Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1441 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 10:55

no sranda je když ten DK chain dokončíš a než tě pustí volně se pohybovat, musíš jít do SW odevzdat dopis ke králi, mno a jak procházíš městem, lidé a stráže na tebe řvou, krčí se strachy a hází shnilé ovoce...
fajnšmekři si to projdou krokem (mount v tu chvili nejde vyvolat a nelze na cokoliv zautočit)

co se tyče hordacke strany mince, tipl bych že to bude podobne s ogrimarem ale nevim, ja hraju dk člověka, přijde mi nejstylovější

Zobrazit příspěvek

jo jo, to je nejhezci a nekdo mi rikal, ze horda ma velmi hezke startovni lokace v Northrendu, ale nemam to overene
  • 0

#1442 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 14:02

A nějaký techničtější udaje nejsou? Je to cloth bo mail bo plate či leather? :-) Je spíš do BG nebo do areny nebo 1vs1 , castí? rube?
  • 0

#1443 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 14:23

A nějaký techničtější udaje nejsou? Je to cloth bo mail bo plate či leather? :-) Je spíš do BG nebo do areny nebo 1vs1 , castí? rube?

Zobrazit příspěvek

DK - je to charakter, ktery nosi platove brneni. Dokaze na svoji zbran nakouzlit runy a ty mu pridavaji ruzne efekty. DK se rozdeluji na Blood (DPS), Frost (tank) a Unholy (caster, ktery si privolava nemrtve). Dokonce existuji i veci z latky, ktere se hodi spise pro Unholy DK.

Pokud se s nim umi, hodi se vsude. Casti a rube a jeste ma jednu schopnost - dokaze si pritahnout nepritele k sobe diky jedne schopnosti.
  • 0

#1444 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 16:11

on mluví normálně

Zobrazit příspěvek

to možná ten tvůj človíček, belfíci mají takový potemnělý přízvuk s ozvěnou:) to je pěkné:)
  • 0

#1445 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 18:53

DK - je to charakter, ktery nosi platove brneni. Dokaze na svoji zbran nakouzlit runy a ty mu pridavaji ruzne efekty. DK se rozdeluji na Blood (DPS), Frost (tank) a Unholy (caster, ktery si privolava nemrtve). Dokonce existuji i veci z latky, ktere se hodi spise pro Unholy DK.

Pokud se s nim umi, hodi se vsude. Casti a rube a jeste ma jednu schopnost - dokaze si pritahnout nepritele k sobe diky jedne schopnosti.

Zobrazit příspěvek

Paráda dík.
  • 0

#1446 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 19:38

Tak sem koukal na toho DK a bude to libustka pro castery ;-) všichni píšou jak je overpower, no podle mě bude příjemnej, zase se trošku stíží pvp rogunám ;-) paráda.
Já teď chci založit novou postavu na jednom OT, ale nevim co. Co myslíte vy? Druid/Mág/Priest - za druida neumim vůbec, za priesta jakš takš dávám a za mága bych řek sem celkem dost dobrej :yes:
  • 0

#1447 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 20:28

Zobrazit příspěvek

teda nevím jaké cloth pro unholyho, je to mlátič jako každý jiný, nejede přes manu, takže cloth nepotřebuje, potřebuje platy aby měl dost času nabit si pomoci uderu rune power

unholyho hraju a caster to rozhodně není, spíš vyvolavač (gargoyla, ghulík jako pet)
  • 0

#1448 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 20:44

Vyplatí se pro tanka dávat body do dodge a parry? Někde jsem zaslechl, že čím míň je při tankování trefovanej, tím mín rage generuje což je samozřejmě špatný. Takže jaký je váš názor?
  • 0

#1449 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 22:25

teda nevím jaké cloth pro unholyho, je to mlátič jako každý jiný, nejede přes manu, takže cloth nepotřebuje, potřebuje platy aby měl dost času nabit si pomoci uderu rune power

unholyho hraju a caster to rozhodně není, spíš vyvolavač (gargoyla, ghulík jako pet)

Zobrazit příspěvek

verit mi nemusis, ale pred WotLK byl v Shattrath k videni jeden recept pro tailora, ktery zahrnoval jak Warlocka, tak i DK (mysleno jako pro ne)
  • 0

#1450 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.11.2008 23:15

já nevím vem to jednodušše, nosí plate, je to mlátička jako svině, když umře, ještě se oživí a mlátí dál dost dlouhou dobu, imunita na mágy tou svojí koulí proti magii, když mu mág odblinkne, jen si ho přitáhne zpět a zmrská ho jak psa....já předpokládám, že po měsící dvou hraní vyjde patch, kterej je pěkně zkrouhne, todle je podle mě jen takovej ouvrpavr boom pro všechny ty děcka, co si chtějí zahrát zůpa důpa postavu a chtějí být mástři;) (teda nic proti těm, co to hrajou), ale prostě to pak zkrouhnou a bude vše snad zase "v normálu", ale až se lidi vyřáděj...nebo doufám:)
  • 0

#1451 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 07:26

to možná ten tvůj človíček, belfíci mají takový potemnělý přízvuk s ozvěnou:) to je pěkné:)

Zobrazit příspěvek

to jsou npcčka ty tydýte, hráčští dk mluví všichni normálně ;) a pro tvou zajímavost, s tou ozvěnou mluví i npc dk ras aliance
  • 0

#1452 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 07:28

já nevím vem to jednodušše, nosí plate, je to mlátička jako svině, když umře, ještě se oživí a mlátí dál dost dlouhou dobu, imunita na mágy tou svojí koulí proti magii, když mu mág odblinkne, jen si ho přitáhne zpět a zmrská ho jak psa....já předpokládám, že po měsící dvou hraní vyjde patch, kterej je pěkně zkrouhne, todle je podle mě jen takovej ouvrpavr boom pro všechny ty děcka, co si chtějí zahrát zůpa důpa postavu a chtějí být mástři;) (teda nic proti těm, co to hrajou), ale prostě to pak zkrouhnou a bude vše snad zase "v normálu", ale až se lidi vyřáděj...nebo doufám:)

Zobrazit příspěvek

hele tomi, chápeme to, prostě jsi ho zkoušel hrát, nešlo ti to, tak ho ted nemáš rád ale z toho si nic nedělej ;)

pro děcka je stále paladin, nevěřím že by ho dk převálcoval (ostatně hraju oboje že :-P stačí mačkat devítku (bublina) a jakej byl dk? :D )

btw. dnes rano jsem videl dokonale generovani penez, dk dostane do zacatku 20s mno a proč myslite ze ve startovni lokaci stoji jeden s nejakym normalnim jmenem a druhy tam porad reloguje se jmény typu grjpuek...ještě když se tam můj nový logl, překlikli se a ty prachy cpali me :D

ne ze bych byl bonzák, ale stacilo napsat slovo "report" a melo to podobný učinek, jako když někdo na klientu napíše s caps-lock slovo "WIPE" :) panika a odlog
  • 0

#1453 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 08:03

to jsou npcčka ty tydýte, hráčští dk mluví všichni normálně ;) a pro tvou zajímavost, s tou ozvěnou mluví i npc dk ras aliance

Zobrazit příspěvek

dyť jsem si ho udělal a hned mu nasázel /silly /laugh /cheer atd., tak to snad slyším :)
  • 0

#1454 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 08:04

hele tomi, chápeme to, prostě jsi ho zkoušel hrát, nešlo ti to, tak ho ted nemáš rád ale z toho si nic nedělej ;)

pro děcka je stále paladin, nevěřím že by ho dk převálcoval (ostatně hraju oboje že :-P stačí mačkat devítku (bublina) a jakej byl dk? :D )

btw. dnes rano jsem videl dokonale generovani penez, dk dostane do zacatku 20s mno a proč myslite ze ve startovni lokaci stoji jeden s nejakym normalnim jmenem a druhy tam porad reloguje se jmény typu grjpuek...ještě když se tam můj nový logl, překlikli se a ty prachy cpali me :D

ne ze bych byl bonzák, ale stacilo napsat slovo "report" a melo to podobný učinek, jako když někdo na klientu napíše s caps-lock slovo "WIPE" :) panika a odlog

Zobrazit příspěvek

si vzpomínám, že pár měsíců zpět psal Nairovi nějaký hráč, že je to bot a že ho nahlásí :)
  • 0

#1455 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 08:05

dyť jsem si ho udělal a hned mu nasázel /silly /laugh /cheer atd., tak to snad slyším :)

Zobrazit příspěvek

a není to vada na sluchátkách třeba? :-P
  • 0

#1456 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 18.11.2008 08:21

Mne sa zatial datadisk velmi nepaci, som sice len na zaciatku, lvl 72 ale to obrovske mnozstvo na 90% nudnych questov v preplacanej zone (myslim "boring" Tundru) ma nejako nechytilo. Snad sa to zlepsi, a aspon raidy budu stat za to.
  • 0

#1457 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 08:47

Mne sa zatial datadisk velmi nepaci, som sice len na zaciatku, lvl 72 ale to obrovske mnozstvo na 90% nudnych questov v preplacanej zone (myslim "boring" Tundru) ma nejako nechytilo. Snad sa to zlepsi, a aspon raidy budu stat za to.

Zobrazit příspěvek

zeby dochadzalo k osvieteniu od wowka? :yes: wow je s 90% cele nudne :)))
  • 0

#1458 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 09:17

Tundra je sice nudna, ale rychla na xp. Howling fjord uz je zajimavejsi a tam se mi nejvice libilo surfovani na harpune a lanovka je tez hezka. Dragonblight je tez zajimavy a nejlepsi quest je ten velmi dlouhy chain pro alianci (a je myslim i pro hordu), ktery zakonci velmi hezkou animaci a pak nasleduje jeste neco. Ale to nereknu. Ale da se tam vyuzit jedne veci. Grizzly hills jsou kopcovite :) a mnoho daily pvp ukolu. Crystal forest vypada nadherne a premeneny les tez. Sholazar basin je vice mene tropicky. Zul'Drak pripomina svymi stavbami stare aztecke stavby. Najdete tam i par chramu a bohy. V Storm peaks najdete starodavne stavby, odkazy na titany (Makers) a Ulduar. Tez pripominka severskych bohu. A zaverem Icecrown. Jak rekl kolega - hned po priletu tam si myslel, ze je v Mordoru. To sami zjistite.

Jinak zatim nejhorsi je, kdyz 10 lidi ceka na jednu priserku a misto toho, aby vytvorili grupu, tak se snazi dat prvni ranu a mohli jit dale.
  • 0

#1459 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 09:19

zeby dochadzalo k osvieteniu od wowka?  :yes: wow je s 90% cele nudne :)))

Zobrazit příspěvek

stejne jako NWN, vytvoris postavu, ktera vse zabije a pouze farmis prisery, at mas dostatek xp a penez. Pak farmis suroviny, at mas jeste vice penez. Questy skoro nulove. Takze zaverem z 99% je NWN nudne a nudnejsi nez WoW, ne? Ani raidy v NWN nejsou.
  • 0

#1460 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 09:21

Jinak zatim nejhorsi je, kdyz 10 lidi ceka na jednu priserku a misto toho, aby vytvorili grupu, tak se snazi dat prvni ranu a mohli jit dale.

Zobrazit příspěvek

Klasicka reakcia vačšiny mmorpg hračov ,ani sa nečudujem :yes:
  • 0

#1461 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 09:27

stejne jako NWN, vytvoris postavu, ktera vse zabije a pouze farmis prisery, at mas dostatek xp a penez. Pak farmis suroviny, at mas jeste vice penez. Questy skoro nulove. Takze zaverem z 99% je NWN nudne a nudnejsi nez WoW, ne? Ani raidy v NWN nejsou.

Zobrazit příspěvek

tie raidy a boss fighty a taktiky je asi to jedine pozitivne na wowku ,inač zvyšok hry je podpriemerna single player hra bez napadu a skladu ,dobrych questov a atmošky...

- minusy (nekonečne mnozstvo malych deti alebo psychicky labilnych jedincov pouzivajuc divnu reč lolov,omg-čiek,roflov a podobne bez nejakeho hlbšieho zmyslu pre ktory hraju tuto hru ,videl som uz ludí čo maju zapnute tri obrazovky s wowkom naraz a len farmia a farmia alebo expia a expia ,ved ked nič okrem tych par pozitív im nezostava a je stoho len multi namotavka :)
  • 0

#1462 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 18.11.2008 10:39

Conan Conan, kolkokrat sme sa bavili o tom, ze nemas komentovat comu nerozumies? ;-)
  • 0

#1463 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 10:47

Conan Conan, kolkokrat sme sa bavili o tom, ze nemas komentovac comu nerozumies? ;-)

Zobrazit příspěvek

ono mi to nedalo nekomentovat :yes:
  • 0

#1464 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 10:56

no jako hlavně je hrozné množství lidí na jednom místě, ale s tím člověk musel počítat už na začátku když datadisk vyšel, kdyby to chtěl v klidu hrát, tak si měl počkat tak měsíc nebo pár týdnů :)

mě to zatím baví, ale tak já neřeším kvesty, prostě progres nahoru na 80:)
  • 0

#1465 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 11:22

tie raidy a boss fighty a taktiky je asi to jedine pozitivne na wowku ,inač zvyšok hry je podpriemerna single player hra bez napadu a skladu ,dobrych questov a atmošky...

- minusy  (nekonečne mnozstvo malych deti alebo psychicky labilnych jedincov pouzivajuc divnu reč lolov,omg-čiek,roflov a podobne bez nejakeho hlbšieho zmyslu pre ktory hraju tuto hru ,videl som uz ludí čo maju zapnute tri obrazovky s wowkom naraz a len farmia a farmia alebo expia a expia ,ved ked nič okrem tych par pozitív im nezostava a je stoho len multi namotavka :)

Zobrazit příspěvek

mozna by jsi se divil, jak jsou nektere questy dobre a zajimave. Nove dungeony vypadaji dobre.

s temi detmi je to pravda, bohuzel a farmari jsou farmari. Ale to muzes udelat i v NWN, GW, L2 ... takze to minus je u vsech her
  • 0

#1466 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 11:24

no jako hlavně je hrozné množství lidí na jednom místě, ale s tím člověk musel počítat už na začátku když datadisk vyšel, kdyby to chtěl v klidu hrát, tak si měl počkat tak měsíc nebo pár týdnů :)

mě to zatím baví, ale tak já neřeším kvesty, prostě progres nahoru na 80:)

Zobrazit příspěvek

jenze za questy je nejvice zkusenosti - vetsinou tak kolem 20k, takze nejrychlejsi cesta nahoru je prave delat questy a co nejdrive se dostat na L77, at muzes letat a pak to jde rychleji
  • 0

#1467 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 14:48

mno mě se datadisk líbí, správně lízlé vikinkgským prostředím...ty domy s ochozem ve druhém patře kde ve prostřed je díra a visí v ní zavěšené lustry mi moc a moc připomněly stařičkou pecku rune
  • 0

#1468 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 17:11

Hrozně nerad vám tu nabourávám debatu, ale bylo by čupr dupr kdyby se někdo vyjádřil k tomu tankování s dodge a parry :)
  • 0

#1469 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 17:19

Hrozně nerad vám tu nabourávám debatu, ale bylo by čupr dupr kdyby se někdo vyjádřil k tomu tankování s dodge a parry :)

Zobrazit příspěvek

ano, 5 bodu do Anticipation a 5 bodu do Deflection
  • 0

#1470 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2008 17:20

severska mytologie se promita do celeho kontinentu a je velmi hezka, s tim souhlasim a ja jiz chci do CoT: Stratholme
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních