Skočit na obsah

Fotka

Filmy našeho mládí:)

• Please log in to reply
193 odpovědí na toto téma

#121 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 13:37

No, je to teda zcela mimo mísu... ale taky jste tak rádi koukali na Hry bez hranic?? Mě to děsně bavilo, zvlášť, když tam byli i Češi.

No, připomenula mi to tahle zpráva

:wow:
  • 0

#122 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 13:39

No, je to teda zcela mimo mísu... ale taky jste tak rádi koukali na Hry bez hranic?? Mě to děsně bavilo, zvlášť, když tam byli i Češi.

:wow:

Zobrazit příspěvek

Nojo, na to sem koukal, obvzlast, kdyz to moderovala segra ;)
  • 0

#123 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 13:50

:grin:

Zobrazit příspěvek

:wow: jééé jako malej jsem na to děsně rád koukal a tohle mi teď fakt zkazilo den :grin: vždycky jsem chtěl pokračování
  • 0

#124 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:01

Si jeste pamatuju to vitezstvi Cechu,hrozne jsme jim fandili.Ty jednotlive souteze byly fakt vyborne, coz mi pripomnelo,jeste kdyz existovala prazska televize TV5(ten nazev nvm presne jestli to nahodou nebyla TV3),tak pred serialem Babylon 5 davali takovou tu silenou japonskou soutez,tu jsem miloval,skoda ze neco takoveho neni i u nas.

EDIT:a hlavne ty Japonce Cesi vyborne dabovali,takovy hlody jsem dlouho neslysel :wow:
  • 0

#125 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:05

Hele a co pevnost Boyard? :)
  • 0

#126 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:10

Zobrazit příspěvek

Ale ta moderovala az tu dalsi serii ne ? Tu prvni moderovala ta jak ted uvadi zpravy na jednicce, ale vim ze byla z Liberce a bydlela ce stejny ulici jako ja. :wow:
  • 0

#127 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:29

To byl Takeshiho hrad! a byl fakt brutální:)

v případě ztráty zbraní kontaktujte generála Jakemota:) //nebo jak to bylo :wow:

jako konečné bitky v papírových tancích byly fakt brutální:D a vůbec ty soutěže jako:) když tam do nich stříleli ty dělový koule nebo když vybíhali kopec a "ti zlí" proti nim pouštěly ty obří balvany:D
  • 0

#128 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:52

To byl Takeshiho hrad! a byl fakt brutální:)

v případě ztráty zbraní kontaktujte generála Jakemota:)  //nebo jak to bylo :grin: 

jako konečné bitky v papírových tancích byly fakt brutální:D a vůbec ty soutěže jako:) když tam do nich stříleli ty dělový koule nebo když vybíhali kopec a "ti zlí" proti nim pouštěly ty obří balvany:D

Zobrazit příspěvek

jj jak sli pres ten most a ty delovy koule,to jsme z toho nemohl,me uz stacil ten vyrazovaci zacatek :wow: ,nebo jak probihali temi dvermi,nektere byly derave,ale nektere ne a pak s ehrozne rozsekali,nebo jak skakali do tech der a jen jedna byla pruchozi,v ostatnich je zmlatili :grin: ,z tohohle poradu jsme chcal smichy
  • 0

#129 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 14:57

Já bych to asi viděl následovně:)

http://www.youtube.c...=Takeshi castle

Je tam toho hooooooooooodně, takže stačí jen vybírat....už vím, na co budu doma koukat až přijdu z práce:)
  • 0

#130 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 05.02.2007 15:25

Hele a co pevnost Boyard? :)

Zobrazit příspěvek

Myslíš tuhle Pevnost Boyard? :grin:

:wow: Upozornění: Pro citlivé ženy a uvědomělé feministky by se mohlo jednat o urážlivý materiál !
  • 0

#131 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 15:40

Zobrazit příspěvek

Marcela Augustová? :wow:
  • 0

#132 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 16:40

Já bych to asi viděl následovně:)

http://www.youtube.c...=Takeshi castle
Je tam toho hooooooooooodně, takže stačí jen vybírat....už vím, na co budu doma koukat až přijdu z práce:)

Zobrazit příspěvek

jenze tam neni ten cesky preklad,coz je tak dvoutretinovy takesiho hrad :wow:
  • 0

#133 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 17:13

napadlo ma este zopar veci : Smrtonostna zbran z Gipsonom a Smrtonostna pasca z Wilisom, Ruzovi panter, Highlander, E.T. mimozemstan, Blaznive streli (neviem kolko to ma casti) , Fantomas, Fontana pre Zuzanu, S tebou mne bavi svet, Startrek

rozpravky ci seriali : Spadla z oblakou ( Majka z Gurunu) , Asterix, ta o Bambulke ale presny nazov netusim

mozno nieco z toho uz tu bolo spomenute
  • 0

#134 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 17:46

Fakt je, ze ja si nemuzu moc vybavit co jsem mival rad jako maly, ale co treba ... Cetnik ze Saint Tropez?
  • 0

#135 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 17:54

Ked tak pozeram na predposledny prispevok, tak sa mi zda, ze sa vratila Viconia :wow: (EDIT: to, ze predposledny prispevok uz nebude predposledny po pridani mojho vlastneho nedokazalo predpovedat ani moje sukromne orakulum)

A ked serialy tak Gumkaci a Kacerovci.

V Kacerove uzasnom az zem praska ...
  • 0

#136 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 18:15

Ked tak pozeram na predposledny prispevok, tak sa mi zda, ze sa vratila Viconia :grin: (EDIT: to, ze predposledny prispevok uz nebude predposledny po pridani mojho vlastneho nedokazalo predpovedat ani moje sukromne orakulum)

A ked serialy tak Gumkaci a Kacerovci.

V Kacerove uzasnom az zem praska ...

Zobrazit příspěvek

koho myslis? :wow:
  • 0

#137 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 18:28

Ježiš...vono to má 16 dílů?? Já myslel, že tak 2 až 3.

Vyhrál aspoň v nějakym ten žralok??  :wow:

Zobrazit příspěvek

dílu to má myslím 30 sem stihl sosnout jen těch 16 :grin:
  • 0

#138 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.02.2007 19:05

no ja videl jen ty natacene v Cechach,ale co jsem cetl,tak zadne z pracovani nebylo nijak zvlast povedene,mnohe i zkrachovaly driv nez zacaly.Toto dilo,by potrebovalo stejne zpracovani jako LOTR,tedy schopneho rezisera,dostatecnou casovou dotaci a finance

Zobrazit příspěvek

Ja si myslim ze je velice vydareny ale asik spatne stravitelny pro toho kdo to necetl
  • 0

#139 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 19:17

Ja si myslim ze je velice vydareny ale asik spatne stravitelny pro toho kdo to necetl

Zobrazit příspěvek

jako nebyl spatny,ale myslim si ze hodina a pul an jeden dil je malo,toto dilo by zasluhovalo min 2 hodiny jako u LOTRA.Neni az tak vypravny(sama poust),ale je tam dost udalosti a hodne filozofie.Samozrejme neni mozne vsechno ve filmu vystihnou,ale mnohe podle me vynechali a tak ztraci celkovy dej a veskere politicke a nabozenske pletichy a jejich vyznam,o cemz to dost je.A dalsim problemem byla absence bojovych scen,tech tam je habadej,pochopitelne k tomu je zapotrebi dostatek casu a financi.
  • 0

#140 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 19:22

toto poznate ? Wayne`s world I. a II.
  • 0

#141 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 19:40

Pár z mých oblíbených v Takeshiho hradu:)

http://www.youtube.c...related&search=
  • 0

#142 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.02.2007 20:02

jako nebyl spatny,ale myslim si ze hodina a pul an jeden dil je malo,toto dilo by zasluhovalo min 2 hodiny jako u LOTRA.Neni az tak vypravny(sama poust),ale je tam dost udalosti a hodne filozofie.Samozrejme neni mozne vsechno ve filmu vystihnou,ale mnohe podle me vynechali a tak ztraci celkovy dej a veskere politicke a nabozenske pletichy a jejich vyznam,o cemz to dost je.A dalsim problemem byla absence bojovych scen,tech tam je habadej,pochopitelne k tomu je zapotrebi dostatek casu a financi.

Zobrazit příspěvek

Sveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolik
  • 0

#143 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.02.2007 20:07

toto poznate ? Wayne`s world I. a II.

Zobrazit příspěvek

No tak to je stara dobra klasika, stejne jako Navrat do Budoucnosti I - III, jak ste mohli zapomenout na nejlepsi trilogii na svete.

Sveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem  taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolik

Zobrazit příspěvek

No to tak u reziserske verze byva. Ale pak prijde ten zly producent a udela husteho filmu komercni zalezitost. :wow:
  • 0

#144 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 21:07

Sveho casu byla duna Nejdrazsim filmem myslim ze finance nebyli problem  taky dalsi vec pry Directors cut je to co melo vyjit ven ale kvuli nejake silene delce to ocesali na tuhle znamou verzi tusim ze ta reziserska verze je snad 5 hodinova nebo kolik

Zobrazit příspěvek

aaha,prot mi tam tolik veci chybelo,ale taky jsme cetl o verzi,pro ktero udelal Giger rekvizity,ale nakonec ten clovek nesehnal finance a cele to skrachovalo a mozan jeste dodnes Gigerovi ty rekvizity vsechny nevratili,predstava trochu hororove duny by byla zajimava
  • 0

#145 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.02.2007 22:15

aaha,prot mi tam tolik veci chybelo,ale taky jsme cetl o verzi,pro ktero udelal Giger rekvizity,ale nakonec ten clovek nesehnal finance a cele to skrachovalo a mozan jeste dodnes Gigerovi ty rekvizity vsechny nevratili,predstava trochu hororove duny by byla zajimava

Zobrazit příspěvek

heheh Ty rekvizity byly pouzity v Lynchove dune a loni byly na vystave v technickem muzeu v praze jsem rad ze jsem videl Harkonensky nabitek na vlastni bulvy :wow: krom teda jinych drobnosti jako Vetřelce ,Sil a dale
  • 0

#146 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2007 22:57

heheh Ty rekvizity byly pouzity v Lynchove dune a loni byly na vystave v technickem muzeu v praze jsem rad ze jsem videl Harkonensky nabitek na vlastni bulvy  :wow: krom teda jinych drobnosti jako Vetřelce ,Sil a dale

Zobrazit příspěvek

To ja na te vystave take byl :grin: ,ale dlouho mu je nechteli vratit,hm je zvlastni ze jsme ten lynchuv film nikdy nevidel,ale giger mel pro Dunu vice navrhu
  • 0

#147 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.02.2007 23:58

To ja na te vystave take byl :wow: ,ale dlouho mu je nechteli vratit,hm je zvlastni ze jsme ten lynchuv film nikdy nevidel,ale giger mel pro Dunu vice navrhu

Zobrazit příspěvek

tak to jsem rad ze je tu dalsi znalec ja mam veci do gigra vazne rad schvalne kdo dalsi krom nas dvou si tam zasel na vystavu?
  • 0

#148 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2007 00:44

tak to jsem rad ze je tu dalsi znalec ja mam veci do gigra vazne rad schvalne kdo dalsi krom nas dvou si tam zasel na vystavu?

Zobrazit příspěvek

Ja byla :wow:
  • 0

#149 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2007 01:26

Ja byla  :wow:

Zobrazit příspěvek

Jo - já taky. Nejvíc se mu povedla taková ta stará lokomotiva. :grin: Ta byla suprová.
  • 0

#150 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2007 07:55

Harkonnenské křeslo není zas tak drahé:) jen 40.000 dolarů, takže až našetřím, koupím si ho :wow:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních