Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#121 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:49

nevím jestli sem funkci Dmek pochopil blbě já nebo ty, ale domníval jsem se že neni jejich úkolem řešit žabo-myší hádky a určovat kdo je větší padouch

Zobrazit příspěvek

Zabo mysi hadky kdyz se tluce hafo hracu a sekaji si hlavy ?
  • 0

#122 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:51

Zabo mysi hadky kdyz se tluce hafo hracu a sekaji si hlavy ?

Zobrazit příspěvek

no a? někoho zabít není proti pravidlům serveru ale města, a tudíž bych se obracel spíše na lady než na DM
  • 0

#123 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:52

Aron tam vubec nemel byt ,prisel na zaklade svolavani party pres icq.. stejne tak jako dalsich 5 lidi( kleriku )
Delali jste po celou dobu boje i pred nim prasarny . Nemuzes se divit. udelal bych to zase  :clover:

Zobrazit příspěvek

Tohle mi asi neuveris ale muzu ti odprisahnout ze jsem nevedel ze to ma byt ferovka 1vs1 zjistil sem to asi 5s nez se spustila ta rvacka.
Jestli mi veris nebo ne ... je to tak
  • 0

#124 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:53

Ale porusujes utocenim na odpocivadle napriklad

Zobrazit příspěvek

Prosim te uz nepis, ze odchod z boje smerem na odpocivadlo za ucelem doplneni boostu spankem a nasledne zabiti protivnikem je poruseni pravidel. Nekteri lide z toho maji dost velke zachvaty smichu a budi svoje okoli.

Ver tomu, ze to co tady obhajujes, je ta nejvetsi kravina co jsem kdy slysel. :clover:
On uz samotny prechod do jine lokace je velkym prohreskem, natoz i navrat z ocistce na misto boje atd.

Myslim, ze na stanovovani pravidel pvp si jeste dost velky zelenac. :biggrin:
  • 0

#125 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:55

nezlobte se když si tu udělám záložku abych věděl kde odpoledne začít číst
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fakt se omlouvám ale ztratil bych se
  • 0

#126 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:56

Prosim te uz nepis, ze odchod z boje smerem na odpocivadlo za ucelem doplneni boostu spankem a nasledne zabiti protivnikem je poruseni pravidel. Nekteri lide z toho maji dost velke zachvaty smichu a budi svoje okoli.

Ver tomu, ze to co tady obhajujes, je ta nejvetsi kravina co jsem kdy slysel.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ty nechapes ze to nebylo tak jak to Haldet napsal. ja s nim proste nebojoval, jen sem prefrcel hnedka kolem nej na odpocivadlo. Bojovali ostatni TM a az po boji se vratil na odpocivadlo...
Tady mas jasnej priklad toho ze vic se veri skusenejsimu hraci jako mladsimu hraci
  • 0

#127 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:57

Ty nechapes ze to nebylo tak jak to Haldet napsal. ja s nim proste nebojoval, jen sem prefrcel hnedka kolem nej na odpocivadlo. Bojovali ostatni TM a az po boji se vratil na odpocivadlo...
Tady mas jasnej priklad toho ze vic se veri skusenejsimu hraci jako mladsimu hraci

Zobrazit příspěvek

Ne on akorat vidi screen a umi si spocitat dve a dve a urcite uz zazil par podobnych situaci .. protoze to je u hracu tobe podobnych dost casty jev
  • 0

#128 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:01

On uz samotny prechod do jine lokace je velkym prohreskem, natoz i navrat z ocistce na misto boje atd.

Zobrazit příspěvek

1. odchod z lokace sem cetl nekde ze je vlastne opusteni boje a jako takove je to jakejsi naznak toho ze jsem porazenej, odchazim (byl to nejakej clanek o tom jak je postava ve flatu kdyz prejde lokaci a vyhodu ma ten kdo ma lepsi pripojeni, nebo lepsi komp. Proste hrac s lepsim kompem bude v druhe lokaci driv a muze zautocit na postavu ve flatu)
2. nevratili sme se z ocistce hned na odvetu. to ti potvrdi kazdej ze sme sli expit na volfy.tam pak nastal ten druhej incident kdyz uz sme se vraceli z expeni
  • 0

#129 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:03

Ne on akorat vidi screen a umi si spocitat dve a dve a urcite uz zazil par podobnych situaci .. protoze to je u hracu tobe podobnych dost casty jev

Zobrazit příspěvek

Kdyz vidi screen tak vidi ze sem si akorat tak hodil haste abych profrcel a ze zadni dalsi boosty na boj sem nekouzlil. Proste jsem jen probehl a ty vyuzivas toho ze ti lidi vic duveruji. holdt nejsem tu tak dlouho jak ty a v tomhle pripade mam smulu. beru to
  • 0

#130 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:06

1. odchod z lokace sem cetl nekde ze je vlastne opusteni boje a jako takove je to jakejsi naznak toho ze jsem porazenej, odchazim (byl to nejakej clanek o tom jak je postava ve flatu kdyz prejde lokaci a vyhodu ma ten kdo ma lepsi pripojeni, nebo lepsi komp. Proste hrac s lepsim kompem bude v druhe lokaci driv a muze zautocit na postavu ve flatu)
2. nevratili sme se z ocistce hned na odvetu. to ti potvrdi kazdej ze sme sli expit na volfy.tam pak nastal ten druhej  incident kdyz uz sme se vraceli z expeni

Zobrazit příspěvek

Hned po prvni poražce jste po pruchodu ocistcem začali boostovat v pristavu a sli nas rozsekat na HB (kde jsme uz nebyli).
Ano jistě já mam zapotřebí utocit na tebe ve flatu po prechodu lokace kdyz jsme predtim ve dvou rozsekali 6stejnych najednou :clover:
  • 0

#131 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Je sice pravda ze Wipe vyresi vsechny problemy,

to alkohol a drogy taky ,ne?
  • 0

#132 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

ja bych ti celkem i veril, pac lidi jsou tu mstivy ale teda jen za podminky ze se shodneme ze za to muze Merin protoze si na 1vs1 vola posily
  • 0

#133 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:07

2. nevratili sme se z ocistce hned na odvetu. to ti potvrdi kazdej ze sme sli expit na volfy.tam pak nastal ten druhej  incident kdyz uz sme se vraceli z expeni

Zobrazit příspěvek

ad1) no vidis aspon neco sis precetl
ad2) aha takze se doexpim zpatky na tricatej level a budu pokracovat v boji jako by se nechumelilo ???

A jeste k tomuhle: takze na jake urovni to vlastne resime ? Herni, hracske nebo si ze hry delame arenu ?

Kdyz vidi screen tak vidi ze sem si akorat tak hodil haste abych profrcel a ze zadni dalsi boosty na boj sem nekouzlil. Proste jsem jen probehl a ty vyuzivas toho ze ti lidi vic duveruji. holdt nejsem tu tak dlouho jak ty a v tomhle pripade mam smulu. beru to

Zobrazit příspěvek

za treti: takze ty si vlastne uplne nahodou prochazel kolem bojujicich pratel, pred tim si vubec nebojoval a nemel si s tim nic spolecneho. Nebyl si tam, proste si jen prochazel se vyspat ?
  • 0

#134 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:07

Hned po prvni poražce jste po pruchodu ocistcem začali boostovat v pristavu a sli nas rozsekat na HB (kde jsme uz nebyli).
Ano jistě já mam zapotřebí utocit na tebe ve flatu po prechodu lokace kdyz jsme predtim ve dvou rozsekali 6stejnych najednou  :clover:

Zobrazit příspěvek

Nahoře na tom screenu je videt má utočná akce na Arona v podobě dispellu velka dira(prechody lokaci ,haste) pote pokus o vyspani zakazany z duvodu ze je v okoli nekdo z odporem- smrt
  • 0

#135 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:08

Ano jistě já mam zapotřebí utocit na tebe ve flatu po prechodu lokace kdyz jsme predtim ve dvou rozsekali 6stejnych najednou  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

jen sem popisoval jakej to byl clanek, ne ze si na mne utocil ve flatu. :clover:
Boostili sme se pro pripad ze by ste tam byli, ale potrebovali sme se dostat k volfum, protoze kdyz ste nasekali hlavy tak par hracu padlo o lvl a chteli dodelat lvl.Proste sme vas nehledali, sli sme na volfy. Dosvedci ti to kazdej
  • 0

#136 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:09

jen sem popisoval jakej to byl clanek, ne ze si na mne utocil ve flatu. :clover:
Boostili sme se pro pripad ze by ste tam byli, ale potrebovali sme se dostat k volfum, protoze kdyz ste nasekali hlavy tak par hracu padlo o lvl a chteli dodelat lvl.Proste sme vas nehledali, sli sme na volfy. Dosvedci ti to kazdej

Zobrazit příspěvek

Kazdej z te party 6ti ,,killeru,, planujicich nasi vrazdu do podrobnosti u hradu ?
  • 0

#137 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:10

ja bych ti celkem i veril, pac lidi jsou tu mstivy ale teda jen za podminky ze se shodneme ze za to muze Merin protoze si na 1vs1 vola posily

Zobrazit příspěvek

Jak rikam : ja nevedel ze to ma byt ferovka, dokonce sem jim za to nadaval, klidne se jich zeptejte
  • 0

#138 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:12

TAK SE KOLEKTIVNE SHODNEME NA TOM ZE MERIN JE KRETEN A MUZE ZA TO

vsichni si na nem vybijste vztek. Mighty ho pak muzou zrekonvales. . . ovat proste ho daj do kupy a bude klid ne?
  • 0

#139 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:13

za treti: takze ty si vlastne uplne nahodou prochazel kolem bojujicich pratel, pred tim si vubec nebojoval a nemel si s tim nic spolecneho. Nebyl si tam, proste si jen prochazel se vyspat ?

Zobrazit příspěvek

Potreboval sem spaaat tak jsem nebojoval, proste sem byl ooc otravenej (v realu) a nemel sem chut se s nima zas prat tak sem jen profrcel, co je na tom tak divnyho ?
  • 0

#140 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Jak rikam : ja nevedel ze to ma byt ferovka, dokonce sem jim za to nadaval, klidne se jich zeptejte

Zobrazit příspěvek

Muzes odpovedet na moji otazku, at si udelame jasno ? Byl si zcela nahodny chodec nebo si byl na zacatku rvacky mezi vama ( mysleno skupinama) ?
  • 0

#141 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

TAK SE KOLEKTIVNE SHODNEME NA TOM ZE MERIN JE KRETEN A MUZE ZA TO

vsichni si na nem vybijste vztek. Mighty ho pak muzou zrekonvales. . . ovat proste ho daj do kupy a bude klid ne?

Zobrazit příspěvek

Myslim si ,že neni zcela nezbytne vyjadřovat se mimo pravidla slušného chováni ,které by meli byt zavedeny i zde.
Stačí politovat a vyjde to na stejno ,ne ? :clover:
  • 0

#142 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:15

Nahoře na tom screenu je videt má utočná akce na Arona v podobě dispellu velka dira(prechody lokaci ,haste) pote pokus o vyspani zakazany z duvodu ze je v okoli nekdo z odporem- smrt

Zobrazit příspěvek

Jo, hodil si dispel, sejmul mi nejake ty boosty co sem mnel jeste od volfu. presel sem lokaci nemel sem haste tak sem si ho hodil a frcel dal ? jaka utocna akce ? proste sem sel pric a nebojoval sem v tom 2hem incidentu
  • 0

#143 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:16

Myslim si ,že neni zcela nezbytne vyjadřovat se mimo pravidla slušného chováni ,které by meli byt zavedeny i zde.
Stačí politovat a vyjde to na stejno ,ne ? :clover:

Zobrazit příspěvek

mno kdyz tu prestanou ty nenavistne vylevy a opakovani toho sameho 4x tak to bude stat za to ne? Ja si klidne necham dat ban na forum kdyz se vy dva nejak dohodnete.
  • 0

#144 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:16

Muzes odpovedet na moji otazku, at si udelame jasno ? Byl si zcela nahodny chodec nebo si byl na zacatku rvacky mezi vama ( mysleno skupinama) ?

Zobrazit příspěvek

Ano, byl sem ucastnikem prvniho incidentu. 2hemu sem se chtel vyhnout protoze jsem nemel boosty tak sem sel na odpocivadlo
  • 0

#145 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:18

Jo, hodil si dispel, sejmul mi nejake ty boosty co sem mnel jeste od volfu. presel sem lokaci nemel sem haste tak sem si ho hodil a frcel dal ? jaka utocna akce ? proste sem sel pric a nebojoval sem v tom 2hem incidentu

Zobrazit příspěvek

kdyz se rozumny clovek podiva opet na screen tak tam rozhodne jen nefrcis .. treba jsi si nasel cas na svolavani skupiny ze uz jdem a kde sme :clover:
  • 0

#146 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:20

mno kdyz tu prestanou ty nenavistne vylevy a opakovani toho sameho 4x tak to bude stat za to ne? Ja si klidne necham dat ban na forum kdyz se vy dva nejak dohodnete.

Zobrazit příspěvek

Heh ale co cekas ? jaka dohoda ?
Vy si tedka vazne myslite ze po par seknutych hlavach se upravi cennik nebo ze prestane tahle "spinava" valka ? tedka ste to spis rozbehli a bude to jen horsi a horsi kdyz to bude takhle pokracovat.Kdyz zajdu do extremu tak jedna strana urcite vyhra a ta druha prijde rekneme kazdej hrac o 10 lvlu.
Nebo se to zacne resit nejak jinak a ne rezanim hlav. Treba nejakym hezkym RP
  • 0

#147 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:22

Ano, byl sem ucastnikem prvniho incidentu. 2hemu sem se chtel vyhnout protoze jsem nemel boosty tak sem sel na odpocivadlo

Zobrazit příspěvek

To je nic moc argument, prosel si dve lokace. V prvni si na sebe nakouzlil haste a mass heal, prosel si do dalsi lokace sundal sis brneni a pokusil ses o spanek. Myslim, ze jsi mel dost prostoru pro pouziti magickeho pera pro opusteni hry.

Sorry, ale pokud si nechtel z druhym incidentem mit nic spolecneho, mel si velke mnozstvi prostoru uz pred nim, kdy jak ty tvrdis, ste se vraceli od wolfu, stejne tak pri odchodu jen na odpocivadlo zcela suse napsat ze na tohle nemas zaludek a beztrestne se odpojit pres pero.
  • 0

#148 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

vis, neco mi rika ze jedna strana dostane - par lvlu a druha banana a moznej vymaz

jen me tak napadlo ze by to mozna mohlo nekterejm dojit a mohli by zkusit neco vymyslet
  • 0

#149 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Heh ale co cekas ? jaka dohoda ?
Vy si tedka vazne myslite ze po par seknutych hlavach se upravi cennik nebo ze prestane tahle "spinava" valka ? tedka ste to spis rozbehli a bude to jen horsi a horsi kdyz to bude takhle pokracovat.Kdyz zajdu do extremu tak jedna strana urcite vyhra a ta druha prijde rekneme kazdej hrac o 10 lvlu.
Nebo se to zacne resit nejak jinak a ne rezanim hlav. Treba nejakym hezkym RP

Zobrazit příspěvek

zacalo to tak ze jsme zastavili merina s desdichadem a chteli sme s nima mluvit bez reakce utekli do nopvp pak vyzval krugnur merina na souboj. Vy jste neprojevili zajem o RP my ano .. Jeste neco ?
  • 0

#150 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 01:23

kdyz se rozumny clovek podiva opet na screen tak tam rozhodne jen nefrcis .. treba jsi si nasel cas na svolavani skupiny ze uz jdem a kde sme  :clover:

Zobrazit příspěvek

vis kdy sem to psal ? kdyz sem prechazel lokaci. proste sem kliknul do prostoru na prechod lokace , stlacil enter a psal sem v case kdyz se mi nahodilo okno s paskem prechodu lokace.ty to tak nedelas ?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních