Skočit na obsah

Dawe93 jako zloděj

• Please log in to reply
214 odpovědí na toto téma

#121 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:08

wekslak: to je dobrý, oni vždycky přehlížej geniální nápady génia...nebo dvou, asi si při příštím setkání potřeseme svými geniálními pravicemi :laugh:

Zobrazit příspěvek

hehe...nojo hold patrime v kolektivu k takovym...outsiderum :rolleyes: a sou nam sverovane spamovske prace..
  • 0

#122 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:12

prirovnanie k tomimu by som sa bala povazovat akekolvek vitazstvo. ale je fakt ze zrejme vykazujete iste spolocne prezentacne crty.
  • 0

#123 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:15

prirovnanie k tomimu by som sa bala povazovat akekolvek vitazstvo. ale je fakt ze zrejme vykazujete iste spolocne prezentacne crty.

Zobrazit příspěvek

ano ano, konkretne je to vyuziti cimrmanovskych slov a nadhled, ktery tu hodne lidem bohuzel chybi
  • 0

#124 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:18

ano ano, konkretne je to vyuziti cimrmanovskych slov a nadhled, ktery tu hodne lidem bohuzel chybi

Zobrazit příspěvek

ja by som to nazvala inak, ale bolo mi vas oboch uz pomaly luto, takze :rolleyes:
  • 0

#125 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:23

ja by som to nazvala inak, ale bolo mi vas oboch uz pomaly luto, takze  :laugh:

Zobrazit příspěvek

tim se mi potvrdila teorie o nadhledu :rolleyes:
  • 0

#126 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.01.2007 12:29

jeziis. :rolleyes: *taky si hrabe na titul cechmistra .... jako......eeee..... Deeken :laugh: *
  • 0

#127 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:35

tim se mi potvrdila teorie o nadhledu  :laugh:

Zobrazit příspěvek

S tou podobnostou s Tomim mozem suhlasit. Kadencia i slovny prejav podobny. Doporucujem nahradit smajliky na konci riadku takymto :)
Potom uz len premenovat ucet na Wekslak the Nightkiller. :rolleyes:

Mat nadhlad je fajn vec. Pokial dotycny nemelie piate cez deviate a uplne mimo temu. To by som nadhladom nenazyval.
  • 0

#128 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.01.2007 12:37

Doporucujem nahradit smajliky na konci riadku takymto :)

tim se ale nahrazuji tecky na konci vet a ne smajliky :) Pak to vypada takhle :) Tak s chuti do toho :)
  • 0

#129 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:37

Zobrazit příspěvek

ak povazujes za nadhlad to, ze pomaly ziaden prispevok sa netyka temy, ale naopak vzdy sa tyka pisatela a jeho *genialnych* napadov a jeho uzasnej osoby, tak taky nadhlad naozaj mat nepotrebujem.
  • 0

#130 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:47

Twisterko:  Mozes mi, prosim ta, napisat definiciu slova "vychcanost" ?

Zobrazit příspěvek

Mozem sa o to pokusit voo doo.

Ide o spravanie, kde sa pre dosiahnutie stanoveneho ciela, neberie ohlad na nejake spolocnostou uznavane pravidla, pravidla slusneho spravania, alebo v Asciho pripade aj pravne normy ( to som myslel tu policiu )

Hladal som ekvivalent v Slovencine, ale nadalo ma stale len slovo prefikany ( to ma ale v cestine ekvivalent "mazany" myslim ... ), avsak slovo prefikany je skor pozitivne, zatial co vychcanost pokladam za negativnu vlastnost. Ak si spomeniem na nejake slovo doplnim.
  • 0

#131 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:49

ak povazujes za nadhlad to, ze pomaly ziaden prispevok sa netyka temy, ale naopak vzdy sa tyka pisatela a jeho *genialnych* napadov a jeho uzasnej osoby, tak taky nadhlad naozaj mat nepotrebujem.

Zobrazit příspěvek

hehe to mela byt nadsazka a hlavne veta prevzata z cimrmana, rozhodne nejsem nakej honic ega, ale to ti koukam nevymluvim, tak treba nekdy zmenis nazor az se pripadne na srazu seznamime :laugh:

jinak se omlouvam za spamy, ale myslel sem ze kdyz je to v topicu Pokec...ale zarazi me, ze lidi co "tu sou dyl" a nekde neco zaspamujou nebo mluvej o necem jinym, ty sprdana nedostanou, nojo...omlouvam se ze vubec neco pisu, to abych prestal psat i ten CS denik radsi
  • 0

#132 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 12:56

ne sprdana, do stava len tomi, pretoze nie je spam ako spam. neverim, ze si si to nevsimol.
  • 0

#133 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:04

Zobrazit příspěvek

nadhled tu má spoustu lidí, ironickej přístup taky, že se někteří vzájěmně do sebe pouštějí více než do jiných je také normálním aspoň to tu žije..... ale tvé příspěvky spíš vypadají tak, že se chceš za co nejkratší dobu dostat co nejvýše s počtem příspěvků.... anebo na sebe nadměrně upozornit/ňovat... :laugh:
  • 0

#134 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:07

Ide o spravanie, kde sa pre dosiahnutie stanoveneho ciela, neberie ohlad na nejake spolocnostou uznavane pravidla, pravidla slusneho spravania, alebo v Asciho pripade aj pravne normy ( to som myslel tu policiu )

Zobrazit příspěvek

Vdaka. :laugh:
Nepripada ti podla tejto definicie chovanie Dawe-a ako "vychcanost" ? Utekanie do NonPVP atd. Ked sa Dawe vrati a zisti, ze v podstate ziaden trest nepocitil, nebude mat pocit, ze s niekym "vychcal"? Tu nejde o moj alebo tvoj pocit o vychcanosti, ide o to, aby sa z toho ponaucil a "nevychcaval" dalej.

Ja tiez nesuhlasim s predlzenim banu. Mudrejsie by bolo mu ho dat o tyzden neskor, co sice vyjde v zavere rovnako, ale bude to cistejsie. Na druhu stranu nemozem suhlasit s tym, ze len jednu stranu tu oznacujes za "vychcanu".
  • 0

#135 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:07

nadhled tu má spoustu lidí, ironickej přístup taky, že se někteří vzájěmně do sebe pouštějí více než do jiných je také normálním aspoň to tu žije..... ale tvé příspěvky spíš vypadají tak, že se chceš za co nejkratší dobu dostat co nejvýše s počtem příspěvků.... anebo na sebe nadměrně upozornit/ňovat...  :laugh:

Zobrazit příspěvek

proc ne, tvuj nazor ja ti ho vyvracet nebudu, ja mam na vec jinej pohled :laugh:

*zalibene se podiva na dalsi uspesnej post*
  • 0

#136 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:12

Vdaka.  :laugh:
Nepripada ti podla tejto definicie chovanie Dawe-a ako "vychcanost" ? Utekanie do NonPVP atd. Ked sa Dawe vrati a zisti, ze v podstate ziaden trest nepocitil, nebude mat pocit, ze s niekym "vychcal"? Tu nejde o moj alebo tvoj pocit o vychcanosti, ide o to, aby sa z toho ponaucil a "nevychcaval" dalej.

Ja tiez nesuhlasim s predlzenim banu. Mudrejsie by bolo mu ho dat o tyzden neskor, co sice vyjde v zavere rovnako, ale bude to cistejsie. Na druhu stranu nemozem suhlasit s tym, ze len jednu stranu tu oznacujes za "vychcanu".

Zobrazit příspěvek

O tom ziadna.

To, ze by naozaj potreboval prevychovnu kuru som sa mohol presvedcit aj sam. A to bolo pred 2 mesiacmi, ktovie kam dovtedy "dorastol"

Mne slo cisto o ten sposob, akym sa dosiahlo to, ze ten ban pociti ... aaa tiez som nemohol pripustit aby tato tema vyhasla :laugh:
  • 0

#137 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:32

Ani nevíte, jak jsem rád, když se o mě mluví i v topicích, kde by o mě ani neměla být zmínka:)

juj, poprvé jsem použil slovo geniální a už to jde proti mě:)
tyhle smajlíky mám rád, a jsou i na klávesnici,nemusím používat myš, abych tam dal ten kreslený, navíc :) jsou dvě klávesy tj. ušetřím čas:)

božínku, snad nezačneme spekulace o tom, co mě vedlo k Nightkiller a proč, co jsem zrovna jedl a pil, že jsem to tam dal, jakou jsem měl náladu atd.:D taky bych mohl začít řešit voodoo a být extrémista mohl bych ti nadávat jaký to nick si to dáváš a jak si to vůbec představuješ a bla bla bla bla:)

někteří mi rozumí,někteří ne....kdybych byl mladší, říkal bych voodooovi mami a rydis tati:)
  • 0

#138 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:48

....

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze obidva nase nicky su uplne na prd, ale co uz narobime. :laugh:
Ozaj, a ako by sme ja a tatka Rydiss hovorili tebe? :laugh:
  • 0

#139 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 13:53

Myslim, ze obidva nase nicky su uplne na prd, ale co uz narobime.  :laugh:
Ozaj, a ako by sme ja a tatka Rydiss hovorili tebe?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

jako doma...milovaný Tomíku:) prostě i když mi nerozumíte, milujete mě, to je snad jasný,ne? o tom bez debat :laugh:
  • 0

#140 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.01.2007 14:21

prostě i když mi nerozumíte, milujete mě, to je snad jasný,ne? o tom bez debat :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ano, v tvém případě by to byla vražda z vášně :laugh:
  • 0

#141 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 14:36

proc ne, tvuj nazor ja ti ho vyvracet nebudu, ja mam na vec jinej pohled  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ani nevíte, jak jsem rád, když se o mě mluví i v topicích, kde by o mě ani neměla být zmínka:)

Zobrazit příspěvek

No ... nebudu resit, jak moc si na to hrajete, ale me uz to vazne nebavi ... zprovoznuji si pro vas patricnou funkcnost fora - ignorace.
  • 0

#142 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 14:39

No ... nebudu resit, jak moc si na to hrajete, ale me uz to vazne nebavi ... zprovoznuji si pro vas patricnou funkcnost fora - ignorace.

Zobrazit příspěvek

Ter neblázni.... přeci uznej že sem tam se i zasměješ nad jejich příspěvky... škoda že je to 1:1000 ale i tak ta šance tu je..... a proto nechť žijí...
  • 0

#143 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 14:40

Zobrazit příspěvek

Ked som naposledy nieco podobne napisal ja, tak dotycny dostal schvalovanie prispevkov. :laugh:
  • 0

#144 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 15:46

Ked som naposledy nieco podobne napisal ja, tak dotycny dostal schvalovanie prispevkov.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

neúmyslně 2x co mi tak říkal

a nemůžeš mu to teď dát sám? :laugh:
  • 0

#145 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 15:51

To by stratilo tu spravnu atmosferu. :laugh:
  • 0

#146 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 17:09

Zobrazit příspěvek

spravna to volba, me nebavi napriklad jezdit na kole, tak sem ho prodal mno, v tomhle pripade se ignorace neosvedcila pac sem ho mel denne na vocich, at zije elektronicka komunikace :laugh:
  • 0

#147 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 19:49

Tym chces nepochybne naznacit, ze vas oboch mame predat.

To by slo, len kto by vas kupil? Mimochodom, znicili ste topic, dufam, ze ste spokojni. Uz sa mi ani nechce odpovedat Araratovi :laugh:
  • 0

#148 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 19:55

To by slo, len kto by vas kupil? Mimochodom, znicili ste topic, dufam, ze ste spokojni. Uz sa mi ani nechce odpovedat Araratovi :laugh:

Zobrazit příspěvek

sim tě nebreč nám tady, nedělej ze sebe hérečku....vlastně za to může wikinka, ona o mně začala :laugh:
  • 0

#149 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 20:05

Zobrazit příspěvek

ty sa nechces bavit o tomikovi alebo wekslacikovi? to si ale trapny a nemas nadhlad, fakt.
  • 0

#150 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2007 20:22

:laugh:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních