Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#121 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 02.04.2007 11:01

Jinac s jednou elfkou sem tu taky behem dvou dni dostal do postele dva chlapy. A zasmatral jedne zenske ve vystrihu  :yes:, samozrejme neodporovala .

Zobrazit příspěvek

Mno kdyz bych hral za chlapa a balil/spal s nakou zenskou tak to jeste jde....Ale hrat zenskou,balit chlapy...to me pripada uy fakt moc :).Radsi se projdete venku,nadychejte se cerstveho vzduchu a podivejte se na ty roštěky okolo :wink:
  • 0

#122 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 11:04

Mno kdyz bych hral za chlapa a balil/spal s nakou zenskou tak to jeste jde....Ale hrat zenskou,balit chlapy...to me pripada uy fakt moc :).Radsi se projdete venku,nadychejte se cerstveho vzduchu a podivejte se na ty roštěky okolo  :wink:

Zobrazit příspěvek

Heh ber to ze to je jen hra a umeni vciteni se hrace do sve postavy. A pak uz jen zijes jako postava.

Nezapomen ze hrac co tu postavu tak hraje se ve skutecnosti chova uplne jinak...a ve hre je jen jako herec ve filmu. To si podle me dost hracu neuvedomuje a spojuje ty dve veci dohromady. O me si taky par hracu u nas na Dragon Hammeru myslelo, ze sem zenska :yes: .
  • 0

#123 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 11:04

No jo a to je ta chyba, nevim jak vy, ale ja kdyz hraju za svoju postavu tak nevnimam hrace, co ji hraje. Me je v celku jedno jestli mu je 15 nebo 40 let a jakeho je pohlavi. Ale reaguju jen na postavu ve hre.

Zobrazit příspěvek

Priznavam svoju chybu, az tak HCRP nie som. Zda sa mi to uletene, ked sex, tak radsej nazivo. Ked zabijat, tak radsej hre. :wink:
  • 0

#124 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 11:07

O me si taky par hracu u nas na Dragon Hammeru myslelo, ze sem zenska  :wink: .

Zobrazit příspěvek

Pokial si to nemysli tvoj spoluvezen alebo rodicia, tak to este ide... :yes:
  • 0

#125 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 02.04.2007 11:07

To si podle me dost hracu neuvedomuje a spojuje ty dve veci dohromady

Zobrazit příspěvek

Mno protoze to tak z 80% je postavicka obrazem hrace....Tech co fakt hrajou charakter te postavicky je malo....porad se ti tam dostava tve prave "Já"

edit: treba si porovnejte entitu Ankh An Thula a entitu Tomiho v realu, vidite nejake odlisnosti? :wink:

Příspěvek upravil TaoKan: 02.04.2007 11:13

• 0

#126 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 11:11

Mno protoze to tak z 80% je postavicka obrazem hrace....Tech co fakt hrajou charakter te postavicky je malo....porad se ti tam dostava tve prave "Já"

Zobrazit příspěvek

Pravda no, taky mam u par postav neco spolecneho se mnou, ale zbytek si vymyslim. Takze vetsina postav co mam jsou povahove hodne rozdilne.

Jedna se chova jako mala nevinna pubertacka a pta se na vse co muze
Druha je silene sprosta a spolecenska a ikdyz je zenska chova se skoro jak chlap (lesbicka :wink: )
A treti je treba stydlivka, ktere ze sebe dostane dve vety za hodinu a strani se spolecnosti
  • 0

#127 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 12:29

Náhodou hrát za ženskou je dobrý, vidíte ty chlapáky jak se o vás snaží pýří se jak pávy, ukazují (obrazně) své pestrobarevné peří a bla bla bla...samci jedni :yes: ...jen aby ulovili ženskou....a když ženská chce, tak dostane skoro každého, hlavně tady ve hře, a je krásně vidět, jak chlapáci podléhají jednoduchým a snadným svodům holky, i když jí hraje chlap, prostě chlap musí vědět jak sbalit chlapa :wink:
  • 0

#128 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 13:26

No ja hraju zasadne za zeny, protoze se na ne lepe kouka :wink: . Jsou vice emocni coz mi vyhovuje. Ale sex v takove hre mi prijde trosku divny. Asi jsem take malo HCRP.
  • 0

#129 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 13:34

Já vám dám, udělám nějakou další postavu, emotivně založeného chlapáka jako stehno :wink:
  • 0

#130 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 15:08

No ja hraju zasadne za zeny, protoze se na ne lepe kouka  :wink: . Jsou vice emocni coz mi vyhovuje. Ale sex v takove hre mi prijde trosku divny. Asi jsem take malo HCRP.

Zobrazit příspěvek

No taky hraju za zenske, protoze je pri hrani na co se divat. Ale tayk se za ne hraje lip a jednoudusejc....uz jen kvuli tomu, ze staci se mile usmivat, ukazat trosku vystrih a nebo napsat *lehounky vetrik nadzvedava jeji sukynku* a hned mas u chlapu nejakou dobrou slevu :clap_1: .

Jinac ten sex ve hre, co na tom? Patri to k zivotu, tak proc to nemit i ve hre?
Ale zase je pravda, ze druheho hrace k tomu nesmis nutit, tak jak k ostatnim vecem. Proto plati nepsane pravidlo, nedelej to, co je druhemu hraci neprijemne :yes: a zaroven co by bylo neprijemne tobe.
  • 0

#131 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 02.04.2007 17:25

edit: treba si porovnejte entitu Ankh An Thula a entitu Tomiho v realu, vidite nejake odlisnosti? :yes:

Zobrazit příspěvek

Sem z vosumdesáti procent trpaslice! Trousím kolem sebe šušně z nozder i uší, smrdim a mám chlupatý prsa. Líběj se mi tlustý liliputáni a spim se sekerou. Až se tohle až se doví moje žena :wink:

(Jinak souhlasím s tím, že povahové rysy se opravdu do postavy hodně promítnou a pokud hodnej člověk hraje zlou postavu, tak každé svoje zlo pečlivě zváží a odměřuje po kapkách a je zlej spíš verbálně. Pokud hraje nějakej hajzlik zákoně dobrou postavu jen proto, aby měl socku s paladinem, tak ta jeho postava stejně leckde kdekoho nas... svým vyčuraným, bezcharakterním a namachrovaným chováním).
Hrával jsem kdysi za "chlapskou" postavu ale pohled na "hrdiného" reka kterej co chvíly dostane přes papulu byl dost žalostnej. Když někdo přepere ženskou, tak to holt nevypadá tak blbě. Pindruše se přeci nemůže umět prát jako třeba Tanur, když je to holt jen křehká, citlivá, subtilní dívka jemných mravů a občasnou neschopnost ji lze tolerovat.
  • 0

#132 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 19:12

Toto je dost nebezpecna tema :)

Ja osobne som sex "zazil" s dvoma svojimi postavami. S Ilidionom som to nechal zajst az za hranice, co ma trochu mrzi, ale aspon mali DMka trochu show :)

Dnes uz mam nazor, ze sa sex da zahrat aj na urovni, len si treba rozmysliet, co presne opisovat, rozhodne by som neopisoval konkretne detajly aktu. Zameral by som sa skor na atmosferu.

Prave nedavno som mal fantasticky zazitok s jednym hracom, urcite viem ze je to chlap ( pozn. pre VooDooa :wink: ) ale myslim, ze obaja sme sa dobre zabavili, hoci samotna scena moc usmevna nebola .. ehm

Sanotny akt bol pritom opisany cca. 2-3 vetami, vsetko ostatne uz dotvaralo dej a zapletku.

Co tym chcem povedat ? Asi len to, ze sex ano, chce to ale vediet co pisat a ako to pisat ;)
  • 0

#133 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 02.04.2007 19:19

:wink: Jediny sex sem mel SM a bylo to bicovani od Marry ve vezeni :yes: ale bylo to absolutne fajn :clap_1: a jak se kvuli me pekne vysnoril
  • 0

#134 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 02.04.2007 19:32

mno tu mam neco z kostelnich orgii,kdo pozna toho chlapce? .)

Přiložené soubory

• 0

#135 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 19:38

Zobrazit příspěvek

Ty sis este neporidil nude skiny ?.o)
  • 0

#136 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 19:50

Zobrazit příspěvek

Kdyby to aspoň nebylo v kostele :wink:
  • 0

#137 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 20:15

Kdyby to aspoň nebylo v kostele  :wink:

Zobrazit příspěvek

Už ani nevím, čí to byl nápad :yes:
  • 0

#138 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 21:29

S tímto naprosto souhlasím. Ja se považuju za úplného nováčka, hraju na Demone 4 měsíce, ale nemyslím si, že bych hru nějak kazila svým chováním. Vždy se snažím hrát slušně a RP, ale bohužel je pravda, že nováček se do party "starších" jen těžko dostane a pak mu ve stavu nouze nezbývá, než se pohybovat v učitém okruhu lidí, který by třeba za jiné situace ani nevyhledával. Mám klerika na 26lvl a zaklínače na 24 lvl a přesně jak psala Dona, málokdo mě nikam vezme, pořád lítám jen po DO, Morlagu a zlatáku, na boss pokladu jsem byla díky ochotě jednoho hráče JEDNOU, i když se snažím a píšu větším, veřejně znamým lvl, jestli by mě někam nevzali, nepomohli, něco nového neukázali.  :clap_1:  Podotýkám, že vždy slušně, pokud ne přes /t, tak v rámci RP.  Bohužel pro mě takto hra ztráci to kouzlo, protože to není nic moc zabavné lítat pořád po stejných lokacích, neplnit žádné kvesty a hrát s hráči, kteří mluví jak kanál, honí se jen za expy a nechápou základní smysl proč vlastně lidi hry hrají a to je pobavení a odreagování.  :clap_1:

Proto výzva všem, Penelope je připravena jít s vámi na výpravy do neznáma, jako známá ochotná léčitelka vám bude hojit i ty nejtěžsí rány!  :grin:

Zobrazit příspěvek

no musis hrace ukecavat hodne :) ja treba taky takhle ukecal Atreyu , aby vzal moji Lisu do svatyne na 21lvl bez uniku , bez vybavy :yes: sice ji musely ressovat , ale aspon sem se tam podival a nebo zlatak 2p. sem s Justinkou skousel zalozniky mno jaksi disspel a konecna zachvili no :wink: , ale zase dalsi potvory , misto na ktery sem se podival a zatim sem nemel problem nikam sehnat clerika sice pro me sel Tamerlan kteryho tam pak sejmuly , ale nakonec me na podruhy a nebo na potreti ?:) ted nevim zved . a na takovou poust se muzes taky podivat s nekym kdo nema brneni tak klidne v invisu na 5lvl a pritom se tam i vetsina nabusenejch 30 boji proto se taky asi netezi este adamtit jedinej problem je tam dzin no :) , ale s haste se mu da utect a ja ho s prskavkou na 22lvl s imgs a timestopama sejmul , ale taky sem tam sehnal clerdu kdyz je me tam zabily . pak treba DZ na 15lvl druida sem ho probeh tak do ctvrtky dungeonu a poznal dalsi potvory , misto taky sem tam sehnal clerika :) , zlatak pokladnici my ukazal Dedek tam se skoro vubec nechodi takze novej zlatak boss nezna ani vetsina 30 , ja te klidne nekam vemu , ale mista kam stoji cesta 40-100k a este tam neni lehky zhebnout zrovna nemusim a ani ja sam neznam ja ti muzu ukazat poust , DZ , sehnat partu k dagovy ( unik nepotrebujes staci tvoje mag. odolnost ) k vlkousum sem s tebou uz s Elvinem byl myslim jak sme expily a pak treba k4 ti taky muzu ukazat staci kdyz my hodis imky :) na piraty taky muzem , ja casto hrozne riskuju , ale pro me ta hra ztraci jinak ucel ja tu hraju tak cca 8mesicu a taky uz sem presel na jinej server ted ne kvuli obchodnicine , kovarine , ale za tech 8 mesicu sem videl na Demone dost mist a ne jen par kam stoji cesta buhvi kolik zl a ty me ani nezajmaj nechapu hrace co tu sou treba 2 roky to musi bejt furt to sami kdyz ma nekdo treba 100 dagu zabitejch to je vazne hrozny uz jak rikam musis hrace ukecat
  • 0

#139 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 21:42

Tobě přijde jako vzrůšo někam jít a hebnout tam? :wink: Ale proč by ne vlastně, takovejch sebevrahů bez pudu sebezáchovy tady sou mraky.
  • 0

#140 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 22:11

Tobě přijde jako vzrůšo někam jít a hebnout tam? :wink:  Ale proč by ne vlastně, takovejch sebevrahů bez pudu sebezáchovy tady sou mraky.

Zobrazit příspěvek

no tak mam radsi nakou poradnou bitku a nebojim se jako vetsina 30 tady :yes:
  • 0

#141 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 03.04.2007 06:55

.....

Zobrazit příspěvek

a já kráva myslela že chodim pomoct padlým hrdinům..a ono zatím jen šíleným bláznům
  • 0

#142 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2007 06:59

Tobě přijde jako vzrůšo někam jít a hebnout tam? :wink: 

Zobrazit příspěvek

A preco nie? Ved hned si zisti, aki klerici su v hre a keby nahodou nejaky dirty bastard nechcel ist, tak je to urcite
"arogantny srac... hehehehehehehehehehehehehehe:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" ©mrakomor
  • 0

#143 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2007 07:11

No ber to tak, že taková výprava na boss je zpočátku vždy hrozně vzrušující, nebo když jde se zkušenou bandou nějaký nováček, který je vůbec v dungu poprvé:) Pak když už každý ví co a jak a má equip a jiné blbosti, není to vončo, ta první výprava vždy stojí za to, a vcelku je jedno, jestli zemřou :wink:
  • 0

#144 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 03.04.2007 07:35

Tomi si to uziva pokazde :wink:
  • 0

#145 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2007 08:19

Tomi si to uziva pokazde  :wink:

Zobrazit příspěvek

To si piš, takhle jsem pokaždé jen čekal u Daga na odemknutí dveří, že jim pak taky otevřu, a to se pořád bojím těch pejsánků i na té epické the best 30.lvl:) a oni po mně...kdo by to čekal...chtěli, abych jim pomohl s šamany a temnými ettiny...no co, to byl pro mě hroznej šok, taková změna, tolik vzrušení:)
  • 0

#146 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 03.04.2007 09:45

Tak na Dagovi jsem už byla, vzal mě Toryel, Tery a Sona, takže díky :) Ale tu K4 a poušť bych určitě chtěla vidět, imky a potřebný kouzlíčka zařídím :yes:.. Na pirátech už jsem byla, jestli se tím myslí ten ostrov, kam se jede lodí do ST... Díky Jerry za nabídku, napiš mi prosím zprávu, jaké máš nicky ve hře, já se přihlasím :wink:

Co se týče hraní žena-muž, já jsem holka a za holky taky hraju, je pravda, že se v postavách určitě odráží kousek charakteru té konkrétní osoby, i když mě baví hrát si na něco jiného, od toho je to hra a RP, ne?

A jinak díky za screen s tím proutníkem Cedricem, dvoří se Lucille a pak si to v hostinci rozdáva s Firou, tak to si s ním ještě vyřídím!!! :clap_1: :clap_1:
  • 0

#147 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2007 09:51

Vsimli ste si, ako taktne sa vyhla otazke sexu? :wink:
  • 0

#148 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2007 09:59

Kdepak Cedrik, dřívější postava ******* a všechno jsou to stejní děvkaři :yes: aspoň jedna vidí, jakej ten grázl je a za co stojí :wink:
  • 0

#149 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 03.04.2007 10:05

Vsimli ste si, ako taktne sa vyhla otazke sexu?  :yes:

Zobrazit příspěvek

No mně osobně to příjde takový ujetý, je to jak virtuální sex, tomu já jsem nikdy neholdovala :clap_1: I když asi bych to měla přirozenější, protože je větší jistota, že jako žena budu mít na druhé straně opravdu osobu opačného pohlaví :wink:
  • 0

#150 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 03.04.2007 10:07

Kdepak Cedrik, dřívější postava ******* a všechno jsou to stejní děvkaři :clap_1: aspoň jedna vidí, jakej ten grázl je a za co stojí :wink:

Zobrazit příspěvek

A to mu Lucilla tak věřila a chtěla si s ním začit :yes: No nevadí, ona je krásná a chytrá dívka, o ni se ještě budou prát jiní a šlechetnější pánové *dupne si nožkou a s hrdě zvednutou hlavou odcházi*
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních