Kdo myslite
Odesláno 05.01.2007 09:03
Odesláno 05.01.2007 09:08
Pravda je v tom, že klonovalo dost lidí, dvěma počínaje, desítkou(možná desítkama) konče
Kdy už se vařeší Nairova "vláda"?
Odesláno 05.01.2007 09:09
Já tedy od DM týmu po prohlášení Beeba, že o tom diskutují a stanovisko bude jen jedno, čekal náznak nebo spíše vyřešení a uzavření celého tohoto BUG tématu, aby si normální poctivý hráči nepřipadali jak trotlové, kteří jsou trestáni za to, že nedělají co nemají! Ale zatím to vyznívá jen tak, že kdo hraje poctivě má prostě smolíka?
Pak Vám tedy přátelé nestačí než zatleskat a těšit se na další wipe! a děkovat té "většině" hráčů.
Odesláno 05.01.2007 09:12

Odesláno 05.01.2007 09:12
Musim te ubezpecit, ze diskuze na DM foru probehla jednoznacne v Alienuv neprospech. Vysledek si preber jak chces.Já tedy od DM týmu po prohlášení Beeba, že o tom diskutují a stanovisko bude jen jedno, čekal náznak nebo spíše vyřešení a uzavření celého tohoto BUG tématu, aby si normální poctivý hráči nepřipadali jak trotlové, kteří jsou trestáni za to, že nedělají co nemají! Ale zatím to vyznívá jen tak, že kdo hraje poctivě má prostě smolíka?
Odesláno 05.01.2007 09:14
Ja neviem co tieto tvoje prispevky maju znamenat .. tak bud zacni menovat ( tj. spravat sa podla praviiel ) alebo radsej nic nepisHele bylo by hodně trestů, a to i u hráčů, kteří zde hrají...hooooodně dlouho

PS: a pre rejpalov, ja mu nevyhrazam pretoze by som bol na tom zozname

Odesláno 05.01.2007 09:14
nijak se nechci zastávat Josifkových příspěvků, ale pokud už jsme pokročili tak daleko, že oKdo smazal muj pekny prispevek o nairenovi, ktery jsem napsal pote co to zamknul. Nebylo tam ani jedno sproste slovo, tak nevim proc je smazanej ?

hm ale to je asi jedno.....
#129 Host_Josifek_*
Odesláno 05.01.2007 09:16
No ja jsem od chlapcu ze CIA vypatral co nairen s Ascim odpovedeli a malem jsem se smichy zadusil sodovkou.nijak se nechci zastávat Josifkových příspěvků, ale pokud už jsme pokročili tak daleko, že o
NĚKOM
se nesmí mluvit a jiní se tu budou rozčilovat, když někdo někoho přirovná ke KGB pak
![]()
hm ale to je asi jedno.....

Odesláno 05.01.2007 09:20
Trest pre buggerov tej doby bol absolutne nedostatocny , assistentska funkcia pre Aliho uplne pre mna nepochopitelna aj napriek tomu , ze v podstate nic neznamena. Zaroven krytie mien buggerov zo strany DM, aj ked o tom vedia. Naozaj Chuan argument "meno nechtejte lebo neboli jediny" ma fakt nezaujima.
Druha vec bol wipe, ten bug tu bol a existoval, a hraci o nom vedeli. Takze riesit sa musel, ja so Sephom sme stravili snad tyzden snaziac sa to nejako poriesit ale proste to neslo, ta zasrana ID karta to proste zlozila vzdy, nech sme robili cokolvek. A kedze ID karta je srdce perzistencie Demony a zaroven bolo neodhadnutelne kolko naklonovanych veci sa do modulu dostalo , ved si vsetci pamatame ako dlho to padalo kazdych 10 min, tak sa pripravil wipe. Ziadny trest za kolektivnu vinu to je podla mna sprostost.
Odesláno 05.01.2007 09:23
Aha, a nejsi mezi nima aj ty?
To se neboj, jediný bug, který jsem kdy zneužil bylo zabíjení zombie na HB přes to oplocení a když jsem ještě jako mladinký mág chodil ke krysákům, tak že jsem je střílel kuší přes zavřené mříže, a co si vzpomínám, když jsi na mě poštval toho drsnýho orka, tak jsem mu zavřel dveře před ksichtem, abych se mohl doléčit:)
Jinak jsem nikdy nic nenaklonoval, o tom, jak se to dělá, jsem se dověděl asi dva týdny před wipem by vočko, věděl jsem tak nějak i způsob o dvou postavách a že se musí shodit server, ale bral jsem to tak, že to už musí vědět snad všichni, když se to dostalo i k někomu, jako jsem já....ale nepoužil jsem to proto, že 1) neměl jsem důvod, hra mě bavila a baví jaká je 2) ani nevím, jak shodit server a nesnáším, když je restart nebo spadne server
Myslel jsem hráče, kteří jsou tu podstatně déle než já.
Odesláno 05.01.2007 09:25
Odesláno 05.01.2007 09:26
naco toto vobec pises, ked nechces menovat? alebo nevies? alebo snad vies to co vedia dm (niektori, ani to sa nevie, ze ktori) a my nie?Myslel jsem hráče, kteří jsou tu podstatně déle než já.
nie ze by ma to tak zaujimalo, ale vytacaju ma taketo radoby tajomne ukazovania prstom.
Odesláno 05.01.2007 09:32

Odesláno 05.01.2007 09:47
No ja jsem od chlapcu ze CIA vypatral co nairen s Ascim odpovedeli a malem jsem se smichy zadusil sodovkou.
![]()
Zase zadusil...Nevim jak se tekutinou muze nekdo zadusit

To se neboj, jediný bug, který jsem kdy zneužil bylo zabíjení zombie na HB přes to oplocení a když jsem ještě jako mladinký mág chodil ke krysákům, tak že jsem je střílel kuší přes zavřené mříže, a co si vzpomínám, když jsi na mě poštval toho drsnýho orka, tak jsem mu zavřel dveře před ksichtem, abych se mohl doléčit:)
Jinak jsem nikdy nic nenaklonoval, o tom, jak se to dělá, jsem se dověděl asi dva týdny před wipem by vočko, věděl jsem tak nějak i způsob o dvou postavách a že se musí shodit server, ale bral jsem to tak, že to už musí vědět snad všichni, když se to dostalo i k někomu, jako jsem já....ale nepoužil jsem to proto, že 1) neměl jsem důvod, hra mě bavila a baví jaká je 2) ani nevím, jak shodit server a nesnáším, když je restart nebo spadne server
Myslel jsem hráče, kteří jsou tu podstatně déle než já.
No vidis...A ja to nevedel az do ted...I kdyz se priznam ze jsem nad tim tyden premyslel nebot sem z Lopa vytahnul sotva stopu...Ale nic sem nevymyslel...
Odesláno 05.01.2007 09:50
Odesláno 05.01.2007 11:42
Mluvite o vetsine. Napriklad i ja jsem duplikoval a shazoval server. Staci to do te vetsiny?
Sice to bylo za ucelem vyzkouset princip, ale jak tak na Vas koukam, tak hledate nejakeho vinika na ktereho by jste ukazali prstem.
Odesláno 05.01.2007 11:45

Odesláno 05.01.2007 11:51
No minimalne si mozeme utvorit mienku o tych hracoch .. tu nejde o nejake dodatocne trestanieMantore. Prosimte, k cemu bude kdyz ukazi prstem na jednoho cloveka (po roce) o kterem vim ze to delal? Kdyz prokazatelne se vedelo, ze to dela spousta jinych lidi. Cemu to pomuze? Pomuze to tobe? Nekomu jinemu?
A ked sa to tak prokazatelne vedelo ze sa klonuje, jak je mozne ze sa prokazatelne vie len o 2 hracoch

Odesláno 05.01.2007 12:05
Mantore. Prosimte, k cemu bude kdyz ukazi prstem na jednoho cloveka (po roce) o kterem vim ze to delal? Kdyz prokazatelne se vedelo, ze to dela spousta jinych lidi. Cemu to pomuze? Pomuze to tobe? Nekomu jinemu?
Na co sa tu teraz hras?Chcete vedet jak to bylo s Alienem tenkrat? Protoze jsem ho odhalil ja, takze o tom vim vetsinu. Jen nevim, jestli to ma jeste cenu otevirat. A pokud ano, tak urcite verejne.
Tak, nikto tu uz nechce nikoho trestat, to je davno premlcane. Predpokladam, ze tu nikto nie je pomstychtivy. Ale dufam, ze ti co boli nepravom wipom postihnuti maju aspon pravo vediet, a teraz to poviem po lopate, kto to vtedy a preco tak posral. Nejedna sa len o tych previnilcov, ale aj o tych, co o tej situacii vedeli a mali ju riesit.No minimalne si mozeme utvorit mienku o tych hracoch .. tu nejde o nejake dodatocne trestanie
Odesláno 05.01.2007 12:10
Odesláno 05.01.2007 12:22
O Alim sem tu neco napsal, protoze o nem se vedelo.
Asci. Na nic si nehraju. Minimalne Lopyk vi kdo to byl. Tak at Vam to rekne on, pokud chce. Me to prijde zbytecne.
Uz si presne nepamatuji, jestli se tenkrate chytl jeste nekdo, ale Sepha psal, ze se vedelo, ze se klonuje ve vetsim meritku. Penize minimalne. Proc tedy tedkom ukazat na jednoho hrace? Odsoudit ho. A ostatni klonovaci budou vklidu, protoze obetni beranek bude.
Odesláno 05.01.2007 12:26
Proste ja to jmeno rict nechci. Nezverejnil jsem ho ani tenkrat, protoze trest dostal a pocital jsem, ze se to vyresi po technicke strance.
O Alim sem tu neco napsal, protoze o nem se vedelo.
Asci. Na nic si nehraju. Minimalne Lopyk vi kdo to byl. Tak at Vam to rekne on, pokud chce. Me to prijde zbytecne.
Uz si presne nepamatuji, jestli se tenkrate chytl jeste nekdo, ale Sepha psal, ze se vedelo, ze se klonuje ve vetsim meritku. Penize minimalne. Proc tedy tedkom ukazat na jednoho hrace? Odsoudit ho. A ostatni klonovaci budou vklidu, protoze obetni beranek bude.
No pozor to sem nerek, rek sem, ze nejsme naivni, abysme si mysleli, ze klonovali jen dva lidi. V ty dobe jsem jmena nevedel zadny, Alien se na verejnost prosaknul casem sam a to dalsi jmeno sem se dozvedel vcera.
Odesláno 05.01.2007 12:44
Aha takze obetneho baranka uz mame a ostatni klonovaci aj ked sa o nich vie su v klidu, chapem to dobre, ze?
No pozor to sem nerek, rek sem, ze nejsme naivni, abysme si mysleli, ze klonovali jen dva lidi. V ty dobe jsem jmena nevedel zadny, Alien se na verejnost prosaknul casem sam a to dalsi jmeno sem se dozvedel vcera.
Pro tve stare oci jsem to zvyraznil

Odesláno 05.01.2007 12:47

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních