Skočit na obsah

Fotka

Frakce

• Please log in to reply
141 odpovědí na toto téma

#121 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2007 08:42

jací přebíhači ty čížku jeden? :wow:

Zobrazit příspěvek

se nevztekej já mám kořeny na moravě :)) ...byli tím myšleny špioni,překupníci,donašeči atd. :) frakce číslo tři .-)
  • 0

#122 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2007 08:58

se nevztekej já mám kořeny na moravě :)) ...byli tím myšleny špioni,překupníci,donašeči atd. :) frakce číslo tři .-)

Zobrazit příspěvek

grrrr ja chci svoji vlastni frakci kde budu jen a jen sam :wow:
  • 0

#123 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2007 08:58

...byli tím myšleny špioni,překupníci,donašeči atd. :)

Zobrazit příspěvek

tak se nestyď:) prostě ta verbež :wow:
  • 0

#124 Host_Nabuccor_*

Host_Nabuccor_*
  • Host

Odesláno 13.05.2007 12:06

POdla mojho nazoru jednoznacne ja to vidim na WIPE + 3 nove frakce---to my vychadza pre nove vedenie Demony

edit od Bewboowa: + "RP-server"
  • 0

#125 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 13.05.2007 12:46

POdla mojho nazoru jednoznacne ja to vidim na WIPE + 3 nove frakce---to my vychadza pre nove vedenie Demony

Zobrazit příspěvek

Ještě si tam pozapomněl přechod na "RP server", ale jinak s tím souhlasím.
  • 0

#126 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.05.2007 14:47

si zavedte frakce,kuli tomu nemusi bejt wipe :))
  • 0

#127 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 13.05.2007 16:06

Frakce bez wipe nejsou dost RP :wow:
  • 0

#128 Host_Nabuccor_*

Host_Nabuccor_*
  • Host

Odesláno 13.05.2007 16:57

este urcit ten den "D" :wow: a mozeme to rozjet :laugh:
  • 0

#129 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 13.05.2007 23:43

este urcit ten den "D"  :wow: a mozeme to rozjet  :laugh:

Zobrazit příspěvek

DNES !
  • 0

#130 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2007 07:22

DNES !

Zobrazit příspěvek

suuupr, začnu zase hrát:)
  • 0

#131 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2007 07:30

Tak to doufám, že ten wipe nebude zas tak brzo :wow:
  • 0

#132 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2007 07:52

DNES !

Zobrazit příspěvek

Dnes nééééé du na spartu a tím pádem by měli ostatní hned od začátku náskok..nepřijatelné :wow:
  • 0

#133 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.05.2007 08:18

Navrhuji, aby se kazdemu, kdo rekne, ze je kvuli erpé třeba wipe, smazali z uctu vsechny postavy, aby uz dotycny KONECNE zacal hrat RP, kdyz doted to teda prasil !!!!
  • 0

#134 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2007 09:02

wipe kvuli frakcim, ktere stejne nemaji budoucnost je prasarna nejtezsiho kalibru. Vetsina lidi stejne v zadne frakci byt nechce. Kdyby totiz chteli tak uz v nejake jsou. Ty co tu vykrikujou o frakcich povetsinou chteji z DM/WB vytlouct nejake vyhody a privilegia. Vsak cech kovaru je taky frakce (zajmova skupina). A nerikejte mi ze nemate kolem sebe lidi, kteri kdyz se naloguji do hry ze jim neposlete ihned pozvani do party, ze nemate vicemene stalou partu se kterou chodite expit nebo pro matros/poklady. Vsak to jsou zajmeve skupiny ktere maji nejdelsi trvani a nejpevnejsi zaklad!! :wow:
  • 0

#135 Host_Kimli Gebero_*

Host_Kimli Gebero_*
  • Host

Odesláno 19.05.2007 16:02

Co se týče rebelů a nákupů věcí, opravdu by to chtělo nějakého "zrádce" v Alicii, který by pro ně získával licence nebo nakupoval zbraně a zbroje atp., a poté je prodával rebelům na nějakém místě nebo ještě přes někoho....ne jen tellovat kamarádům "hele vole kup mi tam licence, nemůžu do města"

A co se týče nemožnost chodit jako rebel do města (no může tam, to se ví, ale nebezpečí TS je silní:), spíš bych strážníkům to TS i vzal, a nechal spíš v duchu RP, když obyčejní lidé ony rebely poznají, aby jim dali co proto a vyhnali je, popř. chytili a zavřeli. (tedy v případě, že rebel nebude komplet převlečený a všichni nebujdou ječet na postavičku se svítícím jménem nad hlavou "hele to je ******, je to rebel, na něěěěj!)

Zobrazit příspěvek

Myslim si ,že tohle všechno před dvěma rokama bylo,měli plno pomahačů mezi alicijskými.....to fungovalo.
  • 0

#136 Host_Kimli Gebero_*

Host_Kimli Gebero_*
  • Host

Odesláno 19.05.2007 16:07

wipe kvuli frakcim, ktere stejne nemaji budoucnost je prasarna nejtezsiho kalibru. Vetsina lidi stejne v zadne frakci byt nechce. Kdyby totiz chteli tak uz v nejake jsou. Ty co tu vykrikujou o frakcich povetsinou chteji z DM/WB vytlouct nejake vyhody a privilegia. Vsak cech kovaru je taky frakce (zajmova skupina). A nerikejte mi ze nemate kolem sebe lidi, kteri kdyz se naloguji do hry ze jim neposlete ihned pozvani do party, ze nemate vicemene stalou partu se kterou chodite expit nebo pro matros/poklady. Vsak to jsou zajmeve skupiny ktere maji nejdelsi trvani a nejpevnejsi zaklad!! :blushing:

Zobrazit příspěvek

Byla jsme okouknout Kandelábriii,i Dragon Hammer.......jsou tam frakce a fungují.Proč nezkusit i tady?Tam mám pocit,že jsou snad i součástí modulu.Na Kandelábru dokonce jedna z těch frakcí udržuje i klid ve městě.Moc jsem tam dlouho nebyla,tak jsem to tam nepoznala tak jako tady.Když začneš hrát,můžeš se k nim přidat,dokonce zlý postavy mají automatický odpor.A k té stále partě.........já nemám nikoho takovýho,spíš mám zkušenost,že někteří tě k expení jen využijí když potřebují a pak tě neznají.
  • 0

#137 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 16:18

Další kdo sem cpe něco z jinejch servrů... když se vám to tak líbí tak zůstaňte tam :blushing:
  • 0

#138 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 19:14

Další kdo sem cpe něco z jinejch servrů... když se vám to tak líbí tak zůstaňte tam  :blushing:

Zobrazit příspěvek

a ja mel za to ze se tu diskutuje. Mela navrh, rekla ho a ty ji muzes oponovat. Ovsem keci jako mas ty neni diskuse, jsou to jen keci. Ono po 5ti letech uz moc noveho nevymyslis a obvykle se kopiruji napady navzajem. Nebo snad socket system neni kopie z Arkhalie1 ???
  • 0

#139 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 20:03

a ja mel za to ze se tu diskutuje. Mela navrh, rekla ho a ty ji muzes oponovat. Ovsem keci jako mas ty neni diskuse, jsou to jen keci. Ono po 5ti letech uz moc noveho nevymyslis a obvykle se kopiruji napady navzajem. Nebo snad socket system neni kopie z Arkhalie1 ???

Zobrazit příspěvek

Vim já ? Já na jinejch servrech nehraju...
  • 0

#140 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 19.05.2007 20:06

Myslim si ,že tohle všechno před dvěma rokama bylo,měli plno pomahačů mezi alicijskými.....to fungovalo.

Zobrazit příspěvek

Tak to asi spatne hledaji... :blushing:

Další kdo sem cpe něco z jinejch servrů... když se vám to tak líbí tak zůstaňte tam  :blushing:

Zobrazit příspěvek

...samo mas pravdu, ze od sousedu nemusime prebirat..kazdou pi...tomost.
Ale resi-li se nejaky problem a u nich to funguje, bylo by posetile se nad jejich resenim alespon nezamyslet .)
..nez zacneme vymyslet neco "originalniho". :cool:
  • 0

#141 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 21:16

Snazit se na Demonu cpat "na silu" frakce je podle me chyba. I to, ze urcity svet neco nema ho muze cinit vyjimecnym.
  • 0

#142 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 22:09

Ponožka....
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních