Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1381 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 30.07.2008 09:42

No BM hunter minimalne luk z s2 je vyborny, ten si vezmi urcite, takisto aj zbrane z BG budu najlepsia a najrychlejsia volba. Prot war to je uplne zbytocne , pre neho tam eq nemas, mozno pre zaciatok zopar kuskov kvoli vysokej stamine, ale ty potrebujes defence, block, parry a dodge a to tam nenajdes. Zbran pre zaciatok s vasim guild progressom je asi najlepsia suneater z heroic Mechanaru, potom ho nahradis King's defenderom z chess alebo sekerkou zo Zuljina.
Takze vseobecne s hunterom robit BG sa oplati, okrem toho ze tam kraluje aj ten equip ma zmysel, s prot warom nie, to sa ti oplati omnoho viac chodit heroic instancie a farmit badge.

Prot wari v arene je nanic, v BG mozno ako nosic vlajky vo WSG, straz vlajky s prirucnym healerom v AB a v AV tankujes bossov. Inak je nanic.
  • 0

#1382 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 11:21

Diky moc za postrehy.
  • 0

#1383 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 11:45

s mantíkem nesouhlasím v jedné věci - že by dps věci z bg nebyly nic moc, od doby co má moje paladinka merciles set (je retri) jsem se svym dmg velmi spokojenej, pravda palda je do instanci jakozto dps jedna z horsich voleb ale stejne se mi s ni v nstancich beha fajn

jinak nejake fajn tankovaci veci se daji sehnat na isle of queldanas a to pomerne zalevno, staci se vysoupnut na exalted, coz stejne asi udelas, protoze plnit daily na ostrove je nejrychlejsi cesta jak nafarmit goldíky potrebne k litajicimu mountovi (tomu lepsimu)
maji tam fajn tankovaci mece pro wary(rychlost 1.5 dokonce), pro healery nebo kouzelne dps jednorucky a stejne tak stity, jak pro proty, tak stity se spelldmg
  • 0

#1384 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 11:49

další video od gnomechewera, tnetokrát o drenejcích, čímž si mě totálně získal protože to je moje nejoblibenější rasa (a prosím nemrtvé leprouny a jiné uslintané a špinavé příslušníky hordy(ano jste tací všichni) aby si odpustili řeči o kozách a jiné řečičky ano? :D )

My Violent Heart

pasáž "You cannot stop us all." je uchvatna ;)
  • 0

#1385 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 18:13

prosím nemrtvé leprouny a jiné uslintané a špinavé příslušníky hordy(ano jste tací všichni) aby si odpustili řeči o kozách a jiné řečičky ano? :D

Zobrazit příspěvek

Sám sis to řekl ;)

Nicméně videjko je hezký, drenejci v něm vypadí docela stylově (i když mi pořád připomínaj Archimonda) a navíc si myslím, že udělat stejný videjko třeba s nemrtvákama by vypadalo krapet zvláštně :)
  • 0

#1386 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 18:18

Sám sis to řekl ;)

Nicméně videjko je hezký, drenejci v něm vypadí docela stylově (i když mi pořád připomínaj Archimonda) a navíc si myslím, že udělat stejný videjko třeba s nemrtvákama by vypadalo krapet zvláštně :)

Zobrazit příspěvek

protože vím jací jste

a co se týče toho že ti draeneiové připomínají archimonda, tak to je zcela správně, archimonde je jeden z eredar, což jsou draeneiové jen z druhé strany - o to konec konců v tom videu jde
  • 0

#1387 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 09:39

Ještě chvíli u těch Draenejců zůstaneme ;)

Pretty fly for a Draenei
  • 0

#1388 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 10:55

no tak jako od Nyhma stojí zato všechna vidka, například legendrání Loot it! stačí si vybrat na této stránce
doporučuju třeba Hard like heroic

mno a když už jsme u oněch klipů tak tedy jeden z pěkně vyvedených využívající moc hezky Kara jest
Not capable of love od Ataris
a pak tento s jarní tematikou který je... no zajímavý
First of May
  • 0

#1389 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 11:20

to tě jako fakt baví sledovat tady ty videa z WoW? :laugh:
  • 0

#1390 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 14:27

to tě jako fakt baví sledovat tady ty videa z WoW?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

když ses mě ptal prvně, bylo to vtipné ;) teď už je to ohrané
  • 0

#1391 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 14:57

když ses mě ptal prvně, bylo to vtipné ;) teď už je to ohrané

Zobrazit příspěvek

no vidíš, jestli jsem se ptal tak ti si už ani nepamatuju... asi mě to dost udivuje. :laugh:
  • 0

#1392 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 15:29

jestli te to vazne zajima, jo ta videa se mi libi, kdyby existovala podobna v enginu nwn budou se mi take libit, bohuzel jedina nwn machinima ktera stoji za zkouknuti jest bloodspell a tu uz znam nazpamet

je to kreativita komunity dane hry a to ma svoje kouzlo, proto se mi to ostatne libi a ver mi ze mezi temi videjky jsou propastne rozdily, nektera jsou trapna ale jina jsou skvosty, zkoukni kuprikladu 9 crimes a pak mi rekni jestli je to opravdu tak hrozne jak se tvaris ze to je
  • 0

#1393 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2008 18:51

Čemu fandíte.. Alíci X Horda :rolleyes:
  • 0

#1394 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 01:53

hordá, za alíky hrajou jen duševně narušení lidé, hlavně za gnómy;)
  • 0

#1395 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 13:42

hordá, za alíky hrajou jen duševně narušení lidé, hlavně za gnómy;)

Zobrazit příspěvek

hele na space gypsies co tancujou tuňáka mi laskavě nešahej vobludo
  • 0

#1396 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 13:49

Alíci si myslí jak jsou drsní, ale zadržet dech pod vodou už jim tolik nejde :-P
  • 0

#1397 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 15:11

no tunak tunak tanec je na nich asi jediné nejlepší:)
  • 0

#1398 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2008 23:55

Alíci si myslí jak jsou drsní, ale zadržet dech pod vodou už jim tolik nejde :-P

Zobrazit příspěvek

dám bublinu a de všechno tak si nevyskakuj
  • 0

#1399 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2008 08:28

no ale poslední patch rozjebali, ti paladinové jsou nesmrtelné klling machines:)
  • 0

#1400 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2008 14:14

no ale poslední patch rozjebali, ti paladinové jsou nesmrtelné klling machines:)

Zobrazit příspěvek

joo pravě proto znova začnu hrát :P
  • 0

#1401 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2008 15:23

A co obecne rikate na novej patch?
Me se aji libi tedkom wari co s nima udelali - to bude take dobre prase :rolleyes:
Palati sou trosku ustreleni - mam paldu na 47lvlu takoveho altika - protect no a ted klido zvladne 10 NPC naraz na stejnem lvlu. Predtim tak 4 aby to bylo efektivni.
Zklamany jsem z huntera (muj main), zda se mi ze ho docela odflakli :laugh:
  • 0

#1402 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2008 23:01

A co obecne rikate na novej patch?
Me se aji libi tedkom wari co s nima udelali - to bude take dobre prase  :laugh:
Palati sou trosku ustreleni - mam paldu na 47lvlu takoveho altika - protect no a ted klido zvladne 10 NPC naraz na stejnem lvlu. Predtim tak 4 aby to bylo efektivni.
Zklamany jsem z huntera (muj main), zda se mi ze ho docela odflakli  :grin:

Zobrazit příspěvek

Nebooj příde datáč a hunter bude moc odstřelovat určo ze vduchu ze fly mounta nebo tak něco vymyslej :rolleyes:
  • 0

#1403 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2008 10:48

jo fury wárové budou prasátka, dvě obouručky tam má teď každej, že jo :)
hunter je taky můj main a jsem celkem naštvanej, vzali mi hlavní obranu proti útoku na blízko:( scatter shot (nebo jak se to jmenuje), ale dá se to uhrát i bez něj, člověk si musí zvyknout, i když teď mě trošku láká beast master, ani tak pro ty všechny schopnosti, ale kvůli možnosti tamovat elitní a jiná zvířátka, která dřív nešla, a já jsem hlavně na styl:) i když kdo ví;) to pořeším až to vyexpím a bude mě to štvát nebo tak něco:)
nevím, co si myslet o jejich spell poweru....prostě zjednodušili to z minula, kdy člověk musel vesměs shánět itemy, které dávají buď dmg nebo healing done....teď prostě spell power a je to fuk....i když ten dmg i healing je znatelně větší

ale jsem nespokojený, udělali to celkově hezčí a můj chromý notebook to už nezvládá jako dřív :rolleyes:
  • 0

#1404 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 00:21

odstartoval novy datadisk, hraci opousti Outland a smeruji do Northrendu. Vymenuji nektere epicke veci za modre a v Eastern Plaguelands se houfuji Death Knighti
  • 0

#1405 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 01:14

odstartoval novy datadisk, hraci opousti Outland a smeruji do Northrendu. Vymenuji nektere epicke veci za modre a v Eastern Plaguelands se houfuji Death Knighti

Zobrazit příspěvek

todle je teď docela ošemetné, na jedné straně bude eastern plaguelands a vzápětí outland plný death knightů a na druhé straně se druhá půlka lidí přesune do northrendu (najednou) a budou se tam hromadně zabíjet místo kvestění, bude tam moc lidí a málo mobů, bude to...zajímavé, mě to čeká tak kolem šesté večer:)
  • 0

#1406 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 01:45

todle je teď docela ošemetné, na jedné straně bude eastern plaguelands a vzápětí outland plný death knightů a na druhé straně se druhá půlka lidí přesune do northrendu (najednou) a budou se tam hromadně zabíjet místo kvestění, bude tam moc lidí a málo mobů, bude to...zajímavé, mě to čeká tak kolem šesté večer:)

Zobrazit příspěvek

pozor, neni EPL jako Plaguelands, takze i ja to mam spatne. Ona je to oddelena lokace, takze dokud nevylezou z Plaguelands do Outlandu ci mesta, tak je v EPl nepotkate

a do Dalaranu se da dostat az na levelu 74, mount vam bude letat, az budete level 77 ci 78 a motorky budou snad vsude a misto guild budou gangy a na levelu 71 se vam vymaze honor a arena body
  • 0

#1407 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 08:26

Zobrazit příspěvek

nj, do kolen me poslalo, kdyz mi kamos na guildchat hodil link na zelenej mec z jednoho z prvnich ukolu v northerdnu, kvest asi na dve minuty a mec jen o maličko horší než ten fialovej gladiator great za honory :D
  • 0

#1408 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 08:27

co jaké motorky? něco mi uniklo?
  • 0

#1409 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 13.11.2008 09:01

No toto sme uz raz zazili pri Burning Crusade , akurat bez motoriek :yes:
  • 0

#1410 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2008 09:09

pokud je informace o motorkach spravna, tak inzenyri u hordy a aliance mohou vyrobit motorky pro verejne pouziti. Jsou pro vsechny. Aliance ma mit chopera a Horda tez neco.
Krejci si mohou sesit svuj vlastni letajici koberec. Je zakladni modry a pak dalsich 5 epickych. Z nich tri prislusi vzdy ruznemu zamereni.
Ale lod jezdici do Northrendu vypada hezky.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních