Skočit na obsah

Nove upravy

• Please log in to reply
121 odpovědí na toto téma

#121 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2007 17:41

no a? ved do mithrilu si mozes dat kamen tiez...

Zobrazit příspěvek

ty mě furt nechápeš, jasně, že si MŮŽU koupit adamant se střednim, já ale mluvim o cenově dostupnech věcěch, a když si za STEJNÝ PENÍZE koupíš verd s šutrem a mith bez šutru, tak většina lidí o kolo mě zvolí verd ( já bych radši mith kůli DZ a Morlagu, ale asi sem moc konzervativní :laugh: )
je jasný, že bych si moh koupit mith s šutrem, ale 400k navíc je u běžnejch lidí trochu problem, je škoda vidět, jak už každej zdegeneroval a počítá s max výbavou...
ale to je problem ekonomiky- nevyváženosti zdrojů, který jsou pouze dva... ale co, co bych se nervoval, stejně si to uděláte po svym.... :laugh:
  • 0

#122 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2007 17:56

ty mě furt nechápeš, jasně, že si MŮŽU koupit adamant se střednim, já ale mluvim o cenově dostupnech věcěch, a když si za STEJNÝ PENÍZE koupíš verd s šutrem a mith bez šutru, tak většina lidí o kolo mě zvolí verd ( já bych radši mith kůli DZ a Morlagu, ale asi sem moc konzervativní  :laugh: )
je jasný, že bych si moh koupit mith s šutrem, ale 400k navíc je u běžnejch lidí trochu problem, je škoda vidět, jak už každej zdegeneroval a počítá s max výbavou...
ale to je problem ekonomiky- nevyváženosti zdrojů, který jsou pouze dva... ale co, co bych se nervoval, stejně si to uděláte po svym.... :laugh:

Zobrazit příspěvek

heh, ale to je o max vybave, aj ked niekdy iba teoreticky. TEORIA equipu a modulu ma pocitat so vsetkym.
to mas ako s tou spasou - "to nikto nenaexpi, to nikto mat nebude", ale ono hups tak sa to oplati, ze ten kto chce, si to naexpi.
to ze ty nezarobis na mithirl s kamenom, prepac, ale nie je velmi zaujimave.

zaujimave je to, ze kdekto iny zarobi, a co to pre modul znamena.

omnoho horsie by bolo keby verd so sutrom bol lepsi ako mithril so sutrom.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních