Ban na IP 85.132.158.238?
Odesláno 04.05.2007 11:15
Jedině co tu předvádíte je histerie na foru pro 7 dní bez možnosti hraní na Démoně.
Pro všechny co jen tupě a bezhlavě nepřikládají vysvětlím můj pohled na danou věc, ti zbylí to mohou přeskočit, protože ti mají svou pravdu:
4 lidé hrají na jedné IP adrese. Mezi nimi, ať již kamarád, či kdokoli jiný hraje jak prase. Možnosti, které pro toho jedince máme:
- odstranit jeho postavu/postavy na acc který známe
- dát BAN na IP adresu
co z toho plyne?
- při odstranění jednoho accountu, nijak nezabráníme jiným jeho accountum se logovat a hrát,
- nezabráníme ani okamžitému vytvoření nové postavy s jiným CD klíčem - start z 0 na 30 lvl při dnešních možnostech tak za maximálně 14 dní, s výbavou, kdy se dá opět prasit
BAN oproti tomu potře obě tyto možnosti, a hlavně dá možnost danému jedinci na provětrání hlavy a popřemýšlení.
bohužel se s ním svezou i ti nevinní, kteří však mohou jen říkat, že jsou nevinní, zároveň mohou být i jinými accounty daného hráče.
já osobně nevidím žádný rozdíl mezi těmi co znám a těmi co neznám, pravidla budou platit pro všechny stejná.
#122 Host_Galain_*
Odesláno 04.05.2007 11:17
2. Smaragdovi byť nevinní slíznou smetanu za jiného magora (a to bez snahy je z toho vyloučit)
3. Na Demoně nemá právo nikdo hrát a kdo hraje nechť se chová jako to boží hovado neboť víra v jeho nápravu je věčná
ať to stojí co to stojí (to je jako z té pohádky když oni obětují levé křídlo mi obětujeme obě)
4. Po šlamastykách minulých měsíců tu máme nového šéfa modulu, který se neřídí heslem rozhodl jsem si to sám, ale
rozhodl jsem si to já sám
5. A krom toho se tu v jiných dvou topicích řeší nedostatek kvalitních hráčů na založení frakcí kreré by nám mohli přinést
více zabavy a tady se s nimi zachází jak s vonucí
6. No a na závěr se tu jaksi zapomíná, že se jedná o relax a zábavu a ne o simulátor perzekuce, nasírání lidí a honění si
trika.
Vážení a milí, slova jako soucit, tolerance, slušnost a obětavost jsou dnes opravdu asi jen archaismy. (alespoň tak to vypadá z celeho tohoto topiku bez kouska snahy o smířlivé řešení)
Práci zdar.
Odesláno 04.05.2007 11:26
Nevim jak jsi to pochopil. Opravdu by me to zajimalo, protoze spousta lidi v tomhle topicu otazku stavi jako omezeni prav. Je pravo na informace, pravo na ochranu soukromi, byvalo kdysi i pravo na praci atd.
Kam mezi tim spada ono pravo na pristup na server Demona? V souvislosti s tematem je veta "hajim tu sva prava" prinejmensim velmi zavadejici.
Pro pristup kamkoliv, dokonce i na mista verejne pristupna, musim splnovat urcita kriteria. Jedno z kriterii pro Demonu je nemit zabanovanou IP. Skutecnost, ze dotycni v tenhle okamzik tohle kriterium nesplnuji, nema nic spolecnyho s pravy daneho cloveka jako takoveho.
Spis bych rek ze tu postradam, krome kritiky, jakoukoliv snahu o domluvu ze strany uzivatelu zabanovany IP. Bohuzel, je to pristup ktery prevlada v drtive vetsine hracu i ve hre. Ja se lognul, cim jsem udelal to podstatne a vy me bavte. Snazte se.
Zacit rvat na foru jak je to nespravedlivy, pricemz je mi jasny ze do dany problematiky zacne kafrat dalsich x lidi ktery nemaji ani paru o tom jak funguje ban a co umoznuje nwn se mi zda jako malinko kontraproduktivni pristup. Uspokoji, pravda, potrebu postezovat si jak je ten svet zlej, ale ze by ten problem vyresil lip nez rozumna domluva po PM, icq nebo podobne, tomu snad nikdo neveri :)
tak tenhle tvuj přízpěvek Deekine mě asi zklamal nejvíc.
rozhodně nenutim žádný DM aby mě bavilo ale vždycky jsem si tak nějak (zřejmě mylně) myslel že DM se starají o hru a tedy i o hráče. Podle toho co psal Lopyk a Geralt není tenhle problem úplně na vás takže kritizuji hlavně ten přístup.
#124 Host_Ariadna_*
Odesláno 04.05.2007 11:27
Libi se mi tvuj diskusni pristup :) Muj prispevek vylozis vlastnimi slovy, pozmenis jeho obsah a ten pak kritizujes. Je to pekne ale obavam se ze prilis pruhledne aby ti to sezral byt jen prumerne inteligentni kokrspanel :)
Uz husita Churanek, byvse pristizen pri kradezi slepice a postaven na pranyr, kde mu mel byt vysoustan pardus, rval, ze je persekuovan pro svou viru, slepici jaksi vynechavaje.
Mimochodem, pokud nejsi ve svych reakcich na moje prispevky schopen zachovat aspon zcasti jejich myslenkovou uroven, nereaguj na ne :) Zkus treba soupat nohama :)
tvuj prispevek byl o tom, ze pro hrani na demone neexistuje zadne pravo a ze jednim z kriterii pristupu na tento svet je mit nezabanovanou IP adresu.
( doufam, ze je to dostatecne shrnuti tebou napsanych prvnich dvou odstavcu a ze mi z toho nevypadlo nic zasadniho, co by menilo cely vyznam )
Odesláno 04.05.2007 11:33
Na druhej strane vobec nesuhlasim s tym, banovat cielene IP , ak sa nejedna o nejake floodovanie paketov za ucelom zahltenia serveru ale hernu cinnost, tam by som to naozaj riesil presunom / vymazanim uctu.
Co ale mam dojem nejako uniklo plamennym prejavom je TENTO prispevok, z ktoreho vyplyva , ze ten kokretny dobrak to moze robit znova a opakovane, a znovu budete bannovany automaticky. Neviem ci sa na GP potesia , ze by mali denne z .ini vymazavat nejaku IP , len preto , ze za nou sedi jeden magor + x slusnych hracov, ale dost o tom pochybujem, ze to budu robit.
Takze si to bud poriesite so susedmi alebo mate jednoducho smolu.
#126 Host_Galain_*
Odesláno 04.05.2007 11:35
pominu nadávky a urážky předchozích přispěvovatelů, ač co by mi bránilo je za sprosté a jakékoli jinak urážející chování zabanovat na foru? nic, jen bych klesl na jejich úroveň.
Jedině co tu předvádíte je histerie na foru pro 7 dní bez možnosti hraní na Démoně.
Pro všechny co jen tupě a bezhlavě nepřikládají vysvětlím můj pohled na danou věc, ti zbylí to mohou přeskočit, protože ti mají svou pravdu:
4 lidé hrají na jedné IP adrese. Mezi nimi, ať již kamarád, či kdokoli jiný hraje jak prase. Možnosti, které pro toho jedince máme:
- dát BAN na IP adresu
co z toho plyne?
- při odstranění jednoho accountu, nijak nezabráníme jiným jeho accountum se logovat a hrát,
- nezabráníme ani okamžitému vytvoření nové postavy s jiným CD klíčem - start z 0 na 30 lvl při dnešních možnostech tak za maximálně 14 dní, s výbavou, kdy se dá opět prasit
BAN oproti tomu potře obě tyto možnosti, a hlavně dá možnost danému jedinci na provětrání hlavy a popřemýšlení.
bohužel se s ním svezou i ti nevinní, kteří však mohou jen říkat, že jsou nevinní, zároveň mohou být i jinými accounty daného hráče.
já osobně nevidím žádný rozdíl mezi těmi co znám a těmi co neznám, pravidla budou platit pro všechny stejná.
Velmi se omlouvám za nařčení, že k tomu asi nemáš co říct. To co jsi tu napsal je samozdřejmě pravda. O tom jestli to jsou/nejsou kamarádi nebo byli/nebyli kamarádi je zbytečné diskutovat. Pravda je taková, že je to tvoje rozhodnutí a obhájit si ho musíš před nimi i sebou sám a nikdo krom zainteresovaných do toho nemá co kecat (tak trochu jsem prozřel tak to dopíšu a již na toto téma nebudu reagovat). Doufám jen, že se se Smaragdovými uvidím ve hře za týden neboť o jiném řešení tu není ochoten nikdo ani uvažovat. Geralte ještě jednou sory, že jsem nedržel pusu na uzdě, na druhou stranu tohle je myslím další hřebíček do rakve Demony, kterou jsem myslel že chceš ozdravit a ne pochovat.
Práci zdar.
#127 Host_Ariadna_*
Odesláno 04.05.2007 11:40
- dát BAN na IP adresu
co z toho plyne?
tak si to shrneme.
Lze pro danou IP adresu zjistit vsechny accounty s ni spjate ? Lze
Lze si nejak overit, ze Elli, Svetluska a onen dalsi clovek na dane IP nejsou ve skutecnosti -Klerik- ? Myslim, ze je to asi zrejme.
Lze smazat kazdy dalsi account z teto IP adresy krome tech 3 overenych hracu ? Lze
Lze kazdy tyden pravidelne projizdet nove accounty z dane IP adresy a smazat je ? Lze
Docililo by se tim toho, ze kvalitni hraci by nebyli potrestani a jeden prasici by potrestan byl ? Docililo.
Byl by -klerik- neunavny ve vytvareni novych accountu kazdy tyden a trenovani novych postav kazdy tyden po dobu delsi nez rekneme 2 mesice ? Nebyl.
Odesláno 04.05.2007 11:44

Odesláno 04.05.2007 11:50
Nechci už dál píchat do vosího hnízda a vážně mam zájem na tom, aby se tahle diskuze zklidnila ale nemůžu si odpostit poslední pichlavou poznámku: zajímalo by mě, co by se dělo, kdyby všichni hráči Demony měli stejnou zabanovanou IP (bud blbá náhoda nebo málo hráčů). Možná že z technických důvodů nic a možná že by bylo vyvinuto větší usílí aby se to vyřešilo-pokud ano tak se nabízí otázka ala "startrek": kolik by nás muselo být aby jsme nedostali odpověd :"váš problem. dete jinam"
museli by mezi vámi být DM a jiné autority
Odesláno 04.05.2007 11:52
Svetlusko, nebud prosim vztahovacna, ta pasaz ohledne pristupu ke hre byla skutecne myslena statisticky o "drtive vetsine hracu" tak jak jsem psal a jak se mi to jevilo jeste v dobe nedavne v pohledu z dm klienta, nikoliv konkretne o tobe nebo o Marwinovi.Milý Deekine,
prokádroval jsi nás tedy pěkně! Jsem tedy hráč, který se logne do hry a čeká, že ho budou DM bavit. Pokavad to nedělají, začnu řvát na fóru. No dobrá, možná jsem taková. Každý máme své slabé stranky. Pověz mi tedy konkrétně, jak se mám jako hráč Demony správně chovat, abych ostatním nedělala potíže a Tebe to nenutilo psát příspěvky, které hráče (předpokládám, že bez Tvého zlého úmyslu) můžou urazit. Taky bych chtěla vědět, jak vlastně funguje ban. Nečekám odpověď hned, chápu, že je to pro Tebe práce navíc, ale kdyby sis našel chvilku, byla bych ráda. Předpokládám, že jsi velice inteligentní člověk. Možná bys mohl nám méně obdařeným pomoci překonat potíže v komunikaci tímto způsobem. Děkuji a přeji hezký den
Osobne si myslim ze tvemu chovani ve hre se neda nic vytknout a radit ti v tom by bylo noseni drivi do lesa, ani jsem to nemel prazadnym zpusobem v umyslu .)
Naopak je mi lito ze nemuzes do hry ktera te bavi a prave proto jsem se do debaty zapojil - predevsim poukazanim na to ze psat to do verejnyho topicu, u kteryho je kazdemu jasne, ze se jakakoliv rozumna myslenka utopi ve vodach flamu a spamu je proste kontraproduktivni.
Ve tve (vasi) situaci je na miste domlouvat se primo s Geraltem nebo Lopem na technickych moznostech reseni toho problemu, s prihlednutim k moznostem vaseho zpusobu pripojeni a moznostem serveru a GP.
Jinak co se tyka potizi v komunikaci, jsemt vzdy pripraven priskocit ku pomoci

Odesláno 04.05.2007 12:36
1) nepleteš si trošku příčinu a důsledek? nemá tam nááhodou být, že kriteriem pro hraní na Demoně je slušné hraní, aby nebylo zvoleno oné zabanování IP adresy?Nevim jak jsi to pochopil. Opravdu by me to zajimalo, protoze spousta lidi v tomhle topicu otazku stavi jako omezeni prav. Je pravo na informace, pravo na ochranu soukromi, byvalo kdysi i pravo na praci atd.
Kam mezi tim spada ono pravo na pristup na server Demona? V souvislosti s tematem je veta "hajim tu sva prava" prinejmensim velmi zavadejici.
Pro pristup kamkoliv, dokonce i na mista verejne pristupna, musim splnovat urcita kriteria. Jedno z kriterii pro Demonu je nemit zabanovanou IP. Skutecnost, ze dotycni v tenhle okamzik tohle kriterium nesplnuji, nema nic spolecnyho s pravy daneho cloveka jako takoveho.
Spis bych rek ze tu postradam, krome kritiky, jakoukoliv snahu o domluvu ze strany uzivatelu zabanovany IP. Bohuzel, je to pristup ktery prevlada v drtive vetsine hracu i ve hre. Ja se lognul, cim jsem udelal to podstatne a vy me bavte. Snazte se.
Zacit rvat na foru jak je to nespravedlivy, pricemz je mi jasny ze do dany problematiky zacne kafrat dalsich x lidi ktery nemaji ani paru o tom jak funguje ban a co umoznuje nwn se mi zda jako malinko kontraproduktivni pristup. Uspokoji, pravda, potrebu postezovat si jak je ten svet zlej, ale ze by ten problem vyresil lip nez rozumna domluva po PM, icq nebo podobne, tomu snad nikdo neveri :)
2) v tom s tebou souhlasit můžu, dobře...ale myslím si že Marwin se nijak nesnažil rozpoutat flame...prostě nechápal a cítil křivdu, těžko mu to vyčítat..
3) ano, ten problém by tak řešit šel, když by na jednom konci byl ten, co problémem trpí a na druhém konci ten, komu to není jedno
trestat někoho za něco co neudělal jen proto, že "patří do špatné škatulky" (národnosti atd...) už tu bylo...v dějinách..a je to celkem nebezpečná myšlenka, tak se nediv, že to vyvolává i prudké reakce...
Odesláno 04.05.2007 13:04
No podla mna debata sa ubrala trochu naozaj zlym a zbytocnym smerom.
Na druhej strane vobec nesuhlasim s tym, banovat cielene IP , ak sa nejedna o nejake floodovanie paketov za ucelom zahltenia serveru ale hernu cinnost, tam by som to naozaj riesil presunom / vymazanim uctu.
Co ale mam dojem nejako uniklo plamennym prejavom je TENTO prispevok, z ktoreho vyplyva , ze ten kokretny dobrak to moze robit znova a opakovane, a znovu budete bannovany automaticky. Neviem ci sa na GP potesia , ze by mali denne z .ini vymazavat nejaku IP , len preto , ze za nou sedi jeden magor + x slusnych hracov, ale dost o tom pochybujem, ze to budu robit.
Takze si to bud poriesite so susedmi alebo mate jednoducho smolu.
Mantore, jestli si to nepochopil, tak už vůbec nejde o ban, ale o přístup a chování. není vůbec problém si to s ním vyřídit a už bylo tak uskutečněno. Šlo to s ním dokonce vyřídit i bez zbytečného banu, ale k tomu by musela být vůle za strany samozvaného vládce. Ted musím odejít, ale k tomuto tématu se ještě vyjádřím.
Odesláno 04.05.2007 13:12
Priklanim se k nazoru docasneho odstraneni postav na acc -klerik-.
Odesláno 04.05.2007 15:03
ja bych řekl že jiných možnosti než ban už tady padlo dost, ale není chut...s tím se potom nedá nic dělat.Spis bych rek ze tu postradam, krome kritiky, jakoukoliv snahu o domluvu ze strany uzivatelu zabanovany IP. Bohuzel, je to pristup ktery prevlada v drtive vetsine hracu i ve hre. Ja se lognul, cim jsem udelal to podstatne a vy me bavte. Snazte se.
a k přístupu hráčů....nikdy jsem nečekal, že se se mnou DM bude zabývat nebej bože i komunikovat. A až na opravdu několik vyjímek neznám nikoho kdo by to od DM očekával.....Buď tedy hraji na jiném servru nebo mam štěstí na lidi, s nimiž hraji a snažím se je bavit.
Odesláno 04.05.2007 16:15
Pristup a chovanie? Moja mila, to je friedly fire s tazkymi stratami. Alebo inac: Ak nieco chcem, tak to riesim diplomaticky a v klude. Tym, ze niekomu vynadas a nahnevas ho nic nedosiahnes. Ale to by musela byt vola zo strany samozvaneho zora pomstitela.Mantore, jestli si to nepochopil, tak už vůbec nejde o ban, ale o přístup a chování. není vůbec problém si to s ním vyřídit a už bylo tak uskutečněno. Šlo to s ním dokonce vyřídit i bez zbytečného banu, ale k tomu by musela být vůle za strany samozvaného vládce. Ted musím odejít, ale k tomuto tématu se ještě vyjádřím.
Odesláno 04.05.2007 17:32
asi by si mluvil jinak kdybi se to stalo toběPristup a chovanie? Moja mila, to je friedly fire s tazkymi stratami. Alebo inac: Ak nieco chcem, tak to riesim diplomaticky a v klude. Tym, ze niekomu vynadas a nahnevas ho nic nedosiahnes. Ale to by musela byt vola zo strany samozvaneho zora pomstitela.
Odesláno 04.05.2007 19:10
1. Nepletu, ani trosku. Kriterium muze byt pricinou i dusledkem a uplne mi unika proc pricinu a dusledek zminujes. Kriterii pro hrani na Demone je spousta mimo zmineneho slusneho hrani a nezabanovane IP to je napriklad aspon zakladni pocitacova gramotnost, znalost ceskeho nebo slovenskeho jazyka a dalsi. Co ma kriterum spolecneho s pletenim si priciny a dusledku je mi zahadou .)1) nepleteš si trošku příčinu a důsledek? nemá tam nááhodou být, že kriteriem pro hraní na Demoně je slušné hraní, aby nebylo zvoleno oné zabanování IP adresy?
2) v tom s tebou souhlasit můžu, dobře...ale myslím si že Marwin se nijak nesnažil rozpoutat flame...prostě nechápal a cítil křivdu, těžko mu to vyčítat..
3) ano, ten problém by tak řešit šel, když by na jednom konci byl ten, co problémem trpí a na druhém konci ten, komu to není jedno
2. Po Marwinovi se nekdo vozil a nekdo mu neco vycital? Kde konkretne prosim?
3.) Ono je to Geraltovi, potazmo DMs tymu jedno? Jsi jejich osobni psycholog ze si dovolujes prezentovat jejich pocity?
Ovsem toto je diskusni perla :) Srovnavat pridelenou IP a jeji zabanovani s s narodnosti a jeji persekuci a odvolavat se pritom na dejiny, tomu se rika argument. Mimochodem, vis o tom ze hruska je uplne neco jinyho nez jablko? To jen tak na okraj, aby rec nestala :)trestat někoho za něco co neudělal jen proto, že "patří do špatné škatulky" (národnosti atd...) už tu bylo...v dějinách..a je to celkem nebezpečná myšlenka, tak se nediv, že to vyvolává i prudké reakce...
Odesláno 05.05.2007 09:24
Vobec nie, spraval by som sa presne tak ako hovorim. Ked ides do banky, na urad, k lekarovi, alebo na obchodne rokovanie s tym, ze sa ti nieco nepaci, zacnes im tam takto papulovat? Nie. Preco? Lebo nic nevyriesis, len skodis sam sebe. Toto je presne ten isty pripad. Hovori sa, ze clovek sa uci na chybach, len blbec na vlastnych. Nech je toto ziarivym prikladom toho ako sa s ludmi nejedna.asi by si mluvil jinak kdyby se to stalo tobě
Odesláno 05.05.2007 09:46
Jasné..půjdeš na úřad a poprosíš je o pomoc, ale oni ti suše odpoví, že ti nepomůžou. Ne že by nemohli, ale prostě nechtějí.Vobec nie, spraval by som sa presne tak ako hovorim. Ked ides do banky, na urad, k lekarovi, alebo na obchodne rokovanie s tym, ze sa ti nieco nepaci, zacnes im tam takto papulovat? Nie. Preco? Lebo nic nevyriesis, len skodis sam sebe. Toto je presne ten isty pripad. Hovori sa, ze clovek sa uci na chybach, len blbec na vlastnych. Nech je toto ziarivym prikladom toho ako sa s ludmi nejedna.
Nedo ještě přesněji. Pokud něco dlužíš tak by ti měla příjít upomínka, aby jsi to vrátil. Ale takhle tě rovnou zavřou a to ještě určitý čas vůbec netušíš proč.
Samozřejmě, že by si rád jednal, slušně a ohleduplně. Ale pokud druhá, mocnější strana nechce, tak už ti nic nepomůže......
Odesláno 05.05.2007 09:56
Vobec nie, spraval by som sa presne tak ako hovorim. Ked ides do banky, na urad, k lekarovi, alebo na obchodne rokovanie s tym, ze sa ti nieco nepaci, zacnes im tam takto papulovat? Nie. Preco? Lebo nic nevyriesis, len skodis sam sebe. Toto je presne ten isty pripad. Hovori sa, ze clovek sa uci na chybach, len blbec na vlastnych. Nech je toto ziarivym prikladom toho ako sa s ludmi nejedna.
V tom ze by se melo jednat slusne mas naprostou pravdu, ale..
..nekdy opravdu nezbyva jina moznost. I moje osobni zkusenost s urady je, ze se veci pohli az kdyz tam clovek prisel udelat poradnej ohnostroj a mile slova nestacili.
Odesláno 05.05.2007 09:59
Bohuzel vetsina lidi se mylne domniva, ze na internetu funguje demokracie.Jasné..půjdeš na úřad a poprosíš je o pomoc, ale oni ti suše odpoví, že ti nepomůžou. Ne že by nemohli, ale prostě nechtějí.
Nedo ještě přesněji. Pokud něco dlužíš tak by ti měla příjít upomínka, aby jsi to vrátil. Ale takhle tě rovnou zavřou a to ještě určitý čas vůbec netušíš proč.
Samozřejmě, že by si rád jednal, slušně a ohleduplně. Ale pokud druhá, mocnější strana nechce, tak už ti nic nepomůže......
Pouze tvrda pravidla a prisne tresty dokazou udrzovat tuhle anarchistickou spolecnost pohromade.
Odesláno 05.05.2007 10:26
Obecně máš pravdu, internet má svoje pravidla a ban IP celé skupiny lidí je bězně používaný a často velmi vhodný prostředek, jak se vypořádat s porušováním pravidel. Ale Démona je poměrně malá komunita, kde jde celkem dobře uplatnit i osobní a citlivý přístup. Dobrý admin by měl kromě tvrdé ruky zvládnout i tohle.Bohuzel vetsina lidi se mylne domniva, ze na internetu funguje demokracie.
Pouze tvrda pravidla a prisne tresty dokazou udrzovat tuhle anarchistickou spolecnost pohromade.
Nemyslím si, že právě aplikované řešení situace bylo od Geralta citlivé nebo vhodné. Použít postup, při němž kvůli další šanci pro nerozumné mladé hovádko znechutí hru x dalším (v tomto případě nadprůměrným) hráčům, to je zcela legitimní. Ale jestli je to postup, který je dobrý pro server a jeho komunitu, to je minimálně na pováženou. Ban na IP jde dát vždycky, a v tomhle případě by to měla být ta poslední možnost...
Odesláno 05.05.2007 10:48
Mam za to, ze ban se provedl automaticky pri hamrovani DM hesla na server. To mame tak dokonaly server, ktery ma tak vyspelou AI, ze pouziva i citlivy pristup ?
A za dalsi, co jsem v tomto tematu cetl, sam Lopyk vam pricinu vzniku problemu vysvetlil a take sam rekl, ze situaci se bude snazit resit ASAP.
Zda se vam, ze to je nedostatecne citlivy pristup?
Za treti, bezne admini o udelanych banech ani nediskutuji. Geralt mel velkou trpelivost, ze vam neustale dokola opakoval, proc tomu tak bylo, ale vy jste jako kafemlejnek porad dokola opakovali, ze to nebyl citlivy pristup a kde si cosi. Podle me byl k cele veci dost citlivy, ze byl s vami ochotny tak dlouho diskutovat.
Odesláno 05.05.2007 12:31
Myslis , ze to jde v realu vzdycky po dobrym ? A proc to srovnavas s realem ?Vobec nie, spraval by som sa presne tak ako hovorim. Ked ides do banky, na urad, k lekarovi, alebo na obchodne rokovanie s tym, ze sa ti nieco nepaci, zacnes im tam takto papulovat? Nie. Preco? Lebo nic nevyriesis, len skodis sam sebe. Toto je presne ten isty pripad. Hovori sa, ze clovek sa uci na chybach, len blbec na vlastnych. Nech je toto ziarivym prikladom toho ako sa s ludmi nejedna.
#147 Host_Ariadna_*
#149 Host_Ariadna_*
#150 Host_Hanahh_*
Odesláno 06.05.2007 00:28
pominu nadávky a urážky předchozích přispěvovatelů, ač co by mi bránilo je za sprosté a jakékoli jinak urážející chování zabanovat na foru? nic, jen bych klesl na jejich úroveň.
- dát BAN na IP adresu
co z toho plyne?
Táhni do piči. Neodpověděl si na to jak si se v rámci kamárdšovtu stal DM a po sléze šéf modulu a ted tu budeš kázat hovna o tom jak nerozlišuješ známé a neznámé.
Uvědomte si, že vy jste tu pro hráče a ne hráči pro vás.
Zdraví zabanovaná Hanička
P. S. voodoo ty tvoje sračky stejně hodlá číst minimum lidu, tak se ani neobtěžuj sem cokoliv psát
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních