Abych pravdu řekl, tak ty naše dva buildy se teda pořádně liší :)
Mezi charge a intercept je to nakonec vcelku jasná volba ve prospěch intercept, ale s těma třeba zbylejma bodama si nejsem jistej. Trošku zkusím nastínit moje trilema ;)
Imp. HS -> základní abilita každýho warra, dá se používat všude a pořád, s 3 bodama by stála 12 rage
imp. Rend -> instantní abilitka, nedá se nijak snadno sundat, strašně rád ji aplikuju na roštáky + aktivuje blood frenzy
imp. ThunderClap -> výborný na OT, plošnej skill, vyhazuje rougy ze stealthu, vylepšená stojí o 4 rage body míň, má o 100% větší dmg a o 10% větší zpomalení.
Takže stačí se rozhodnout mezi těmahle třema a je to v suchu ;)

Tak ono de o styl boje žejo ale protože správnej arms warr ti nedá dmg pod litr

tak bych se na tyhle prkotinky co dávaj po 20-100 dmg vykašlal. Je to zbytečný, sou tam lepší talenty, mimo to charge/intercept já začínám dycky v battle modu začnu chargem, přehodim berseker on přecejen člověka stun vyvede z míry. Pak ho řežu různejma abilitkama pak odskáču, intercept a takle to de více méně dokola, spíš mi příde odost zajímavější ta varianta kdy máš stun z prot.skillů. A ten tvůj thunder clap mi příde na pvp zbytečnej, používá se na aggrování v dungeonech, to zpomalení attku je sice dobrý ale sou lepší skilly který pak nestihneš dát protože umřeš ;) nevýhoda bersekera, roguna má celkem velkou šanci že tě sundá páč máš s tim 10% dmg taken víc armor asi tak jako mail nebo leather, tudíž mi příde fakt lepší zaměřovat se na pořádnej dmg .
jestli chceš detailně popsat jak fajtim tak si oto napiš

eště zvládám rogunu mága shdaow priesta(holy vůbec

) a celkem shamana, paladiny nesnášim a druidi sou moc overpower abych zaně hrál :D