Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1351 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 10:51

Abych pravdu řekl, tak ty naše dva buildy se teda pořádně liší :)
Mezi charge a intercept je to nakonec vcelku jasná volba ve prospěch intercept, ale s těma třeba zbylejma bodama si nejsem jistej. Trošku zkusím nastínit moje trilema ;)
Imp. HS -> základní abilita každýho warra, dá se používat všude a pořád, s 3 bodama by stála 12 rage
imp. Rend -> instantní abilitka, nedá se nijak snadno sundat, strašně rád ji aplikuju na roštáky + aktivuje blood frenzy
imp. ThunderClap -> výborný na OT, plošnej skill, vyhazuje rougy ze stealthu, vylepšená stojí o 4 rage body míň, má o 100% větší dmg a o 10% větší zpomalení.

Takže stačí se rozhodnout mezi těmahle třema a je to v suchu ;)

Zobrazit příspěvek

Tak ono de o styl boje žejo ale protože správnej arms warr ti nedá dmg pod litr :tongue: tak bych se na tyhle prkotinky co dávaj po 20-100 dmg vykašlal. Je to zbytečný, sou tam lepší talenty, mimo to charge/intercept já začínám dycky v battle modu začnu chargem, přehodim berseker on přecejen člověka stun vyvede z míry. Pak ho řežu různejma abilitkama pak odskáču, intercept a takle to de více méně dokola, spíš mi příde odost zajímavější ta varianta kdy máš stun z prot.skillů. A ten tvůj thunder clap mi příde na pvp zbytečnej, používá se na aggrování v dungeonech, to zpomalení attku je sice dobrý ale sou lepší skilly který pak nestihneš dát protože umřeš ;) nevýhoda bersekera, roguna má celkem velkou šanci že tě sundá páč máš s tim 10% dmg taken víc armor asi tak jako mail nebo leather, tudíž mi příde fakt lepší zaměřovat se na pořádnej dmg .

jestli chceš detailně popsat jak fajtim tak si oto napiš :happy: eště zvládám rogunu mága shdaow priesta(holy vůbec :tongue: ) a celkem shamana, paladiny nesnášim a druidi sou moc overpower abych zaně hrál :D
  • 0

#1352 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 11:23

Tak ono de o styl boje žejo ...

Zobrazit příspěvek

To si právě myslím taky, jenže dá se říct že všechny talenty už mám rozdělený a rozmýšlím se právě nad těma posledníma třema bodama :) V PvP běhám většinou pořád v battlemodu, páč berserk se mi moc nelíbí a začínám klasicky chargem, po kterým hned přilítne imp. harmstring, což je do pvp věc k nezaplacení, kór když má člověk dvouručku :)
  • 0

#1353 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 12:35

1) Imp Heroic Strike je vam s obojruckou uplne ale uplne na nic, jeho dmg/rage je slaby. Je to pouzitelne akurat tak pre lowlevely, zvysovanie threatu a rage dump.
2) Imp Charge je tiez strata, kedze ho mozes pouzit presne 0 az 1 krat.
3) Imp Overpower je esencialny proti hocikomu s vysokym dodge a je to takmer isty kritik skoro zadarmo.
4) Absolutne nechapem ako mozete hrat s obojruckou bez Imp Slam. To je alpha & omega vasho dps.
  • 0

#1354 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 12:42

1) Imp Heroic Strike je vam s obojruckou uplne ale uplne na nic, jeho dmg/rage je slaby. Je to pouzitelne akurat tak pre lowlevely, zvysovanie threatu a rage dump.
3) Imp Overpower je esencialny proti hocikomu s vysokym dodge a je to takmer isty kritik skoro zadarmo.
4) Absolutne nechapem ako mozete hrat s obojruckou bez Imp Slam. To je alpha & omega vasho dps.

Zobrazit příspěvek

Asci de oto kde bojuješ, na BG se hodí prakticky každej dmg tudíž slam clave etc. na 1v1 popřípadě 2 vs 2 už je aspoň ten 1 stun a dmg z charge dobrej + začínáš boj (dycky výhoda)

jinak by ses divil páč když ani intercept ani mortal nemá CD tak ten heroic strike ti zachrání život . cejtim ve vzduchu honor :))
  • 0

#1355 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:01

Zobrazit příspěvek

Hm je fakt že na slam se krapet zapoměl, kdysi jsem tu četl tu tvoji časovou sekvenci s obouručkou a je fakt, že pro hraní s 2h je to vcelku znatelnej rozdíl dps. Tím pádem už je mi vcelku jasný, kam si ty body nacpat :) Uvidíme, jak to bude fungovat, ale řekl bych že to bude vcelku hratelný =)
  • 0

#1356 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:09

budte originalni a udelejte prota, aspon nebude, jak řika s oblibou deekin mě, v instancich jen parazitovat :P
  • 0

#1357 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:21

budte originalni a udelejte prota, aspon nebude, jak řika s oblibou deekin mě, v instancich jen parazitovat :P

Zobrazit příspěvek

Mno i prot má svoje kouzlo, jenže expit to jinak, než chodit pořád dokola dungeony je o rozum :) Stačí mi 3x po sobě tankovat uldaman a jsem unavenej jako po maratonu (navíc pokud si najdu PuG partu ve který je šílenej mág posedlej dpskem :-/ )
  • 0

#1358 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:27

Zobrazit příspěvek

To nebylo vobecny, ty bys parazitoval aj s protem :happy:
  • 0

#1359 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:31

Asci de oto kde bojuješ, na BG se hodí prakticky každej dmg tudíž slam clave etc. na 1v1 popřípadě 2 vs 2 už je aspoň ten 1 stun a dmg z charge dobrej + začínáš boj (dycky výhoda)

jinak by ses divil páč když ani intercept ani mortal nemá CD tak ten heroic strike ti zachrání život . cejtim ve vzduchu honor :))

Zobrazit příspěvek

Jasne ze zacinas vzdy chargeom, ale na to nepotrebujes Imp charge. Ten Heroic strike sa neoplati kvoli tomu, ze za vela rage mas relativne maly bonus do damage a zachranit ti zivot nema ako, pretoze nie je instant narozdiel od mortal strike/bloodthirst, whirlwind a skoro instantneho Imp slam. A ked citis honor, tak urcite mackas execute a nie HS, vsakze :happy:
  • 0

#1360 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 13:50

Jasne ze zacinas vzdy chargeom, ale na to nepotrebujes Imp charge. Ten Heroic strike sa neoplati kvoli tomu, ze za vela rage mas relativne maly bonus do damage a zachranit ti zivot nema ako, pretoze nie je instant narozdiel od mortal strike/bloodthirst, whirlwind a skoro instantneho Imp slam. A ked citis honor, tak urcite mackas execute a nie HS, vsakze :happy:

Zobrazit příspěvek

No já executem moc nezabíjim, když sem vy víru boje mačkám jen pár tlačítek a mě se třeba dařilo dávat na 70ce s t4/t5 a pěknou sekerou (myslim že to je ta za badge) 2500 heroicem, což ti život oproti 1000 podlemě zachrání ale jak už sem řikal to je podle gusta :) Taky záleží natom kolik máš AP a crit žejo, imp charge nepotřebuješ ale je to příjemná věc, nikomu sem ty talenty nevnucoval jen sem přispěl svou trochou do mlejna :tongue: jinak arms war je skoro neporazitelnej ale člověk nato musí bejt sakramentsky rychlej a počítat si sekundy kdy může utíkat a kdy může mlátit :) viděl sem lidi co měli ze zbrane 3.80 asi 2. 50 :tongue:
  • 0

#1361 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 14:10

A eště jak sem se koukal na ty svoje talenty tak endless rage je podle mě dost potřeba páč fury war si namlátí rage , je to jak raogun, ale stim že arms bude mlátit jednou za 3 sekundy to podle mě je třeba :happy: harmstring máš pravdu je super věcička , pak se zatebou táhnout jak smradi, ale podle mě je stejně nejsilnější v pvp mage, sou lidi který vymlátěj za mága rogunu na 1-2 spelly to samí war, proti priestovi to neni taková sranda ale kdy si rychlej dá se to .
  • 0

#1362 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 14:11

No já executem moc nezabíjim, když sem vy víru boje mačkám jen pár tlačítek...

Zobrazit příspěvek

A právě execute s obouručkou bývá největší překvapení v boji :)) Vem si situaci, že skočíš na rogunu s obouručkou a dejme tomu předem aktivovaným HS. Roguna dostane crit a myslím pořádnej crit, páč máme jednoručku :) Roguna se lekne, nahodí sprint a je fuč o dost dřív, než padne další útok HS. Jenže mít pěkně nabindovanou execute, kterou člověk zmáčkne ve zlomu vteřiny ten souboj kolikrát neuvěřitelně zkrátí. Samozřejmě hlavně v pvp se používá harmstring (popř imp. harmstring) takže se utíká špatně, ale za tu dobu, než člověk máchne po druhý se toho může stát až moc na to, aby se to dalo riskovat ;)
  • 0

#1363 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 14:47

No jasný ale v arenách bejvaj roguny s 10k HP a naty si s timdle krátkej to musí bejt rychlý hezky charge harmstrinkg měnim na berserk spouštim bloodrage davam intercept mortal strike utikám na ty 3 sekundy pak ho praštim a pak když všechny tydle rány dáš crit můžeš popravovat :happy: ale takle to de jen málo kdy (tak lehce) právě v tom je paráda když běží fury war a prd dá ti 5 sekundovej stun :tongue:
  • 0

#1364 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 14:51

Ale stejně je sranda fury war obrovskej attack power a naskočit do 5 vs 5 a 3-5 znich zabít tim půl hodinovim skilem :happy:
  • 0

#1365 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 16:39

já mačkám akorát devítku... (pozn. tam mám bublinu)
  • 0

#1366 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 18:19

já mačkám akorát devítku... (pozn. tam mám bublinu)

Zobrazit příspěvek

:happy:
  • 0

#1367 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 18:21

Zobrazit příspěvek

:tongue:

Doufám že hraješ ali poněvadž jestli horda tak .......!!!

Paladini pohoršili hordu a ally zneuctili šamana !
  • 0

#1368 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 20:03

Vyvedené kostýmy :-)
  • 0

#1369 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 20:34

Vyvedené kostýmy :-)

Zobrazit příspěvek

Mazééééc :happy:
  • 0

#1370 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 04:28

Paladini pozvedli hordu a ally uctili šamana !

Zobrazit příspěvek

jasně že hraju alíky, drenejky jsou nej... no jinak souhlasím
  • 0

#1371 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 09:40

Paladini pohoršili hordu a ally zneuctili šamana !

Zobrazit příspěvek

Sice už tu jedna taková výměna názorů byla, ale přesto musím reagovat, že nejlepší člen Aliance je ten, který je naložen v česnekové marinádě s vínem a špetkou koriandru, volně se otáčející na plápolajícím ohni ve svitu měsíce ;)

Pozn. Jako ultraliberální nemrtvý tento recept praktikuji taktéž na členy hordy, ale to pouze z praktického hlediska a rozhodně mi to nechutná tolik, jako gnóm na špejli, či elfí paštika :tongue:
  • 0

#1372 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 10:43

drenejky jsou moc tuhé na vaření, ale mile rády poskytnou pravý paladinský exorcismus nemrtvým potvorám
  • 0

#1373 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 19:07

drenejky jsou moc tuhé na vaření, ale mile rády poskytnou pravý paladinský exorcismus nemrtvým potvorám

Zobrazit příspěvek

Tche exortismus, padej ! * zapíná trinkety, hází bubliny, instant pyro, cast pyro . umřels *
  • 0

#1374 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 19:30

Tche exortismus, padej ! * zapíná trinkety, hází bubliny, instant pyro, cast pyro . umřels *

Zobrazit příspěvek

bullsh!t, bullsh!t *kýchá*
  • 0

#1375 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2008 19:38

bullsh!t, bullsh!t *kýchá*

Zobrazit příspěvek

Z čeho soudíš?
  • 0

#1376 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2008 02:49

Zobrazit příspěvek

*rychle mačká devítku*
  • 0

#1377 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.07.2008 15:14

Assasinate
  • 0

#1378 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 09:01

Poradte, kde jako cerstva 70ka mam shanet equip.
Pokud sem pochopil, mel by ted byt dostupny pouze za honory AS2 equip.
Oplati se zustat na 69ce a chodit BG urcene pro tyto lvly a farmit honor? Nebo radsi chodit az na 70ce?
Diky za tip :happy:
  • 0

#1379 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 30.07.2008 09:10

Poradte, kde jako cerstva 70ka mam shanet equip.
Pokud sem pochopil, mel by ted byt dostupny pouze za honory AS2 equip.
Oplati se zustat na 69ce a chodit BG urcene pro tyto lvly a farmit honor? Nebo radsi chodit az na 70ce?
Diky za tip  :happy:

Zobrazit příspěvek

Tak to musis trochu viac specifikovat :tongue: Hodne zalezi od toho co je ta 70 za classa a ci chces hrat PvP alebo PvE. Ak PvP tak je to jasne BG do zblbnutia a zacat areny, ak PvE tak je to zlozitejsie...tankovaci eq v BG nie je, mozno zopar kuskov pre druid tanka, na dps je equip tiez nevhodny, jedine co stoji za to je heal equip , ktory je prehnane silny na to, ze ma byt pre PvP.
A honor nabieha najlepsie na 70 lvl, takze 69 neries.
  • 0

#1380 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 09:27

Vpodstate me zajimaji dve vetve
BM Hunter a Protect Warr.
Spise me bavi chodit dungy tudiz PvE, PvP spise jako doplneni pro zabavu (BG, Areny)
Na Areny nebudu mit equip, tudiz me asi nikdo ze zacatku nebude chtit do teamu :happy:
Guilda chodi Karazham, Grulla (jeste ho nedali). Takze asi bude dobre zacit tam ne?
Ale aspon na ten Merciless bych si ty BGcka mohl vychodit.

A jeste otazka, je vhodny Prot.Warr do PvP? Uplatni se v BG a Arenach? V BG si to dovedu jeste predstavit ale v Arene moc ne.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních