovuje všem a proti každé změně se zvedne vlna odpůrců

na jedné straně chápu ty, jež vyznávaj spíše RP hru, berou smrt jinak než jen mrtvej panáček, tell známému 9 lvl klerikovi a maximálně 2 min v poloze ležmo a pak šup dál mlátit, ale hrajou tu i tací, kterým je tento způsob hry bližší

myslím, že vcelku dobře rozumím klerikům, má jediná postava byla vždy klerik (28 nebo 29 lvl), běhala od čerta k ďáblu po ressech, taky se jí to po každé nehodilo, ale brala to jako pomoc blížnímu Oliose

a jsou tu i tací, kteří vymýšlejí další a další super buildy, ve kterých se často vyskytuje povolání klerik, prostě je baví hledat tu nej nej kombinaci pro jejich neohroženého bojovníka v poli, takového Brouka Pytlíka, práce všeho druhu

Zobrazit příspěvek

Himl Geralte už vím proč jsi tam kde jsi :blushing: . Tak takhle nějak prosím vypadá nadhled nebo alespoň pokus o něj. Každý kdo tu pouštíme moudra do éteru jsme hold jiný a změny se nás dotknou také jinak. Na druhou stranu se k věci můžeme postavit dvěma způsoby:
1. když to funguje tak to nechme být ..... mohlo by to být lepší (to je tak vždy), ale není to nejhorší
2. postupnými úpravamy průběžnými či skokovými se pokusit o neustálé zlepšování směrem k ideálu (to je demagogie ... spíše příměr) a nezůstat na místě

Souhlasím s rozumnou diskuzí a třeba i tady na fóru (podmínkou je aby z mizel spam a flame ještě ve stavu rozepsání), nápadů je tu dost a některé z nich nejsou vůbec zlé pokud by se probraly z prava z leva třeba by to něčemu prospělo a třeba ne.
  • 0

#134 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:18

Himl Geralte už vím proč jsi tam kde jsi  :blushing: . Tak takhle nějak prosím vypadá nadhled nebo alespoň pokus o něj. Každý kdo tu pouštíme moudra do éteru jsme hold jiný a změny se nás dotknou také jinak. Na druhou stranu se k věci můžeme postavit dvěma způsoby:
1. když to funguje tak to nechme být ..... mohlo by to být lepší (to je tak vždy), ale není to nejhorší
2. postupnými úpravamy průběžnými či skokovými se pokusit o neustálé zlepšování směrem k ideálu (to je demagogie ... spíše příměr) a nezůstat na místě

Souhlasím s rozumnou diskuzí a třeba i tady na fóru (podmínkou je aby z mizel spam a flame ještě ve stavu rozepsání), nápadů je tu dost a některé z nich nejsou vůbec zlé pokud by se probraly z prava z leva třeba by to něčemu prospělo a třeba ne.

Zobrazit příspěvek

ale my tu sme od těch mouder stejně jako Geralt od nadhledu :)...nikdy nevíš která pitomost se může zrealizovat

nějak sem si nevšimla že by Geralt rozdával pozvánky k diskuzi :D
  • 0

#135 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:19

Byl to jen nápad jak zreálnit stav po oživení, jak posílit hru v partě kdy se o oživeného kleric postará, nabízela by se dle mě spousta možností jak si zahrát lépe. Ano samozřejmě každý si hraje po svém a pokud dobře chápu tak v dobách kdy byl devast taky nikdo nikomu nebránil aby ho nepoužíval a přesto se poté zrušil.

Zobrazit příspěvek

ach jo. kdyz predkladas navrh, nepouzivej tam prosim slova jako :
zrealnit, vic si vazit zivota/prace, mam dojem, domnivam se, nepodkladej dulezitost sveho navrhu tim, ze se zrusili devast a kamy, tak tohle by se taky mohlo zavest .

napis, jak konkretni by to zprijemnilo hrani na demone. Napriklad, pokud by se realizoval tvuj navrh, k cemu by to vedlo ?

Chozeni na mse by se stalo vicemene povinnosti pro vsechny , kteri chteji po svem oziveni jeste do restartu hrat neco vice nez jen x-chat erpe.
Jakmile by se druzina vydala na nejakou vetsi vypravu a nekdo by umrel, tak by defacto skoncil. Asi tezko by se druzina vracela chuzi s nestastnikem do mesta z druheho patra zlateho dolu.
Pominu to, ze kdyby nekdo osamocen nekde umrel napr ve skretim tabore v morlagu, klerik, ktery by tam pro nej sel by ho musel chuzi doprovodit do mesta, aby melo ozivei vubec smysl ( jinak by umrel za chvili zase ). Nasel by se nejaky takovy klerik, ktery by tam pro nej sel ?

A na zaver opet otazka. Fakt by to zprijemnilo hru ? Fakt by se hraci vice pobavili ?
  • 0

#136 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 10:24

Zobrazit příspěvek

diskuzi, připomínky a návrhy si rád přečtu, stejně jako to dělám teď, nad těmi co se mi líbí nebo se zdají býti rozumné či zvláštní i dumám (nejen sám, nemyslím si, že jsem kasička na moudrost ani znalec technických možností NWN a Démony)
spam a flame - prostě to ber jako příspěvek do volné diskuze všemi zúčastněnými
  • 0

#137 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:24

to mi připomíná už sem to dlouho nenapsala..zrušit Tell :)
  • 0

#138 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:29

edited: jupii, prave sem si vsimla noveho popisku, co mam pod fotkou. ten tam chci uz zachovat .  :blushing:

Zobrazit příspěvek

I já se ti pokusím neco popsat ..... nevím jak to přimeš .... no uvidíme
Dostupnost klerika a systém víry v tuto nahrává spíše hráčům, kteří hrají na Demoně odpočinkovým systémem, baví je běhat po ostrově a dávat do řepy NPC obludkám ..... nic proti nim nejsem žádný HCRP moralista ..... v případě, že je postihne nemilá příhoda tellem si obstarají dostupného kněze, který je ochoten přijít, jak psal Geralt 2 minutky si poleží a šupky dupky zpátky za zábavou. Ano i toto je styl hry, je povolen a není na něm nic špatného. Na druhou stranu se domnívám, že při tomto stylu hry chybí ta stránka strachu, stresu a adrenalinu kterou by přinesl ztížený systém oživování a větší postihy za smrt. Nemyslíš, že je to supr posílat dopředu hobita SD nechat ho prozkoumat okolí a pak se tam vydat aby se zamezilo překvapení nebo vcházet do místnosti (lokace) s bušícím srdcem co se semele, jak to tam vypadá a vědět že když se to podělá tak je vážně zle. Mě třeba tento styl hry vyhovuje více a dokonce se u něj více bavím. Toto je třeba důvod proč může být ztížení ressu pro některé hráče zábavnější než stávající stav.
  • 0

#139 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:36

diskuzi, připomínky a návrhy si rád přečtu, stejně jako to dělám teď, nad těmi co se mi líbí nebo se zdají býti rozumné či zvláštní i dumám (nejen sám, nemyslím si, že jsem kasička na moudrost ani znalec technických možností NWN a Démony)
spam a flame - prostě to ber jako příspěvek do volné diskuze všemi zúčastněnými

Zobrazit příspěvek

Doufám že jsi to nevzal jako nějaký skrytý útok na tvou osobu - nerad bych aby to vyznělo jinak než jako konstruktivní návrh a souhlas s tvým předchozím přízpěvkem. :blushing:
  • 0

#140 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 10:45

mno jen bych chtel dodat ze knezi jsou celkem oudsajdri i v tom PvP...erm.Maj par vyhod to jo,ale jak jsem treba koukal na turnaji tak ty vyhody nikdo nezna :).
Sebrat jim domeny klam a putovani...to by bylo neco :).Vsem knezim dat moznost releveu je jasna volba...jen co stema co to maj v zakladu?

Zobrazit příspěvek

Když tam každá lama pobíha se svitkem HA-bug, tak to tak jednoduché nemají :blushing:
  • 0

#141 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:50

Toto je třeba důvod proč může být ztížení ressu pro některé hráče zábavnější než stávající stav.

Zobrazit příspěvek

dam ti jednu radu. kdyz umres, nepouzivej tell a nevolej si klerika. Hru budes mit pekne hardcore a do mistnosti budes vstupovat s tlukoucim srdcem jestli te neco nezabije.
Tohle mi pripomina diskusi, kdy se v americe tlusti lide soudi s macdonaldem, ze muze za to za sou tlusti.
Proste ted mas na VYBRANOU. Muzes pekne hardcore lezet, a cekat na klerdu, ktery mozna prijde a mozna ne, muzes hrat na to, ze dokud nedojdes na msi, budes moct po oziveni pouze chodit, muzes dokonce hrat na trvalou smrt, muzes proste delat presne to, co TOBE vyhovuje.
Coz se o tech navrzich, ktere tu zaznely rici neda. Z moznosti co ma hrac pri smrti ted, chtej zkrouhnout pouze na 1 moznou a to tu, kterou oni sami ted ani nepraktikuji , prestoze tu moznost maji .... ( kdyz nebudou hamburgery a cola, nebudeme tlusti ... )
  • 0

#142 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:04

dam ti jednu radu. kdyz umres, nepouzivej tell a nevolej si klerika. Hru budes mit pekne hardcore a do mistnosti budes vstupovat s tlukoucim srdcem jestli te neco nezabije.
Tohle mi pripomina diskusi, kdy se v americe tlusti lide soudi s macdonaldem, ze muze za to za sou tlusti.
Proste ted mas na VYBRANOU. Muzes pekne hardcore lezet, a cekat na klerdu, ktery mozna prijde a mozna ne, muzes hrat na to, ze dokud nedojdes na msi, budes moct po oziveni pouze chodit, muzes dokonce hrat na trvalou smrt, muzes proste delat presne to, co TOBE vyhovuje.
Coz se o tech navrzich, ktere tu zaznely rici neda. Z moznosti co ma harc pri smrti ted, chtej zkrouhnout pouze na 1 moznou a to tu, kterou oni sami ted ani nepraktikuji , prestoze  tu moznost maji .... ( kdyz nebudou hamburgery a cola, nebudeme tlusti ... )

Zobrazit příspěvek

Upřimě čekal jsem od tebe něco podobné jako odpověď .... takže v tomto jsi nezklama. Radu s povděkem přijímám a ubezpečuji tě o tom, že má úmrtnost se dá za 25 lvl postavy (za celou dobu hraní) spočítat na prstech 1 ruky, dále tell používám pouze když mluvím s někým a nemám zájem aby to četl kdoli jiný (takové šeptání) tj. klerika si tellem nevolám. Co se týče přízpěvků zde sepsaných vybrala jsi si ke své přirozenosti to nejtvrdší ze všech a to pak komentuješ a napadáš .... budiž, ale kloudný názor na věc jsem tu od tebe nečetl. Stačilo by napsat líbí se mi to tak jak to je (tečka) nebo ten a ten nápad není zlý ostatní je mi proti strsti (tečka). Chceš znát odpovědí a jakmile je dostaneš tak je jedním šmahem zametáš pod stůl. Jo a jinak dobrou chuť ať ti ten hambáč s kolou chutná. :blushing:
  • 0

#143 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:11

pokud jiz praktikujes to , co popisujes, tak strach se smrti mas , ne ? Tobe proste vadi, ze ho nemaji jini, tak to rekni rovnou . Vadi ti, ze jsou tu hraci, kteri si zavolaji klerika a hraji dal. Vadi ti, ze jsou tu lide ne-kleriko buildy, kteri holt casto umiraji a tak by za to meli podle tebe poradne zaplatit, ze nejsou schopni udelat si poradnyho klerika. ... Takze opet, proc ches lidem vnucovat svuj styl hry ? stejne jako ty, maji ted moznost si take vybrat, zda budou/nebudou pouzivat tell, zda budou /nebudou mit uber nesmrtelny build. Proc jim chces brat moznost volby ?
  • 0

#144 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 30.05.2007 11:23

Ariadna zase pouzivas sposob argumentacie ako obycajne. Podla tvojej logiiky , keby sa do banky umiestnilo NPC, ktore by rozdavalo komplet best craft + ST zadarmo bolo by to ok , lebo kazdy by si mal moznost vybrat ci to vyuzije alebo nie.
Uz konecne pochop , ze hra kazdej postavy ovplyvnuje hru inej ci uz v mensej alebo vacsej miere, cize obidve postavy sa maju pravo vyjadrovat k systemu sveta.
Nepoznam trapnejsi argument ako ked sa ti nepaci tak to nehraj / nekupuj / necrafti / nepouzivaj.
  • 0

#145 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:31

jak jsi spravne napsal, neco ovlivnuje hru ostatnich vice a neco zase mene.

Jak by ovlivnilo hru ostatnich, pokud by postaval pri smrti dostala brutalni postih na expy ? jak by ovlivnilo hru ostatnich, kdyby x-real hodin po smrti nemela ozivena postava moznost jinak zasahovat do hry nez odentrovavanim textu ? K jakemu "lepsimu" stavu by to vedlo ?

Lide by jiste prstali mene tvorit powerbuildy a klerik by se skoro prestal pouzivat, kdyz za smrt postavy by byl brutalni postih. Lide by jiste nekempeli afk na msi. Lide by jiste na svem accountu meli mene postav, kdyz by byla jejich postava po smrti do restu v podstate odepsana...

edit: a jeste by jiste ubylo flamu, nevrazivosti mezi hraci a msteni, kdyz by nekdy nekdo nekoho zabil v PvP. Kdyz by prisel jen o nakych trapnych par levelu, prachy a nemoznost hrat do restartu.

Same dobre veci by tvrdsi postih za smrt jiste prinesl.
  • 0

#146 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 11:41

Podle mě má být klerik především léčitel, tudíž žádný sůprdůpr bojovník:) Takže klerik bude moci nosit jen lehkou zboj, nejlépe robu, žádnou helmici, a nebude se moci kombinovat s bojovým povoláním, nejlépe jen čistý klerik, od boje je tu boží...paladin:)

a jinak jak zde bylo navrhováno...dvě hodiny čekat....dal bych spíš jeden Demona den nebo spíš půlden:) člověka to čekání na štve, i když to bude necelá půlhodinka:) a samo nebude chtít umírat pořád a stále čekat dalších 25 minut než se bude moci normálně hýbat atd.;)
  • 0

#147 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 12:20

pokud jiz praktikujes to , co popisujes, tak strach se smrti mas , ne ? Tobe proste vadi, ze ho nemaji jini, tak to rekni rovnou . Vadi ti, ze jsou tu hraci, kteri si zavolaji klerika a hraji dal. Vadi ti, ze jsou tu lide ne-kleriko buildy, kteri holt casto umiraji a tak by za to meli podle tebe poradne zaplatit, ze nejsou schopni udelat si poradnyho klerika. ... Takze opet, proc ches lidem vnucovat svuj styl hry ? stejne jako ty, maji ted moznost si take vybrat, zda budou/nebudou pouzivat tell, zda budou /nebudou mit uber nesmrtelny build. Proc jim chces brat moznost volby ?

Zobrazit příspěvek

Je dobrá fakt dobrá. *pojďme Ariadně všichni zatleskat*
Věř tomu že strach ze smrti mám a má to něco do sebe (nerad bych o to ochudil ostatní :konnica: ). A teď chvilka odhalení: *stoupne si ze židle a postaví se doprostřed kruhu* závidím, všem vám závidím to že často umíráte, že si často voláte klerika ........ tak takhle NE žádná ironie a napadaní.
Pamatuješ, konstruktivně a ne zabedněně. Proč já chci lidem "vnucovat" (hrozný slovo) svůj styl, proč to děláš ty? Není na to lehká odpověď, pravda. Ale abych neodpovídal na otázku otázkou pokusím se to co nejlépe popsat. Rozhodně se nesnažím prosadit svůj názor na úkor tebe, nikde jsem nenapsal, že chci lidem brát možnost volby, jen to že stávající stav se mi nelíbí a navrhl jsem možnost obměny. Nikde jsem nepsal, že to tak bude, musí být či cokoli jiného, jen jsem projevil svůj názor stejně jako ty projevuješ svůj, že Demona je na akční hraní NWN, jediné správné hraní je expení a vydělávání peněz aby ten můj Avatar byl prostě nej. Neberu ti to. Po zamyšlení musím uznat, že čas od času rozrazit jen tak pár hlav je uklidňující, stejně tak vydělávání peněz na nové hračky je motivující. Stejně tak je dle mého názoru fajn sledovat příběhy postav, RP hraní třeba před tím případným ressem nebo kdekoli jinde. Tak abych to shrnul, v žádném z mých návrhů jsem lidem možnost volby nevzal, ba naopak jsem spíše navrhl omezit nás kleriky tak mi prosím nepodsouvej něco co jsem nenapsal.
  • 0

#148 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 12:53

Ariadna ma pravdu :konnica:
  • 0

#149 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 30.05.2007 13:01

...jiste i globalni oteplovani se taky zastavi/spomali az jeden stat snizi sve emise.
Kdyz si tak moc vazi sveho zivotniho prostredi. Vzdyt jej nikdo nenuti,
aby se na vypousteni CO2 do ovzdusi tak nehorazne podilel, nebo ne ?!.

:konnica:

// ehh sry za off. :/ Nebo neni ? .-)
  • 0

#150 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 13:05

Ariadna ma pravdu :blushing:

Zobrazit příspěvek