Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#121 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 12:10

Na tomhle je kus pravdy. Haste je velmi, velmi silne kouzlo. A tim ze neni na predmetech, tim postavy, ktere ho maji maj obrovskou vyhodu.
Ted me tak napadlo. Co haste zrusit. Pak by melo i smysl delat maga s urychlenyma kouzlama. (myslim ze drtiva vetsina magu by sla prave do urychlenych kouzel, protoze by se to oplatilo, nebyli by magove ve fullplatech) Maga by to celkove oslabilo. Klerda si nenahaze milion boostu tak rychle atd. Monkova rychlost by byla co k cemu.

JO !
To je ono. Za vsecko muze hnusne haste. ZRUSIT !!!

Zobrazit příspěvek

A nechceš se náhodou vrátit do doby hry Eye of the Beholder?? I když co si vzpomínám, tam haste už bylo taky.. ;)
  • 0

#122 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 13:20

myslim, ze si robil srandu. ale to sme si mysleli, aj ked sa hovorilo o devaste;)
  • 0

#123 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 14:01

Samozrejme, ze to byla sranda. U devastu jsem navrhoval reseni s tim, ze by se oslabilo jeho TO v porovnani s kouzlama a SOUCASNOU upravou savu u NPC. Ale me uz nebavi byt jako kolovratek. Je to jen hazeni hrachu na zed.
  • 0

#124 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 14:37

Ale me uz nebavi byt jako kolovratek. Je to jen hazeni hrachu na zed.

Zobrazit příspěvek

Skoda ze se ten kolovratek odmlcel zrovna ve chvili kdy jsem na asistentskym foru shanel dostatecne nadsenou partu, ktera by dala dohromady ucelenou koncepci upravy savu frekventovanych NPC na Demone.
To tam byl tehda jeste asistentem Yucht and spol. Z celyho osazenstva mi prislibil pomoc akorat Asci az bude mit cas po zkouskach.
Mozna si kolovratek zadrel lozisko a jak na potvoru se rozklapal zas az pote kdy jsem tuto svoji aktivitu vzdal. To snad musi bejt osud nebo co.
  • 0

#125 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 14:52

nebyli by magove ve fullplatech Maga by to celkove oslabilo.

Zobrazit příspěvek

Bohužel tohle už je překonáno, mam mága s full platem a urychlenýma :tongue:

...

Zobrazit příspěvek

Nechtěl bych být ve tvé kůži, cítil bych se hrozně trapně :cool:

ja bych taky rad neco zrusil...
..celou tuhle sekci na foru...  :tongue:  :mad:

Zobrazit příspěvek

Viva :tongue:

Můj názor: Bavíme se tady o vyváženosti ale vyváženost je právě tehdy když je někdo slabý a někdo silný ... jenže on nikdo nechce být ten slabší he? :blink: Takže když už tak Rovnost. Jinak hra mně bavila nejvíce když jsem začínal, absolutně vůbec jsem nevěděl nic o ničem, dělal jsem si svýho zaklínače s velkou inteligencí a bavil jsem se bezvadně. Absolutně mi nevadilo když byl někdo o dost silnější, právě nopak to mně na tom bavilo a motivovalo. Ale ted´když o tom člověk už ví až moc, chce být za každou cenu nejlepší a toho se snaží docílit různými zbůsoby, nejhorší z nich ale podle mně je právě podkopávání věcí druhých :mad:
  • 0

#126 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 14:55

Mno a vy hledači rovností, je to sice velmi utopistické nastolit absolutní rovnost, neřikám že v životě by to nebylo bezvadné. Ale ve hře jde hlavně o to abychom se dobře bavili, a právě tu zábavu nám rovnost rozhodně nezaručí :cool:
  • 0

#127 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 14:58

....

Zobrazit příspěvek

Nehras za klerika, ze?
  • 0

#128 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.10.2006 15:06

K deekovi mozem len dodat, ze kolovratok by si mal najprv ujasnit co chce, na jednej strane
toto
, potom snad v jednom a tom istom dni upravuje klerika, potom WM nema dost velke AB, predtym, zase devast mal prilis vysoke DC. Samozrejme kolovratok nepride s upravenym feats.2da kde vyrobil novych 40 featov, ktore samozrejme prepoji na 2da s bonusovymi featmi pre povolania. V neposlednom rade samozrejme spravi aj script ktory tie nove featy osefuje, ale bude len kecat.

Ja si myslim, ze by sa mali vratit upravy do default stavu , nech si ich Demona uzije do sytosti.
  • 0

#129 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 15:08

Skoda ze se ten kolovratek odmlcel zrovna ve chvili kdy jsem na asistentskym foru shanel dostatecne nadsenou partu, ktera by dala dohromady ucelenou koncepci upravy savu frekventovanych NPC na Demone.
To tam byl tehda jeste asistentem Yucht and spol. Z celyho osazenstva mi prislibil pomoc akorat Asci az bude mit cas po zkouskach.
Mozna si kolovratek zadrel lozisko a jak na potvoru se rozklapal zas az pote kdy jsem tuto svoji aktivitu vzdal. To snad musi bejt osud nebo co.

Zobrazit příspěvek

Můžeš říct měsíc a rok, kdy jsi na asistentském fóru hledal iniciativu?
  • 0

#130 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 15:19

Můžeš říct měsíc a rok, kdy jsi na asistentském fóru hledal iniciativu?

Zobrazit příspěvek

Po wipe, to uz sa ta davno netykalo.
  • 0

#131 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 15:50

Nehras za klerika, ze?

Zobrazit příspěvek

Ach jo, není to fuk? Z toho roku a půl co tady hraju, jsem hrál za klerika dohromady tak měsíc. Ale to vůbec neni to na co jsem narážel... Kdyby se nic nerušilo tak teče řeka plynule a v klidu, ovšem začalo se rušit tak vznikla přehrada, ta kdyby se teď povolila (viz. Mantorovi deafault stavy atp.) tak je povodeň, Takže nezbyde než stavět přehradu stále větší a větší... :cool:
  • 0

#132 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 17:53

Zobrazit příspěvek

Myslis tohle tema z ledna?
Popravde v te dobe uz jsem na to chut nemel. Bylo po wipu. Tenkrat jsem pochopil, ze iniciativa je zbytecna. Dneska mam uplne jine starosti.

K deekovi mozem len dodat, ze kolovratok by si mal najprv ujasnit co chce,  na jednej strane
toto
, potom snad v jednom a tom istom dni upravuje klerika, potom WM nema dost velke AB, predtym, zase devast mal prilis vysoke DC. Samozrejme kolovratok nepride s upravenym feats.2da kde vyrobil novych 40 featov, ktore samozrejme prepoji na 2da s bonusovymi featmi pre povolania. V neposlednom rade samozrejme spravi aj script ktory tie nove featy osefuje, ale bude len kecat.

Ja si myslim, ze by sa mali vratit upravy do default stavu , nech si ich Demona uzije do sytosti.

Zobrazit příspěvek

Ano. Kecam. Prd tomu rozumim a moje pracovni nasazeni je nulove. Ani to neumim.

Tak jeste k tematu. Kdyz si Mantore prectes, co pisu v tom prispevku, na konci, mozna pochopis proc ja chci kde co upravovat. JEN proto, ze se to tu tak dela.
Me osobne by nejvice vyhovovalo, kdyby se VESKERE zmeny zrusily. Myslim si, ze by to se serverem neudelalo vubec nic. Stav nevyrovnanosti by byl porad stejny, ne-li, mensi.
  • 0

#133 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 18:37

kdyby se VESKERE zmeny zrusily. Myslim si, ze by to se serverem neudelalo vubec nic. Stav nevyrovnanosti by byl porad stejny, ne-li, mensi.

bohuzial si myslim to iste.
  • 0

#134 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 18:47

Zobrazit příspěvek

to je myslím pěkná vrabčákovina.
  • 0

#135 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 19:00

to je myslím pěkná vrabčákovina.

Zobrazit příspěvek

klidek, HIPS aj epic dodge, je uplne rovnaky aj v defaultnom nastaveni :cool:
  • 0

#136 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 19:31

Nevedel jsem, ze kolovratek obsahoval loziska. :cool:
  • 0

#137 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 20:01

klidek, HIPS aj epic dodge, je uplne rovnaky aj v defaultnom nastaveni  :cool:

Zobrazit příspěvek

vážně?! uff... :tongue:
  • 0

#138 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 26.10.2006 20:07

Zobrazit příspěvek

Taky tak. :cool:
  • 0

#139 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 20:20

Ano bolo by to skvele, kazda skupina by mala 3 clenov.
Jeden bard/fig/rdd devastator s scmitarom , druhy klerik/fig/monk s kamami a treti exalt sorcka. Nevidim dovod stavat nieco ine.
  • 0

#140 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 26.10.2006 20:42

Jeden bard/fig/rdd devastator s scmitarom , druhy klerik/fig/monk s kamami a treti exalt sorcka. Nevidim dovod stavat nieco ine.

Zobrazit příspěvek

misto figtera bych tam dala klerik/paladin/monk s vyuzitim infinite divine might/shield. :cool:
  • 0

#141 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 26.10.2006 20:52

Zobrazit příspěvek

A poklady bude vybirat kdo ? :cool:
  • 0

#142 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 21:12

misto figtera bych tam dala klerik/paladin/monk s vyuzitim infinite divine might/shield. :tongue:

Zobrazit příspěvek

a stejně tak bard/paladin/RDD na devast s Avengerem :cool:
  • 0

#143 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 21:29

Zobrazit příspěvek

A poklady bude vybirat kdo ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Presne tak, josifek ma dobry dotaz. Takze tomu Kleriko-monkovi, dat miesto fajtra zlodeja ( koniec koncov uncanny dodge sa mu urcite hodi ) a mozu ist pekne boss huntit :tongue:
  • 0

#144 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 21:45

kolovratok... :cool:

sorry, ale toto ma fakt dostalo do kolien...
  • 0

#145 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 23:12

Myslis tohle tema z ledna?
Popravde v te dobe uz jsem na to chut nemel. Bylo po wipu. Tenkrat jsem pochopil, ze iniciativa je zbytecna. Dneska mam uplne jine starosti.
Ano. Kecam. Prd tomu rozumim a moje pracovni nasazeni je nulove. Ani to neumim.

Zobrazit příspěvek

Jednak tohle tema z ledna na asistentskym foru a pak verejne pristupnej topic z cervna, obé letosniho roku, kde jsem se obracel na vsechny. Myslim ze svou ironii stupnujes az neumerne, ze tomu prd rozumis jsem nikde nerekl.
Je skoda ze jsi ztratil chut neco delat a pochopil ze je tvoje iniciativa zbytecna prave v okamziku, kdy nastala moznost neco udelat.
  • 0

#146 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 23:37

A poklady bude vybirat kdo ?  :cool:

Zobrazit příspěvek

zabudate ze existuju knock a find traps kuzielka, poklady s prehladom da sorcka naco nejakeho zbytocneho zlodeja ;-)
  • 0

#147 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 27.10.2006 00:49

Zobrazit příspěvek

Ono to tak bylo?
  • 0

#148 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.10.2006 07:12

Nechtěl bych být ve tvé kůži, cítil bych se hrozně trapně  :cool:

Zobrazit příspěvek

muzu vedet proc ? pac ja se trapne necitim tobe asi bugy neva takze kdybys na nej upozornil aby by ti to bylo blby :tongue:

pokud neni fakt co se psalo o klerikovi rekni co neni pravda pripadne za co se citit trapne pokud to pravda je tak uz vubec nevim proc se citit trapne, pokud myslis ze navrhuju zmenu tak jestli si tu takovou dobu tak vis ze tenhle navrh je neco jako CEP, vzdy opakuje se v pravidelnych intervalech, vzdy udela flame a vzdy vysumi. Bylo to tu nekolikrat vubec to neni z moji hlavy ten prvotni impulz, jen s tim souhlasim a mel jsem chut rejpnout do vosiho hnizda.

takze cekam na vysvetleni, dekuju
  • 0

#149 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2006 07:36

Jednak tohle tema z ledna na asistentskym foru a pak verejne pristupnej topic z cervna, obé letosniho roku, kde jsem se obracel na vsechny. Myslim ze svou ironii stupnujes az neumerne, ze tomu prd rozumis jsem nikde nerekl.
Je skoda ze jsi ztratil chut neco delat a pochopil ze je tvoje iniciativa zbytecna prave v okamziku, kdy nastala moznost neco udelat.

Mohl bys mi dát odkaz na ten veřejný topic, kde ses obracel na všechny? Muselo mi to tehdy uniknout, na nic takovýho si nevzpomínám (nějak to nemůžu najít, a to jsem prošel tvoje topiky i všechny tvoje příspěvky za červen - asi jsem se přehlídnul).
Dík:)
  • 0

#150 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 27.10.2006 08:31

muzu vedet proc ? pac ja se trapne necitim tobe asi bugy neva takze kdybys na nej upozornil aby by ti to bylo blby  :tongue:

pokud neni fakt co se psalo o klerikovi rekni co neni pravda pripadne za co se citit trapne pokud to pravda je tak uz vubec nevim proc se citit trapne, pokud myslis ze navrhuju zmenu tak jestli si tu takovou dobu tak vis ze tenhle navrh je neco jako CEP, vzdy opakuje se v pravidelnych intervalech, vzdy udela flame a vzdy vysumi. Bylo to tu nekolikrat vubec to neni z moji hlavy ten prvotni impulz, jen s tim souhlasim a mel jsem chut rejpnout do vosiho hnizda.

takze cekam na vysvetleni, dekuju

Zobrazit příspěvek

Jenom me trosku zarazi proc si myslis(nebo na zaklade ceho tvrdis) ze to je bug a ne umysl tvurcu... (?)
Ja v tom stackovani AB zadny bug nevidim. :cool:

...to ze je na chvilku klerik silny, dokud dalsi PC jenom nepobihaji kolem az mu to vysumi, nebo na nej neprileti MD,.... je vec jina.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních