Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1321 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2008 14:11

Podle mě dost blbě, když WoW je dělaný jako PvP hra ,proto jsou tam taky honory ,rozdělení horda x aliance , atd...

ps : když už tak LineAge II mi přijde na to lepší

Zobrazit příspěvek

to bych neřekl, minimum questů....a když už zabijíš, tak si fakt nerad vzpomínám na questy typu zabij 100 a 100 těch a těch....a nejlépe poslední questy, zabij 400 těch a těch
  • 0

#1322 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2008 14:32

Podle mě dost blbě, když WoW je dělaný jako PvP hra ,proto jsou tam taky honory ,rozdělení horda x aliance , atd...

Zobrazit příspěvek

:shout: Co to s tím má společného? Dokud spolu mohou hráči ve hře komunikovat, tak přeci RP hře nic nebrání.
  • 0

#1323 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2008 14:48

ps : když už tak LineAge II mi přijde na to lepší

Zobrazit příspěvek

Ono tohle rozdělení je podle mě velké plus, protože to hráče obou frakcí stmelí v boji proti sobě. To vychází i z příběhu světa Warcraftu.

Docela se LineAge 2 divím, že všechny rasy jsou vůči sobě neutrální, protože když jsem četl příběj LineAge II, orkové spolu s dark elfy bojovali proti lidem s elfy a trpaslíci se přidali k tomu, kdo platil víc.

A já už jsem si kolikrát ve WoW zahrál parádní RP, protože to není o hře, ale o lidech. Stačí je k tomu tak trošku strkat drobným RP hraním a kolikrát je to chytne taky ;)
  • 0

#1324 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 04:08

wowko ma nadherne prehledne ovladani, prehlednejsi nez dokonce nwn a postavicky se tam hraji skvele, viz nase eventy ;) kecy typu "tato hra neni delana na rp" jsou opravdu jen kecy a jako rict navic ze lineage je pro rpovani lepsi nez wowko to je bota jako hrom, protoze rp vyzaduje pouze dve veci - prehledne ovladani a komunikacni chat kanal, zatimco chatovat se da skoro v kazde hre, prehledne ovladatelna uz kazda neni, a ackoliv lineage ma nadherne scenerie, krasne postavy a tak dale, emotikony jsou hrozne a ovladani krkolomne, naproti tomu prime ovladani wowu umoznuje presne tu jemnou praci s charactery, se kterou lze rp vychutnat podobne jako v nwn (dle mě mnohem lépe - stačí si najít partáky)
  • 0

#1325 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 04:14

Ono tohle rozdělení je podle mě velké plus, protože to hráče obou frakcí stmelí v boji proti sobě. To vychází i z příběhu světa Warcraftu.

Docela se LineAge 2 divím, že všechny rasy jsou vůči sobě neutrální, protože když jsem četl příběj LineAge II, orkové spolu s dark elfy bojovali proti lidem s elfy a trpaslíci se přidali k tomu, kdo platil víc.

A já už jsem si kolikrát ve WoW zahrál parádní RP, protože to není o hře, ale o lidech. Stačí je k tomu tak trošku strkat drobným RP hraním a kolikrát je to chytne taky ;)

Zobrazit příspěvek

no tohle je prave otazka zda je lepsi aby rasy - ktere zrovna nemeli ruzovou minulost ve vzathu k sobe - byly najednou zcela neutralni, spis pratelske a sedeli na jedne hromade na namesti v giranu a vzajemne si prodavaly cetky, nebo jestli je lepsi cesta kdy spolu nemuzou ani rozumne komunikovat a misto ahoj slysime jakesi "kek"

dle me ani jedna z techto cest neni spravna, v lineage je do oci bijici ze darkelf ma svatbu s lightelfkou zatimco ve wowu je zcela opacny extrem, kde se ork s elfem nenavidi na zivot a na smrt, i kdyz tem co hrali strategii a dostali se a z pod horu hyjal by pribeh logicky rikal neco jineho

ale babo rad jak to vyvazit, ja jsem rad za obe hry ze jsou takove jake jsou, k lineage me vaze nstalgie prvniho okuseni skutecne mmo hry no a wowko.. wowko má proste drenejky takze je best :D
  • 0

#1326 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 06:34

...

ale babo rad jak to vyvazit, ja jsem rad za obe hry ze jsou takove jake jsou, k lineage me vaze nstalgie prvniho okuseni skutecne mmo hry no a wowko.. wowko má proste undeady takze je best :D

Zobrazit příspěvek

:shout:
  • 0

#1327 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 08:35

řekl bych to takhle, hraju Lineage 2 na RP serveru, fakt se ti lidé snaží, mají promakané příběhy celého toho světa se vším všudy....ale když napíšete čtyři dlouhé věty, dostanete chat ban na dvě minuty...takže nevim nevim jestli je to dělané pro RP;) když to omezuje komunikaci;)
  • 0

#1328 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 08:38

:shout:

Zobrazit příspěvek

správně:)

no ale přesně wowko a linage 2 jsem včera rozebíral s kamarádem, když jsem jel z Plzně...jako co si budeme povidat wowko je udělané na pvpčko, ale aspoň tam má takových "kravinek" kolem, že je tam rozsáhlý příběh a může se do něj každý pořádně dostat, když se začte a trošku se bude snažit, RP tam vůbec není problém hrát...
a vemte si třeba hraní postav;) ve wowku můžete solovat s čímkoliv:) i s takovým holým priestem jako já a jsem bez problému...naproti tomu takovej Bishop v Lineage 2, kterého tam mám kupodivu taky na 64.lvl, tak ten od 22.lvl nedokáže zabít téměř nic:) takže asi tak:)
  • 0

#1329 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 14:56

správně:)

no ale přesně wowko a linage 2 jsem včera rozebíral s kamarádem, když jsem jel z Plzně...jako co si budeme povidat wowko je udělané na pvpčko, ale aspoň tam má takových "kravinek" kolem, že je tam rozsáhlý příběh a může se do něj každý pořádně dostat, když se začte a trošku se bude snažit, RP tam vůbec není problém hrát...
a vemte si třeba hraní postav;) ve wowku můžete solovat s čímkoliv:) i s takovým holým priestem jako já a jsem bez problému...naproti tomu takovej Bishop v Lineage 2, kterého tam mám kupodivu taky na 64.lvl, tak ten od 22.lvl nedokáže zabít téměř nic:) takže asi tak:)

Zobrazit příspěvek

Je fakt že když člověk začne hrát RP v L2 tak na něho většinou všichni čučí jak na blázna, ale podle mě je to tím, že WoW narozdíl od L2 dokáže hrát každej. Je jedno jestli za monitorem sedí PGčko, který zná nazpamět všechny výpočty mechaniky, nebo malý děcko, co se mu líbí jak má ten jeho tauren zakřivený rohy. L2 mě příjde spíš takový pro ostřílenější znalce mechaniky a ta hra z toho tak trochu vychází. Tam prostě každej chce hrát svou postavu na 100% a žádný podivný RP jim bonus k vlastnosti nepřidá. Stačí taky porovnat chaty obou her (i když podobný znaky tam jsou ;)) a hned je jasný která hra se přiklání k čemu :shout:
  • 0

#1330 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 21:49

My sme i hrávali RP na funech . Dycky všichni O.o wtf,omg idiots etc.
no a když mě štvali tak sem je všechni pokuchal se svojí super OP rogunou.

WoW je na RP výborně udělanej, hlavně tim jak moc je to hratelný :) ale omezuje to dost rodílnej jazyk... kdyby se aspoň dal nějak skillovat žejo - čim víc zabiješ alíků tim víc umíš jejich jazykem např slova jako : miss click sorry i didnt want kill u.Oh dont kill me i have horde twink etc. :)))
  • 0

#1331 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2008 23:01

My sme i hrávali RP na funech . Dycky všichni O.o wtf,omg idiots etc.
no a když mě štvali tak sem je všechni pokuchal se svojí super OP rogunou.

WoW je na RP výborně udělanej, hlavně tim jak moc je to hratelný :) ale omezuje to dost rodílnej jazyk... kdyby se aspoň dal nějak skillovat žejo - čim víc zabiješ alíků tim víc umíš jejich jazykem např slova jako : miss click sorry i didnt want kill u.Oh dont kill me i have horde twink etc. :)))

Zobrazit příspěvek

¨tak ted jsi mě dostal :shout:
  • 0

#1332 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:43

je to tím, že WoW narozdíl od L2 dokáže hrát každej.  L2 mě příjde spíš takový pro ostřílenější znalce mechaniky a ta hra z toho tak trochu vychází.

Zobrazit příspěvek

:shout: :smile: :grin:

Obe hry dokaze hrat male decko. Na obou sem se bezne setkal s hraci pod 10 let.

A kdyz uz to vemu trosku pod drobnohled, tak WoW mi prijde tedy o dost slozitejsi.
LA - naucis se vsechny skilly X WoW musis si postavit build
LA - velmi malo PvP, az na high Dobyvani X WoW world PvP, BG, Areny

LA - farmeni neskutecny opruz X WoW o dost mensi opruz pri farmeni
LA - nesmyslne delane obchodovani X WoW genialni aukce
LA - postava se podivne pohybuje, nemuze skakat X WoW pohyb je takovy prirozenejsi
  • 0

#1333 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:49

:shout:  :smile:  :grin:

Zobrazit příspěvek

jsme ostřílenější znalci :grin:
  • 0

#1334 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:51

tak jestli tohle nebyla ironie, tak sem asi našel člověka s ještě víc zvrácenym a šilenym myšelním, než já :shout:
  • 0

#1335 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:24

:smile:  :grin:  :grin:

Zobrazit příspěvek

Dobře, přiznávám že sem tohle asi trošku netrefil, páč L2 sem nehrál nějak dlouho a žádnej extra level jsem neudělal :shout:
  • 0

#1336 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 09:28

+craft, ktery je e wowu bezvadny, oproti tomu ta silenost v L2 co se nazyva craftem... no comment
  • 0

#1337 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 13:22

tak craft je tam jedinej, že jo:D a shánět recepty a horko těžko ještě shánět matroš, bláznovství skoro:)
  • 0

#1338 Nox1

Nox1

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 132 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 22:14

Taka otazka trosku mimo hrajete este niekto na Drak'Thule za hordu?
  • 0

#1339 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2008 22:56

od toho serveru tě při nákupu odrazují i prodejci, tak asi tak;)
  • 0

#1340 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2008 02:05

drakthul je hřiště pro blby, pokd se cítíš že bys zapadl, klidně to zkus :D v opačném případě jdi hrát snad raši na nějaký freeserver protože, ač jinak jsou lepší ofiky, drakthul je děs

jeden z mnoha příkladů zářné populace drathulu - lvl 10 BE paladin v BG, někdo ho anglicky sice ale přesto slušně pošle do háje, což je pochopitelné, protože lvl 10 nedělá v bg nic jineho než že zaclání a umírá, jeho odpověd cituji :"drž pisk todle je svobodna hra" i s tim "i" po p...samozřejmě česky, je přece pod uroven elitniho ceskeho hrace z drakthulu mluvit v bg tak aby mu ostatni rozumneli

obrazek si udelej sam
  • 0

#1341 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2008 02:02

Under contract - explorers league

zajimalo by mě jestli gnomechewer uděla někdy aspon jednu spatnou machinimu :D tahle to ale není :D
  • 0

#1342 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2008 20:50

mé nejnovější dílko Lonely soul
  • 0

#1343 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2008 16:07

http://www.acapela-g...3-b9037f59d860f
  • 0

#1344 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2008 11:55

Když máme to léto :-)
  • 0

#1345 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2008 12:38

jeee kasperko ted jsi me inspiroval, zorganizuju guildu na nejaky další lamérský beach event, nejlip někde ve stranglethornu nebo jinde kde je slunečno
  • 0

#1346 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2008 13:14

Tanaris :happy: :tongue:
  • 0

#1347 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2008 18:02

hellfire peninsula tam je teplo :happy:
  • 0

#1348 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2008 21:09

Přemýšlím o trošku rapidnější změně buildu u warra z fury na arms s dvouručkou. Talenty jsem si jakžtakž rozvrhnul, že to sice nebude král pvp ani top farmer, ale talenty jsem si bral podle toho, jak se líbí mně. Zbývá to jen krapet doladit. Zbývá mi 5 bodů a nemůžu se rozhodnout jestli dát tři body do imp. HS, imp. Rend nebo imp. TC a dva body jestli do imp. Charge nebo imp. Intercept.
Tak se ptám, jak si myslíte, že by to asi fungovalo nejlíp?

Arms warr

P.S. Ty tři body, bych nejspíš přesunul z Blood Craze právě do jednoho ze tří imp. variant z arms stromu, ty dva zbývající jsou právě buď charge nebo intercept.

Příspěvek upravil Gamus: 17.07.2008 21:11

• 0

#1349 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2008 22:03

Přemýšlím o trošku rapidnější změně buildu u warra z fury na arms s dvouručkou.

Zobrazit příspěvek

EDIT: Warr arms 2 (tamto byl blbej link)
takže já sem spíš PvP bijec tudíž 2h axe intercept nezbytnej. dle upravy bych tam možná zařadil i toughness , takle ti zbejvaj 4 body, zasaď dle libosti.máš li otázky ptej se :happy:
  • 0

#1350 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2008 09:51

EDIT: Warr arms 2 (tamto byl blbej link)
takže já sem spíš PvP bijec tudíž 2h axe intercept nezbytnej. dle upravy bych tam možná zařadil i toughness , takle ti zbejvaj 4 body, zasaď dle libosti.máš li otázky ptej se  :happy:

Zobrazit příspěvek

Abych pravdu řekl, tak ty naše dva buildy se teda pořádně liší :)
Mezi charge a intercept je to nakonec vcelku jasná volba ve prospěch intercept, ale s těma třeba zbylejma bodama si nejsem jistej. Trošku zkusím nastínit moje trilema ;)
Imp. HS -> základní abilita každýho warra, dá se používat všude a pořád, s 3 bodama by stála 12 rage
imp. Rend -> instantní abilitka, nedá se nijak snadno sundat, strašně rád ji aplikuju na roštáky + aktivuje blood frenzy
imp. ThunderClap -> výborný na OT, plošnej skill, vyhazuje rougy ze stealthu, vylepšená stojí o 4 rage body míň, má o 100% větší dmg a o 10% větší zpomalení.

Takže stačí se rozhodnout mezi těmahle třema a je to v suchu ;)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních