Skočit na obsah

Fotka

Ma se stat Demona RP svetem?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
144 odpovědí na toto téma

Anketa: Ma se stat Demona RP svetem? (80 členů volilo)

Ma se stat Demona RP svetem?

1. Ano bylo by nacase (47 hlasů [58.75%])

Procento volících: 58.75%

2. Ne at zustane Relax RP (29 hlasů [36.25%])

Procento volících: 36.25%

3. Nechci hlasovat a jen videt vysledky. (4 hlasů [5.00%])

Procento volících: 5.00%

Hlas

#121 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 14:04

DMs nikdy nebudou vsude a vzhldem k jejich poctu atd.

Ještě otázka na CS. Zajímalo by mě jaké typy odpovědí dostávají na svoje SHOUTY "Nemá někdo nějaký problém?", nepočítám žádost o hmotnou pomoc nebo res.

Zobrazit příspěvek

No, doufám, že Geralt přijme ještě nějaké DM...

No, obvykle se mě hráči na něco zeptaj, cokoliv, nebo mi nahlásí bug...
  • 0

#122 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 14:27

To jsi mi toho řekl :happy: Ale aspoň, že se ptají.. V tom případě jsem byl na omylu. Myslel jsem, že smysluplných reakcí na shout je 0.
Ináč já si vždycky odchytnu njakého nováčka a snažím se mu trochu ukázat jak hrát, což je takové CS bez titulu. Posledním pokusem byl Bloody S. :drinks:
  • 0

#123 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 14:33

DMs nikdy nebudou vsude a vzhldem k jejich poctu atd..  Hraci by meli mít to cítění, akdyž ho nemají tak jim ho vštěpovat. To je sice práce CS, ale mužou to zastat i zkušenějši hráči. Jenže je zkušenější hráč a hráč. Někdo machruje výbavou a tím jak jsou dobrý, což má za následek, že newbik se cítí jako [sedmikráska] co nemá ani na zlaou výbavu a jediným smyslem hry pro něj je akorát ten lepší equip. Největší podíl na budoucím profilu nového hráče má to do s kým se potkává v prvních týdnech hraní.

Ještě otázka na CS. Zajímalo by mě jaké typy odpovědí dostávají na svoje SHOUTY "Nemá někdo nějaký problém?", nepočítám žádost o hmotnou pomoc nebo res.

Zobrazit příspěvek

Vetsinou se nikdo nepta, to mas pravdu, a kdyz jo sou to otazky typu co potrebuju na kone, ohledne buildu a tak...ale ver ze kdyz CS vidi nekoho oockarit, nebo nehrat rp tak se mu snazi vse vysvetlit, ja to aspon tak delam, nejdriv se teda zeptam jestli ma dotycnej chut naucit se hrat to poradne tak aby nad nim neohrnovali nos :happy: 9 z 10ti si rado vyslechne a 8 z 10ti zacne rp hrat :drinks:
  • 0

#124 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 14:38

Vetsinou se nikdo nepta, to mas pravdu, a kdyz jo sou to otazky typu co potrebuju na kone, ohledne buildu a tak...ale ver ze kdyz CS vidi nekoho oockarit, nebo nehrat rp tak se mu snazi vse vysvetlit, ja to aspon tak delam, nejdriv se teda zeptam jestli ma dotycnej chut naucit se hrat to poradne tak aby nad nim neohrnovali nos  :drinks: 9 z 10ti si rado vyslechne a 8 z 10ti zacne rp hrat  :happy:

Zobrazit příspěvek

a ten jeden tě pošle na taková místa, kde to sám pořádně ani neznáš :happy:
  • 0

#125 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 15:23

Jak to dopadlo s tím Bloody S.? To by mě celkem zajímalo.
  • 0

#126 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 16:38

:happy: Vzdal jsem to, páč to vůbec nikam nevedlo. Teď už je to o fous lepší, pokud teda nestrká něco mezi hvězdičky jen když potká mě.
  • 0

#127 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 17:45

Musi se točit, nemá přece oči i zezadu na hlavě  :happy: tam de o to že jak správně garret podotknul, hodně hráčů nerozlišuje to co vidí on a co postava a když ma truesight tak i tak si nevidí za záda že jo...v tomhle připadě prostě hod na naslouchani  :devil:

Zobrazit příspěvek

A jak Garret ví, že dotyčný ho nedetekoval pomocí listen? Pokud má ts, tak se nedá zjistit jak dopadl hod na detect. To ovšem nebrání Garretovi myslet si, že nehrálo dost RP.
Klasický případ neznalosti mechaniky hry a ohánění se RP.
Dále bych zavedl hod na čich, jestli nebyl Garret třeba i cítít :devil:
Samozřejmě pokud má sledovaný psa, nebo jiné zvíře s dobrým čichem, měl by se provést hod i za toto zvíře (zvíře by mělo mnohem větší šanci Garreta odhalit).
Stát ve dne ukryt uprostřed náměstí není dost RP.
Zavedl bych indikátor ukrytí něco na způsob splinter cell => ukrytí na náměstí ve dne = 0%.
To jen aby to bylo dost RP :happy:
  • 0

#128 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 17:56

A jak Garret ví, že dotyčný ho nedetekoval pomocí listen? Pokud má ts, tak se nedá zjistit jak dopadl hod na detect. To ovšem nebrání Garretovi myslet si, že nehrálo dost RP.
Klasický případ neznalosti mechaniky hry a ohánění se RP.
Dále bych zavedl hod na čich, jestli nebyl Garret třeba i cítít :happy:
Samozřejmě pokud má sledovaný psa, nebo jiné zvíře s dobrým čichem, měl by se provést hod i za toto zvíře (zvíře by mělo mnohem větší šanci Garreta odhalit).
Stát ve dne ukryt uprostřed náměstí není dost RP.
Zavedl bych indikátor ukrytí něco na způsob splinter cell => ukrytí na náměstí ve dne = 0%.
To jen aby to bylo dost RP :devil:

Zobrazit příspěvek

ach jo, jeste ze tu lze slovickarit, i kdyz uvedeny priklad bych videl spis nekde na Mintace (jestli nekdy pojede), a i tak by mel Atti urcite vyhrady :happy:
  • 0

#129 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 18:46

Ja nehovorim ci je tell RP/OOC kanal, ale pride mi divne ked ludia ktori napisu na forum ze chcu Demonu viac RP zacnu rozhovor tak, ze sa ma cez tell pytaju aky som lvl (je jedno ci cez tell, alebo party, alebo talk). Ak sa niekomu zda ze je Demona malo RP, tak by mal ist prikladom ostatnym a mal by sa ich snazit svojou hrou strhnut k hraniu RP a nie rozposielat tell-y typu. "lvl? pod expit, potrebujem 3k exp".

Tvrdim ze polovica ludi co hlasuju v anketach ze chcu viac RP, vlastne ani nevedia co to to RP je, pripadne maju o nom len hmlistu predstavu.

Zobrazit příspěvek

Mě se tohle nestává. Když už mě někdo otravuje se svým levelem nebo počtem expů, dělá to přes partu nebo talk. Kdyby mi lidi psali "lvl?" přes tell, to bych si ještě pískal :happy:

Jinak je pravda, že RP je tu už takový univerzální zaklínadlo, víc se o něm mluví, než se hraje. Ale většinu lidi, co se účastní téhle debaty, myslím netřeba podezírat z neznalosti a nonrp hraní...
  • 0

#130 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 19:47

Musi se točit, nemá přece oči i zezadu na hlavě  :happy: tam de o to že jak správně garret podotknul, hodně hráčů nerozlišuje to co vidí on a co postava a když ma truesight tak i tak si nevidí za záda že jo...v tomhle připadě prostě hod na naslouchani  :devil:

Zobrazit příspěvek

Otáčení hlavy a periferní vidění ti něco říká?;-) Samozřejmě to neni reálný uhrát, to by ses musel koukat na nějakej stůl napravo, aby panák otočil hlavu... Ale podle mě se každej čas od času otočí, nebo podívá stranou. S tim házenim je to nesmysl, protože od toho je to kouzlo-že si nemusí házet na spot, listen a podobně aby někoho viděl... Dokonce by se dalo i spekulovat, že postava s TS, ale ne s pouhým viděním neviděného, vidí jinak, třeba i z ptačí perspektivy. Ale to je myslím irelevantní pro tuto diskusi:-D.
  • 0

#131 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 21:10

A jak Garret ví, že dotyčný ho nedetekoval pomocí listen?

Zobrazit příspěvek

Ten kdo má TS si pravděpodobně nedává body do listen.
Ostatní věty už je zbytečné komentovat.
  • 0

#132 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 22:42

Ostatní věty už je zbytečné komentovat.

Zobrazit příspěvek

A já se tak dobře bavil... no nic nutit k diskusi někoho, kdo si ji nepřeje je asi jako házet hlínu na zeď s úmyslem ji pobořit....;-D
  • 0

#133 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 22:55

To jen aby to bylo dost RP :happy:

Zobrazit příspěvek

Takze samozrejme, ze by sa zaviedol aj modifikator pre skill move silently, podla povrchu vsak ? V pripade, ze by napr. presiel po vode tak by to bolo na 99% automatic failure. Pohyb po lesnej ceste, plnej listia a popadanych haluzi, by mal ovela vacsi postih, ako pohyb po kamennej dlazbe a pod.

Mnoo, mne sa to aj celkom pozdava. Zavedme to ! :devil:
  • 0

#134 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 00:07

Kdyz slovickareni...sight = pohled, zrak, prohlédnout si atd atd. což de myslim jenom očima :happy:
  • 0

#135 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 06:56

Kdyz slovickareni...sight = pohled, zrak, prohlédnout si atd atd. což de myslim jenom očima  :happy:

Zobrazit příspěvek

když já nevidím souvislost se "sight" a tím ostatním :devil:
  • 0

#136 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 09:01

9 z 10ti si rado vyslechne a 8 z 10ti zacne rp hrat  :happy:

Zobrazit příspěvek

To je moc fajn. Akorat by me zajimalo kde se ty kvanta tech poucenejch schovavaj? Ze by prebihali lokace vzdycky na opacnou stranu nez jdu ja? Nebo nechodi do hry?
  • 0

#137 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 09:14

Kdyz slovickareni...sight = pohled, zrak, prohlédnout si atd atd. což de myslim jenom očima  :happy:

Zobrazit příspěvek

A jak to koresponduje s perifernim viděnim a otáčenim hlavy bych potřeboval ještě vysvětlit. Jinak ani s tímhle nemůžu souhlasit, protože ve fantasy světě se opravdu nemusíš dívat jen očima, zvlášť když si mág :devil:
  • 0

#138 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 09:46

No nam je jasne, ze hrajes maga a ze umis vsechno, nejlip a bez chybicky, tak to nemusis porad opakovat dokola.

Freppi: A nezapomen zavest jeste hod na paladinovy schopnosti citit zlo :happy:
  • 0

#139 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 10:31

To je moc fajn. Akorat by me zajimalo kde se ty kvanta tech poucenejch schovavaj? Ze by prebihali lokace vzdycky na opacnou stranu nez jdu ja? Nebo nechodi do hry?

Zobrazit příspěvek

Dobre to bylo trochu zavadejici co sem napsal...rozprumeroval bych to tak na jednoho novacka na tyden a jeden z deseti nove prichozich (jednou za 10 mesicu) si pojednani o rp nehodla vyslechnout ani kdyby ho meli krajet :happy:
  • 0

#140 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 11:31

No nam je jasne, ze hrajes maga a ze umis vsechno, nejlip a bez chybicky, tak to nemusis porad opakovat dokola.

Zobrazit příspěvek

:happy: :devil:
  • 0

#141 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 27.04.2007 11:36

Zobrazit příspěvek

Kdyz by jsi videla jak machruje na meho 20/7/3 ! ble ble ble
  • 0

#142 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 12:13

Kdyz by jsi videla jak machruje na meho 20/7/3 ! ble ble ble

Zobrazit příspěvek

mým 20/7/3 mágem:D
  • 0

#143 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 12:14

Hlasoval jsem ANO,
ale mám k tomu menší dodatek a to ten že bych byl raději kdyby se Démona přiklonila více k RP než je nyní a nestávala se čistým HCRP. Moc rád si RP zahraji, s přáteli z drtivé většiny komunikujeme RP, pokud se domlouváme třebas na expení tak buď jsme již v partě tak přes PARTY channel nebo tellem.

Vzhledem k tomu že PARTY channel vidí DM tak se za jeho používáni k OOC omlouvám a mám k tomu jeden návrh. Jak tu již zazněla myšlenka na OOC channel
rád bych ji rozvedl. Dal by se dal zřídit OOC party a OOC talk, obojí vypínatelné třebas přes emote wand? DM by to pomohlo že klasický PARTY channel by byl pro RP či kvesty a velice by se jim zjednodušila práce a zvýšil požitek ze hry. OOC talk by byl pro lidi mimo skupinu a také by jej ostaní hráči mohli povypínat. Chápu že by v tom sice ze začátku mohl být problém si zvyknout ale člověk si zvykne na ledascos. NAvíc DM by dál mohli sledovat vulgarismy v OOC.

Osobně pokaždé když vidím nějaké RP hrající hráče tak se dle své nálady pokusím v duchu RP přidat, samozřejmě se nevnucuji a pokud postavy nemají zájem abych se připojil tak odcházím. Též to vychází z neutrálního přesvědčení Cati, zloun by se asi choval jinak.

Tolik můj názor k této anketě

EDIT: Pokud by se ta myšlenka s OOC channelama uchytila, ochotně se nabízím k užší spolupráci na jejím uvedení do provozu ale zatím s tím nemám žádné zkušenosti:(
  • 0

#144 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 29.04.2007 21:23

Hlasoval jsem "ano" chtelo by to pribrzdit ten akcni smer jakym se demona ubira.

..jinak TS nepouzivam, pouzivam xfire :happy:
  • 0

#145 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:51

To jsi mi toho řekl  :devil: Ale aspoň, že se ptají.. V tom případě jsem byl na omylu. Myslel jsem, že smysluplných reakcí na shout je 0.
Ináč já si vždycky odchytnu njakého nováčka a snažím se mu trochu ukázat jak hrát, což je takové CS bez titulu.  Posledním pokusem byl Bloody S.  :happy:

Zobrazit příspěvek

Jojo, vzpomínám na Leelo když jsem začínal :devil:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních