Skočit na obsah

Boostovani z bazarovejch itemu

• Please log in to reply
126 odpovědí na toto téma

#121 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 13:29

Jednou sem dokonce slysela, ze kdyz nekdo obchodoval na trhu, prisel DM a normalne jim kazdemu strh 1000 xp za to, ze neobchodovali pres bazar. Nebo jednou pry DMko lkidem, kteri neobchodovali pres bazar vyluxoval inventar. 
Taky mi lidi posilaji spoustu "RP tellu",  kdy budu na trhu, protoze na bazaru neni vec, co chteji. Kdyz jim odvetim, ze jsem na vyprave, za 2 minuty pride ten samy tell znovu, jestli uz fakt nahodou nejdu do mesta.

Zobrazit příspěvek

To co jsi slysela ve sve snove fantazii sem prosim neplet. :blush:
  • 0

#122 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2007 18:07

Mno vetsinu jsem toho cetl poctive, zbytek prolitl

Návrh
Prodej craftovych vyrobku presunout k tem kdo te craft naucili. Tzn kovari by meli prodejce ve slatu, krejci na elfaku (nebo kde to je :) ) . . . apd. Pro kazdy craft zvlast. Pripadne ty prodejce nejak premistit, aby se nereklo. Tim by se nestalo, ze by byly obchodnici (mineno bazaraci) plni pasti za 500, netopyrniku nebo zahleni ingotama a sipama. Na vraceni predmetu by se dal dispell a bylo by osetreny boostovani z predmetu. Navic kovar kerej by chtel rudu by si proste zasel k hornickymu prodavaci a nemusel by se prehrabovat balikama sipu apd.

Mno a stavajici bazar by se dal pojmout jako opravdovy bazar. Tzn ze by se tam daly dat stare vecy, kterym by se zrusil podpis a nedali by se vzit zpet. Nekomu doslouzi brneni, da je do frcu a dostane nejaky penize zpet, mno proc ne.

EDIT: Zaroven by se tak daly zalidnit jinak malo navstevovane lokace. Precejenom ruku na srdce, nebyli by jste radej, kdyby se lidi pohybovali i jinde nez po pevne stanovenych cestickach mezi dungeony a mestem?

EDIT2: NEEEbo

Zavest moznost tohoto prodeje jen na suroviny - tzn kuze, sutry, ruda,ingoty a naradi :p ale to prvni se mi libi vic

Příspěvek upravil Dalamar: 23.02.2007 18:36

• 0

#123 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 23.02.2007 20:52

Zacinate mi pit krev, ty vase vecny ojebavky cehokoliv!

Zobrazit příspěvek

Cim je system tvrdsi, tim vic ojebavky pritahuji a take tim vic poskozuji poctivce.
  • 0

#124 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 16:39

To uz sme tu pred casom navrhovali, zial skoncilo to u toho.  :blush:
Podla mna by to bol velmi dobry krok smerom k zvyseniu komunikacie medzi postavami. Dnesny bazar mi pripomina McDrive. Prides, das prachy a bezis dalej.

Zobrazit příspěvek

jsou to uz leta, kdyz jsem delal babuli, padali na Ass foru navrhy na komplet bazar. Vetsina lidi se tenkrat shodla na tom, ze komplet preprodej cehokoli a ne jen spotrebnich veci by vedlo ke snizeni komunikace ... .
  • 0

#125 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.02.2007 16:55

:devil: Ver ze kdyby NWN bylo zamysleno jako Online hra jak se me pokousis tady vecpat ma i lip vyreseny system obchodu jako napriklad v Silkroadu a nebo Lineage  :blush: takze opet prosim svoje zbostele zvolani laskave smeruj nekam jinam  :devil: budu ti nevyslovne vdecny a nebo se pokus oponovat mozkem

Zobrazit příspěvek

Ver ze Lineage ma zpusob obchodovani spatny. Mraky lidi jiz nekolik let pisi na ofic forum L2 o system podobny Bazaru z Demony. (poznamka pro stouraly L2 je akcni zalezitost. Neni vyjimecna komunikace A:"Hi"B: "Hi" A:"lvl?"B: "52" nasledne se obejvi okno s nabidkou party.. .) Nebo aukce z WoW. v l2 neni omezeni komunikace nebo smlouvani na skodu.
  • 0

#126 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 25.02.2007 17:10

Mno vetsinu jsem toho cetl poctive, zbytek prolitl

Návrh
Prodej craftovych vyrobku presunout k tem kdo te craft naucili. Tzn kovari by meli prodejce ve slatu, krejci na elfaku (nebo kde to je :) ) . . .  apd. Pro kazdy craft zvlast. Pripadne ty prodejce nejak premistit, aby se nereklo. Tim by se nestalo, ze by byly obchodnici (mineno bazaraci) plni pasti za 500, netopyrniku nebo zahleni ingotama a sipama. Na vraceni predmetu by se dal dispell a bylo by osetreny boostovani z predmetu. Navic kovar kerej by chtel rudu by si proste zasel k hornickymu prodavaci a nemusel by se prehrabovat balikama sipu apd.

Zobrazit příspěvek

Sice pekný ale stabiltě modulu by to moc nepřispělo ... nakých 6 bazaru by delalo nejspíše pořádný lagy
  • 0

#127 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 25.02.2007 22:46

Ver ze Lineage ma zpusob obchodovani spatny. Mraky lidi jiz nekolik let pisi na ofic forum L2 o system podobny Bazaru z Demony. (poznamka pro stouraly L2 je akcni zalezitost. Neni vyjimecna komunikace A:"Hi"B: "Hi" A:"lvl?"B: "52" nasledne se obejvi okno s nabidkou party.. .) Nebo aukce z WoW. v l2 neni omezeni komunikace nebo smlouvani na skodu.

Zobrazit příspěvek

:cool: Poslechni si novinky zajdi si na demone nekam a potkej se s nekym mozna te to prekvapi ale stejna komunikace probiha i tady. Viz: Jaky si level? Ses moc nizkej vypadni beres nam expy nebo vypadni ses moc velkej. Nerikam z v L2 je to dokonaly ale me to vyhovuje nikomu nebranim nakupovat a jednat prehnanou RP formou. Rozdil je ten ze na demone se potkavam s lidma ktere rad vidim ktere mam rad to se me nepostestilo na L2 ze bych nekoho rad potkaval proto zatim jeste porad demona.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních