S tímto naprosto souhlasím. Ja se považuju za úplného nováčka, hraju na Demone 4 měsíce, ale nemyslím si, že bych hru nějak kazila svým chováním. Vždy se snažím hrát slušně a RP, ale bohužel je pravda, že nováček se do party "starších" jen těžko dostane a pak mu ve stavu nouze nezbývá, než se pohybovat v učitém okruhu lidí, který by třeba za jiné situace ani nevyhledával. Mám klerika na 26lvl a zaklínače na 24 lvl a přesně jak psala Dona, málokdo mě nikam vezme, pořád lítám jen po DO, Morlagu a zlatáku, na boss pokladu jsem byla díky ochotě jednoho hráče JEDNOU, i když se snažím a píšu větším, veřejně znamým lvl, jestli by mě někam nevzali, nepomohli, něco nového neukázali.
Podotýkám, že vždy slušně, pokud ne přes /t, tak v rámci RP. Bohužel pro mě takto hra ztráci to kouzlo, protože to není nic moc zabavné lítat pořád po stejných lokacích, neplnit žádné kvesty a hrát s hráči, kteří mluví jak kanál, honí se jen za expy a nechápou základní smysl proč vlastně lidi hry hrají a to je pobavení a odreagování.
Proto výzva všem, Penelope je připravena jít s vámi na výpravy do neznáma, jako známá ochotná léčitelka vám bude hojit i ty nejtěžsí rány! 

no musis hrace ukecavat hodne :) ja treba taky takhle ukecal Atreyu , aby vzal moji Lisu do svatyne na 21lvl bez uniku , bez vybavy

sice ji musely ressovat , ale aspon sem se tam podival a nebo zlatak 2p. sem s Justinkou skousel zalozniky mno jaksi disspel a konecna zachvili no

, ale zase dalsi potvory , misto na ktery sem se podival a zatim sem nemel problem nikam sehnat clerika sice pro me sel Tamerlan kteryho tam pak sejmuly , ale nakonec me na podruhy a nebo na potreti ?:) ted nevim zved . a na takovou poust se muzes taky podivat s nekym kdo nema brneni tak klidne v invisu na 5lvl a pritom se tam i vetsina nabusenejch 30 boji proto se taky asi netezi este adamtit jedinej problem je tam dzin no :) , ale s haste se mu da utect a ja ho s prskavkou na 22lvl s imgs a timestopama sejmul , ale taky sem tam sehnal clerdu kdyz je me tam zabily . pak treba DZ na 15lvl druida sem ho probeh tak do ctvrtky dungeonu a poznal dalsi potvory , misto taky sem tam sehnal clerika :) , zlatak pokladnici my ukazal Dedek tam se skoro vubec nechodi takze novej zlatak boss nezna ani vetsina 30 , ja te klidne nekam vemu , ale mista kam stoji cesta 40-100k a este tam neni lehky zhebnout zrovna nemusim a ani ja sam neznam ja ti muzu ukazat poust , DZ , sehnat partu k dagovy ( unik nepotrebujes staci tvoje mag. odolnost ) k vlkousum sem s tebou uz s Elvinem byl myslim jak sme expily a pak treba k4 ti taky muzu ukazat staci kdyz my hodis imky :) na piraty taky muzem , ja casto hrozne riskuju , ale pro me ta hra ztraci jinak ucel ja tu hraju tak cca 8mesicu a taky uz sem presel na jinej server ted ne kvuli obchodnicine , kovarine , ale za tech 8 mesicu sem videl na Demone dost mist a ne jen par kam stoji cesta buhvi kolik zl a ty me ani nezajmaj nechapu hrace co tu sou treba 2 roky to musi bejt furt to sami kdyz ma nekdo treba 100 dagu zabitejch to je vazne hrozny uz jak rikam musis hrace ukecat