LineAge II
Odesláno 25.09.2006 08:38

Odesláno 25.09.2006 09:27
to co popisuje scout = on sam ma pocit, ze mu to nejde podla jeho predstav. alebo inymi slovami, "hra sa zda prilis tazka".
Ono záleží také na informovanosti...když vyběhne na svém lvl do Execution Ground jen proto, že tam běhají všichni, tak ať se nediví, že ho zabije první značně rozladěný strom

Odesláno 25.09.2006 09:38
juuu poradna tomi :)Ono záleží také na informovanosti...když vyběhne na svém lvl do Execution Ground jen proto, že tam běhají všichni, tak ať se nediví, že ho zabije první značně rozladěný strom
Také by to chtělo, aby si sehnal někoho do party, na léčení, popřípadě nějaké svitky nebo lektvary, nechal se od někoho naboostit, a hlavně...koupit si soulshoty a výbavu
nechtel bys poradit i me? mam problem jsem lvl 19 ale nemam zadnou vybavu, takze je to trochu problem...penez malo jediny co mam je zbroj, zakladni mec a dyka a obourucak z kvestu...soulshoty uz spotrebovany (vybava neni protoze jsem asi pred mesicem vsechno dal byvalemu klanu s tim ze koncim, pak se ale etnicka demona-komunita rozhodla jit na l2, tak prece nebudu pozadu ne?)
a ted tomi rad...
pro scouta- kvestit kvestit kvestit, jsou za to penize, shoty a do zacatku uzitecne veci
Odesláno 25.09.2006 09:53
juuu poradna tomi :)
nechtel bys poradit i me? mam problem jsem lvl 19 ale nemam zadnou vybavu, takze je to trochu problem...penez malo jediny co mam je zbroj, zakladni mec a dyka a obourucak z kvestu...soulshoty uz spotrebovany (vybava neni protoze jsem asi pred mesicem vsechno dal byvalemu klanu s tim ze koncim, pak se ale etnicka demona-komunita rozhodla jit na l2, tak prece nebudu pozadu ne?)
a ted tomi rad...
pro scouta- kvestit kvestit kvestit, jsou za to penize, shoty a do zacatku uzitecne veci
v podstatě sis sám odpověděl:) to, že dáš výbavu klanu, byla taky docela...no...já bych to neudělal:)právě pro případ, že se vrátím...takže...spíš si udělej novou postavu, protože mít lvl 19 a výbavu jsi jen tak odevzdal...no no no...nebo si najdi někoho, kdo ti půjčí penízky na výbavu a ty mu je pak vrátíš....ale proč ti radím, ty mě určitě nebereš vážně

Odesláno 25.09.2006 10:10
Ze zacatku je dobre delat q. Ale hlavni zdroj penez a XP je jednoznacne expeni. Ale zas predpokladam ze s vyssim lvlem ziskas vetsi penizky z NPC takze se to asi oplati.
Jen se mi jeste nepodarilo porazit zadneho Bosse. Parkrat sem byla ve dvou partach a dopadlo to vzdycky spatne

Jinak jak to je s lvl omezenim na bossy? kdyz ma v parte nekdo o 9 lvl vice jak boss nepada nic nebo jak to je?
Přiložené soubory
#127 Host_Josifek_*
Odesláno 25.09.2006 10:16
Bosse, ze ktereho by ti mohlo neco vypadnout jen tak asi sam neporazis.Jen se mi jeste nepodarilo porazit zadneho Bosse. Parkrat sem byla ve dvou partach a dopadlo to vzdycky spatne
![]()
Jinak jak to je s lvl omezenim na bossy? kdyz ma v parte nekdo o 9 lvl vice jak boss nepada nic nebo jak to je?
Jinak Boss funguje nasledujicim zpusobem: Ten kdo da nejvetsi celkove dmg do Bosse, musi byt maximalne + - 3 levely od levelu Bosse. Pokud je ten s nejvetsim DMG do + - 9 (?) je sance na drop 3x mensi. Pokud je nekdo vic jak tech 9 levelu nepadne vubec nic.
Odesláno 25.09.2006 10:18
Ja uz si zvykla i na ovladani a je to docela fajn. Bavi me to vice nez WoW.
Ze zacatku je dobre delat q. Ale hlavni zdroj penez a XP je jednoznacne expeni. Ale zas predpokladam ze s vyssim lvlem ziskas vetsi penizky z NPC takze se to asi oplati.
Jen se mi jeste nepodarilo porazit zadneho Bosse. Parkrat sem byla ve dvou partach a dopadlo to vzdycky spatne![]()
chlubílku:)
no hele, sice pak na vyšších lvl budeš dostávat z těžších mobů víc peněz, ale výbava je stejně tak dražší:)
jinak ten Raid Boss,záleží na lvl vašem a jeho...ideál je, když ho máte tak bílého maximálně zeleného, ale můžete i žlutého nebo červeného, záleží na schopnostech, už jsem dával i rudého:) jo a chce to do každé party tak jednoho dva schopné healery, pak to půjde...a hlavně aby tankovali ti s největší p.def., ne mágové

jo z některých raidů padají věci, jeden snad dropuje věc, kterou nikde nekoupíš, jsou to nějaké setové rukavice, ostatní nějaké itemy jako helma atd.(ale to dropnou někdy i normální potvory) nebo dropují RB nějaké enchant svitky...ale často jsou to spíš jen továrny na XP a SP:)
#129 Host_Josifek_*
Odesláno 25.09.2006 10:33
Hehejo z některých raidů padají věci, jeden snad dropuje věc, kterou nikde nekoupíš, jsou to nějaké setové rukavice, ostatní nějaké itemy jako helma atd.(ale to dropnou někdy i normální potvory) nebo dropují RB nějaké enchant svitky...ale často jsou to spíš jen továrny na XP a SP:)
!Vetsinu! itemu v L2 nejde koupit. Lze je bud dropnout nebo vyrobit, nektere specialitky jako BW Heavy vrsek nelze ani dropnout (pokud se to v C4/C5 nezmenilo). RB dropuje vetsinou "silne" predmety (C,B,A veci podle levelu bosse).
Raid boss je podle me vec spis pro pobaveni vetsich skupin hracu a pripadnou odmenu pro opravdove stastlivce. Na expy a skill pointy radsi pujdu mlatit rude mobiky.

Odesláno 25.09.2006 10:44
Hehe
!Vetsinu! itemu v L2 nejde koupit. Lze je bud dropnout nebo vyrobit, nektere specialitky jako BW Heavy vrsek nelze ani dropnout (pokud se to v C4/C5 nezmenilo). RB dropuje vetsinou "silne" predmety (C,B,A veci podle levelu bosse).
Raid boss je podle me vec spis pro pobaveni vetsich skupin hracu a pripadnou odmenu pro opravdove stastlivce. Na expy a skill pointy radsi pujdu mlatit rude mobiky.
No my to bereme jako klanovou záležitost

Odesláno 25.09.2006 12:28

Ale onehda sme byli v 15 lidech na nejakeho a stejne sme ho nedali.
Ale to bude asi lidma.
Mluvite o dropu z NPC. Dyt z nich nic nepada, maximalne nejaky matros pro trpose. Me nepadlo zhola nic pouzitelneho nebo aspon v cene 10k+ a to sem pobila tisice NPC a i nejake ty male chesty vybrala, proste nepada vubec nic

Odesláno 25.09.2006 12:42
Odesláno 25.09.2006 12:57
No me je jasne ze Bosse sama nedam, na to uz sem prisla
![]()
Já ti říkal, ať ho necháš být

Jinak je fakt, že z nich sem tam něco spadne, někdy na 13.lvl mi padl hunters bow za 62k, nedávno mi padly myslím nej D grade kalhoty (light) za 117k nebo kolik:)padl mi i štít, je to různé,ale faktem je, že si toho někdy ani nevšimnu a zjistím to až pak

Odesláno 25.09.2006 13:19

Preco realny chlap , pouziva "zensky" sposob pisania pri svojom zenskom avatarovi aj mimo IC? Aky je dovod, uchylka ci pohnutka to tak robit?

Odesláno 25.09.2006 13:24
"To tiez neviem pochopit, preco sa niekto vydava za ine pohlavie...", hodi svoje dlhe blond kucery cez rameno a skotroluje v zrkadielku make-up.Mal by som taku otazku mimo temy
![]()
Preco realny chlap , pouziva "zensky" sposob pisania pri svojom zenskom avatarovi aj mimo IC? Aky je dovod, uchylka ci pohnutka to tak robit?
#137 Host_Josifek_*
Odesláno 25.09.2006 13:46
Kdyby to delal aspon porad, ale nekdy pise jako chlap a nekdy jako zenska. To si pak uz clovek opravdu mysli svoje.Mal by som taku otazku mimo temy
![]()
Odesláno 25.09.2006 13:49
No to uz je jista deformace.Mal by som taku otazku mimo temy
![]()
Prave z psani ve hre a podobne. Pravda ze v posledni dobe na to kaslu, ale zjistuji, ze napriklad prave v LA mluvim jako chlap a hraji slecnu a to me stve, takze je treba mozek prepnout na psani jako zenska a hlidat se.
Jmeno meho Avatara zde na foru je Chuanetta, proto se snazim i na foru psat jako slecna.
To ze hraju za slecny v hrach je z jedineho duvodu - proste se mi vice libi. Viz ten muj screen vyse.
Budu se snazit na foru Demony mluvit jako zena prave diky nicku. Budu se opet kontrolovat jako driv.
#140 Host_Josifek_*
Odesláno 25.09.2006 14:02
Ve hre bych to pochopil.No to uz je jista deformace.
Prave z psani ve hre a podobne. Pravda ze v posledni dobe na to kaslu, ale zjistuji, ze napriklad prave v LA mluvim jako chlap a hraji slecnu a to me stve, takze je treba mozek prepnout na psani jako zenska a hlidat se.
Jmeno meho Avatara zde na foru je Chuanetta, proto se snazim i na foru psat jako slecna.
To ze hraju za slecny v hrach je z jedineho duvodu - proste se mi vice libi. Viz ten muj screen vyse.
Budu se snazit na foru Demony mluvit jako zena prave diky nicku. Budu se opet kontrolovat jako driv.
Ale sorry, na foru kde 95% komunity vi ze jsi chlap, psat (tj. mluvit) jako zenska mi prijde vazne trosku uchylny.
Odesláno 25.09.2006 14:03
Miláčku, můžu si půjčit tvoji blůzku?...(v tomto případě teda nevím co ti na to řekne tvá žena).
Odesláno 25.09.2006 14:15

Odesláno 25.09.2006 14:18
Ale u mě to tak funguje. Za chvíli budu rozumět mužům

Odesláno 25.09.2006 14:40
Vite prd co si mysli moje manzelka.
Proste jsem tu znama pod nickem Chuanetta tak se budu i na foru vyjadrovat jako zena.
Navic, pokud se nepletu, je forum soucasti hry a tam Vam to nevadi

Odesláno 25.09.2006 14:48

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních