Freppi udelas prvniho Smitera na demone ?Smiter
![]()
A kdyby náhodou dotyčný mág neměl evil přesvědčení, tak si ho pozveš do party, počkáš až bude afk a pak pozabíjíš par npc a...

Automatic Still Spell I-III
#121 Host_Josifek_*
Odesláno 19.06.2006 21:24
#122 Host_Shini_*
#123 Host_Josifek_*
#124 Host_Shini_*
#125 Host_Josifek_*
Odesláno 19.06.2006 22:03
já neřekl že mág nemá být nejsilnější "vztyčí ukazováček" ale že má být zabitelnýWow je krasny obrazek ale jako hra me nesedi a nebavi
prijde me to jak ve 24 letech cist čtyřlístek sice pěkný vzpomínky na detství ale jinak nic žádná zábava toto je vo necem jinym nwn me proste sedi
a co se tyce vyrovnanostivazne si nemyslim ze mag by mel byt stejne schopny jako jako bojovnik jenze takovych bojovniku se rodi mraky ale narodit se magem to je dar
ale tady se sorckou stane kazdy ucho dle libosti

Odesláno 19.06.2006 22:07
Odesláno 19.06.2006 22:09
ach jo, but já píšu jak ital nebo jsi ital ty a ...prostě všichniVlčku vlčku jdeš trochu mimo....nejde o reálný svět, ale o fantasy...a ve světě fantysy(nemluvím teď o hře) to také není vyvážené...ano, dobro porazí zlo, bla bla bla...ale vyváženost tam nehledej, to, co nemá jeden, má vesměs množství....
ale ano, jde o hru, a ta by měla být vyvážená, ale tady zase cpeme sigl do multiplayeru, v singlu se s mágem kdekoliv vyspíš a nic neřešíš, tady ne, potom je to v hraní singlovém vyvážené, prostě jakoukoliv postavu uděláš, dohraješ to:)
ale myslím si, že multiplayer by neměl být o tom, aby hra byla vyvážená a všichni by si měli být rovni, to pak kazí tu atmosféru fantasy podle mě, lidi, co si stavěj buildy a postavy jen pro to, aby byli "prostě oni ti nejlepší" nejsou zrovna mí favorité, tohle přece má být o tom, že si uděláš svůj charakter, který chceš, nebo postavu, ve které se vidíš atd....a nejde o to, abys měl jiné povolání, ale jinak stejnou možnost jako ostatní hráči, zabít jakoukoliv jinou postavu....a ať už chceš nebo ne, nikdy to nebude vyvážené...nevím proč furt něco chcete mít vyvážené...vy si myslíte, že když bude mág nebo bojovník nejsilnější, tak budou všichni jen dělat jednu a tu samou postavu a budou tu samí nesmrtelní řezníci?

Odesláno 19.06.2006 22:17
ach jo, but já píšu jak ital nebo jsi ital ty a ...prostě všichni
...já s realitou srovnávat nezačal, a když říkám že je vyrovnaná, myslím v tom v anatomických a psychnických schopnostech lidí tak, že třeba 10 lidí ozbrojeno puškama zabije z metru svázaného invalidu (velmi v nadsázce), ale realitu do toho opravdu netahejme...takže oncemore: NEŘÍKÁM ŽE SI MAJÍ BÝT VŠICHNI ROVNI, mág je nejsilnější a má to tak být ale když už se k němu bojovník dostane tak je mág nahraný (jasně, má ještě štíty atd..to je věc jiná a dá se vyřešit)..rovnováhu vidím v tom že stačí taktika k tomu aby slabší porazil silnějšího (nebo více slabších) což ted nehrozí
tak o co se tu hádáme?

je to jasný, mág je prostě nej a bojovník se k němu musí buď rychle dostat zepředu a nebo ho hákeřně sejmout zezadu aby ho dostal

a jinak....co bylo zrušeno bych vrátil

Odesláno 19.06.2006 22:17
no urážej si urážej, jsi hold primitiv, škoda že ti to nemůžu říct v realu, bych aspon viděl jestli by jsi mi to řekl do očí, ale takové chudinky co dokážou jen rýpat jsou pak jako ustrašení pytlíciMa spravdu vlcku jen mu to nandej, ty nejsi zadnej hosanek to je jasne. Ty jsi prece ded vseved a expici pako.

Odesláno 19.06.2006 22:27
no, je zajímavé když člověk řekne svuj názor (navíc jsem upozornoval že to beru jen jako mlácení slámy)...pak se stane to že to but někdo veme extremisticky "ha on se snaží ab bylo všechno vyrovnané" nebo si nepřečtou všechno (jinak si to nedokážu vysvětlit, a nebo někteří promitivové začnou urážet...já za plecháče mága hrál, navíc ikdyž byl bez božského štítu (ale fungovala exp.) tak byl dost silný a řekněme až moc a to i bez výbavu...ale vesměs mi to nevadí, nepotřebuju ke svému štěstí rušit ty featy nebo tak něco, JEN JSEM VYSLOVIL NÁZOR, že PODLE MĚ, je mág v brnění tak "trochu" mimo mísu a za tím si stojím a stát budu (at si Shini třeba vyčerpá všechny slova a jízlivé narážky, ono v realu by dostal přes hubu a byl by klid)Automatic Still Spell je obecne feat urceny spise k eliminaci somatickych komponentu kouzla, nez nutne ke kouzleni v navlecenem plechu. Krom toho mame Mithral ne?
![]()
K tem overpowered carodejum musim rict jen to, ze pro lidi jako Cerny Vlk je jedine dobre, ze jsou magove v NWN upraveni oproti papiru a jsou takovi jaci jsou, jinak by se asi Vlkous ubrecel k smrti a jeste vic a nejen on.
navíc nehodnotím mága jako povolání ale tu kombinaci s full platem a božským štítem, jinak hadrový mág (nebo "jen" ve full plate se štítem) je v pohodě když už není expertiza při kouzlení aktivní
#133 Host_Shini_*
Odesláno 19.06.2006 22:32
no urážej si urážej, jsi hold primitiv, škoda že ti to nemůžu říct v realu, bych aspon viděl jestli by jsi mi to řekl do očí, ale takové chudinky co dokážou jen rýpat jsou pak jako ustrašení pytlíci
ANo bylo to rejpnuti a se smajlikem abys to za jen rejpnuti povazoval, ale jestli je pro tebe osobni konfrontace nutna a potrebujes videt ze s eu toho opravdu usmivam (nevysmivam) tak je to sice ojedinele ale muzeme se sejit. Pracovne jezdim po cele zemicce tak to nemusi byt az tak problem.
Ted jest evidim co pises v dalsim prispecku takze i ta fyzicka konfrontace muze nastat, neni to problem.
Odesláno 19.06.2006 22:42
to že si člověk do někoho rýpne je normální, pokud to nepřežene, už mě nebaví takové pokrytecké kecy typu "jo jo on dělá tu hroznou věc, expí" (v nadsázce), navíc poslední dobou neexpím (příležitostně) a milionkrát jsem říkal proč jsem expil a co mě k tomu vedlo (což souvisí s faktem že ted neexpím)..v realu podle intonace atd by rýpnutí (rýpání) bylo zřejmější a člověk by poznal jaký způsobem je podávané, já jsem poměrně nekonfliktní člověk, rád diskutuju, pře mi nevadí, ale jsem naprosto alergický na lidi kteří když nemají argument (nebo ho nechtějí použít atd) zvolí rýpnutí nebo útok na osobu), navíc sejít se s tebou nemám chuť, scházím se s lidma které mám rád, ne za účelem "vyřízení si účtů", nad takovýma mávnu rukou, ale jsem si naprosto jistý že někdo je to dobré vyřídit to ručně (primitivní ale když si o to někdo vyloženě říká, tak proč ne)ANo bylo to rejpnuti a se smajlikem abys to za jen rejpnuti povazoval, ale jestli je pro tebe osobni konfrontace nutna a potrebujes videt ze s eu toho opravdu usmivam (nevysmivam) tak je to sice ojedinele ale muzeme se sejit. Pracovne jezdim po cele zemicce tak to nemusi byt az tak problem.
Ted jest evidim co pises v dalsim prispecku takze i ta fyzicka konfrontace muze nastat, neni to problem.
Odesláno 19.06.2006 23:18
kdybych tě chtěl urazit, poznáš to, za tím si stojím u všech

Odesláno 20.06.2006 03:48

Odesláno 20.06.2006 11:45

Tomimu pokoj nedas co ? Len tak dalej

#141 Host_MRI_*
Odesláno 20.06.2006 11:52
- Mag dokaze jednym kuzlom zabit behom 3 sekund 10 ettinov valecnikov/ duergar zoldakov
- Vzdy ked uz ide do tuheho moze ( mal by ) si dat GS
- Sice bez kuziel je v p*deli, ale demona umoznuje tzv. relog refresh kuziel![]()
- expertise ma, len v tom mode nejde kuzlit, stale sa to da vyuzit ako dobra stena
K tym kritikom za 108, kazdemu sa nechce stavat WMko ( co ho na 90% ) odsudi k tomu aby si hned bral aj fightera kvoli narokom na featy. To znacne oslabi moznost kombinovania, prave preto tu bol ten devast, ktory mohla s trochou snahy mat skoro kazda plechovica co sla cez silu.
Iste ten kritak mozu davat aj postavy co si vzali sekeru/kosu a nie su WM ale sanca na kritak je 10%. S tym, ze maju 4 utoky, pri ktorych ab klesa a je nutne ten hod potvrdit. Tot moj nazor. peace
Ty a ten tvuj rozklepanej paladinek se proste jen bojite, ze se na tebe zle podivam a umres. A tak tu rejes do magu.

EDIT: Aha asi to bylo moc krute a on si to Twisterko vzal osobne a ne z legrace. Tak to skrtnu.

EDIT: Ty a ten tvuj rozklepanej klerik...

Muzu napsat stejnej pocet nedostatku maga a muzem se takhle handrkovat dokola.

Dle me to je a bude vec pohledu na vec. Klidne zruste co chcete a dejte magovi jen 3 zivoty. Me se proste libi ty efekty, ktery kolem nej litaj a hral bych ho i tak. Bez haste a bez min 16. lvl stejne neni nic moc a kazdej prdola si ho v PvP poda. Pokud to nekoho potesi - muj mag nosi Palemaster Robe za 1gp od Tondy, a nema A.S.Spell, ale proste si myslim, ze je blbost cokoli rusit.
Jinak taky (Rest In ..) Peace.
Odesláno 20.06.2006 12:03
Ty a ten tvuj rozklepanej paladinek se proste jen bojite, ze se na tebe zle podivam a umres. A tak tu rejes do magu.
![]()
Muzu napsat stejnej pocet nedostatku maga a muzem se takhle handrkovat dokola.![]()
Dle me to je a bude vec pohledu na vec. Klidne zruste co chcete a dejte magovi jen 3 zivoty. Me se proste libi ty efekty, ktery kolem nej litaj a hral bych ho i tak. Bez haste a bez min 16. lvl stejne neni nic moc a kazdej prdola si ho v PvP poda. Pokud to nekoho potesi - muj mag nosi Palemaster Robe za 1gp od Tondy, a nema A.S.Spell, ale proste si myslim, ze je blbost cokoli rusit.
Jinak taky (Rest In ..) Peace.
máš recht, já sice od tondy už dávno nenosím, ale ten feat taky nemám a nijak to neřeším
Odesláno 20.06.2006 12:05
Ono pekne v klidu si na nej pocihat, zachrni, kudla do zad a je hotovo. To byl na foru flame!
Odesláno 20.06.2006 13:03
Jiste,ted si rozumimeno, je zajímavé když člověk řekne svuj názor (navíc jsem upozornoval že to beru jen jako mlácení slámy)...pak se stane to že to but někdo veme extremisticky "ha on se snaží ab bylo všechno vyrovnané" nebo si nepřečtou všechno (jinak si to nedokážu vysvětlit, a nebo někteří promitivové začnou urážet...já za plecháče mága hrál, navíc ikdyž byl bez božského štítu (ale fungovala exp.) tak byl dost silný a řekněme až moc a to i bez výbavu...ale vesměs mi to nevadí, nepotřebuju ke svému štěstí rušit ty featy nebo tak něco, JEN JSEM VYSLOVIL NÁZOR, že PODLE MĚ, je mág v brnění tak "trochu" mimo mísu a za tím si stojím a stát budu (at si Shini třeba vyčerpá všechny slova a jízlivé narážky, ono v realu by dostal přes hubu a byl by klid)
navíc nehodnotím mága jako povolání ale tu kombinaci s full platem a božským štítem, jinak hadrový mág (nebo "jen" ve full plate se štítem) je v pohodě když už není expertiza při kouzlení aktivní

Odesláno 20.06.2006 15:39
![]()
EDIT: Aha asi to bylo moc krute a on si to Twisterko vzal osobne a ne z legrace. Tak to skrtnu.![]()
Toto mam fakt rad

Po druhe, nebral som to osobne, ale spominas tam dakeho paladina v suvislosti so mnou, ale ja ziadneho paladina nemam

Po tretie, ano bojim sa.
#148 Host_MRI_*
Odesláno 20.06.2006 16:16
Toto mam fakt rad
, po prve ja za zrusenie magovych featov vobec nie som, pozri si hned moj prvy prispevok
celkovo nemam rad ked sa nieco rusi, az na kamy
![]()
Po druhe, nebral som to osobne, ale spominas tam dakeho paladina v suvislosti so mnou, ale ja ziadneho paladina nemam![]()
Po tretie, ano bojim sa.
Tak promiin bylo proste dneska moc horko

Btw. co je Avarion (do PM at tu nespamujem)?
Odesláno 20.06.2006 16:41
Odesláno 20.06.2006 16:47
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních