osi z GW a Viconia to delali systematicky a nesnazili se tomu davat nejaky zavoj hry na hrdiny (to RP me zacina drit v krku) Lintra toto udelala jednou, s tim ze mela svuj priehovy zaklad (Ano! Vy ste o nem nevedeli, ale byl tam) takze to delala s vedomim zej e to ok, mozna ve viru boje mozna uz z dlouhe noci se opomelo na to ze ostatnim toto nemusi prijit koser. Ale reknete mi, ten z vas kdo byl nekdy psancem, zlym psancem jestli nekdy neco neudelal tak ze by to nemuselo byt zrovna extra? Ja osobne kdyz sem hral za Keliho, sem mnohdy k veceru kdy se plizila unava a nemel sem chut se moc vybavoat sem proste vytahl igsm hodil par hlasek a byl fuc. Mam pocit ze i ty vlku si na rudy ceste mojho Gobouse zrovna nejak carovne neoddelal ;).
Myslis si ze Lintra bude ted furt chodit a zabijet low lvl? Nebo si myslis ze to proste byl neco uz vyhrocenyho co nema asi v planu do budoucna? Zalozili jste flame, stezovali si, ti co maji na vec jiny nazor sou hovada tak co jeste vic? Nemyslim si ze je potrebny tu jeste neco rozepisovat, ovsem kdo chce porad dupat nozkou jak mily pan predseda prosim. :)) Ja si myslim, ze zbytecnyho psani uz bylo dost.

1) no, sice viconie aspol. to dělali častěji než je zdrávo

ale zase aspon člověk mohl něco proti tomu udělat, ale ok argument beru
2) jo no, s Ng jsem kdysi tvého Gobbíka sejmul prstem smrti když sme měli odejít, ale urazil jsi ho, volal jsi za ním ;) však taky jsem dostal F5 by Deekin ;)
3) s tím Vlkem co pokládal pasti, jo no, byla to prostě chyba že jsem je dával na sebe (byt třeba "jen" 3 ;))
4) někdy ikdyž něco má smysl, dokonce třeba velmi pěkný příběh a počátek něčeho velkého, může se stát že to způsobív očích jiný naprostý odpor, což toto v mých (a nejen mých) očích způsobilo...s těma hovadama a prasatama, promin no, ale stojím si za tím označením pro ty co podpoří byt jen 1x provedený styl PK hry
5) no, s tím 1 výbuchem od Lintry....ok, dejme tomu že by sejmula v 1 lokaci a pak by se rozdýchala, ale běhat po celé démoně a zabíjet všechny co uvidí není šťastné řešení jak jsem řek, kdyby se cokoliv řeklo (žluté písmo DM je viditelné) tak by každý mohl něco udělat (právě ta volba) a mohl by utect, schovat se atd, nebo když by umřel mohl si říct "jsem blbec jsem nezdrhnul" a pak by to bylo UPLNE jiný kafe, nemyslíš?
6) rozepisovat to cenu už nemá, padlo toho dost a myslím že oběma "stranám" je z toho nedobře