já nevím vem to jednodušše, nosí plate, je to mlátička jako svině, když umře, ještě se oživí a mlátí dál dost dlouhou dobu, imunita na mágy tou svojí koulí proti magii, když mu mág odblinkne, jen si ho přitáhne zpět a zmrská ho jak psa....já předpokládám, že po měsící dvou hraní vyjde patch, kterej je pěkně zkrouhne, todle je podle mě jen takovej ouvrpavr boom pro všechny ty děcka, co si chtějí zahrát zůpa důpa postavu a chtějí být mástři;) (teda nic proti těm, co to hrajou), ale prostě to pak zkrouhnou a bude vše snad zase "v normálu", ale až se lidi vyřáděj...nebo doufám:)

hele tomi, chápeme to, prostě jsi ho zkoušel hrát, nešlo ti to, tak ho ted nemáš rád ale z toho si nic nedělej ;)
pro děcka je stále paladin, nevěřím že by ho dk převálcoval (ostatně hraju oboje že :-P stačí mačkat devítku (bublina) a jakej byl dk? :D )
btw. dnes rano jsem videl dokonale generovani penez, dk dostane do zacatku 20s mno a proč myslite ze ve startovni lokaci stoji jeden s nejakym normalnim jmenem a druhy tam porad reloguje se jmény typu grjpuek...ještě když se tam můj nový logl, překlikli se a ty prachy cpali me :D
ne ze bych byl bonzák, ale stacilo napsat slovo "report" a melo to podobný učinek, jako když někdo na klientu napíše s caps-lock slovo "WIPE" :) panika a odlog