Skočit na obsah

Sona Furst

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#121 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.05.2007 08:27

Tady je to furt stejný  :blushing:  jinak čAo všem  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Taky mám ten pocit. Vždycky se tu čtyři stránky něco dookola omílá, a pak tomu přijde nasadit korunu Wertin se svou furt stejnou frází, případně obměněou o "tady se nic nezměnilo". Čao tež. :cool:
  • 0

#122 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2007 08:30

Taky mám ten pocit. Vždycky se tu čtyři stránky něco dookola omílá, a pak tomu přijde nasadit korunu Wertin se svou furt stejnou frází, případně obměněou o "tady se nic nezměnilo". Čao tež.

Zobrazit příspěvek

:blushing:
  • 0

#123 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 10:01

Zdravím,ale chci se jen zeptat na názor širší veřejnosti,zda je správné řezání na základě ooc hlášek a nebo ne.
Můj vzkaz Soně byl myšlen jako sranda,proto jsem tam napsal tolik hehe a :-),ale to je jedno.Ten hráč neměl,i kdybych to myslel vážně,stejně podle mého nazoru přiběhnout a hned ne RP krást a pak řezat.Je to PK a nebo není?..Ja si myslím,že ano,ale DM mi hned neodpovědělo a tak volím tuhle cestu.Nemam nic proti řezání hlav,ale v rámci hry.Ne jako mstu za ooc povídaní atp.Díky za vaše případné názory.
P.S.Pro lepší dokumentaci přidávám screeny.

Zobrazit příspěvek

Ty si to zasloužíš. To co děláš ty když se ti někdo nelíbí je horší ;)
  • 0

#124 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 12:27

Na těch skreenech usvědčuješ akorát sám sebe..... Sona tě sice řízla kefu ale tak asi měla důvod za ty nadávky ne každej to pochopí jako srandu já osobně až bych tě potkal bych tě taky sejmul...Sona je sice hráč ,který nemá moc trpělivosti má své nálady ale to si přehnal... ještě to ooc kolem :smile:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních