Skočit na obsah

Fotka

Zruseni expeni

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu) (54 členů volilo)

Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu)

1. Ano. (14 hlasů [25.93%])

Procento volících: 25.93%

2. Ne. (40 hlasů [74.07%])

Procento volících: 74.07%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#121 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:39

Jak uz vime, tak draci se nezabiji! Takze na Draci hory zapomente :laugh:
  • 0

#122 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 16.01.2007 16:42

No GGeorg myslim delal nejaky skript, ze tam je nejaka mala sance ze se obevi. Dokonce jsem ho tam po wipu videl. A chcipl  :laugh:
Mam dojem ze to bylo nejak kolem 2-3% sance ze ho potkas. Takze na expeni ne, ale obcas se tam mozna obevi. Pokud to uz nekdo nedal pryc.

Zobrazit příspěvek

Ja som ho tam stretol dnes rano. Bol to pradavny stinovy drak a chcipl... som ja :laugh:

Neveril som vlastnym ociam, ani som sa nezmohol na utek. len som tak pozeral, az ma prastil, potom este raz, bleskom z jeho papule som sa vyhol a potom ma dorazil.

//ked nahodou pojde dajaky klerik okolo nech sa mi ozve, prosim :laugh: :laugh:

Příspěvek upravil jummad: 16.01.2007 16:46

• 0

#123 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 17:20

vyuzita lokacia neznamena, ze sa tam raz za 4 dni nahodnenieco spawne. to je prazdna zabita lokacia, kam nikto nebude chodit.
  • 0

#124 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 17:38

Na prvni vetu nebudu ani odpovidat. Skoda slov.

Zobrazit příspěvek

Myslim si presne to same :)

A k tomu druhemu snad jen, ze si pak nestezujte, na smer, kterym se Demona ubira. Co se tyka hracu a pristupu ke hre.

Zobrazit příspěvek

Myslim ze smer, reprezentovany zminenou uvahou je tu uz od Jindry a Krtka a neni s nim problem. Co se tyka stiznosti na hrace a jejich pristup ke hre, to je uplne jina vec.

PS. Co se tyka draku. Draci by meli byt vznesena a velmi vzacna stvoreni a jsou prirozeny vrchol fantasy bestiare. Rozhodne bych mel hromadu namitek, kdyby je chtel nekdo pouzit jako NPC pro expeni.
  • 0

#125 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 18:04

ved to nemusia byt draci, mozu to byt hocijaky lizzardi alebo aj uplne nieco ine.
ale vzasade sa mi zda dost divne plytvat lokaciami na to, aby boli prazdne.
  • 0

#126 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 20:36

No GGeorg myslim delal nejaky skript, ze tam je nejaka mala sance ze se obevi. Dokonce jsem ho tam po wipu videl. A chcipl  :laugh:
Mam dojem ze to bylo nejak kolem 2-3% sance ze ho potkas. Takze na expeni ne, ale obcas se tam mozna obevi. Pokud to uz nekdo nedal pryc.

Zobrazit příspěvek

Ja som ho tam stretol minimalne 2x, ak nie viac. Tvrdost jeho supin som radsej neskusal. :laugh:
  • 0

#127 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 16.01.2007 20:38

tramtalalaaaa
uz to dejte do pokecu:)
tam je mista na spam dost :)
  • 0

#128 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.01.2007 20:41

Ja som ho tam stretol minimalne 2x, ak nie viac. Tvrdost jeho supin som radsej neskusal.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Tak teď už je to spamfree...

Čili za a) Mohly by tam být RDDčka...
b) Líbilo se mi setkání Jummada s dráčkem : ))
c) S tím spawnem draka bacha, páč se tu vyloupne Lord Mate a ten vám povykládá, jak jim je tam Chuaneta házela, aby jim zabránila v craftu :laugh: :laugh:
  • 0

#129 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.01.2007 21:03

Ja som ho tam stretol dnes rano. Bol to pradavny stinovy drak a chcipl... som ja  :laugh:

jedinou vyhodou toho draka, je , ze pouziva nejaky cript, ktery postave kazde kolo zrusi zamereni na nej ( neco jako kdyz tezite kytku nebo drevo ze stromu ) , takze na nej musite na zacatku kazdeho kola znova kliknout na utok.... :laugh:

jinak souhlasim s Lycridis ohledne lokaci a priser v nich ...
  • 0

#130 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 09:09

hraci maji porad naky namitky kaslete na ne :laugh:
ohledne zmeny expeni atd si myslim ze s tim nikdo nepochodi stacilo by pridat par potvor a kvestiku k NPC jak rikala rydis to by bylo moc pekne. Na 30 lvlik se sice da dostat hranim RP a kvestu a je to hodne velka zabava to musim potvrdit trvalo mi to asi ctvrt roku a pak WIPE :blink: ale udelat z toho naky pravidlo... :laugh: Chuan mel si radsi napsat neco vtipnyho :laugh:
a ohledne zabijeni draku :laugh:
  • 0

#131 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 17.01.2007 11:07

jedinou vyhodou toho draka, je , ze pouziva nejaky cript, ktery postave kazde kolo zrusi zamereni na nej ( neco jako kdyz tezite kytku nebo drevo ze stromu ) , takze na nej musite na zacatku kazdeho kola znova kliknout na utok....  :laugh:

jinak souhlasim s Lycridis ohledne lokaci a priser v nich ...

Zobrazit příspěvek

:laugh: on sa na mna zameral raz a uz mi nepomohlo ani plakat ani prosit ani nic. Utocit na neho som nemal cas. on zautocil prvy. :laugh:
  • 0

#132 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 17.01.2007 11:17

ved to nemusia byt draci, mozu to byt hocijaky lizzardi alebo aj uplne nieco ine.
ale vzasade sa mi zda dost divne plytvat lokaciami na to, aby boli prazdne.

Zobrazit příspěvek

nie som si moc isty, ci je to zase uplne dobre, zaplnit kazdu lokaciu potvorami. Celkom si neviem predstavit, ze prechadzam z lokacie do lokacie a v kazdej na mna utocia potvory. Myslim, ze by to mohlo byt vyrovnane (alebo 2:3 :laugh: ) prazdne lokacie s plnymi. Postavicka si tiez niekedy potrebuje vydychnut. V hre je kopec lokacii, kde nie su potvory (alebo len jeden medved) a su pekne. V kazdom pripade mi nepripadali PRAZDNE. Poznam, ale len malu cast demony, takze mozno su tam lokacie, ktore posobia prazdno.
  • 0

#133 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 12:08

No vpodstate by mohli byt v kazde lokaci potvory. Zalezi na umisteni spawnu.
Pokud pujdes po ceste mel bys projit bezpecne, pokud ovsem z ni sejdes, je pravdepodobne ze narazis na priserku.
Dale vzpomenu davno omylane tema. Obtiznost priserek by se mela se vzdalenosti od Alicie zvysovat.
Jenze tomu tak bohuzel neni. Nektere lokace pro lowlvly jsou celkem daleko.
Nektere vzdalene lokace jsou az moc puste.
Chtelo by proste pridat. Hracu tu hraje dost. Ale priserek, chudacku, je malo. Staci si skocit ve spicce na expici mista a pocitat kolik tam je lidi :laugh:

Me se treba libily na Arkhalii jednosmerne dungeony. Dokonce se mi libilo, ze nektere dungy byly lvlove omezene (coz se nebude urcite libit Deekovi)
  • 0

#134 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 12:49

Me se treba libily na Arkhalii jednosmerne dungeony. Dokonce se mi libilo, ze nektere dungy byly lvlove omezene (coz se nebude urcite libit Deekovi)

Zobrazit příspěvek

jo todle se líbilo aji mě,dlouhý dung třeba na 2 hodky,jednocestný a na konci pokládek který se otevřel klíčem který se složil ze tří ruzných který si člověk musel vymlátit po cestě.byl i několikapatrový například,první 2 patra volně přístupná na expení,další dvě nebo několik už jen jednocestný atd...
co se týče lv omezení to taky má svoje,akorát na todle je na demoně moc málo expících lokací
a s tím že by se lv NPC od alicie měl zvyšovat nezbývá než souhlasit.
  • 0

#135 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 12:53

jo todle se líbilo aji mě,dlouhý dung třeba na 2 hodky,jednocestný a na konci pokládek který se otevřel klíčem který se složil ze tří ruzných který si člověk musel vymlátit po cestě.byl i několikapatrový například,první 2 patra volně přístupná na expení,další dvě nebo několik už jen jednocestný atd...
co se týče lv omezení to taky má svoje,akorát na todle je na demoně moc málo expících lokací
a s tím že by se lv NPC od alicie měl zvyšovat nezbývá než souhlasit.

Zobrazit příspěvek

s tim dungem, supr napad...ale to s tim omezenim lvlu? to mi pride nonrp
  • 0

#136 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 12:59

ehm nejak uplne nerozumim pojmu "jednocestny dungeon"? pls vysvetlit :laugh:
  • 0

#137 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 13:06

Zobrazit příspěvek

kupředu levá zpátky ni krok :laugh:
  • 0

#138 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 13:06

Zobrazit příspěvek

jednocestný dung znamená, že je cesta pouze vpřed a nejde se vrátit :-) takžýe každý přechod do jiné lokace je jednosměrný, ven je smrt anebo nakonec :laugh:
  • 0

#139 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 14:59

jednocestný dung znamená, že je cesta pouze vpřed a nejde se vrátit :-) takžýe každý přechod do jiné lokace je jednosměrný, ven je smrt anebo nakonec  :laugh:

Zobrazit příspěvek

jojo, v podstate takovy vrchol sveta zamereneho na expeni, probit se tam a usetrit zpatecni cestu, neco jako u nas jsou krysaci
  • 0

#140 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 15:00

jojo, v podstate takovy vrchol sveta zamereneho na expeni, probit se tam a usetrit zpatecni cestu, neco jako u nas jsou krysaci

Zobrazit příspěvek

no jo ale od krysáků se můžeš i vrátit :-) a v těch jednosměrnejch ne :laugh:
  • 0

#141 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 15:08

no jo ale od krysáků se můžeš i vrátit :-) a v těch jednosměrnejch ne  :laugh:

Zobrazit příspěvek

noo vsak to je snad z toho nazvu jasny ne ;) jen jsem to pripodobnoval k demona pomerum
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních