Skoda ze se ten kolovratek odmlcel zrovna ve chvili kdy jsem na asistentskym foru shanel dostatecne nadsenou partu, ktera by dala dohromady ucelenou koncepci upravy savu frekventovanych NPC na Demone.
To tam byl tehda jeste asistentem Yucht and spol. Z celyho osazenstva mi prislibil pomoc akorat Asci az bude mit cas po zkouskach.
Mozna si kolovratek zadrel lozisko a jak na potvoru se rozklapal zas az pote kdy jsem tuto svoji aktivitu vzdal. To snad musi bejt osud nebo co.

Myslis
tohle tema z ledna?
Popravde v te dobe uz jsem na to chut nemel. Bylo po wipu. Tenkrat jsem pochopil, ze iniciativa je zbytecna. Dneska mam uplne jine starosti.
K deekovi mozem len dodat, ze kolovratok by si mal najprv ujasnit co chce, na jednej strane
toto
, potom snad v jednom a tom istom dni upravuje klerika, potom WM nema dost velke AB, predtym, zase devast mal prilis vysoke DC. Samozrejme kolovratok nepride s upravenym feats.2da kde vyrobil novych 40 featov, ktore samozrejme prepoji na 2da s bonusovymi featmi pre povolania. V neposlednom rade samozrejme spravi aj script ktory tie nove featy osefuje, ale bude len kecat.
Ja si myslim, ze by sa mali vratit upravy do default stavu , nech si ich Demona uzije do sytosti.

Ano. Kecam. Prd tomu rozumim a moje pracovni nasazeni je nulove. Ani to neumim.
Tak jeste k tematu. Kdyz si Mantore prectes, co pisu v tom prispevku, na konci, mozna pochopis proc ja chci kde co upravovat. JEN proto, ze se to tu tak dela.
Me osobne by nejvice vyhovovalo, kdyby se VESKERE zmeny zrusily. Myslim si, ze by to se serverem neudelalo vubec nic. Stav nevyrovnanosti by byl porad stejny, ne-li, mensi.