Joo joo trosky hradu v dračích horách, taky z tama mám veselou příhodu, při které jsem se dusil smíchy
Představte si družinu, která má respekt z mága Tadeáše a jeho nebezpečných kouzel. Ti si tak nacupitají k němu, ale ten je naštěstí za kni[sedmikráska]u a zamčenýma dveřma.....tak hrdinná klerička přijde před knihovnu a vykouzlí balora do jeho místnosti a hned uteče k ostatním členům družiny, kteří stojí daleko, aby se vyhli účinkům kouzel. Tak a ted to začlo.....
Chudák Balor se vynořil a rozkoukal se po místnosti s Tadeášem, který na nic nečekal a začal kouzlit, v tom ale balor spatřil dveře, tak rychle k nim přišel, dvěma ranama je rozbil a rychle co mohl utíkal......nakonec se vítezoslavně postavil ke své kleričce jako pejsek čekající na odměnu. Samozřejmě si družina hned uvědomila, že to je asi v pr... když nejsou dveře.
Nevím jak ostatní, ale já se jen smál, protože jako pohled na to jak balor zdrhá a lehce rozbije dveře aby se dostal k tomu co ho vyvolal a pak to překvapení družiny bylo fakt drsné
Jistě se ptáte jak to dopadlo, nebojte nakonec magička vypomohla svým kouzelným mečem a společně všichni Tadeáše zabili.....ale já se chechtal ještě asi 10 minut po tom