Skočit na obsah

Fotka

Zloděj

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#121 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2007 18:04

co je to bab? mozna stupidni otazka, ale sahl sem po nwn zas po dlouhe dobe tak se mi to vsechno vykourilo z hlavy :))

Zobrazit příspěvek

BAB - Base attack bonus

Jednoduše řečeno Základní útočný bonus, nezahrnuje jakékoliv modifikátory (Síla, featy, magii atd.), je skládaný z tříd povolání které máš v buildu.
  • 0

#122 Host_Aelwin_*

Host_Aelwin_*
  • Host

Odesláno 08.05.2007 18:52

BAB - Base attack bonus

Jednoduše řečeno Základní útočný bonus, nezahrnuje jakékoliv modifikátory (Síla, featy, magii atd.), je skládaný z tříd povolání které máš v buildu.

Zobrazit příspěvek

aha dik za tu tabulku uz je mi to tak nejak jasny :wow:
  • 0

#123 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2007 19:49

pokud sem dobře koukal tak build 19/10/1 dneska už moc nejede a spíš jede 13rogue/10war/7WM pokud teda neccheš jet zlodějohybridklerika a co se týče zbraně tak jedině kukri,nějaká sekyrka či krátkej meč se nechytaj
  • 0

#124 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2007 20:06

pokud sem dobře koukal tak build 19/10/1 dneska už moc nejede a spíš jede 13rogue/10war/7WM pokud teda neccheš jet zlodějohybridklerika a co se týče zbraně tak jedině kukri,nějaká sekyrka či krátkej meč se nechytaj

Zobrazit příspěvek

No zrovna v tomhle porovnani mi ten prvni build prijde lepsi. Pro Demonu ...
  • 0

#125 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2007 21:04

Zobrazit příspěvek

to už mám na 27lvl , trošku zpackaný , ale chci build s SD což my tamto nezajistí , jinak feet na kukry ( exotik zbraně ) my nevychází a už bych ani kukry nechtěl kvůli vzhledu :) a sekerka má aspon kritiky 20 / 3 :)
PS : kdo my udělá levně shadow sekerku no ?:)
  • 0

#126 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 08.05.2007 22:00

Zobrazit příspěvek

No jistě, to může Gruk se svou sekyrkou potvrdit. :wow:
  • 0

#127 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2007 09:17

Zobrazit příspěvek

Ono je to spíš o tom, co od toho chceš. Skupina dobrých buildařů něco vymyslí a hrajou si to, ten build se pak začne využívat víc masově, přefiltruje se přes fórum a začne to hrát 1/3 protože je to prej dobrý, většinou stejně něco na tom buildu zmrvěj, půlka z nich neví ani jaký jsou klady toho buildu a podobně. To, že je málo 19/10/1 je spíše modní trend. Ale třeba mě se víc líbí, sice přijdu o feat mám pocit, ale možnost sd od 8 lvl mě spestřuje hru. Když se chci bavit a sednu unavenej po celodenní práci k nwn a jdu někam bojovat, tak mám už minimální riziko umrtí, vídám ty lidi který jsou flustrovaný, že musej 20 minut čekat na klerika, maj panickou hrůzu, že když příjde pomoci ukradne jim peníze, maj panickou hrůzu z očistce atd atd.
  • 0

#128 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 26.05.2007 22:48

sem blbej...nebo blbe jen vidim...anebo to fakt nema epic dodge?
  • 0

#129 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 27.05.2007 00:19

Zobrazit příspěvek

ty byt nezmar tebe vyhodit voknem vratis se dverma
  • 0

#130 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2007 08:54

Zobrazit příspěvek

devatenáct to má zlodějů :blushing:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních