Zruseni expeni
Odesláno 16.01.2007 16:39

#122 Host_jummad_*
Odesláno 16.01.2007 16:42
No GGeorg myslim delal nejaky skript, ze tam je nejaka mala sance ze se obevi. Dokonce jsem ho tam po wipu videl. A chcipl
![]()
Mam dojem ze to bylo nejak kolem 2-3% sance ze ho potkas. Takze na expeni ne, ale obcas se tam mozna obevi. Pokud to uz nekdo nedal pryc.
Ja som ho tam stretol dnes rano. Bol to pradavny stinovy drak a chcipl... som ja

Neveril som vlastnym ociam, ani som sa nezmohol na utek. len som tak pozeral, az ma prastil, potom este raz, bleskom z jeho papule som sa vyhol a potom ma dorazil.
//ked nahodou pojde dajaky klerik okolo nech sa mi ozve, prosim

Příspěvek upravil jummad: 16.01.2007 16:46
Odesláno 16.01.2007 17:20
Odesláno 16.01.2007 17:38
Myslim si presne to same :)Na prvni vetu nebudu ani odpovidat. Skoda slov.
Myslim ze smer, reprezentovany zminenou uvahou je tu uz od Jindry a Krtka a neni s nim problem. Co se tyka stiznosti na hrace a jejich pristup ke hre, to je uplne jina vec.A k tomu druhemu snad jen, ze si pak nestezujte, na smer, kterym se Demona ubira. Co se tyka hracu a pristupu ke hre.
PS. Co se tyka draku. Draci by meli byt vznesena a velmi vzacna stvoreni a jsou prirozeny vrchol fantasy bestiare. Rozhodne bych mel hromadu namitek, kdyby je chtel nekdo pouzit jako NPC pro expeni.
Odesláno 16.01.2007 18:04
ale vzasade sa mi zda dost divne plytvat lokaciami na to, aby boli prazdne.
Odesláno 16.01.2007 20:36
Ja som ho tam stretol minimalne 2x, ak nie viac. Tvrdost jeho supin som radsej neskusal.No GGeorg myslim delal nejaky skript, ze tam je nejaka mala sance ze se obevi. Dokonce jsem ho tam po wipu videl. A chcipl
![]()
Mam dojem ze to bylo nejak kolem 2-3% sance ze ho potkas. Takze na expeni ne, ale obcas se tam mozna obevi. Pokud to uz nekdo nedal pryc.

Odesláno 16.01.2007 20:38
uz to dejte do pokecu:)
tam je mista na spam dost :)
Odesláno 16.01.2007 20:41
Tak teď už je to spamfree...Ja som ho tam stretol minimalne 2x, ak nie viac. Tvrdost jeho supin som radsej neskusal.
Čili za a) Mohly by tam být RDDčka...
b) Líbilo se mi setkání Jummada s dráčkem : ))
c) S tím spawnem draka bacha, páč se tu vyloupne Lord Mate a ten vám povykládá, jak jim je tam Chuaneta házela, aby jim zabránila v craftu

#129 Host_Ariadna_*
Odesláno 16.01.2007 21:03
Ja som ho tam stretol dnes rano. Bol to pradavny stinovy drak a chcipl... som ja
![]()
jedinou vyhodou toho draka, je , ze pouziva nejaky cript, ktery postave kazde kolo zrusi zamereni na nej ( neco jako kdyz tezite kytku nebo drevo ze stromu ) , takze na nej musite na zacatku kazdeho kola znova kliknout na utok....

jinak souhlasim s Lycridis ohledne lokaci a priser v nich ...
Odesláno 17.01.2007 09:09

ohledne zmeny expeni atd si myslim ze s tim nikdo nepochodi stacilo by pridat par potvor a kvestiku k NPC jak rikala rydis to by bylo moc pekne. Na 30 lvlik se sice da dostat hranim RP a kvestu a je to hodne velka zabava to musim potvrdit trvalo mi to asi ctvrt roku a pak WIPE

a ohledne zabijeni draku

#131 Host_jummad_*
Odesláno 17.01.2007 11:07
jedinou vyhodou toho draka, je , ze pouziva nejaky cript, ktery postave kazde kolo zrusi zamereni na nej ( neco jako kdyz tezite kytku nebo drevo ze stromu ) , takze na nej musite na zacatku kazdeho kola znova kliknout na utok....
jinak souhlasim s Lycridis ohledne lokaci a priser v nich ...

#132 Host_jummad_*
Odesláno 17.01.2007 11:17
ved to nemusia byt draci, mozu to byt hocijaky lizzardi alebo aj uplne nieco ine.
ale vzasade sa mi zda dost divne plytvat lokaciami na to, aby boli prazdne.
nie som si moc isty, ci je to zase uplne dobre, zaplnit kazdu lokaciu potvorami. Celkom si neviem predstavit, ze prechadzam z lokacie do lokacie a v kazdej na mna utocia potvory. Myslim, ze by to mohlo byt vyrovnane (alebo 2:3

Odesláno 17.01.2007 12:08
Pokud pujdes po ceste mel bys projit bezpecne, pokud ovsem z ni sejdes, je pravdepodobne ze narazis na priserku.
Dale vzpomenu davno omylane tema. Obtiznost priserek by se mela se vzdalenosti od Alicie zvysovat.
Jenze tomu tak bohuzel neni. Nektere lokace pro lowlvly jsou celkem daleko.
Nektere vzdalene lokace jsou az moc puste.
Chtelo by proste pridat. Hracu tu hraje dost. Ale priserek, chudacku, je malo. Staci si skocit ve spicce na expici mista a pocitat kolik tam je lidi

Me se treba libily na Arkhalii jednosmerne dungeony. Dokonce se mi libilo, ze nektere dungy byly lvlove omezene (coz se nebude urcite libit Deekovi)
Odesláno 17.01.2007 12:49
jo todle se líbilo aji mě,dlouhý dung třeba na 2 hodky,jednocestný a na konci pokládek který se otevřel klíčem který se složil ze tří ruzných který si člověk musel vymlátit po cestě.byl i několikapatrový například,první 2 patra volně přístupná na expení,další dvě nebo několik už jen jednocestný atd...Me se treba libily na Arkhalii jednosmerne dungeony. Dokonce se mi libilo, ze nektere dungy byly lvlove omezene (coz se nebude urcite libit Deekovi)
co se týče lv omezení to taky má svoje,akorát na todle je na demoně moc málo expících lokací
a s tím že by se lv NPC od alicie měl zvyšovat nezbývá než souhlasit.
Odesláno 17.01.2007 12:53
jo todle se líbilo aji mě,dlouhý dung třeba na 2 hodky,jednocestný a na konci pokládek který se otevřel klíčem který se složil ze tří ruzných který si člověk musel vymlátit po cestě.byl i několikapatrový například,první 2 patra volně přístupná na expení,další dvě nebo několik už jen jednocestný atd...
co se týče lv omezení to taky má svoje,akorát na todle je na demoně moc málo expících lokací
a s tím že by se lv NPC od alicie měl zvyšovat nezbývá než souhlasit.
s tim dungem, supr napad...ale to s tim omezenim lvlu? to mi pride nonrp
Odesláno 17.01.2007 12:59

Odesláno 17.01.2007 14:59
jojo, v podstate takovy vrchol sveta zamereneho na expeni, probit se tam a usetrit zpatecni cestu, neco jako u nas jsou krysacijednocestný dung znamená, že je cesta pouze vpřed a nejde se vrátit :-) takžýe každý přechod do jiné lokace je jednosměrný, ven je smrt anebo nakonec
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních