a] urcite celou dobu pobihal po demone v obycejnych satech bez vybavy. Pak si najendou rek. Chci na verdicit a zacal vsechno shanet ....
( cesta tam - 80k? ( nevim presne) , verdicitova helma s 20% imkou u Fikuse - 40k , kamen navratu - 16k, delevel posledniho levelu a vzati 2 epic rezistanci na kyselinu - 0 zlataku, pasek s imkou na implozi - 0 zlataku, popripade jeste pro sichr socket se strednim cernym a strenim zelenym kamenem - 60k osocketovani, 20k 2 socket stit, 20k stredni cerny od Fikuse, 15-20k stredni zeleny )
zapomela sem neco ? jo, krumpace a batohy - u Fikuse hodne levne. tak do 20-30k
A vsehcny tyhle naklady ( az na cestu tam a zpatky ) platis jen jednou.![]()
b] kdyz ho pri mlaceni potvor zabiji, tak asi nedal tolik penez do ty slavny vybavy, ne ?
Edited: A jeste do nakladu zapoctete cenu pocitace a NWN ( pokud ste ji jen neprepalili ).
bohuzial ked som sa do toho pustal, tak verd helmu som pod 80 nekupil, soketovanie bolo tiez o dost drahsie (ten stit ma stal tusim 200k), pasek s imkou na imloziu tam naozaj nepouzijes... potrebujes tam imku na smrt (230k expov?). pravdu povediac nechce sa mi kvoli nej obiehat zlatak... Neviem aky k tomu maju vztah ostatni hraci, ale mna expenie po case prestalo bavit (predsalen tu nieje az tolko roznych lokacii kam by som sa odvazil vyrazit). Nastastie postavy co mam su uz vyexpene a ked s nimi idem do hry tak sa castejsie ponevieram po trhu ako v jaskyniach.
Hm, na jednej strane sa tu prezentuje ze PG je fuj, ze expenie je fuj... hrajte RP a bavte sa. Ja hram a bavim sa, vysledok je taky ze 20 lvl na 30 som sa dostal ze 4 mesiace (to je zhruba tolko ako treba na ten opasok). Teraz si predstavim ze by som mal cakat dalsie 4 mesiace nez si pomalicky nasetrim na opasok... ts-ts-ts... radsej pouzivam svitky, ale tie bohuzial stoja 6k jeden. Trvaju celkom kratko a miniem ich tam tak zo 5 a aj tak ma sem tam dispelnu a tym prstom zabiju, holt co sa da robit 50k v kanali. Toz neostava mi nic ine ako narat tu stratu zakaznikovi. Je pravda ze lepsie buildy (take co maju klerika) to mozu mat jednoduchsie a lacnejsie, ale holt nedal som sa na taku drahu.
zhrnutie:
- vstupne naklady sa daju z jednej, dvoch ciest zaplatit
- jedna cesta ma stoji 100k
- ak som uspesny mam na nej cisty zisk 400k
- ak nie tak mam stratu 80k (usetrim za kamen navratu :D)