No, připomenula mi to tahle zpráva

Odesláno 05.02.2007 13:37
Odesláno 05.02.2007 13:39
No, je to teda zcela mimo mísu... ale taky jste tak rádi koukali na Hry bez hranic?? Mě to děsně bavilo, zvlášť, když tam byli i Češi.
Odesláno 05.02.2007 13:50
No, je to teda zcela mimo mísu... ale taky jste tak rádi koukali na Hry bez hranic?? Mě to děsně bavilo, zvlášť, když tam byli i Češi.
Odesláno 05.02.2007 14:01
Odesláno 05.02.2007 14:05
Odesláno 05.02.2007 14:29
Odesláno 05.02.2007 14:52
jj jak sli pres ten most a ty delovy koule,to jsme z toho nemohl,me uz stacil ten vyrazovaci zacatekTo byl Takeshiho hrad! a byl fakt brutální:)
v případě ztráty zbraní kontaktujte generála Jakemota:) //nebo jak to bylo![]()
jako konečné bitky v papírových tancích byly fakt brutální:D a vůbec ty soutěže jako:) když tam do nich stříleli ty dělový koule nebo když vybíhali kopec a "ti zlí" proti nim pouštěly ty obří balvany:D
Odesláno 05.02.2007 14:57
Odesláno 05.02.2007 15:25
Myslíš tuhle Pevnost Boyard?Hele a co pevnost Boyard? :)
Odesláno 05.02.2007 16:40
jenze tam neni ten cesky preklad,coz je tak dvoutretinovy takesiho hradJá bych to asi viděl následovně:)
http://www.youtube.c...=Takeshi castle
Je tam toho hooooooooooodně, takže stačí jen vybírat....už vím, na co budu doma koukat až přijdu z práce:)
Odesláno 05.02.2007 17:13
Odesláno 05.02.2007 17:46
Odesláno 05.02.2007 17:54
Odesláno 05.02.2007 18:15
Ked tak pozeram na predposledny prispevok, tak sa mi zda, ze sa vratila Viconia
(EDIT: to, ze predposledny prispevok uz nebude predposledny po pridani mojho vlastneho nedokazalo predpovedat ani moje sukromne orakulum)
A ked serialy tak Gumkaci a Kacerovci.
V Kacerove uzasnom az zem praska ...
Odesláno 05.02.2007 19:05
Ja si myslim ze je velice vydareny ale asik spatne stravitelny pro toho kdo to necetlno ja videl jen ty natacene v Cechach,ale co jsem cetl,tak zadne z pracovani nebylo nijak zvlast povedene,mnohe i zkrachovaly driv nez zacaly.Toto dilo,by potrebovalo stejne zpracovani jako LOTR,tedy schopneho rezisera,dostatecnou casovou dotaci a finance
Odesláno 05.02.2007 19:17
jako nebyl spatny,ale myslim si ze hodina a pul an jeden dil je malo,toto dilo by zasluhovalo min 2 hodiny jako u LOTRA.Neni az tak vypravny(sama poust),ale je tam dost udalosti a hodne filozofie.Samozrejme neni mozne vsechno ve filmu vystihnou,ale mnohe podle me vynechali a tak ztraci celkovy dej a veskere politicke a nabozenske pletichy a jejich vyznam,o cemz to dost je.A dalsim problemem byla absence bojovych scen,tech tam je habadej,pochopitelne k tomu je zapotrebi dostatek casu a financi.Ja si myslim ze je velice vydareny ale asik spatne stravitelny pro toho kdo to necetl
Odesláno 05.02.2007 19:22
Odesláno 05.02.2007 19:40
Odesláno 05.02.2007 20:02
Sveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolikjako nebyl spatny,ale myslim si ze hodina a pul an jeden dil je malo,toto dilo by zasluhovalo min 2 hodiny jako u LOTRA.Neni az tak vypravny(sama poust),ale je tam dost udalosti a hodne filozofie.Samozrejme neni mozne vsechno ve filmu vystihnou,ale mnohe podle me vynechali a tak ztraci celkovy dej a veskere politicke a nabozenske pletichy a jejich vyznam,o cemz to dost je.A dalsim problemem byla absence bojovych scen,tech tam je habadej,pochopitelne k tomu je zapotrebi dostatek casu a financi.
Odesláno 05.02.2007 20:07
toto poznate ? Wayne`s world I. a II.
No to tak u reziserske verze byva. Ale pak prijde ten zly producent a udela husteho filmu komercni zalezitost.Sveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolik
Odesláno 05.02.2007 21:07
aaha,prot mi tam tolik veci chybelo,ale taky jsme cetl o verzi,pro ktero udelal Giger rekvizity,ale nakonec ten clovek nesehnal finance a cele to skrachovalo a mozan jeste dodnes Gigerovi ty rekvizity vsechny nevratili,predstava trochu hororove duny by byla zajimavaSveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolik
Odesláno 05.02.2007 22:15
heheh Ty rekvizity byly pouzity v Lynchove dune a loni byly na vystave v technickem muzeu v praze jsem rad ze jsem videl Harkonensky nabitek na vlastni bulvyaaha,prot mi tam tolik veci chybelo,ale taky jsme cetl o verzi,pro ktero udelal Giger rekvizity,ale nakonec ten clovek nesehnal finance a cele to skrachovalo a mozan jeste dodnes Gigerovi ty rekvizity vsechny nevratili,predstava trochu hororove duny by byla zajimava
Odesláno 05.02.2007 22:57
To ja na te vystave take bylheheh Ty rekvizity byly pouzity v Lynchove dune a loni byly na vystave v technickem muzeu v praze jsem rad ze jsem videl Harkonensky nabitek na vlastni bulvy
krom teda jinych drobnosti jako Vetřelce ,Sil a dale
Odesláno 05.02.2007 23:58
tak to jsem rad ze je tu dalsi znalec ja mam veci do gigra vazne rad schvalne kdo dalsi krom nas dvou si tam zasel na vystavu?To ja na te vystave take byl
,ale dlouho mu je nechteli vratit,hm je zvlastni ze jsme ten lynchuv film nikdy nevidel,ale giger mel pro Dunu vice navrhu
Odesláno 06.02.2007 07:55
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních