Skočit na obsah

Fotka

Zabava při hraní

• Please log in to reply
155 odpovědí na toto téma

Anketa: Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek? (60 členů volilo)

Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek?

1. Jasne, cim min vi tim lip a pokud jsou to low lvl tim lip. (7 hlasů [11.67%])

Procento volících: 11.67%

2. Patri to ke hre. (16 hlasů [26.67%])

Procento volících: 26.67%

3. Zaslouzili si to. (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

4. Neni to spravne. (10 hlasů [16.67%])

Procento volících: 16.67%

5. Kdyz si to okecaji rp a daji mi moznost prezit , tak pro me za me. (27 hlasů [45.00%])

Procento volících: 45.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#121 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 20:32

Tak tu uz nepomoze nic ine ako nopvp vo vsetkych lokaciach

Zobrazit příspěvek

i ty brute? chápe tady někdo to na co si stěžuju? ještě jednou jak s dětičkama ze školky:
nevadí mi umírat, nevadilo by mi když mě někdo okrade, IKDYBYCH JA NEUMŘEL a viděl bych co se stalo, stejně bych byl rozčarován...vadí mi to, že DM dedek podporuje PK hru, a at si říká co chce, sprosté PK to bylo...ty low levly (minimalně 7 jich umřelo co já vím) nikdo neinformoval, už jsem to více méně podrobně vypisoval a snažil se postihnout CO MI VADÍ, ale pak se objeví další co mě svou primitivní poznámkou typu "bečí páč chcípl" dokáže naštvat, nebo spíše ted už smutně se pousmát a zakroutit hlavou
  • 0

#122 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 20:47

osi z GW a Viconia to delali systematicky a nesnazili se tomu davat nejaky zavoj hry na hrdiny (to RP me zacina drit v krku) Lintra toto udelala jednou, s tim ze mela svuj priehovy zaklad (Ano! Vy ste o nem nevedeli, ale byl tam) takze to delala s vedomim zej e to ok, mozna ve viru boje mozna uz z dlouhe noci se opomelo na to ze ostatnim toto nemusi prijit koser. Ale reknete mi, ten z vas kdo byl nekdy psancem, zlym psancem jestli nekdy neco neudelal tak ze by to nemuselo byt zrovna extra? Ja osobne kdyz sem hral za Keliho, sem mnohdy k veceru kdy se plizila unava a nemel sem chut se moc vybavoat sem proste vytahl igsm hodil par hlasek a byl fuc. Mam pocit ze i ty vlku si na rudy ceste mojho Gobouse zrovna nejak carovne neoddelal ;).
Myslis si ze Lintra bude ted furt chodit a zabijet low lvl? Nebo si myslis ze to proste byl neco uz vyhrocenyho co nema asi v planu do budoucna? Zalozili jste flame, stezovali si, ti co maji na vec jiny nazor sou hovada tak co jeste vic? Nemyslim si ze je potrebny tu jeste neco rozepisovat, ovsem kdo chce porad dupat nozkou jak mily pan predseda prosim. :)) Ja si myslim, ze zbytecnyho psani uz bylo dost.
  • 0

#123 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 21:04

i ty brute? chápe tady někdo to na co si stěžuju? ještě jednou jak s dětičkama ze školky:
nevadí mi umírat, nevadilo by mi když mě někdo okrade, IKDYBYCH JA NEUMŘEL a viděl bych co se stalo, stejně bych byl rozčarován...vadí mi to, že DM dedek podporuje PK hru, a at si říká co chce, sprosté PK to bylo...ty low levly (minimalně 7 jich umřelo co já vím) nikdo neinformoval, už jsem to více méně podrobně vypisoval a snažil se postihnout CO MI VADÍ, ale pak se objeví další co mě svou primitivní poznámkou typu "bečí páč chcípl" dokáže naštvat, nebo spíše ted už smutně se pousmát a zakroutit hlavou

Zobrazit příspěvek

A vsimol si si, ze ja som nereagoval na teba?

Ty sa pozeras len na vysledok jednej akcie z pohladu lubovolnej mrtvej postavicky. Nehovorim ze tvojej (neopakuj to stale dokola, nechapem preco si myslis, ze vsetci stale utocia na teba), ale tej ktorej sa mala stat "krivda". Zasadne rozdiely oproti spominanym plantaznikom a zberarelom ovocia su dva:
1) Oni to robili opakovane, nie jednorazovo
2) Oni ako hraci zabijali inych hracov, to ich bavilo. Lintra ako postava zabijala ine postavy vo svete, pretoze jej to bolo prikazane/co ja viem co nejakym pekelnikom aj ked hrac z toho nemusel mat potesenie, snazil sa ostat v roli.

Neviem ci tie rozdiely nevidis, alebo len nechces vidiet.

EDIT: vid Gobbov prispevok :rolleyes:
  • 0

#124 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 21:28

Takže je tedy v pořádku, když postava dostane záchvat zabíjení, tak se skočí "uklidnit" do low-lvl lokace?
Btw. možná Viconia a GT hráči měli také rozjeté nějaké RP, ale vy jste to nepochopili a zakročili proti tomu...
  • 0

#125 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 21:33

Takže je tedy v pořádku, když postava dostane záchvat zabíjení, tak se skočí "uklidnit" do low-lvl lokace?
Btw. možná Viconia a GT hráči měli také rozjeté nějaké RP, ale vy jste to nepochopili a zakročili proti tomu...

Zobrazit příspěvek

ech ech... ty nezklames snad nikdy
  • 0

#126 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 21:35

Muzu uznat nanejvys a se zavrenyma ocima Viconii, ostatne dostala ban za dalsi veci nikoliv jen za to ze zabijela jiny hrace, ale nikoliv nemuzu uznat GT kteri se priznali ze jedinym cilem proc sem prisli bylo zabijet postavy.
  • 0

#127 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 21:54

Mozna proto, ze smrt je pro vas jako by nic. Tak ho zabiju a co, vsak zase ozije. A ze nevi o co jde? No a co, ja to vim, ja se bavim, to je hlavni. Mozna to neni na stiznosti na foru, ale na zamysleni by to byt mohlo.

Zobrazit příspěvek

A není to mimochodem na Démoně záměr? Mi přijde, že celej systém je tak nastavenej.
  • 0

#128 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 22:48

A není to mimochodem na Démoně záměr? Mi přijde, že celej systém je tak nastavenej.

Zobrazit příspěvek

Mno bohuzial tak ako sa neboja hraci umierat, rovnako sa neboja vrazdit alebo kradnut, mozno by to chcelo nejake systemove riesenie podobnych akcii voci inym hracom, nejaky "status" a s tym suvisiace viditelne dosledky pre taketo zle postavy napr. v meste / urcita sanca ze ich spoznaju straze / nejake poplatky navyse / vyssie ceny ...
  • 0

#129 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 26.07.2006 23:47

Doporučuji se poučit od vašich kolegů z Kandelábrie...
  • 0

#130 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 27.07.2006 01:27

Doporučuji se poučit od vašich kolegů z Kandelábrie...

Zobrazit příspěvek

system karmy, co tam je ,je zhovadilost nejvyssi. Zvlaste, kdyz nikdo nevi , za co presne se ta karma zhorsuje. To vi jen DM a utrkovite prozrazuji. Povetsinou jen reknou, ze kdo neni PK, toho se sytem karmy netyka...hahahaha

Kdyz te tam treba napadne bez odporu lowlvl, a ty ho zabijes, ses v pytli....
Navic si lze karmu pry i zlepsovat. Takze Pk hovadku staci zjistit jak, a muze vesele vrazdit, pak si skoci zlepsit karmu a je v pohode. A pokud ho nekdo nahodou zabije? Tak je taky v pohode, nebot dotycnemu krasne snizil karmu a on urcite nevi, jak si ji zlepsit. Super. Fakt

Moc pekny sytem, jen co je pravda....Tam se prosim neispirujte.
  • 0

#131 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 08:14

Mno bohuzial tak ako sa neboja hraci umierat, rovnako sa neboja vrazdit alebo kradnut, mozno by to chcelo nejake systemove riesenie podobnych akcii voci inym hracom, nejaky "status" a s tym suvisiace viditelne dosledky pre taketo zle postavy napr. v meste / urcita sanca ze ich spoznaju straze / nejake poplatky navyse / vyssie ceny ...

Zobrazit příspěvek

Jo to máš pravdu. Především herní důsledky pro postavu, co bude zabíjet, okrádat by změnily tenhle přístup. Víra je taky dost problematická a jak je její systém nastaven teď se mi vůbec nelíbí.
  • 0

#132 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 08:18

osi z GW a Viconia to delali systematicky a nesnazili se tomu davat nejaky zavoj hry na hrdiny (to RP me zacina drit v krku) Lintra toto udelala jednou, s tim ze mela svuj priehovy zaklad (Ano! Vy ste o nem nevedeli, ale byl tam) takze to delala s vedomim zej e to ok, mozna ve viru boje mozna uz z dlouhe noci se opomelo na to ze ostatnim toto nemusi prijit koser. Ale reknete mi, ten z vas kdo byl nekdy psancem, zlym psancem jestli nekdy neco neudelal tak ze by to nemuselo byt zrovna extra? Ja osobne kdyz sem hral za Keliho, sem mnohdy k veceru kdy se plizila unava a nemel sem chut se moc vybavoat sem proste vytahl igsm hodil par hlasek a byl fuc. Mam pocit ze i ty vlku si na rudy ceste mojho Gobouse zrovna nejak carovne neoddelal ;).
Myslis si ze Lintra bude ted furt chodit a zabijet low lvl? Nebo si myslis ze to proste byl neco uz vyhrocenyho co nema asi v planu do budoucna? Zalozili jste flame, stezovali si, ti co maji na vec  jiny nazor sou hovada tak co jeste vic? Nemyslim si ze je potrebny tu jeste neco rozepisovat, ovsem kdo chce porad dupat nozkou jak mily pan predseda prosim. :)) Ja si myslim, ze zbytecnyho psani uz bylo dost.

Zobrazit příspěvek

1) no, sice viconie aspol. to dělali častěji než je zdrávo :rolleyes: ale zase aspon člověk mohl něco proti tomu udělat, ale ok argument beru
2) jo no, s Ng jsem kdysi tvého Gobbíka sejmul prstem smrti když sme měli odejít, ale urazil jsi ho, volal jsi za ním ;) však taky jsem dostal F5 by Deekin ;)
3) s tím Vlkem co pokládal pasti, jo no, byla to prostě chyba že jsem je dával na sebe (byt třeba "jen" 3 ;))
4) někdy ikdyž něco má smysl, dokonce třeba velmi pěkný příběh a počátek něčeho velkého, může se stát že to způsobív očích jiný naprostý odpor, což toto v mých (a nejen mých) očích způsobilo...s těma hovadama a prasatama, promin no, ale stojím si za tím označením pro ty co podpoří byt jen 1x provedený styl PK hry
5) no, s tím 1 výbuchem od Lintry....ok, dejme tomu že by sejmula v 1 lokaci a pak by se rozdýchala, ale běhat po celé démoně a zabíjet všechny co uvidí není šťastné řešení jak jsem řek, kdyby se cokoliv řeklo (žluté písmo DM je viditelné) tak by každý mohl něco udělat (právě ta volba) a mohl by utect, schovat se atd, nebo když by umřel mohl si říct "jsem blbec jsem nezdrhnul" a pak by to bylo UPLNE jiný kafe, nemyslíš?
6) rozepisovat to cenu už nemá, padlo toho dost a myslím že oběma "stranám" je z toho nedobře
  • 0

#133 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 08:22

A vsimol si si, ze ja som nereagoval na teba?

Ty sa pozeras len na vysledok jednej akcie z pohladu lubovolnej mrtvej postavicky. Nehovorim ze tvojej (neopakuj to stale dokola, nechapem preco si myslis, ze vsetci stale utocia na teba), ale tej ktorej sa mala stat "krivda". Zasadne rozdiely oproti spominanym plantaznikom a zberarelom ovocia su dva:
1) Oni to robili opakovane, nie jednorazovo
2) Oni ako hraci zabijali inych hracov, to ich bavilo. Lintra ako postava zabijala ine postavy vo svete, pretoze jej to bolo prikazane/co ja viem co nejakym pekelnikom aj ked hrac z toho nemusel mat potesenie, snazil sa ostat v roli.

Neviem ci tie rozdiely nevidis, alebo len nechces vidiet.

EDIT: vid Gobbov prispevok :angry:

Zobrazit příspěvek

ok, ale z pohledu těch mrtvých postav to mělo stejný efekt, ba dokonce horší u Lintry (páč viconie a spol přeci jen zahrozili před zabíjením)(rozdíly samozřejmě chápu, ty tady jsou jasné, ale ne z pohledu lidí kteří nebyli vtaženi do děje)...jasně, jak jsem ted napsal Gobbovi, chápu že to "mělo smysl" ale bez toho neštastného zavlečení do příběhu to prostě nebylo v pořádku

no, má paranoia už je v pokročilém stádiu :rolleyes: tak vztahuju na sebe
  • 0

#134 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 27.07.2006 09:36

system karmy, co tam je ,je zhovadilost nejvyssi. Zvlaste, kdyz nikdo nevi , za co presne se ta karma zhorsuje. To vi jen DM a utrkovite prozrazuji. Povetsinou jen reknou, ze kdo neni PK, toho se sytem karmy netyka...hahahaha

Kdyz te tam treba napadne bez odporu lowlvl, a ty ho zabijes, ses v pytli....
Navic si lze karmu pry i zlepsovat. Takze Pk hovadku staci zjistit jak, a muze vesele vrazdit, pak si skoci zlepsit karmu a je v pohode. A pokud ho nekdo nahodou zabije? Tak je taky v pohode, nebot dotycnemu krasne snizil karmu a on urcite nevi, jak si ji zlepsit. Super. Fakt

Moc pekny sytem, jen co je pravda....Tam se prosim neispirujte.

Zobrazit příspěvek

Ale já jsem neměl na mysli systém karmy.
  • 0

#135 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 09:37

Ale já jsem neměl na mysli systém karmy.

Zobrazit příspěvek

Možná jsi měl být tedy trošku specifičtější...
  • 0

#136 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 10:12

3) s tím Vlkem co pokládal pasti, jo no, byla to prostě chyba že jsem je dával na sebe (byt třeba "jen" 3 ;))

Zobrazit příspěvek

Asi to nikomu nevadilo, že buguješ...
  • 0

#137 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 27.07.2006 12:08

Zobrazit příspěvek

"nekteri" meli, "nekteri" ne, kazdopadne o tomhle uz bylo taky receno vic nez dost, nac se v tom dal stourat jako v kuse hnijici mrtvolky ... preju dobrou chut ,o)
  • 0

#138 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 27.07.2006 12:47

Možná jsi měl být tedy trošku specifičtější...

Zobrazit příspěvek

Jde o ten systém smrti, který přenáší duši do očistce a zůstává tělo které se dá odnést, ressnout, ukrást love, fiknout hlavu...a když chcípnete, tak ztratíte xp, i když se použije ress.
  • 0

#139 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 28.07.2006 07:01

(žluté písmo DM je viditelné)

Zobrazit příspěvek

no ano nejlepši cesta jak vytroubit vsem co se deje. Ono to ma problem v tom ze pak se sebehnou vsechny high lwl z cele demony, celi nedockavy na boj, protoze sami si do niceho netroufnou.
Stejne jako posledne, padl me komp, znovu se relognu, davam vsem odpor, nestihnu to pac se objevil taha a boruvkova a zabili me.
Nevim jestli jim nekdo rekl neco pres tell, ale rozhodne ani Taha ani ta orcice nemohli vedet ze jsem nekoho napadl, pac jsem do te doby nestihl ani nokoho zabit.
  • 0

#140 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 28.07.2006 09:32

Jde o ten systém smrti, který přenáší duši do očistce a zůstává tělo které se dá odnést, ressnout, ukrást love, fiknout hlavu...a když chcípnete, tak ztratíte xp, i když se použije ress.

Zobrazit příspěvek

Jojo, to bylo i na A2. To se mi líbilo, smrt tam bylo fakt něco ... podstatnýho. i s nejlepším ressem oběť ztratila expy... ale hlavně byly fajn ty přenesitelný těla. Si pamatuju na skvělý "mise" kdy jsem se vrhal do tlupy nepřátel a tahal odtamtud těla svých přátel abych se s nima pak táhnul do chrámu... přetíženej, čelící útokům nepřátel...uáá, paráda, to byla atmosféra :rolleyes:
  • 0

#141 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 28.07.2006 10:06

Jojo, to bylo i na A2. To se mi líbilo, smrt tam bylo fakt něco ... podstatnýho. i s nejlepším ressem oběť ztratila expy... ale hlavně byly fajn ty přenesitelný těla. Si pamatuju na skvělý "mise" kdy jsem se vrhal do tlupy nepřátel a tahal odtamtud těla svých přátel abych se s nima pak táhnul do chrámu... přetíženej, čelící útokům nepřátel...uáá, paráda, to byla atmosféra  :angry:

Zobrazit příspěvek

hmmm. a to je duvod k tomu, aby se system smrti sjednotil na vsech serverech? proc by nemohl mit kazdy server unikatni system smrti? pak bude mit kazdy na vyber , kde hrat. A ne udelat ze vseho " hnede embecko".

Ten system smrti co tu je ,mi naprosto sedne k relax rp servru, jakym se demona hlasa. :rolleyes:
  • 0

#142 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 28.07.2006 10:14

hmmm. a to je duvod k tomu, aby se system smrti sjednotil na vsech serverech? proc by nemohl mit kazdy server unikatni system smrti? pak bude mit kazdy na vyber , kde hrat. A ne udelat ze vseho " hnede embecko".

Ten system smrti co tu je ,mi naprosto sedne k relax rp servru, jakym se demona hlasa. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Sem neřek, ře bych to chtěl zavádět tady. Od toho stejně fórum neni, tady vždycky padaj jen šílený nápady, který stejně nikdy realizovaný nebudou. Proto mám to fórum tak rád.

No a Demona, je RP server :angry:
  • 0

#143 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 28.07.2006 10:16

Zobrazit příspěvek

mě teda ne, protože nutí ty co nemají víru kdesi v nebesích aby vytrvale čekaly i klidně několik dní než se pro ně dostaví klerik.
dřív jsem chodil i na 15 lvl přes očistec, ted ani náhodou.
  • 0

#144 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 28.07.2006 10:27

ja taky nechapu co je na nasi smrti relax...sips bych rekl ze nase smrt je ekvivalenti depka serveru
  • 0

#145 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 30.07.2006 18:50

ja taky nechapu co je na nasi smrti relax...sips bych rekl ze nase smrt je ekvivalenti depka serveru

Zobrazit příspěvek

Depka ohledně hledání nějakého klerika, kterého musíte buď tipnou nebo poznat jeho nick...
  • 0

#146 Host_Irisis_*

Host_Irisis_*
  • Host

Odesláno 11.08.2006 21:42

Uhm... jenom taková hnusná a nechutná poznámečka: Jak to, že si stěžujou (na fóru) lidi, který maj asi 150 příspěvků --> tudíž zhruba ňákej ten pátek i ve hře ( né-li jako ňáký velký zvíře ) a né ty postižený lowlevly? Neřek bych že se s tebou ( nevim na koho to je, ale TY :rolleyes: už to pochopíš ) domluvili na tom abys tu rozhořčeně napsal jak nechutné je hrát na Démoně pomatence. A když už tak... pokud někdo tady "začíná" a je ze všeho tak vypleskanej ... tak nevim čeho by se měl bát víc :yes: než SMRTI. Já sám se děsil asi nejvíc spíš toho že mě vyhoděj za něco co provedu nebo tak, ale když sem zjistil jak to tu chodí, že většina lidí bere ty dvě blbě vyslovitelný písmena (Er Pé) jako záminku si jen tak pokecat a přitom třeba i zaexpit a ne to opravdový Er Pé. Nehledě na to, že člověk si může pořádně zahrát i na smrt - třeba pomocí tellu strašit vraha nebo v klientovi pokecat s jinými mrtvolami na téma "nedostatek Kleriků ve 4 ráno" :angry:
HOWG
  • 0

#147 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2006 10:06

....

Zobrazit příspěvek

nech to už spát ;) jinak, low level znamená nováček? :rolleyes:
  • 0

#148 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 19.09.2006 19:34

Low level je urcite postavicka s malym levelem ze jo ? JO a urcite s hroznym equipem !!!
  • 0

#149 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 19:36

Low level je urcite postavicka s malym levelem ze jo ? JO a urcite s hroznym equipem !!!

Dostal jsi spamovací náladu? Zkus klienta :yes:
  • 0

#150 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 22:35

Vysvetli mi niekto, preco si niekto dava namahu specialne vyhladat nejaky obzvlast stary topic o ktorom uz davno nikto ani len netusi a donho napise nejaku reakciu na nejaky prispevok, ktory nehovori absolutne nic? Prosim vysvetlite mi tento fenomen, ja som asi pribrzdeny.

(ano, 3 tvary slova nejak su tam umyselne)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních