jací přebíhači ty čížku jeden?
se nevztekej já mám kořeny na moravě :)) ...byli tím myšleny špioni,překupníci,donašeči atd. :) frakce číslo tři .-)
Odesláno 13.05.2007 12:06
Odesláno 13.05.2007 14:47
Odesláno 13.05.2007 16:06
Odesláno 13.05.2007 16:57
Odesláno 14.05.2007 07:30
Odesláno 14.05.2007 08:18
Odesláno 14.05.2007 09:02
Odesláno 19.05.2007 16:02
Myslim si ,že tohle všechno před dvěma rokama bylo,měli plno pomahačů mezi alicijskými.....to fungovalo.Co se týče rebelů a nákupů věcí, opravdu by to chtělo nějakého "zrádce" v Alicii, který by pro ně získával licence nebo nakupoval zbraně a zbroje atp., a poté je prodával rebelům na nějakém místě nebo ještě přes někoho....ne jen tellovat kamarádům "hele vole kup mi tam licence, nemůžu do města"
A co se týče nemožnost chodit jako rebel do města (no může tam, to se ví, ale nebezpečí TS je silní:), spíš bych strážníkům to TS i vzal, a nechal spíš v duchu RP, když obyčejní lidé ony rebely poznají, aby jim dali co proto a vyhnali je, popř. chytili a zavřeli. (tedy v případě, že rebel nebude komplet převlečený a všichni nebujdou ječet na postavičku se svítícím jménem nad hlavou "hele to je ******, je to rebel, na něěěěj!)
Odesláno 19.05.2007 16:07
Byla jsme okouknout Kandelábriii,i Dragon Hammer.......jsou tam frakce a fungují.Proč nezkusit i tady?Tam mám pocit,že jsou snad i součástí modulu.Na Kandelábru dokonce jedna z těch frakcí udržuje i klid ve městě.Moc jsem tam dlouho nebyla,tak jsem to tam nepoznala tak jako tady.Když začneš hrát,můžeš se k nim přidat,dokonce zlý postavy mají automatický odpor.A k té stále partě.........já nemám nikoho takovýho,spíš mám zkušenost,že někteří tě k expení jen využijí když potřebují a pak tě neznají.wipe kvuli frakcim, ktere stejne nemaji budoucnost je prasarna nejtezsiho kalibru. Vetsina lidi stejne v zadne frakci byt nechce. Kdyby totiz chteli tak uz v nejake jsou. Ty co tu vykrikujou o frakcich povetsinou chteji z DM/WB vytlouct nejake vyhody a privilegia. Vsak cech kovaru je taky frakce (zajmova skupina). A nerikejte mi ze nemate kolem sebe lidi, kteri kdyz se naloguji do hry ze jim neposlete ihned pozvani do party, ze nemate vicemene stalou partu se kterou chodite expit nebo pro matros/poklady. Vsak to jsou zajmeve skupiny ktere maji nejdelsi trvani a nejpevnejsi zaklad!!
Odesláno 19.05.2007 16:18
Odesláno 19.05.2007 19:14
a ja mel za to ze se tu diskutuje. Mela navrh, rekla ho a ty ji muzes oponovat. Ovsem keci jako mas ty neni diskuse, jsou to jen keci. Ono po 5ti letech uz moc noveho nevymyslis a obvykle se kopiruji napady navzajem. Nebo snad socket system neni kopie z Arkhalie1 ???Další kdo sem cpe něco z jinejch servrů... když se vám to tak líbí tak zůstaňte tam
Odesláno 19.05.2007 20:03
Vim já ? Já na jinejch servrech nehraju...a ja mel za to ze se tu diskutuje. Mela navrh, rekla ho a ty ji muzes oponovat. Ovsem keci jako mas ty neni diskuse, jsou to jen keci. Ono po 5ti letech uz moc noveho nevymyslis a obvykle se kopiruji napady navzajem. Nebo snad socket system neni kopie z Arkhalie1 ???
Odesláno 19.05.2007 20:06
Tak to asi spatne hledaji...Myslim si ,že tohle všechno před dvěma rokama bylo,měli plno pomahačů mezi alicijskými.....to fungovalo.
...samo mas pravdu, ze od sousedu nemusime prebirat..kazdou pi...tomost.Další kdo sem cpe něco z jinejch servrů... když se vám to tak líbí tak zůstaňte tam
Odesláno 19.05.2007 21:16
Odesláno 19.05.2007 22:09
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních