Skočit na obsah

Fotka

Tak to me teda zajima

• Please log in to reply
146 odpovědí na toto téma

#121 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:06

...

Zobrazit příspěvek

Josif Visarianovic Stalin. Nekdo mu mel rict ze ma chybu ve jmene... :)) mozna ze sem se sekl ale.

Navic, je to uz tak zapsany vsechno ze nevim co vsechno se odehralo ale... netusim co jeste resis Ari kolem pravidel? :)
  • 0

#122 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:08

Josif Visarianovic Stalin. Nekdo mu mel rict ze ma chybu ve jmene... :)) mozna ze sem se sekl ale.

Navic, je to uz tak zapsany vsechno ze nevim co vsechno se odehralo ale... netusim co jeste resis Ari kolem pravidel? :)

Zobrazit příspěvek

Co jakej Josif co to mele jako myslis Josifka ?:D

JA neco resim ?:D Ja jen rikam ze jsem upozornen nebyl hihi :cool:
  • 0

#123 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:11

...

Zobrazit příspěvek

Co to melu? Kryso, mel si tam hlasku predtim ze ma chybu ve jmene, a ja jsem chtel upozornit ze to jmeno je v jistem smeru spravne a pak ze muze byt jmeno jakkykoliv :).

To ze si nebyl upozornen ma nejspis co delat se stupnem prohresku. Kdyby si delal neco co Dedek nepovazuje za prasarnu hodnou banu, tak dostanes varovani. Ale zrejme sis jej nezaslouzil ;)
  • 0

#124 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:13

Co to melu? Kryso, mel si tam hlasku predtim ze ma chybu ve jmene, a ja jsem chtel upozornit ze to jmeno je v jistem smeru spravne a pak ze muze byt jmeno jakkykoliv :).

To ze si nebyl upozornen ma nejspis co delat se stupnem prohresku. Kdyby si delal neco co Dedek nepovazuje za prasarnu hodnou banu, tak dostanes varovani. Ale zrejme sis jej nezaslouzil ;)

Zobrazit příspěvek

Jaka prasarna ? Ja chudak chudej teda moje postava zejo hrozne chuda by chtela penizky a nikdo nechtel dat ! Tak se nastvala a ten kdo nedal toho zabila :cool:
Dokonce se o tom rozepisuji i v Denicku !!!

A nepij uz tolik ses ja Josifek ! :D
  • 0

#125 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:14

Jupi je tu Freppi tak co odpovis me ? :cool:
  • 0

#126 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:17

...

Zobrazit příspěvek

No, kazdej si umi zduvodnit svoje provineni jen aby nebyl ten spatny :)), trest byl dan a nema cenu se o tom dal bavit. Teda, pro me ze ano :).
Navic, ja nepiju, v posledni dobe pouze dobravam hrdlu chmelovou lazen umernou me kondici.
  • 0

#127 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:20

No, kazdej si umi zduvodnit svoje provineni jen aby nebyl ten spatny :)), trest byl dan a nema cenu se o tom dal bavit. Teda, pro me ze ano :).
Navic, ja nepiju, v posledni dobe pouze dobravam hrdlu chmelovou lazen umernou me kondici.

Zobrazit příspěvek

Eeeh prosim pekne pane tovarniku ja si tu nic nezduvnodnuji, pouze jsem rekl pravdu ze jsem nebyl nikym upozornen a ty jsi se do toho vmychal ze te Dedek neuznal za vhodne sak ja ale porti tomu nic nemam. :cool:
  • 0

#128 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:20

Eeeh prosim pekne pane tovarniku ja si tu nic nezduvnodnuji, pouze jsem rekl pravdu ze jsem nebyl nikym upozornen a ty jsi se do toho vmychal ze te Dedek neuznal za vhodne sak ja ale porti tomu nic nemam.  :mad:

Zobrazit příspěvek

KONEC :cool: :tongue:
  • 0

#129 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:21

KONEC  :cool: :mad:

Zobrazit příspěvek

A to je vzdycky DM utece od pripadu konkretne DM GOBBO HAHA !!!! :mad: :tongue: :mad:
  • 0

#130 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:23

A to je vzdycky DM utece od pripadu konkretne DM GOBBO HAHA !!!!  :cool:  :tongue:  :mad:

Zobrazit příspěvek

Ano, uznal jsem ze ty si opravdu tezky pripad a tak jdu radsi do hry otravovat zivot jinejm. Aloha.
  • 0

#131 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:24

Ano, uznal jsem ze ty si opravdu tezky pripad a tak jdu radsi do hry otravovat zivot jinejm. Aloha.

Zobrazit příspěvek

No ja nevim kdo me tu obvinuje z neceho co jsem nerekl :cool:
  • 0

#132 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 19:25

Jupi je tu Freppi tak co odpovis me ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Na to proč mám ban, nebo jak vypadá pk parta?
  • 0

#133 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 19:26

Na to proč mám ban, nebo jak vypadá pk parta?

Zobrazit příspěvek

Oboje :cool:
  • 0

#134 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 20:09

No tak k tomu banu to je tady
Já jen dodám, že žádné varování jsem neměl, stejně jako ban v době udělení banu i když mi byl prodloužen na neurčito :tongue: .

No a ta pk parta: 1x klerik + 1x mág + mix čehokoli, důležité je neztrácet čas nějakým rozhovorem,stejně si vetšinou dotyční volají tellem nebo partou posily. PK parta je celkem omezená, lepší je hrát PK jednotlivce :cool:
  • 0

#135 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 20:14

Já jen dodám, že žádné varování jsem neměl, stejně jako ban v době udělení banu i když mi byl prodloužen na neurčito :mad: .

No a ta pk parta: 1x klerik + 1x mág + mix čehokoli, důležité je neztrácet čas nějakým rozhovorem,stejně si vetšinou dotyční volají tellem nebo partou posily. PK parta je celkem omezená, lepší je hrát PK jednotlivce  :cool:

Zobrazit příspěvek

Zvlastni ze tuhle partu meli nasi oponenti :tongue:
  • 0

#136 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 20:19

Já jen dodám, že žádné varování jsem neměl, stejně jako ban v době udělení banu i když mi byl prodloužen na neurčito :tongue: .

No a ta pk parta: 1x klerik + 1x mág + mix čehokoli, důležité je neztrácet čas nějakým rozhovorem,stejně si vetšinou dotyční volají tellem nebo partou posily. PK parta je celkem omezená, lepší je hrát PK jednotlivce  :cool:

Zobrazit příspěvek

Nojo ale furt by me zajimalo proc tam je jen ze byl prodlouzen (o:
  • 0

#137 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 21.10.2006 20:22

lepší je hrát PK jednotlivce  :cool:

To je nejaka sportovni disciplina ? :tongue:
  • 0

#138 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 20:23

To je nejaka sportovni disciplina ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

No vicemene kdyz de do tebe 20 lidi a ty je kuchnes (samozrejme vsici na stejne urvoni) Je to urcite jakysi druh umeni a rychleho rozhodovani :D
  • 0

#139 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 22.10.2006 16:16

Zvlastni ze tuhle partu meli nasi oponenti  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Zato vy jste měli průzkumný oddíl harfeníků :cool:
  • 0

#140 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 22.10.2006 18:34

Proc to sem pises, kruci, ted je to venku a kazdej bud edelat build s harfenikem.
  • 0

#141 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.10.2006 20:16

Proc to sem pises, kruci, ted je to venku a kazdej bud edelat build s harfenikem.

Zobrazit příspěvek

se divim, ze se jeste neprovalil ten bug, ktery umoznuje harfenikum vzit si na 5. lvl devast. :cool:
  • 0

#142 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 09:28

No já nevim proč to furt tak pitváte proboha ! Už se stalo a je pozdě něco vymejšlet.

Zobrazit příspěvek

pšššt! já se dobře bavim
  • 0

#143 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 15:24

pšššt! já se dobře bavim

Zobrazit příspěvek

to si asi jedinej
  • 0

#144 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 15:29

A kdyby ses tam objevil herne? Jako napriklad druid, uderil holi do zeme a pouzil na vsechny znehybneni a navic seslal zapleteni aby to i vzhledove vypadalo hezky.
Potom treba pouzil ten nejprostsi rozhovor jaky muze ze byt: Vase pre upoutala moji pozornost, jsem ten a ten a poud chcete zdravi odejit udelat epro me, ty tohle, vy tanhle to.
Nebo neco jineho, treba temny Balor, jenz upozorni napadajici kam smeruji, ze jim hrozi moznost takova, ze jejich pocinani upouta jeho pozorost natolik ze mu budou muset slouzit, pojate tak ze to nebud evyhodna sluzba ale vicemene neprijemna, tezce se z ni nekdy vymani.
Nebo neutralni reakce jen pro okamzite vyreseni stretu, mocny bojovnik hranicar jenz je vyzene z mista cinu, nebo i bez okolku vstoupi do veci a zastane se strany ktera to potrebuje.
To jsou jen tri pitomosti ktere me napadly behem psani reakce, jste Dm, mate nastroje, mate fantazii a chut?

Zobrazit příspěvek

Nečetl jsem to tady celý takže nevim moc jaké reakce byly ale tohle je jeden z příspěvků, který mi udělal fakt radost. Takhle kdyby to bylo *jee* to by bylo fakt supr :cool: To smazání postav bylo fakt dost tvrdý, když si vezmete kolik ten člověk věnoval svého času aby jí vyšperkoval třeba tak jak jí měl zrovna Taha brrr no fakt mu to nezávidim. Někdy mi přijde že, někteří Dm neví s čim si zahrávají. :tongue:
  • 0

#145 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 26.10.2006 17:07

Takže děkuji členůmn SD za smazání meho příspěvku s připomínkou že není vhodné o Aristovi říkát že je šmejd dobrá neříkám to tedy ale myslím si to stále.
Stále se mě líbí jak on a Zean z toho vybruslili vlastne bez trestu.
Tímto se s Vámi loučím na dobu dalšího krásného banu zvláště potom co je dán na určitý počet dní ale to jak dlouho trvá je věcí druhou a vypovídá to něco málo o těch kdo je udělují.
  • 0

#146 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 17:26

Taha Fogliery - dva týdny
Zaen - dva týdny
Valburga Borůvkovic - dva týdny
Najra- týden (o tyden min za jakys takys pokus o rp)

Zobrazit příspěvek

Vzhledem ke skutecnosti ze Taha i Valburga jiz meli od DM teamu podminku na mesicni ban a vymaz postav za svou predchozi hru, vyse uvedenym tuto podminku naplnili.

Zobrazit příspěvek

Tak nevim jestli uz teda nak blbe ctu, ale me to prijde, ze Zaen dostal stejnej trest jako Taha a Valburga, akorat Aristo dostal mensi trest kuli naznaku RP. Jenze Taha s Valburgou meli narozdil od nich podminku, kterou zdrejme porusili, takze byli potrestani dodatecne tak jak jim hrozilo v te podmince. Jestli tam nekde prehlizim jak Zaen a Aristo z toho vysli vlastne bez trestu tak by me vazne zajimalo kde to beres, pac ja to teda nikde nevidim.
  • 0

#147 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 26.10.2006 18:19

Takže děkuji členůmn SD za smazání meho příspěvku s připomínkou že není vhodné o Aristovi říkát že je šmejd dobrá neříkám to tedy ale myslím si to stále.
Stále se mě líbí jak on a Zean z toho vybruslili vlastne bez trestu.
Tímto se s Vámi loučím na dobu dalšího krásného banu zvláště potom co je dán na určitý počet dní ale to jak dlouho trvá je věcí druhou a vypovídá to něco málo o těch kdo je udělují.

Zobrazit příspěvek

Smutne lec casto opakovane u v tomto smeru nezodpovedneho teamu Demony. Udelit trest je snadne ale uhlidat jeho neprekroceni je tezke, zaroven vsak podle meho nutne. S usmevem vzpominam jak kdosi (tusim Frepi ale nevim jiste) dostal odpoved kdyz se ptal proc nema zrusen ban kdyz termin vyprsel. Bylo mu receno ze ban je zrusen ze se ceka jen na provedeni adminy tehdy Game parku.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních