Skočit na obsah

Fotka

Hnusná spása

• Please log in to reply
175 odpovědí na toto téma

#121 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:57

a] urcite celou dobu pobihal po demone v obycejnych satech bez vybavy. Pak si najendou rek. Chci na verdicit a zacal vsechno shanet ....  :laugh:
( cesta tam - 80k? ( nevim presne) , verdicitova helma s 20% imkou u Fikuse - 40k , kamen navratu - 16k,  delevel posledniho levelu a vzati 2 epic rezistanci na kyselinu - 0 zlataku, pasek s imkou na implozi  - 0 zlataku, popripade jeste pro sichr socket se strednim cernym a strenim zelenym kamenem  - 60k osocketovani, 20k 2 socket stit, 20k stredni cerny od Fikuse, 15-20k stredni zeleny  )
zapomela sem neco ?  jo, krumpace a batohy - u Fikuse hodne levne. tak do 20-30k
A vsehcny tyhle naklady ( az na cestu tam a zpatky ) platis jen jednou. :tongue:

b] kdyz ho pri mlaceni potvor zabiji, tak asi nedal tolik penez do ty slavny vybavy, ne ?  :tongue:
Edited: A jeste do nakladu zapoctete cenu pocitace a NWN ( pokud ste ji jen neprepalili ). :tongue:

Zobrazit příspěvek

bohuzial ked som sa do toho pustal, tak verd helmu som pod 80 nekupil, soketovanie bolo tiez o dost drahsie (ten stit ma stal tusim 200k), pasek s imkou na imloziu tam naozaj nepouzijes... potrebujes tam imku na smrt (230k expov?). pravdu povediac nechce sa mi kvoli nej obiehat zlatak... Neviem aky k tomu maju vztah ostatni hraci, ale mna expenie po case prestalo bavit (predsalen tu nieje az tolko roznych lokacii kam by som sa odvazil vyrazit). Nastastie postavy co mam su uz vyexpene a ked s nimi idem do hry tak sa castejsie ponevieram po trhu ako v jaskyniach.

Hm, na jednej strane sa tu prezentuje ze PG je fuj, ze expenie je fuj... hrajte RP a bavte sa. Ja hram a bavim sa, vysledok je taky ze 20 lvl na 30 som sa dostal ze 4 mesiace (to je zhruba tolko ako treba na ten opasok). Teraz si predstavim ze by som mal cakat dalsie 4 mesiace nez si pomalicky nasetrim na opasok... ts-ts-ts... radsej pouzivam svitky, ale tie bohuzial stoja 6k jeden. Trvaju celkom kratko a miniem ich tam tak zo 5 a aj tak ma sem tam dispelnu a tym prstom zabiju, holt co sa da robit 50k v kanali. Toz neostava mi nic ine ako narat tu stratu zakaznikovi. Je pravda ze lepsie buildy (take co maju klerika) to mozu mat jednoduchsie a lacnejsie, ale holt nedal som sa na taku drahu.

zhrnutie:
- vstupne naklady sa daju z jednej, dvoch ciest zaplatit
- jedna cesta ma stoji 100k
- ak som uspesny mam na nej cisty zisk 400k
- ak nie tak mam stratu 80k (usetrim za kamen navratu :D)
  • 0

#122 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 13:00

A kam se až Démona dostala? Po těch několika letech více či méně intenzivního hraní na Démoně sem zjistil jednu věc. Většina lidí hraje tak, jak vidí že hraješ ty. A pokud ti něčí hra nevyhovuje, prostě ho stačí ignorovat a nehrát s ním. Pořád je tady dost lidí, se kterýma hrát je pohlazení na duši.  :tongue:

Nerozumím taky moc tomu, proč si někteří myslí, když dá někdo nějakej "smysluplnej" návrh na fórum, že druhej den to bude v modulu.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

to máš na mysli jako nech mě..s tebou nehraju....jako by tam nebyl..přehlížet ho...to je blbost
  • 0

#123 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 13:54

to máš na mysli jako nech mě..s tebou nehraju....jako by tam nebyl..přehlížet ho...to je blbost

Zobrazit příspěvek

Ne, tím mám na mysli nevyhledávat jeho společnost a nereagovat na jeho ooc. Případně mu tellem sdělit, že ti to vadí. :tongue:
  • 0

#124 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:06

Jeee, a je to tu! Na koho jeste nedoslo? Dneska sem se dozvedel, ze sou hornici chudaci! Kdo daaaal?
:tongue:

Nahoda ze zrovna vcera jsem zbezne pocital kolik ma hornas cistej zisk z jedny cesty na verdicit pri soucasnejch cenach (pocital jsem ze si s sebou bere jeste jednoho pomocnika na mlaceni). Pul mega. Naprostej chudak!
:laugh:

Podte hrat slovni kopanou. Zacinam:
"Nojooo, pul mega, ale zapocital si naklady na vyski....?"

Zobrazit příspěvek

Dedku, Dedku v posledni dobe to s tebou jde fakt z kopce.
Jde videt, ze jsi hornika asi nikdy nedelal, ze s tim mas prd zkusenosti.
Dokaz nam a udelej si hornika a ukaz nam jak se kope.
Vemem priklad ten verdicit. Jak byl devast bylo to vcelku vklidu.
Ja tam kopal s bardkou. Odlakat se uz nedaji. Predstav si, ze jsem musel svitkovat, protoze potrebna kouzla nemam. Zabit prvni varku, nez jsem vubec mohl zacit kopat mi trvalo 45real minut, nez jsem mohl zacit bazinaky "ocuravat". Po restartu serveru znova atd atd...
Opravdu to neni takova legrace a snadny vzdelek jak si ty myslis. Doporucuju. Zkus si to. Pokud mozno s postavou bez slabeho klerika.
  • 0

#125 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:12

Ja tam kopal s bardkou. Odlakat se uz nedaji. Predstav si, ze jsem musel svitkovat, protoze potrebna kouzla nemam. Zabit prvni varku, nez jsem vubec mohl zacit kopat mi trvalo 45real minut, nez jsem mohl zacit bazinaky "ocuravat". Po restartu serveru znova atd atd...
Opravdu to neni takova legrace a snadny vzdelek jak si ty myslis. Doporucuju. Zkus si to. Pokud mozno s postavou bez slabeho klerika.

Zobrazit příspěvek

aha, takze si tam kopal sam a pritom tvrdis, jak je to desne narocny?! Tomu moc nerozumim ;)
  • 0

#126 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:15

Zobrazit příspěvek

Já měl horníka před wipem mnicha s klérikem a musim říct že to bylo tak dva tejdny před wipem tak jsem toho moc nestihl, ale za den sem udělal celej kov (bez tavení) a s tim že dovážet do města jsem začal až rubricit -dodělal jsem rubricit a až tam jsem dal do toho řekněme 150k jen...je pravda že verdicit jsem nezkoušel,ale do ty doby to slo pekne...
  • 0

#127 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:16

aha, takze si tam kopal sam a pritom tvrdis, jak je to desne narocny?! Tomu moc nerozumim ;)

Zobrazit příspěvek

Nojo :tongue:
Tvořte skupiny na Démoně:D
  • 0

#128 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 14.03.2007 14:17

Zobrazit příspěvek

Tomuhle zase nerozumim já (ale já sem neschopnej) :tongue: . Takže aby někdo uznal, že to je náročný, tak tam nikdo nesmí přežít? Jen proto, že to Chu dokázal tak je to brnkačka? No jo, mlátit nějaký potvory 45 min.real, než si kopnu do rudy, to je asi lehkej chlebíček...
  • 0

#129 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:19

Tomuhle zase nerozumim já (ale já sem neschopnej)  :tongue: . Takže aby někdo uznal, že to je náročný, tak tam nikdo nesmí přežít? Jen proto, že to Chu dokázal tak je to brnkačka? No jo, mlátit nějaký potvory 45 min.real, než si kopnu do rudy, to je asi lehkej chlebíček...

Zobrazit příspěvek

nemusi tam umrit, muze taky utect.
  • 0

#130 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.03.2007 14:19

Tomuhle zase nerozumim já (ale já sem neschopnej)  :tongue: . Takže aby někdo uznal, že to je náročný, tak tam nikdo nesmí přežít? Jen proto, že to Chu dokázal tak je to brnkačka? No jo, mlátit nějaký potvory 45 min.real, než si kopnu do rudy, to je asi lehkej chlebíček...

Zobrazit příspěvek

chce to na povolani hornika tvorit jinsi buildy nez bardy zrejme. :laugh:
  • 0

#131 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:26

Nojo :tongue:
Tvořte skupiny na Démoně:D

Zobrazit příspěvek

mám návrh co se bude líbit jistě všem horníkům a podpůrcům Démony pro tvoření skupin....

horník nemůže jít těžit sám, musí jít ještě s minimálně jednou postavou, jinak nebude mít spawn rud - podporuje tvorbu družin (ještě to jde vylepšit tím, že čím vyšší/těžší ruda bude musí se počet členů party navýšit :laugh: )

o zisk se musí se svými průvodci a s obchodníkem Fíkusem spravedlivě rozdělit, tento ctihodný obchodník mu za to garantuje odběr výrobků, které z jeho donesených rud kováři vykovají a jejich následný prodej za ceny dle platného ceníku čímž horník zabezpečuje i svého odběratele
  • 0

#132 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 14.03.2007 14:27

nemusi tam umrit, muze taky utect.

Zobrazit příspěvek

Jo táááááák , takže horník půjde kopat rudu, zaplatí cestu ale aniž by si kopnul a může utéct! Tak to je fakt brnkačka. Tomu říkám povoláníčko. Takže důkaz toho, že je horničina lehká spočívá v tom, že může kdykoliv utéct a nemusí zemřít (pokud ovšem ten mamalas nepřijel kopat rudu). :tongue: Já věděl, že sem si vybral dobře, stačí lektvary spěšnýho ústupu a sem v klidu (teda pokud mi nevadí, že uteču bez rudy) :laugh:
Dneska mám den jako korálek, Torradan je Lord, horničina je lehká, v celé Alicii není pro npc které vám zlepší přesvědčení k dobru kam šlápnout, jak se na vás mačkaj...... :tongue:
  • 0

#133 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:29

chce to na povolani hornika tvorit jinsi buildy nez bardy zrejme.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

chce to tento build:
Clerik/bard/rdd
  • 0

#134 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:31

Dneska mám den jako korálek, Torradan je Lord, horničina je lehká, v celé Alicii není pro npc které vám zlepší přesvědčení k dobru kam šlápnout, jak se na vás mačkaj......  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Jen poopravím. Torradan se prohlásil lordem...
  • 0

#135 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:33

Zobrazit příspěvek

DM do hry a ten krystal za Lorda vymenim ceka se jen na DM :tongue:
  • 0

#136 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:34

Zobrazit příspěvek

Heh a ani ne moc stylově:D
Co je to za blbost kdyt aby se dal zabít/neboa by se snad vůbec oběvil Alomar tak musí bejt u toho DM ne?:D
  • 0

#137 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 14:49

Co je to za blbost kdyt aby se dal zabít/neboa by se snad vůbec oběvil Alomar tak musí bejt u toho DM ne?:D

Zobrazit příspěvek

Mam takovej hezkej modrej krystal hrdinu v inventari, jestli chces dam i skreen.
  • 0

#138 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 15:25

Viz muj predchozi prispevek.

Mam pro vas navrh, jeste bych do cen zapocital i co dalo prace si projit imigracnim, pripadne vytvorit ucet na gameparku apodobne.

Zobrazit příspěvek

Ja bych do tech nakladu jeste zapocital to, ze mne maminka porodila...a tatinka ze si dal tu praci se se mnou morit kdyz mne delal a ....... :-)
  • 0

#139 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 15:29

Zobrazit příspěvek

tak Alomar je normální NPC, které se spawne kde komu i bez DM, taktéž krystal hrdinů je k mání každému, a kde jaká postavička v Alicii by mohla být i 10 x Lordem mkove, kdyby byl nutností jen Krystal hrdinů, takže screen dělat nemusíš...

tudíž z toho plyne, že Lord není funkce automaticky získatelná a pro její získání je třeba trochu více.... tudíž propátrej forum, a věz kdo hledá ten najde.... a nepůjde jen o bezduché zabíjení jednoho NPC, které v dnešní době buildařů moc odporu ani neklade....
  • 0

#140 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 15:36

Mam takovej hezkej modrej krystal hrdinu v inventari, jestli chces dam i skreen.

Zobrazit příspěvek

šak ho vem..dojdi s ním za morinou a vykopej jí,po dobrém či pozlém....bude sranda :D
  • 0

#141 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 15:44

Má si ho vybojovat nebo koupit?;)

Ale jinak koukám dokončení lordquestu už asi není co bývalo a nemá to ten účinek, ale když může být lord, tedy lady, drowka, tak proč by nemohl být i trpaslík, já vám nevím, ale ty aféry kolem toho a bla bla bla....krom toho DMkům se musí líbit postava či hráč, nebo obojí....a vzhledem k tomu, že mkova nemají rádi už jen kvůli foru, je malá pravděpodobnost, že by byl lord i kdyby udělal kdo ví co:)
  • 0

#142 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 15:49

Má si ho vybojovat nebo koupit?;)

Ale jinak koukám dokončení lordquestu už asi není co bývalo a nemá to ten účinek, ale když může být lord, tedy lady, drowka, tak proč by nemohl být i trpaslík, já vám nevím, ale ty aféry kolem toho a bla bla bla....krom toho DMkům se musí líbit postava či hráč, nebo obojí....a vzhledem k tomu, že mkova nemají rádi už jen kvůli foru, je malá pravděpodobnost, že by byl lord i kdyby udělal kdo ví co:)

Zobrazit příspěvek

jen počkej..zachvilku začne běhat po trhu...vytahovat se titulem..oblbne pár prostáčku...pak se přidaj masy nových postav a potáhnou společně na hrad před kterým budou cinkat klíčema a dovolávat se odstoupení lady z funkce....lady vyběhne všechny je z ochráncema zmastí a nebo se zabarikáduje v hradu a započne obléhání....

mno a nebo bude svatba :tongue:
  • 0

#143 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 16:10

No ale to není špatný nápad co se nějaké revoluce s novým lordem týče, obléhání hradu atd.;) Kdo jde se mnou?no tak lidi, vypálíme pokoj té namyšlené sketě! Sice to není radnice, ala navrhuji ji vyhodit z okna mezi rozběsněný dav, když jí nezabije pád, oni určitě, kdo jde se mnou?!
  • 0

#144 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 14.03.2007 16:12

Nejak se me nelibi jak se tu zminovalo o lehke hornicine...Dedku je to trosku jinak nez si to predstavujes.
Jed na Cieneges,projdi baziny,ve svatyni zabij oba spawny bazinaku(pozor na pohlceni 50/-,vem si svitky s imkou na smrtici a paralizu).Az to dokazes,tak znic vsechny sutry.Potom napis jake jsi z toho mel pocity :).
  • 0

#145 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 16:17

Nejak se me nelibi jak se tu zminovalo o lehke hornicine...Dedku je to trosku jinak nez si to predstavujes.
Jed na Cieneges,projdi baziny,ve svatyni zabij oba spawny bazinaku(pozor na pohlceni 50/-,vem si svitky s imkou na smrtici a paralizu).Az to dokazes,tak znic vsechny sutry.Potom napis jake jsi z toho mel pocity :).

Zobrazit příspěvek

marne vzpominakm, kdy sem naposled videl nejakyho hornika zabit vsechny bazinaky ;) Jak uz sam o sobe Chuan napsal, ojebava se i hornicina.
ale asi tu nikdo nerika, ze hornicina je lehka, ale ze by se hornici zase meli nejak extra spatne? to snad taky ne ;)

a kdyz uz se tu resi lordovstvi tak Mkove, jen krystal opravdu nestaci, cili DM, ktery te udela jen tak lordem shanis marne.
  • 0

#146 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 16:21

//jsem rejpal a neodpustím si to:)

*čeká na reakce všech ostatních DMek*
  • 0

#147 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 16:23

//jsem rejpal a neodpustím si to:)

*čeká na reakce všech ostatních DMek*

Zobrazit příspěvek

a na co jako cekas?
  • 0

#148 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 16:29

Asi jste s bažiňáky nehráli dobré RP, když to bylo podle vás těžký :tongue:
  • 0

#149 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 17:10

Zobrazit příspěvek

Pod tohle se podepíšu :tongue:

A Ciegenes je na *****, bez devastu už to tam snad ani nejde dávat regulérně...

chce to tento build:
Clerik/bard/rdd

Zobrazit příspěvek

Tenhle build mám, ani tak to není žádná sranda :tongue:
  • 0

#150 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 17:16

Sakra lidi, co řešíte? Na tomhle modulu neni skoro žádnej regen, protěžuje pozuze vesměs válečníky, tak pokud chcete zrušit spásu, dovolte regeneraci pro kazdy zakladni povolani, protoze to je alespon nejaka pomoc. Na tomhle modulu se jede vsechno pres AC a pokud neni, dal se nedostanete (někdo šikovnej jo ale casto to znechutí hru). Jestli nechcete hrát na povinný AC a redukci, proč je tak malá možnost mít regeneraci?  :tongue:

Ale stejně... jak maj chudáci horníci kopat bez spásy tak těžký kovy, který by se měly podle obchodnickýho craftu prodávat za tak nízký ceny? Pokud vim, už bažiňáci jsou celkem síla... Takže bud zase zavést, aby dáma itemy pujcovala do dolu, nebo nevim...  :tongue:

Spasa je fajn, kdyz ji nekomu zavidite, vyexpete si ji a budete mit stejnou výhodu jako ti, na ktere tady nepochopitelne nadavate...  :tongue:

Zobrazit příspěvek

jde o způsob odměňování hráčů za šilenecký expení na esence
tyhlety věcičky, včetně regen chráničů bych udělal pouze pro horníka, ostupňovaný hezky podle skillu (+1 regen na 200 skillu, +2 na 400 a tak např. :tongue: )
a podle toho i cena a třeba ty lepší by mohly mít +1-3 na sílu nebo něco ekvivalentního..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních